A prezis celebra Baba Vanga epidemia de coronavirus încă din 1996?

4.520 vizualizari

Așa-numita mistică oarbă Baba Vanga ar fi prezis actuala epidemie de coronavirus încă din 1996, susține una din adepţii ei, o bulgăroaică de 73 de ani, citată de Daily Star. Baba Vanga, născută în Bulgaria, ar fi prevăzut evenimentele 9/11 de la New York, dar și Brexit-ul.

Neshka Stefanova Robeva, în vârstă de 73 de ani, care a antrenat mai multe gimnaste ritmice bulgare pentru a deveni campioane mondiale, spune că Vanga ar prezis coronavirusul atunci când a vizitat-o, chiar înainte de a muri, la vârsta de 84 de ani. Baba Vanga i-ar fi spus atunci că „această corona va fi peste tot”.

Robeva a postat pe rețelele de socializare, scriind: „Acest virus a ajuns și la noi.” Ea a adăugat: „Baba Vanga mi-a spus atunci când am vizitat-o ​​cu ani în urmă: ‘Neshka, corona va fi peste tot. Nu mi-am dat seama ce înseamnă acele cuvinte atunci.” „Corona” este cuvântul bulgar pentru „tutelă”. Robeva a crezut că asta înseamnă că țara va fi sub tutela rusă. „Abia acum mi-am dat seama că este vorba de gripa chineză”.

Clarvăzătoarea bulgară ar mai fi prezis un an 2020 rău, spunând că președintele rus Vladimir Putin va fi ucis într-un asasinat din interiorul Kremlinului, iar președintele SUA, Donald Trump, va suferi o tumoră pe creier.

Baba Vanga a fost subiectul unui documentar din 2011 numit „Lumea vizibilă și invizibilă”, în care se susține că ar fi prezis a doua victorie electorală a lui Boris Elțin în 1995. Se spune că mistica bulgară a avut o rată de succes de 85% cu previziunile sale. Cu toate acestea, multe dintre prezicerile ei, care s-au întins până în 5079, s-au dovedit a fi false – cum ar fi aceea că cel de-al 44-lea președinte al Americii (Barack Obama) va fi ultimul președinte american.

Baba Vanga a prezis „groaza” pentru SUA, avertizând în 1989 că „frații americani vor cădea după ce au fost atacați de păsările de oțel”, mulți interpretând aceste păsări ca referire la avioanele folosite în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Sursa (traducerea si adaptarea proprie): dailystar.co.uk