Secretele lui Lovendal
EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! 8

Sub templul bolivian de la Puma Punku s-a găsit o încăpere secretă. Vom avea dovada că acest complex a fost construit de extratereştri?


 

Puma PunkuPumapunku (sau Puma Punku) este parte a unui mare complex templu/grup de monumente care se găseşte în Bolivia. Extratereştrii sau oamenii din antichitate au construit Pumapunku? Care a fost scopul acestui complex? Cum arăta el la început şi cum de a fost distrus? De unde au venit cunoştinţele şi priceperea pentru a construi aşa ceva? De unde au provenit blocurile de piatră? Iată câteva întrebări la care mulţi arheologi n-au reuşit de-a lungul timpului să ofere răspunsuri satisfăcătoare. Întregul loc pare a fi un mare mister, dar o nouă descoperire ar putea schimba totul, conform site-ului bubblenews.com.

Folosind un radar care poate vedea prin pământ, o echipă de arheologi a descoperit o mare anomalie subterană, care se află la 20 de metri adâncime sub complex. Echipa crede că e vorba ori de o gaură naturală sau…de ce nu, de o construcţie artificială. Arheologul şef, Domingo Mendoza, spune că încăperea trebuie să fie un mormânt. Încăperea subterană secretă este goală şi are circa 2-2,5 metri înălţime, o lăţime de aproape 2 metri şi o lungime de circa 4 metri. Se pare că acolo se găsesc şi nişte trepte care duc undeva. Ce e mai curios e faptul că această încăpere se pare că nu comunică cu vreo intrare.

Echipa de arheologi urmăreşte să realizeze o mică gaură care să ajungă până la nivelul încăperii secrete, iar de acolo, cu ajutorul unei camere video în infraroşu să se vadă care e natura acestei anomalii. Oare ce se va găsi acolo? Dovezi ale existenţei extratereştrilor? Şi asta pentru că chiar mai mulţi oameni de ştiinţă cred că întreg complexul Pumapunku nu pare a fi realizat de mâna omului…

 

Postat in: Istorie si Civilizatii
Orgoni Crystal

 
Secretele lui Lovendal
Comentarii
  1. Dan1
  2. Negativ
  3. vulcano
  4. JoMo
  5. Burebista
  6. cubism
  7. Benny
  8. costica

Lasati un comentariu

banner