Absolut şocant! Papa Francisc îi pupă mâna lui David Rockefeller, unul din liderii Illuminati! Dacă nici această poză nu v-a convins…

Papa RockefellerIată ce poză interesantă mi-a oferit un cititor de pe Facebook, o poză care a apărut rar, spre mai deloc în mass-media oficială. Îl vedeţi pe marele papă, Francisc, care, acum un an şi jumătate, îi pupă mâna unei persoane foarte bătrâne… Dar cine să fie acest bătrânel, care abia se ţine pe picioare? Bineînţeles că David Rockefeller (100 de ani), ce face parte din clubul Illuminati, alături de cei din familia Rothschild!

Contextul acestei imagini şocante? Papa Francisc vizitează pe 26 mai 2014 Muzeul Holocaustului Yad Vashem din Ierusalim (Israel). Explicaţia oficială a sărutului mâinii? Ca semn de umilinţă sau respect pentru victimele Holocaustului, papa Francisc a început să sărute mâinile mai multor participanţi. Lângă Rockefeller, se află John Rothschild şi Henry Kissinger, membri marcanţi Illuminati, care aşteaptă şi ei, probabili, să le fie pupată mâna de către papa Francisc!

De fapt, semnificaţia ascunsă a acestui gest este următoarea: papa este subordonat Illuminati, iar toată Biserica Catolică a încăput acum în mâinile acestei organizaţii secrete malefice. Aşa cum am rătat de mai multe ori pe acest site (vedeţi, de exemplu, articolul meu din iulie 2015 – Papa Francisc joacă un teatru ieftin, tunând şi fulgerând împotriva capitalismului şi bogăţiei… Dar, în acelaşi timp, el cere o “nouă ordine economică mondială”, făcând astfel jocul periculos al Ocultei Mondiale!), papa Francisc a fost instalat de Illuminati, pentru a câştiga încrederea oamenilor mulţi, pentru ca aceştia să accepte mai uşor schimbările masive care vor avea loc în lume în anii următori.

Sursa fotografiei: Twitter

P.S. Această fotografie face mai mult decât toate miile de articole la un loc care încearcă să vă convingă că papa Francisc e omul Illuminati.

Comments are closed.