2 cutremure mari în California, în mai puţin de 2 zile. Fenomen natural sau experimente secrete!?

49 vizualizari

Dacă pe 4 iulie 2019, chiar de ziua lor naţională, americanii s-au procopsit cu un cutremur de 6,4 grade pe scara Richter în sudul Californiei (cel mai mare din ultimii 20 de ani), iată că n-au trecut nici 2 zile (vineri seara) şi tot în aceeaşi locaţie (sudul Californiei) avu loc un al doilea cutremur, şi mai puternic decât primul (de 7,1 grade pe scara Richter).

E adevărat, când se produce un cutremur semnificativ, în perioada următoare, se pot produce replici ale cutremurului original, dar, de obicei, aceste replici sunt mult mai scăzute în intensitate. Dar, ce observăm în cazul Californiei? Că al doilea cutremur e mult mai puternic decât primul! O coincidenţă nefericită? Natura joacă feste ciudate?

Pe forumurile de conspiraţii din lume au apărut deja teorii ale conspiraţiei, care spun că aceste 2 cutremure consecutive, la doar 1 zi distanţă, nu sunt chiar fenomene naturale. Am citit şi eu ce mai comentează lumea şi am extras câteva idei conspiraţioniste pentru voi:
* Armata Americană a testat în secret rachete nucleare subterane uriaşe. Ar fi interesat de măsurat radiaţiile din zonă.
* Un test cu arme EMP (arme cu puls electromagnetic).
* S-a eliberat nişte presiune de sub Pământ. Urmează un cutremur gigantic, distrugător?
* Se pregătesc de o invazie cei care locuiesc în Pământul gol şi locuibil?

Unii deja merg cu imaginaţia bolnăvicioasă mai departe, spunând că totul s-ar putea asemăna în final cu scenariul filmului SF „San Andreas” din 2015, în care falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California. Ferească Dumnezeu şi să sperăm că aşa ceva nu se va întâmpla vreodată…