21 decembrie 2012? Nu! Sfârşitul lumii va fi pe 21 mai 2011

24.252 vizualizari

intoarcerea lui HristosŞtiţi cu toţii isteria sfârşitului lumii care ar avea loc pe 21 decembrie 2012. Însă această dată nu e valabilă pentru Maria Exley, o femeie de 31 de ani din Colorado Springs (SUA) care crede că Armagedon-ul, adică sfârşitul lumii conform Bibliei, va veni anul viitor (2011). Mai precis pe 21 mai 2011. Şi aflăm asta de pe site-ul Gazette.com.

Iar convingerea sa este atât de puternică, încât, şomeră fiind, a plătit 1.200 de dolari pentru ca următoarea reclamă să apară până în octombrie 2010 pe 10 autobuze publice din Colorado Springs: „Salvaţi data! Întoarcerea lui Hristos: 21 mai 2011. www.wecanknow.com„.

Exley s-a inspirat în această acţiune după ce a ascultat emisiunile postului Family Radio, o reţea de radio cu emisiuni creştine, ce se întinde pe tot teritoriul Statelor Unite. Într-una din emisiunile acestui post, un lider creştin controversat, pe nume Harold Camping, a proclamat că 21 mai 2011 va fi data întoarcerii pe Pământ a lui Hristos şi a cerut tuturor ascultătorilor săi să facă cunoscut acest lucru peste în ţară şi în lume. Maria Exley n-a fost singura persoană ce s-a ocupat de acest gen de reclamă; şi alte persoane din ţară, fidele lui Camping, au cumpărat spaţii publicitare pentru a face cunoscută data de 21 mai 2011.

Toate aceste mesaje de reclamă au fost realizate de creatorii site-ului www.wecanknow.com – platformă web ce promovează întoarcerea lui Hristos pe Pământ. „Sperăm să-i aducem pe oameni cât mai aproape de Biblie”, a declarat Robert Dunham, editor al site-ului mai sus menţionat. El a mai declarat că „timpul se scurge, dar totuşi mai e ceva timp pentru mântuire”.

Update! Sfârşitul lumii nu va avea loc pe 21 mai 2011! Citeşte mai multe AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/astazi-21-mai-2011-nu-va-avea-loc-sfarsitul-lumii-dar-asistam-la-prabusirea-civilizatiei-moderne/