Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Sambata, 18 Sep 2010

    Ştie cineva dacă moartea poate fi simţită cu 180 de zile înainte de a apărea?

Secretele lui Lovendal
 

moarte 95Am citit odată mai demult într-o carte de-a lui Osho un fapt care mi-a reţinut atenţia. Pentru cei care încă nu ştiu, Osho (1931-1990) a fost cel mai mare şi mai controversat mistic al secolului XX. El a încercat să facă o sinteză a tuturor religiilor adevărate ale lumii. Într-una din cărţi (al cărui nume nu-l ştiu acum) el spunea ceva de genul: “Un om sfânt îşi poate simţi moartea cu 6 luni înaintea apariţiei sale”. De aici, mi-au venit în minte următoarele lucruri:

- Moartea (la orice om) apare cu 6 luni înainte. Aşadar, concluzia care se desprinde ar fi aceea că moartea este predestinată fiecărui om şi, odată început procesul, nu se mai poate face nimic pentru a o evita. În cazul acesta mă gândesc, de exemplu, că un om foarte grav bolnav, indiferent câte tratamente sau operaţii ar face medicii, tot va muri la termenul stabilit.

- Cu 6 luni înainte, moartea poate fi simţită de un om sfânt, dar nu şi de către un om obişnuit. Un om obişnuit poate avea doar intuiţii sau vise profetice privind propria sa moarte.

Tot Osho, în acel fragment de carte mai spunea că procesul morţii începe cu 6 luni înainte ca o energie subtilă care se scurge treptat din trupul omului, şi de aceea nu se mai poate face absolut nimic pentru a o evita.

În sprijinul celor afirmate de Osho, îmi aduc aminte de o mulţime de sfinti şi mistici de religii diferite care îşi cunoşteau de dinainte momentul exact al morţii. În afara acestei informaţii oferite de Osho, până acum n-am mai găsit alte referinţe asemănătoare. Dacă e un secret, de ce ni se ascunde? Cum am putea afla şi noi momentul morţii cu 6 luni înainte?


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner