Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    Joi, 3 Sep 2009

    Un Yeti adevărat filmat în munţii Tatra din Polonia

Secretele lui Lovendal
 

Yeti7O studentă poloneză a surprins o serie de imagini inedite cu un animal misterios ce o urmărea, în timpul unei excursii cu cortul. Înregistrarea a fost realizată de tânăra Justyna Folger, în vârstă de 19 de ani, aflată în vacanţa cu iubitul ei, Tadeusz Serafinowski, în munţii Tatra din Polonia, titrează, marţi, “Mail Online”.

“Am intrat în rău să fac o baie când mi-am dat seama că ceva de pe partea cealaltă a malului mă urmărea. La început am crezut că este un urs, însă s-a ridicat în două picioare şi a luat-o la fugă. Nu mi-a venit să cred”, a mărturisit Justyna pentru publicaţia “Super Express”.

Autorităţile au luat alertă în serios şi au început o vânătoare pentru a prinde animalul misterios. “Anchetăm această creatură. Dacă e ceva acolo o vom găsi”, a declarat comandantul poliţiei parcurilor naţionale, Edward Wlazlo.

Nu este prima oară când creatura este observată în munţii din Polonia. Curioşi din toată lumea vizitează munţii încă de când Piotr Kowalski, 27 de ani, din Varşovia, a filmat un animal misterios ce se plimba pe o potecă în munţii Tatra. “Am văzut ceva ascuzându-se după pietre”, povestea polonezul la momentul respectiv. Totuşi, istoria animalului Yeti datează încă din anii ’20, când exploratorul Charles Howard-Bury a descoperit câteva amprente despre care el credea că au fost făcute de un lup mare. La o privire mai atentă ele păreau însă a fi fost făcute de un bărbat desculţ.

Urmele au fost găsite în munţii Himalaya, pe un vârf de 7.600 de metri, unde o echipă de japonezi văzuse creatura “Yeti” cu cinci ani mai devreme, mai precizează sursa citată.

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner