Site de secrete, stiinta si metafizica

Absolut şocant! Papa Francisc îi pupă mâna lui David Rockefeller, unul din liderii Illuminati! Dacă nici această poză nu v-a convins…

27 137

Papa RockefellerIată ce poză interesantă mi-a oferit un cititor de pe Facebook, o poză care a apărut rar, spre mai deloc în mass-media oficială. Îl vedeţi pe marele papă, Francisc, care, acum un an şi jumătate, îi pupă mâna unei persoane foarte bătrâne… Dar cine să fie acest bătrânel, care abia se ţine pe picioare? Bineînţeles că David Rockefeller (100 de ani), ce face parte din clubul Illuminati, alături de cei din familia Rothschild!

Contextul acestei imagini şocante? Papa Francisc vizitează pe 26 mai 2014 Muzeul Holocaustului Yad Vashem din Ierusalim (Israel). Explicaţia oficială a sărutului mâinii? Ca semn de umilinţă sau respect pentru victimele Holocaustului, papa Francisc a început să sărute mâinile mai multor participanţi. Lângă Rockefeller, se află John Rothschild şi Henry Kissinger, membri marcanţi Illuminati, care aşteaptă şi ei, probabili, să le fie pupată mâna de către papa Francisc!

De fapt, semnificaţia ascunsă a acestui gest este următoarea: papa este subordonat Illuminati, iar toată Biserica Catolică a încăput acum în mâinile acestei organizaţii secrete malefice. Aşa cum am rătat de mai multe ori pe acest site (vedeţi, de exemplu, articolul meu din iulie 2015 – Papa Francisc joacă un teatru ieftin, tunând şi fulgerând împotriva capitalismului şi bogăţiei… Dar, în acelaşi timp, el cere o “nouă ordine economică mondială”, făcând astfel jocul periculos al Ocultei Mondiale!), papa Francisc a fost instalat de Illuminati, pentru a câştiga încrederea oamenilor mulţi, pentru ca aceştia să accepte mai uşor schimbările masive care vor avea loc în lume în anii următori.

Sursa fotografiei: Twitter

UPDATE! Conform site-ului snopes.com (care se ocupă cu verificarea ştirilor) papa Francisc nu-i pupă mâna lui David Rockefeller, ci unui lider al comunităţii evreieşti. Însă, site-ul nu-i dă numele real al acelui personaj.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie