Site de secrete, stiinta si metafizica

O mumie de 30 de centimetri a fost fotografiată pe Marte de robotul spaţial NASA? Ce fiinţe au trăit pe “planeta roşie”?

58

Pe Marte a fost găsită ceea ce pare a fi o ființă mumificată ciudată într-una din fotografiile realizate de către roboţelul spaţial NASA Mars Rover Curiosity. Şi acesta are un fel de centură și lanț în jurul trunchiului. Mumia pare a avea în jur de 30 de cm înălţime, dimensiunea fiind determinată comparând roata robotului spaţial din imaginea principală. Există de asemenea ceea ce pare a fi o centură de la umărul stâng către braţul drept. Ar putea fi un fel de cingătoare?

Poza e şi mai şocantă dacă priviți cu atenție la piciorul din stânga; acesta pare a avea o malformaţie ciudată. A fost această fiinţă handicapată?

Mumia de pe Marte s-a putut păstra întrucât solurile marţiene sunt bogate în sulf și sedimente, care pot păstra intacte fiinţe şi lucruri mii de ani. La fel, avem exemplul trupurilor umane păstrate după tragedia de la Pompeii, de acum aproape 2.000 de ani, când un vulcan a erupt violent, omorând mii de oameni.

Mumia marţiană a fost observată pentru prima dată şi descoperită de Lanyi Gabo, fiind publicată pe grupul de Facebook Martian Genesis pe 3 martie 2019 și pe YouTube pe 4 martie 2019 de ArtAlienTV.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie