A murit Maurice Strong, unul din liderii Ocultei Mondiale, „naşul” minciunii privind încălzirea globală! El a fost de acord cu dispariţia a 5 miliarde de oameni! Nu-i aşa că simţiţi multă durere în suflet?

5.791 vizualizari

MAURICE-STRONGZilele acestea se desfăşoară la Paris o amplă conferinţă dedicată climei, luptei împotriva aşa-zisei „încălziri globale”, cea mai mare minciună a secolului nostru. Am scris zeci de articol pe această temă în care am demonstrat, cu studii ştiinţifice puţin mediatizate, că încălzirea globală e doar un mit, o farsă creată de Elita Mondială, pentru a-şi atinge scopul ei perfid: reducerea populaţiei lumii la undeva la 1-2 miliarde de oameni. Vă invit doar să citiţi acest articol – Încălzirea globală? Ha-ha, bună glumă! În Evul Mediu era mai cald decât acum – ca să vă daţi seama de minciuna „încălzirii globale”.

O ştire însă a fost însă puţin dezbătută în mass-media internaţională. Chiar înainte de desfăşurarea conferinţei încălzirii globale COP21 de la Paris, a murit „naşul” încălzirii globale, cel care a inventat această minciună enormă, şi anume miliardarul canadian Maurice Strong, unul din liderii Elitei Globale. El a murit pe 26 noiembrie 2015, la vârsta de 86 de ani (vedeţi articolul de pe Wikipedia). El este motivul pentru care toţi liderii lumii, însoţiţi de 40.000 de delegaţi, s-au întrunit la Paris pentru a discuta despre încălzirea globală, totul transformându-se într-o mega-afacere: 1,5 de trilioane de dolari pe an taxe, care nu se ştie în buzunarul cui vor ajunge (probabil că tot în conturile Elitei Globale, dar nu al nostru, căci noi vom fi doar taxaţi indirect).

Maurice Strong este motivul pentru care aproape orice guvern sau politician vorbeşte despre „încălzirea globală”, şi nu despre adevăratele probleme ale lumii, ca de exemplu terorismul sau conflictele armate care ucid zeci mii de oameni în lume. Deşi ultimul studiu confirmă că Soarele va intra în „adormire” până în 2030 (deci, planeta va avea parte de o mini-eră glaciară – vedeţi articolul: Cercetătorii avertizează că Soarele “va adormi” până în 2030, intrând astfel într-o mini eră glaciară! Gata cu încălzirea globală!), liderii lumii vorbesc de non-sensul încălzirii globale, şi asta pentru că acest lider Illuminati Maurice Strong a avut grijă să finanţeze sute de studii ştiinţifice false şi să facă un lobby extraordinar în cadrul Naţiunilor Unite pentru ca lumea chiar să creadă că încălzirea globală există. El a fost instigatorul principal al celui mai sinistru plan din istoria omenirii – „Agenda 21”, aşa-zisul plan de dezvoltare durabilă, care nu a făcut altceva decât să crească bogăţia Elitei Globale, în dauna sărăcirii şi mai mult al celor deja sărmani.

Jurnalistul Peter Foster a făcut mai multe mărturisiri despre persoana lui Maurice Strong. Citez de pe nationalpost.com:

„Unul dintre lucrurile cele mai remarcabile despre Strong era cât de antipatic era el în persoană. Cineva a spus odată că nu l-ar alege nici măcar dintr-o mulțime formată din doar doi oameni (…) L-am intervievat de mai multe ori într-o perioadă de 20 de ani și am constatat că avea o încântare abia ascunsă în a-mi explica manevrele sale politice, de cele mai multe ori machiavelice”.

Pentru că asta a făcut Maurice Strong. A ştiut să manipuleze lumea, pentru a-şi atinge scopurile machiavelice. Răul făcut de fostul miliardar canadian constă în efectele acţiunilor sale, nu în pretinsele sale bune intenţii.

Maurice Strong: „Moartea a 5 miliarde de oameni este o licărire de speranţă pentru viitorul speciei noastre!”

O să spuneţi: dar ce-am cu bietul omul? Mai ales că acum e mort. Ştiţi ce scria el în controversata sa carte din 2000 intitulată „Unde ne îndreptăm?” Că el estimează că până în 2031 că 2/3 din populaţia lumii va fi ştearsă de pe faţa Pământului! Profeţie sau dorinţă? În mod sigur că şi-a dorit acest lucru, din moment ce el, Bill Gates şi alţi bogătaşi ai planetei sunt adepţii geoingineriei, o metodă de răcire artificială a Pământului, contra aşa-zisei încălziri globale. Iar prin această geoinginerie, o mare parte a populaţiei va muri de foamete (vedeţi articolul meu: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale). Şi pentru a merge cu perfidia mai departe, Maurice Strong afirma în aceeaşi carte că reducerea drastică a populaţiei cu circa 5 miliarde de oameni, reprezintă „o licărire de speranță pentru viitorul speciei noastre”. Adică, e OK să-ţi doreşti moartea a 5 miliarde de oameni, atât timp cât te gândeşti la viitorul omenirii!

Maurice Strong: „Dă-o naibii de democraţie! Elita globală trebuie să conducă!”

Organizația Națiunilor Unite (ONU), cu care Maurice Strong a colaborat începând cu anul 1947, a devenit locul său de joacă preferat. Aici el şi-a dat seama că s-ar putea realiza visul său (visul Illuminati) de guvernanță globală de către o elită auto-desemnată. Și cel mai bun mod de a realiza acest lucru se poate face prin manipularea și exploatarea îngrijorării internaționale cu privire la mediul înconjurător. Iar pentru asta, Strong îşi băga **** chiar şi în conceptul de alegeri democratice, aşa cum el însuşi recunoştea odată: „Conceptul nostru de democrație de urnă poate ar fi necesar să fie modificat, pentru a produce guverne puternice, capabile de a lua decizii dificile, în special în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător la nivel global”. Adică, dă-o naibii de democraţie, de alegeri! Elita trebuie să conducă singură şi să ia decizii care „trebuie”, fără consult popular!

Maurice Strong: „Trebuie renunţat la suveranitatea naţională!”

Tot Maurice Strong a impus prin lobby-ul său impresionant şi „Agenda 21”, un protocol pentru aşa-zisa dezvoltare sustenabilă a omenirii. În 1991, Strong avea poziția de secretar general al Conferinței Organizației Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare. Scopul perfid al „Agendei 21” era acela pentru crearea premizelor globalismului, în care statele naţionale trebuie să renunţe la orice urmă de suveranitate. Citatul de mai jos aparţine aceluiaşi miliardar canadian: „Conceptul de suveranitate națională a fost unul imuabil, un adevăr sacru, un principiu al relațiilor internaționale. Este însă un principiu care va încetini şi împiedica noile imperative de cooperare de mediu la nivel global. Nu este pur și simplu fezabil ca suveranitatea să fie exercitată în mod unilateral de către statele naționale individuale. Comunitatea globală trebuie să fie asigurată de o securitate de mediu globală”.

Acum, probabil, că înţelegeţi de ce unii globalişti sunt atât de trişti de moartea lui Maurice Strong, cel care voia să traseze noua ordine mondială. Restul oamenilor, odată familiarizaţi cu ceea ce a făcut Maurice Strong, nu mai au chiar ochii plini de lacrimi. „De morţi numai de bine” este un vechi proverb latin. Dar, în cazul acesta, cred că putem face o excepţie.