100.000 de ani vechime: atâta avea gheţarul care a scufundat nava Titanic! Căpitanul vasului, Edward Smith, s-a izbit intenţionat în gheţar, la ordinele iezuiţilor!

6.395 vizualizari

scufundare TitanicUn profesor universitar a dezvăluit noi detalii despre aisbergul care a scufundat Titanicul în 1912, scrie cotidianul irlandez Belfast Live.

Scufundarea Titanicului este unul dintre cele mai cunoscute și dezastre din istorie, dar ceea ce nu se ştie prea bine este bucata mare de gheață care a lovit nava înainte de a fi scufundată. Potrivit profesorului Grant Bigg de la Universitatea din Sheffield, aisbergul ucigaş care măsura la momentul dezastrului peste 130 de metri și cântărea 1,5 milioane de tone, a fost inițial un gigant cu o greutate de peste 75 de milioane de tone și măsura aproape 600 de metri lungime.

Format din zăpada care a căzut în urmă cu peste 100.000 de ani, aisbergul imens trebuie să fi fost topit luni de zile înainte de a-şi găsi calea spre nava Titanic. Descoperirile profesorului Bigg lui s-au bazat pe observațiile făcute în momentul dezastrului, combinate cu datele moderne despre vânturile şi curenții oceanici.

P.S. Aşa cum spuneam într-un articol cuprinzător din 2010 (Scufundarea Titanicului, opera iezuiţilor, cu scopul de a crea Federal Reserve Bank), de vină pentru scufundarea Titanicului sunt iezuiţii, care, după ce i-au spălat creierul căpitanului navei, Edward Smith, i-au ordonat acestuia să scufunde nava. Edward Smith a devenit astfel un „martir” al iezuiţilor, asemenea sinucigaşilor terorişti islamici din zilele noastre. Căpitanul a primit în noaptea tragediei Titanicului numai puţin de 8 telegrame în care i se cerea să fie atent, dar el le-a ignorat pe toate. De ce? Ştia foarte bine că vasul sigur se va izbi de un bloc de gheaţă…nimic nu-l mai putea opri pe omul ce jurase credinţă iezuiţilor, scopul său suprem fiind scufundarea navei.