“Sunetele misterioase din cer” din ultima perioadă ar putea fi experimente secrete ale guvernului american cu armele “Vocea lui Dumnezeu”

vocea lui DumnezeuVorbeam recent (Sunetele misterioase din cer revin în Canada! E vorba de “trâmbiţele” din Apocalipsa lui Ioan?) despre sunetele misterioase care au început din nou să se audă în lume, în special în Canada. Acestea continuă, de fapt, sunetele bizare auzite încă de la începutul lui 2012 în întreaga lume. Că nu poate fi vorba de o coincidenţă sau un sunet local dintr-o anumită zonă, e clar. Deci, ce-ar putea fi?

Cea mai răspândită ipoteză în rândul oamenilor de ştiinţă este aceea că aceste sunete ar putea fi legate de undele acustice gravitaţionale cauzate de flăcările solare şi de emisiile plasmatice de la Soare. Însă, dacă era aşa, de ce nu s-au auzit aceste sunete ciudate şi în anii 70, 80 sau 90? De ce, în special, doar în aceşti ani: 2011, 2012 şi 2013? Dar, chiar şi NASA recunoaşte, că Soarele nu are nimic de-a face cu sunetele: într-un interviu acordat unui ziarist american, fizicianul David Hathaway, specialist în fizica solară, se îndoieşte că activitatea solară ar putea fi conectată cu sunetele.

Şi aici vine una dintre cele mai credibile şi mai interesante ipoteze alternative: dacă unele din aceste sunete ciudate care se aud în jurul globului fac parte dintr-un test al guvernului americane al aşa-ziselor arme “vocea lui Dumnezeu”? În jurul lui 11 septembrie 2001, când au avut loc celebrele atacuri teroriste de la World Trade Center, există zvonuri conform cărora Departamentul Apărării din SUA ar fi încercat să trimită “sunete direcţionate” către teroriştii din Orientul Mijlociu.

Armele “Vocea lui Dumnezeu” se pare că reprezinte arme secrete ale guvernului american care proiectează în minţile oamenilor diverse voci sau sunete, astfel încât oamenii cred că e ceva natural sau că Dumnezeu le vorbeşte. De exemplu, teroriştii islamici sunt oameni foarte superstiţioşi şi religioşi. Dacă un dispozitiv de acest fel le spune: “Renunţaţi şi predaţi-vă” ca şi cum ar vorbi Allah în mintea lor, ei ce-ar face?

Aşadar, trebuie să fim atenţi ceea ce auzim şi ce vedem, căci guvernul american ne oferă fie imagini false (holograme ale proiectului “Blue Beam”), fie sunete false (prin arma “vocea lui Dumnezeu”). Nu mai putem avea încredere nici în propriile noastre simţuri… De ce? Probabil că se pregăteşte terenul pentru o catastrofă şi o manipulare enormă la nivel planetar.

 

Leave a Reply

Copy Protected by Computer Tech Tips's Prevent Wordpress CopyProtect Blogs.