Această descoperire veche de 9,7 de milioane de ani ar putea rescrie istoria omenirii


O descoperire arheologică, care are o vechime de 9,7 milioane de ani, i-a lăsat uimiţi pe oamenii de știință din Germania, deoarece dinții aparțin unei specii despre care se spune că ar fi fost în Africa cu milioane de ani mai târziu.

Arheologii germani au găsit dinții în zona Rinului, potrivit Muzeului de Istorie Naturală. Dinții nu provin dintr-o specie umană găsită în Asia sau în Europa, dar au aspectul dinţilor care au aparținut lui Ludy și Ardi, scheletele umane care au fost descoperite în Etiopia.

Foarte interesant îl reprezintă faptul că dinții descoperiți în Eppelsheim (Germania) sunt cu aproximativ 4 milioane de ani mai vechi decât scheletele care au fost descoperite în Africa, iar acest lucru i-a făcut pe oamenii de știință să fie încurcaţi, ei abţinându-se mult timp în a-şi publica cercetările. Acum, o echipă de specialiști va cerceta mai amănuţit dinții și va efectua mai multe teste pentru a vedea dacă pot arunca o lumină asupra acestei descoperiri.

Descoperirea şocantă i-ar putea determina pe oamenii de știință să regândească istoria omenirii foarte timpurii, ea trebuind să fie rescrisă de la zero. Şi asta pentru că multe lucruri par a nu se potrivi imaginii noastre despre cum a evoluat omenirea.

La sfârșitul lunii octombrie 2017, dinţii vor fi expuse la Expoziția de stat din Renania-Palatinat. După aceea, ei vor fi expuşi la Muzeul de Istorie Naturală din Mainz (Germania). Dinții au fost găsiți de către arheologi care au căutat prin nisip și pietriș, în patul Ur-Rinului. Regiunea este cunoscută ca o „mină de aur” pentru vânătorii de fosile încă din 1820, când arheologii au găsit primele fosile de maimuțe. Din anul 2001, aici au fost găsite rămăşiţele a mai mult de 25 de specii noi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO