EXCLUSIV! 8.500 de luciferieni globalişti conduc întreaga lume din 1930, prin intermediul atotputernicei şi misterioasei Bănci Internaţionale a Reglementelor din Elveţia

7.403 vizualizari

În anul 2013, am scris pentru prima dată despre Banca Internaţională a Reglementelor (sau Banca Reglementelor Internaţionale / The Bank for International Settlements – BIS), ce-şi are sediul în Basel şi este o super-bancă mondială – vedeţi articolul Un secret extrem de bine păzit: de 2.000 de ani lumea e condusă din umbră de bancherii elveţieni, nu de Illuminati sau francmasonerie. Sediul cuibului de vipere se află la Basel… Am promis în acel articol că am să mai aprofundez subiectul ulterior; am mai făcut-o în câteva articole, dar prea puţin. Cred că acum i-a venit rândul.

Dacă despre FMI, Federal Reserve sau Banca Mondială, există foarte multe discuţii în lume, despre BIS aproape că nu vorbeşte nimeni, deşi puterea sa este imensă. Inițial s-a spus că BIS a fost creată pentru a reglementa datoriile germane după primul război mondial, dar treptat a devenit banca supranațională a băncilor centrale din 60 de state membre, inclusiv cele mai importante țări precum SUA, China, Germania, Japonia, Franța, Marea Britanie, Italia, India, Rusia, Spania, Turcia etc. Misiunea oficială a BIS este „să servească băncile centrale în urmărirea stabilității monetare și financiare, să promoveze cooperarea internațională în aceste domenii și să acționeze ca o bancă a băncilor centrale”. Sună destul de inofensiv, nu?

Ceea ce este necunoscut și aproape de neimaginat este faptul că toate statele membre se supun necondiționat deciziilor BIS – nimeni nu are niciun drept să pună la îndoială deciziile BIS. În al doilea rând, nicio instituție democratică nu poate investiga BIS, ea însăși se reglementează singură. Apoi, BIS are propria sa forță polițienească de protecție.

BIS a cooperat de la început cu toate forțele politice ale lumii, inclusiv cu naziștii, comuniștii și cu statele capitaliste. Teritoriul BIS este de neatins și nu aparține Elveției. Are propriile reguli care nu pot fi contestate de nicio țară. BIS are una dintre cele mai mari rezerve de aur din lume și guvernează FMI, Banca Mondială și toate băncile centrale.

Iar acum vine bomba bombelor: ia ghiciţi de cine a fost înfiinţată BIS? Aşa cum recunoaşte şi Wikipedia, banca a fost fondată printr-un acord interguvernamental în 1930 de către familia Rothschild, statele fondatoare fiind Germania, Belgia, Franța, Marea Britanie, Italia, Japonia și Elveția. De ce şi-a băgat coada familia Illuminati Rothschild? Oare de ce? Doar imaginaţi-vă…

Fostul bancher olandez Ronald Bernard descrie în cadrul unui videoclip care sunt secretele ascunse ale BIS. În videoclipul său, bancherul arată că BIS este prima instituție din cadrul „elitei globale”, care cuprinde de 8.500 de membri luciferieni, care conduce lumea așa cum o știm. Potrivit lui Bernard, acești oameni sunt monstruoși, având dispreț total pentru ființele umane. El susține că nu există granițe sau conflicte reale între țări sau partide politice, totul mergând pe principiul „divide şi cucereşte”.

Concluzia este că țările noastre au renunțat la suveranitate cu cel puțin 87 de ani în urmă, atunci când au renunţat pentru BIS la independenţa financiaro-bancară.

Multe guverne ale lumii s-au îndatorat voluntar instituțiilor monetare internaționale ale BIS, cum ar fi FMI sau Banca Mondială, iar în orice moment în care aceste organizații solicită rambursarea ce se va întâmpla? Dacă există o criză internațională bruscă, ce se va întâmpla? Statele sunt îndatorate BIS, iar cetățenii sunt îndatorați băncilor internaționale (cel puțin 95% din toate proprietățile sunt deținute de bănci). Atunci când există o criză internațională și băncile solicită rambursarea împrumuturilor, oamenii nu pot plăti împrumuturile și apoi băncile le pot lua proprietățile oamenilor ca o garanție care este apoi transferată statului atunci când băncile sunt în pericolul falimentului. Statul trebuie să-și transfere proprietățile la BIS ca garanție pentru a plăti datoriile naționale. Aceasta ar însemna că întreaga lume ar putea intra în mâinile „luciferienilor de la Basel”.

Putem vedea cu uşurinţă cum datoriile naţionale şi personale creează sclavie imediat ce erupe o criză majoră. Oamenii și țările vor pierde totul, iar conducătorii de elită ai BIS vor lua totul. Și nicio țară nu are voie să știe despre cine controlează BIS.

Hitler, Stalin și Churchill erau toți prieteni în biroul BIS din Elveția și se pare că războaiele mondiale erau controlate de un grup foarte mic și secret de oameni care se întâlnea în liniște la sediul BIS din Basel.

În cartea sa „Tragedie și speranță: o istorie a lumii în timpurile noastre” (1966), dr. Carroll Quigley a dezvăluit rolul-cheie jucat în finanțele globale de către BIS. Dr. Quigley a fost profesor de istorie la Universitatea Georgetown, unde a fost mentorul președintelui Bill Clinton. El a fost, de asemenea, un „insider”, cunoscând puternica clică de „bancheri internaționali”, pe care a studiat-o timp de 20 de ani.

Cheia succesului bancherilor internaţionali, a spus Quigley, este aceea că ei pot controla și manipula sistemul de bani al unei națiuni, permițându-le să pară că ei sunt controlați de guvern. Ideea reia o declarație celebră făcută în secolul al XVIII-lea de către Mayer Amschel Bauer Rothschild, care a spus în 1791: „Permiteți-mi să emit și să controlez moneda unei națiuni și nu-mi pasă cine face legile”.

Într-un articol din 2003 intitulat „Banca pentru Reglementări Internaționale solicită o monedă globală”, Joan Veon scria următoarele: „BIS este locul unde toate băncile centrale din lume se întâlnesc pentru a analiza economia globală şi pentru a determina ce cale de acţiune vor lua în continuare pentru a pune mai mulţi bani în buzunarele lor, deoarece controlează suma de bani în circulaţie, şi cât de mare este dobânda pentru care guvernele și băncile să se împrumutate de la ei. Când înțelegeți că BIS trage sforile sistemului monetar mondial, atunci înțelegeți că ea are capacitatea de a crea un boom financiar într-o țară”.

Celebrul om de afaceri Henry Ford declara în urmă cu aproape 100 de ani, în 1922, următoarele: „E bine ca oamenii obişnuiţi să nu înțeleagă sistemul nostru bancar și monetar, pentru că dacă ar face-o, cred că mâine dimineață ar exista deja o revoluţie”. Avea dreptate Henry Ford? Ce știa el şi nu ştiau oamenii obişnuiţi? Cunoştea el faptul că un mic grup de luciferieni controlau întreaga lume prin înșelăciune financiară?