Acum 12.000 de ani, oameni avansaţi tehnologic au plecat de pe Terra pe o altă planetă, pentru a fugi de un potop distrugător?


„Potopul lui Noe” – eveniment catastrofic care a avut loc în urmă cu circa 12.000 de ani (anul 10.000 î.Hr.) – a fost ceva real, fiind povestit de toate legendele lumii. Acest potop gigantic a transformat dramatic Pământul şi aproape că a distrus întreaga specie umană.

În legenda “Popol Vuh” se spune că oamenii s-au transformat în maimuţe. Trebuie să ne aducem aminte şi de metamorfozele mitologiei greceşti şi de fiinţele fabuloase, jumătate om, jumătate animal, întâlnite foarte des în toate celelalte mitologii (inclusiv în Biblie). Aceste mutaţii sugerează ideea iradierii. Aşadar, ce-a avut loc acum 12.000 de ani? Cumva vreo explozie nucleară devastatoare, care a dislocat apoi continentele şi a produs valuri tsunami gigantice?

Foarte interesant, dar celebrul Indhira Gandhi a vorbit odată la o sesiune ONU despre un alt val de plecări (oameni) de pe Terra (pe o altă planetă), care s-a petrecut în urmă cu 12.000 de ani, eveniment despre care exista dovezi într-o peşteră de la poalele Himalayiei (Kohistan). Oare pe ce planetă s-au dus aceşti oameni? Cumva pe Marte, unde s-au găsit destule artefacte misterioase?

Până la urmă, ce s-a întâmplat acum 12.000 de ani? Unii vorbesc chiar de o coliziune cu un asteroid sau cu o cometă, nefiind vorba de niciun război nuclear petrecut în vechime…