15 octombrie 2011, ziua revoluţiei mondiale. Bine aţi venit în noul sistem global de control al omenirii!

6.006 vizualizari

Dacă pe 5 noiembrie 2011 se preconizează o revoluţie virtuală împotriva Facebook-ului (https://www.lovendal.ro/wp52/pe-5-noiembrie-2011-va-avea-loc-o-revolutie-impotriva-facebook-ului-sa-nu-traim-ca-sclavii/), pe 15 octombrie 2011 în lume se preconizează o adevărată „revoluţie”. De ce a fost aleasă data de 15 octombrie şi de către cine? Totul a început în Spania, pe 15 mai 2011, când „Indignados”, adică cei revoltaţi de sistemul actual au organizat o serie de marşuri şi demonstraţii, acestea având loc de mai multe ori în ultimele luni. În iulie 2011, marşul popular Indignada („La marcha Popular Indignada”) a strâns mii de oameni din întreaga ţară, care, aflaţi la 600 de kilometri distanţă de Madrid, au pornit pe jos într-un marş spre capitala Spaniei. Protestarii au ajuns pe 23 iulie 2011 şi au ocupat pieţele din Madrid într-o demonstraţie ce a avut loc un caracter paşnic. Indignados, numiţi şi „Mişcarea din 15 mai” este un grup care s-a desprins din gruparea politică „Democracias Real Ya!” (adică „Democraţia reală acum!”).

Luând acţiunile Indignados drept exemplu, lupta împotriva sistemului a devenit din ce în ce mai mare în Europa. Între timp, au apărut noi grupuri de Indignados care plănuiesc să organizeze propriile marşuri de protest, pe jos, până la Bruxelles, pentru a demonstra în faţa sediului UE. Se zvoneşte că spre Bruxelles vor porni oameni din Spania, Italia, Franţa, Germania, Polonia, Elveţia, Marea Britanie şi Olanda. Şi s-a stabilit ca să aibă loc o mare manifestaţie la Bruxelles pe 15 octombrie 2011, în loc de câteva manifestaţii mai mici. Democracia Real Ya a declarat 15 octombrie 2011 drept „ziua internaţională a democraţiei directe”, sub motto-ul „Indignados ai Europei Unite”.

Ce vor aceşti oameni? Schimbarea din temelii a structurilor politice şi sociale actuale, atât din Europa cât şi din întreaga lume. Părerea mea este următoarea: sunt sigur că mulţi oameni din întreaga lume susţin asemenea manifestări şi că aceste marşuri împotriva unui sistem global defect sunt absolut justificate. Nu asta pun eu la îndoială. Ceea ce vreau eu să atrag atenţia e faptul că această criză globală a fost deliberat creată pentru a se produce mişcări de stradă ample în întreaga lume. Oamenii vor schimbare în întreg sistemul global. Ei bine, de schimbare vor avea parte. Numai că oamenii nu ştiu ce-i aşteaptă: Oculta Mondială va avea motivul pentru a institui un sistem draconic de control a omenirii. Va apărea un guvern mondial, o bancă universală, un parlament mondial, iar toate acţiunile noastre vor fi controlate la toate nivelurile. Deşi e imperfectă, democraţia de acum în rândul majorităţii statelor lumii are cât de cât un anumit grad de libertate. În viitor, vom spune adio libertăţii. Bine aţi venit în noul sistem global de control al omenirii!