A murit cu adevărat miliardarul Illuminati David Rockefeller? Sau poate şi-a clonat mintea în alt trup uman, ca orice extraterestru reptilian…

13.145 vizualizari

ATENŢIE! Articolul acesta a fost scris ţinând cont de ideile conspiraţionistului David Icke, nu după propriile idei.

Mulţi dintre voi cred că aţi aflat deja de moartea miliardarului David Rockefeller, ce era liderul familiei Rockefeller, una dintre familiile Illuminati. Citez de pe stiripesurse.ro:

Miliardarul David Rockefeller, bancher, filantrop şi nepot al lui John Rockefeller, întemeietorul unuia din cele mai puternice dinastii americane, a încetat din viaţă luni, la vârsta de 101 ani, a anunţat purtătorul său de cuvânt Fraser Seitel, transmit AFP şi Reuters. Averea lui David Rockefeller a fost estimată, în cel mai recent clasament Forbes, publicat luni, la 3,3 miliarde de dolari.

Născut la 12 iunie 1915, cel mai mic din cei şase copii ai familiei, David Rockefeller a condus până în 1980, timp aproape 35 de ani, Chase Manhattan Bank, devenită ulterior JP Morgan Chase. De-a lungul vieţii, David Rockefeller s-a întâlnit cu mai mult de 200 de şefi de stat din aproape 100 de ţări, iar Chase Manhattan a fost prima instituţie bancară care a deschis birouri în Rusia, apoi în China continentală. În timpul în care a condus Chase Manhattan, a construit o asemenea reţea de relaţii apropiate cu guverne şi corporaţii multinaţionale, încât observatorii afirmau că banca sa avea propria politică externă.

Comisia Trilaterală, grup fondat de Rockefeller în 1973 pentru întărirea relaţiilor între America de Nord, Europa Occidentală şi Japonia, a fost în mod regulat ţinta extremiştilor de dreapta şi a adepţilor teoriilor conspiraţiei, care au acuzat-o de tentativă de crearea a unui guvern mondial.

Dar, conform informaţiilor secrete făcute publice de conspiraţionistul David Icke, David Rockefeller făcea parte dintr-o familie care nu e de origine umană şi care a creat „Elita” (cei care ne conduc planeta). Acum peste 4000 de ani, un grup de reptilieni au aterizat aici pe Pământ, planificând preluarea planetei noastre. Pentru că stăpânesc arta de a-şi schimba forma, ei s-au prezentat ca fiind oameni normali, şi au acumulat tot mai multă putere și bani cu fiecare generație. Un reptilian nu este legat de un corp uman. Indivizii acestei rase pot trăi şi mii de ani, asa că, atunci când un trup omenesc a devenit prea bătrân, ei pur și simplu trec la unul nou.

Ei nu-şi arată adevărata formă decât în locuri în care nu există nicio șansă de a fost descoperiţi, cum ar fi castelele de familie ale Illuminatiorașele subterane şi alte locuri, în timpul unor ritualuri satanice și partide de s*xReptilienii sunt creaturile cele mai negative din Univers. Judecând după standardele umane, ei sunt malefici și imorali.

Acum… credeţi că David Rockefeller a murit cu adevărat? Conspiraţionistul David Icke crede că nu. Pur şi simplu bătrânul de 101 de ani şi-a clonat mintea într-un alt trup, ce face parte tot din familia Rockefeller.

Corpurile sunt doar diferite vibratii electrice, iar reptilienii cunosc aceste secrete, ei cunosc secretul microcurenților, care creeaza trupurile. Cei din familia Rockefeller cunosc vibrația vieții, pentru că au sânge rece şi sunt reptile. Pământul a fost ca o staţie de autobuz pentru multe specii extraterestre, iar reptilienii au fost unii dintre aceşti extratereştri. Ei îşi petrec timpul în măruntaiele Pământului, arătând ca nişte reptile, dar, când ies la suprafaţă, ei îşi schimbă înfăţişarea asemenea nouă, datorită vibraţiilor electrice. Ei pot să-şi ia orice înfăţişare.

Atunci când trupul lor moare, acea energie, în timp ce moare, va fi imediat dusă şi înlocuită în trupul altcuiva. E un lucru vampiresc, mai rău ca la vampiri. Aceste reptile n-au murit niciodată, trăiesc printre noi şi acesta este secretul lor cel mai mare. Aşadar, nu vă bucuraţi prea mult că a murit David Rockefeller…