O mumie de 30 de centimetri a fost fotografiată pe Marte de robotul spaţial NASA? Ce fiinţe au trăit pe „planeta roşie”?


Pe Marte a fost găsită ceea ce pare a fi o ființă mumificată ciudată într-una din fotografiile realizate de către roboţelul spaţial NASA Mars Rover Curiosity. Şi acesta are un fel de centură și lanț în jurul trunchiului. Mumia pare a avea în jur de 30 de cm înălţime, dimensiunea fiind determinată comparând roata robotului spaţial din imaginea principală. Există de asemenea ceea ce pare a fi o centură de la umărul stâng către braţul drept. Ar putea fi un fel de cingătoare?

Poza e şi mai şocantă dacă priviți cu atenție la piciorul din stânga; acesta pare a avea o malformaţie ciudată. A fost această fiinţă handicapată?

Mumia de pe Marte s-a putut păstra întrucât solurile marţiene sunt bogate în sulf și sedimente, care pot păstra intacte fiinţe şi lucruri mii de ani. La fel, avem exemplul trupurilor umane păstrate după tragedia de la Pompeii, de acum aproape 2.000 de ani, când un vulcan a erupt violent, omorând mii de oameni.

Mumia marţiană a fost observată pentru prima dată şi descoperită de Lanyi Gabo, fiind publicată pe grupul de Facebook Martian Genesis pe 3 martie 2019 și pe YouTube pe 4 martie 2019 de ArtAlienTV.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO