Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

3 noiembrie 2020 – o zi hotărâtoare pentru soarta planetei! Cine va câştiga: globalismul (Joe Biden) sau tradiţionalismul – naţionalist (Donald Trump)?

2467

blankPrecum se ştie, pe 3 noiembrie 2020 un moment crucial are loc în istoria omenirii: alegerile prezidenţiale din SUA. Acestea sunt chiar mai esenţiale pentru soarta omenirii decât cele din 2016, dintr-un singur motiv: bătălia pentru controlul lumii se află acum într-un punct culminant.

Precum se ştie, cei doi candidaţi principali care se înfruntă pe 3 noiembrie 2020 sunt Donald Trump (actualul preşedinte, candidatul republicanilor) şi Joe Biden (candidatul democraţilor). În ultimele decenii, Partidul Democrat din SUA a căpătat o orientare globalistă, de stânga, fiind mai aproape de ideologia “neomarxistă”, pe când republicanii au rămas mai naţionalişti şi conservatori.

Democraţii reprezintă expresia elitelor din universităţile americane, care vor să schimbe lumea, transformând-o într-o societate globalistă, în care drepturile individuale trebuie “sacrificate” în numele unui bine colectiv iluzoriu. Astfel, totul aduce mai mult a comunism / nazism, în care se spunea, la fel, că individul trebuie să renunţe la drepturi pentru “binele social”. Această ideologie globalistă doreşte un control mai strict asupra indivizilor, indiferent de ţara din care provin, prin tot felul de reglementări ce sunt din ce în ce mai restrictive. Totodată, se încearcă crearea unui “om nou”, îmbibat de tehnologie, care să uite de tradiţii, familie sau religie.

Donald Trump, deşi are şi el multe păcate şi “bube”, totuşi este adeptul curentului conservator, mai aproape de libertăţile stabilite de Constituţia SUA din secolul al XVIII-lea. Cenzura (i se spune “lupta împotriva fake news-ului”!) din ce în ce mai evidentă a unor companii globale de social media (ca Twitter sau YouTube) asupra unor opinii / puncte de vedere conservatoare nu respectă deloc libertatea de exprimare oferită de “părinţii fondatori” ai statului american din 1776. Şi asta pentru că aceste companii de social media se alătură curentului globalist, cu care este de acord şi actualul candidat la preşedinţia SUA, Joe Biden.

Se pare că tabăra globalistă deţine deja puterea în multe ţări ale lumii, controlează o mare parte din mass-media lumii şi majoritatea Internetului. Dacă Joe Biden va fi votat de americani pe 3 noiembrie 2020, atunci o schimbare profundă se va întâmpla în întreaga lume, una tristă pentru omul obişnuit care încă crede în libertatea sa de acţiune şi de exprimare. Individul va fi din ce în ce mai îngrădit, iar cei care nu se alătură întregului proiect al globalizării vor fi marginalizaţi. Astfel, cu siguranţă că vor apărea multă tensiune socială şi rezistenţă.

De aceea, câştigarea alegerilor de către Trump este esenţială pentru menţinerea unui echilibru cât de cât fragil în această lume, care devine din ce în ce mai nebună cu zi ce trece.

Poate că viitorul de aur omenirii nu este nici globalizare neomarxistă, dar nici conservatorism (naţionalism) radical, ci o îmbinare armonioasă a celor două curente, astfel încât toţi locuitorii planetei să nu se mai războiască între ei, să conlucreze pentru pacea şi prosperitatea tuturor, dar cu respectarea libertăţilor religioase, culturale şi de exprimare ale fiecărui individ.

Orgoni Crystal