Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

Sub templul bolivian de la Puma Punku s-a găsit o încăpere secretă. Vom avea dovada că acest complex a fost construit de extratereştri?

Vineri 14 Iun 2013 / 3,937 vizualizari / 8 Comentarii


 

Puma PunkuPumapunku (sau Puma Punku) este parte a unui mare complex templu/grup de monumente care se găseşte în Bolivia. Extratereştrii sau oamenii din antichitate au construit Pumapunku? Care a fost scopul acestui complex? Cum arăta el la început şi cum de a fost distrus? De unde au venit cunoştinţele şi priceperea pentru a construi aşa ceva? De unde au provenit blocurile de piatră? Iată câteva întrebări la care mulţi arheologi n-au reuşit de-a lungul timpului să ofere răspunsuri satisfăcătoare. Întregul loc pare a fi un mare mister, dar o nouă descoperire ar putea schimba totul, conform site-ului bubblenews.com.

Folosind un radar care poate vedea prin pământ, o echipă de arheologi a descoperit o mare anomalie subterană, care se află la 20 de metri adâncime sub complex. Echipa crede că e vorba ori de o gaură naturală sau…de ce nu, de o construcţie artificială. Arheologul şef, Domingo Mendoza, spune că încăperea trebuie să fie un mormânt. Încăperea subterană secretă este goală şi are circa 2-2,5 metri înălţime, o lăţime de aproape 2 metri şi o lungime de circa 4 metri. Se pare că acolo se găsesc şi nişte trepte care duc undeva. Ce e mai curios e faptul că această încăpere se pare că nu comunică cu vreo intrare.

Echipa de arheologi urmăreşte să realizeze o mică gaură care să ajungă până la nivelul încăperii secrete, iar de acolo, cu ajutorul unei camere video în infraroşu să se vadă care e natura acestei anomalii. Oare ce se va găsi acolo? Dovezi ale existenţei extratereştrilor? Şi asta pentru că chiar mai mulţi oameni de ştiinţă cred că întreg complexul Pumapunku nu pare a fi realizat de mâna omului…

 

Secretele lui Lovendal

8 Comentarii

 1. Dan1

  Poate pot sa ne construiasca si noua niste autostrazi extraterestrii astia! Ca în nadejdea noastra… :D

 2. Negativ

  Din cate stiu eu, complexul nu se incadreaza in “istoria oficiala”. Nu prea exista explicatii pentru modul in care au fost prelucrate pietroaiele. Am auzit ca nici acum nu prea s-ar putea obtine asemenea precizie. Totusi, cred ca Dan1 si-a bagat codita si pe acolo. Parerea mea :D

 3. vulcano

  Normal ca si-a bagat , stiu eu ce a facut prin Alfa-Centauri …

 4. JoMo

  DAne daca vin aia Bechtel pe cine mai jupoaie de bani.oricum sa fim mindri avem cele mai scumpe autostrazi din lume

 5. Burebista

  chiar asa greu sa le fie astora, sa nu recunoască indobitocirea noastră ca specie? erau inteligenti, mult peste ce ne imaginam noi, dar cum asta e întrebarea ?

 6. cubism

  Nu au fost construite de extraterestii dar poate cu ajutorul lor,de ce ar construi extraterestrii asa ceva ? Dar daca pe vremea aceia au fost minti luminate are coror idei si inventii nu erau ascunse in seifuri si omul redus la tacere ? Si acum sant oameni intre atatea miliarde cu un iQ extraordinar doar ca sant descoperiti imediat si manipulati,constransi..etc..Extraterstrii aia CALATOREAU PRIN UNIVERS..Super tehnologie si veneau sa faca pe sub pamant transee..de ce cine se fereau >? ca doar nu erau sateliti pamanteni etc..care sa le descopere..

 7. Benny

  Sunt doare multe documentare legate de Puma Punku.Cert e ca tot complexul a fost creat de o minte mai inteligenta ca cea a actualei rase.Cercetatorii ridica din umeri la multe intrebari fiindca nu detinem asemenea tehnologie de taiere in piatra cu asemenea precizie

 8. costica

  Pana nu-si misca fundu Indiana Jones acolo mai mult ca sigur ca n-o sa stim nimic. Important e ca le avem si nu ne plictisim.

Lasati un comentariu

banner