15 zile de întuneric între 15 noiembrie şi 30 noiembrie 2016!? Haideţi să vă spun adevărul…

26.195 vizualizari

nasa-15-zile-intunericRealitatea.net este un site afiliat televiziunii Realitatea. Ei se recomandă a fi „serioşi”, făcând parte din „mass-media oficială”. Dar totuşi nu se dezic în a prezenta ştiri false, aşa cum este şi ultima ştire falsă despre cele 15 zile de întuneric pe Pământ, care ar fi fost confirmate de NASA, aşa cum putem citi într-o ştire de pe realitatea.net, apărută pe 26 octombrie 2016 şi intitulată: „NASA, ANUNŢ-ŞOC: Pământul va fi în beznă, timp de 15 zile, în luna noiembrie”. Citez din ea:

„Specialiştii spun că, începând cu 15 noiembrie, ora 3:00 a.m, până pe 30 noiembrie, ora 16:15 p.m, Pământul se va cufunda în întuneric, din cauza unui eveniment astronomic între Venus și Jupiter. Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter și va străluci de zece ori mai mult decât aceasta. Lumina lui Venus va încălzi substanța gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacție masivă. Această reacție va duce la eliminarea unei cantități mari de hidrogen în spațiul cosmic, care va intra în contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie, ora 2:50 a.m.

Hidrogenul va cauza o explozie masivă pe suprafața Soarelui, care va duce la creșterea instantanee a temperaturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin. Exploziile îi vor da Soarelui o culoare bleu. Soarelui îi vor trebui 2 săptămâni să capete culoarea galbenă. Se mai arată că temperatura de pe suprafața Pământului va crește cu 8 grade Celsius și nu vor fi fenomene majore”.

P.S. Băi, oameni buni… Problema e că noi, oamenii, avem minte scurtă şi mulţi dintre noi uită că exact acest gen de ştiri au mai apărut şi în anii trecuţi. Bineînţeles că au fost ştiri false… o dezinformare cum rar am mai văzut în lume. Nu m-ar mira ca site-urile ce propagă asemenea ştiri grosolane false să nu fie altceva decât creaţia unor servicii secrete, ce vor să realizeze diverse experimente sociale oculte.

Anul trecut (2015) a apărut exact aceeaşi ştire, numai că eram „ameninţaţi” cu alte date (15-29 noiembrie 2015), aşa cum puteţi citi în acest articol scris atunci: A spus NASA că între 15 şi 29 noiembrie 2015 vor fi 15 zile de întuneric pe Pământ? Vreţi să aflaţi adevărul crud? Citiţi articolul… În 2014, era vorba de „6 zile de întuneric” (A spus NASA că în decembrie 2014 vor fi 6 zile de întuneric? Cineva face un experiment terifiant cu noi, oamenii…) Şi era vorba de aceeaşi manipulare şi dezinformare.

Repet ce-am mai spus şi altă dată: Acest gen de informaţii false vor să dezinformeze subtil publicul, pentru ca acesta să-şi dea seama până la urmă de ridicolul teoriilor conspiraţiei. Astfel, din păcate, se face o imagine proastă tuturor site-urilor din conspiraţie, astfel încât toţi conspiraţioniştii să fie băgaţi în aceeaşi oală. Nu m-am mira ca unele site-uri de “ştiri alternative” să fie de fapt o creaţie a unor servicii secrete (Ocultei Mondiale), pentru a dezinforma intenţionat publicul, care nu mai ştie astfel care ştiri să le mai creadă şi care nu. Strategia e simplă: decât să închidem site-uri de conspiraţii, nu mai bine le virusăm? De ce să luptăm împotriva conspiraţioniştilor, pentru a-i victimiza… nu-i mai bine îi “infestăm”? Nu mai bine instalăm printre ei conspiraţionişti falşi?

Aşadar, reţineţi încă o dată: între 15 şi 30 noiembrie 2016 vor fi 15 zile de întuneric doar în mintea unora!