22 februarie 2014 este noul sfârşit al lumii conform vikingilor. Iar suntem manipulaţi cu o altă Apocalipsă, pentru ca adevărata dată a sfârşitului lumii să nu fie crezută de nimeni!

  •  
  •  
  •  
  •  

Apocalypse - Family PortraitSite-ul incomemagazine.ro a tradus o ştire de pe site-ul Daily Mail, conform căreia sfârşitul lumii va veni pe 22 februarie 2014. Citez din articol:

„Cercetătorul britanic Danielle Daglan, de la Norvik Viking Center, a declarat că sfârşitul lumii va veni, inevitabil, pe 22 februarie 2014. O concluzie bazată pe legenda vikingilor despre Ragnarok, adică apocalipsa. Legenda spune, printre altele, că primul semn al apropiatului sfârşit al lumii îl constituie „războiul fratelui împotriva fratelui”, precum şi distrugerea „tuturor graniţelor”. Daglan considera că, în prezent, „distrugătorul” frontierelor este internetul, această „plasă de păianjen” care se întinde în întreaga lume şi care oferă posibilitatea de a intra în contact cu milioane de oameni de pretutindeni, graţie popularităţii reţelelor sociale.

Vikingii mai credeau, de asemenea, că apocalipsa va fi precedată de o iarnă cumplită, care va dura trei ani fără vreo pauză pentru alt anotimp mai cald. Chiar dacă vara nu a dispărut încă, acest lucru nu înseamnă nimic pentru Danielle Daglan. „Există profeţii, potrivit cărora o nouă eră glaciară nu este departe, din cauza reducerii în intensitate a exploziilor solare. Oare o astfel de perioadă glaciară nu poate însemna câteva ieri, transformate într-una singură”, se întreabă cercetătorul britanic.

Legenda vikigilor mai spune, totodată, că Zmeul Midgard, numit  Jormungand, se va elibera de coadă, ridicându-se din ocean. Daglan a găsit dovezi şi pentru asta: cei doi peşti uriaşi, care au eşuat pe litoralul Californiei în luna octombrie. “Prin tradiţie, vikingii sărbătoreau sfârşitul iernii petrecând la Festivalul Jaloblot. Dacă până atunci, iarnă care stă să bată la uşa nu se termină, va veni apocalipsa, adică Ragnarok”, afirma Daglan. Potrivit spuselor sale, sfârşitul lunii va avea loc în 22 februarie 2014″.

P.S. OK… Părerea mea despre profeţii este următoarea: nu cred că profeţia vikingilor este una falsă, dar cred că interpretarea „cercetătorilor” care analizează toate aceste profeţii este dezastruoasă. Sau pur şi simplu, ei caută „semne” inexistente şi asociază forţat „semnele” profeţiilor trecute cu evenimente prezente. Acei cercetători vor să fie doar cunoscuţi, celebri. Sau poate revin la o teorie a conspiraţiei la care ţin extrem de mult. Forţele din umbră care ne conduc induc special în conştiinţa publicului tot felul de date false ale apocalipsei pentru ca atunci când va veni adevărata apocalipsă nimeni să nu mai creadă în ea. Atunci, lumea nu va intra în panică, iar elita mondială se va ascunde în buncărele care şi le-a construit special sub pământ. Sau poate cei din Oculta Mondială au deja pregătite nişte baze pe Lună sau pe Marte unde se vor adăposti dacă Terra va fi distrusă…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner