Orgoni Crystal

 

3 psihiatri din SUA avertizează că “starea de sănătate mintală a preşedintelui Trump se deteriorează”! Încă nu au licenţele ridicate?

1945
blank
Imagine: DonkeyHotey / flickr.com (Commons Creative – free)

Iată ce ştire putem citi pe The Independent: “Un grup de profesioniști din domeniul sănătății mintale, condus de un trio de psihiatri importanți, solicită Comitetului judiciar al Camerei Reprezentanţilor al SUA să considere starea mentală a lui Donald Trump ca fiind una „periculoasă”, rezultând din „simțul său fragil al valorii de sine”. Această solicitare ar trebui să facă parte din ancheta Congresului American privind demiterea preşedintelui american.

„Spunem acest lucru pentru că suntem convinși că, pe măsură ce se apropie momentul posibilelor acuzații, Donald Trump are potențialul real de a deveni din ce în ce mai periculos, o amenințare la adresa siguranței națiunii noastre”, au declarat Dr. Bandy Lee, profesor la Yale Medical School, dr. John Zinner, profesor universitar la Univ. George Washington și fostul profiler CIA, Dr. Jerrold Post, într-o declarație care va fi trimisă membrilor Comitetului Judiciar.

Declarația va fi însoțită de o petiție cu cel puțin 350 de semnături de la profesioniștii din domeniul sănătății mintale care susțin concluziile lor. Toți cei trei psihiatri au spus că sunt dispuși să depună mărturie ca parte a anchetei lor.

P.S. Nu sunt un fan al lui Donald Trump, dar părerea mea este aceea că toţi cei care au semnat şi semnează o asemenea petiţie ar trebui să-şi aibă ridicate licenţele medicale. De ce? Pentru că niciodată, niciun medic (inclusiv medic psihiatru) nu poate pune un diagnostic medical pentru un pacient decât dacă l-a consultat direct o perioadă mai lungă de timp şi i-a făcut o serie de teste şi analize. Iar testele şi analizele pentru un psihiatru nu se fac urmărind ştirile CNN, care spun cât de “bolnav mintal” e preşedintele american. Credeam că în SUA lucrurile se fac mai profesionist…  În definitiv, totul e doar o mascaradă politică!