Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    PREMIERA PE INTERNET! Sambata, 4 Dec 2010

    Un cunoscut om de ştiinţă american confirmă că a studiat un OZN provenit din alt sistem solar

Secretele lui Lovendal
 

În vara anului 1985, profesorul dr. Robert Sarbacker – decanul Institutului Tehnologic “Washington” din capitala statului Florida – a confirmat în cadrul unui interviu, că are cunoştinţă de existenţa unei nave extraterestre care s-ar fi prăbuşit pe teritoriul Statelor Unite, în anii ’50. La timpul respectiv, prima investigare a aparatului de zbor foarte avariat ar fi fost efectuată de un grup foarte restrâns de savanţi, aduşi la locul respectiv de către organisme militare; grupul a fost coordonat de apreciatul om de ştiinţă dr. Vannevar Bush.

Întrucât în acea perioadă funcţiona în cadrul unui serviciu guvernamental, dr. R. Sarbacker a relevat faptul că prin funcţia ce o avea, a putut să afle unele date asupra materialului din care era construită nava accidentată; aceasta “era compusă dintr-un material foarte uşor şi foarte dur, destinat pare-se, să reziste unor acceleraţii şi deceleraţii extraordinare”. În cadrul interviului, decanul a mai menţionat şi faptul că a putut să afle atât părerea dr. Vannevar Bush cât şi a cunoscutului matematician John von Neumann, privitoare la vehiculul prăbuşit: “aceasta pare a fi o navă spaţială venită dintr-un alt sistem solar”!

Într-un articol publicat de revista scientizată “Omni” sub semnătura lui J. Clarck, în legătură cu interviul decanului dr. R. Sarbacker, a fost citată şi părerea unui scriitor; acesta a apreciat că faţă de renumele ce îl are ca om de ştiinţă şi ca specialist, decanul nu s-ar fi discreditat făcând astfel de declaraţii, dacă faptele nu ar fi fost adevărate…

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner