Secretele lui Lovendal
Orgoni Crystal

 
EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! 35

Ştie cineva dacă moartea poate fi simţită cu 180 de zile înainte de a apărea?


 

moarte 95Am citit odată mai demult într-o carte de-a lui Osho un fapt care mi-a reţinut atenţia. Pentru cei care încă nu ştiu, Osho (1931-1990) a fost cel mai mare şi mai controversat mistic al secolului XX. El a încercat să facă o sinteză a tuturor religiilor adevărate ale lumii. Într-una din cărţi (al cărui nume nu-l ştiu acum) el spunea ceva de genul: “Un om sfânt îşi poate simţi moartea cu 6 luni înaintea apariţiei sale”. De aici, mi-au venit în minte următoarele lucruri:

– Moartea (la orice om) apare cu 6 luni înainte. Aşadar, concluzia care se desprinde ar fi aceea că moartea este predestinată fiecărui om şi, odată început procesul, nu se mai poate face nimic pentru a o evita. În cazul acesta mă gândesc, de exemplu, că un om foarte grav bolnav, indiferent câte tratamente sau operaţii ar face medicii, tot va muri la termenul stabilit.

– Cu 6 luni înainte, moartea poate fi simţită de un om sfânt, dar nu şi de către un om obişnuit. Un om obişnuit poate avea doar intuiţii sau vise profetice privind propria sa moarte.

Tot Osho, în acel fragment de carte mai spunea că procesul morţii începe cu 6 luni înainte ca o energie subtilă care se scurge treptat din trupul omului, şi de aceea nu se mai poate face absolut nimic pentru a o evita.

În sprijinul celor afirmate de Osho, îmi aduc aminte de o mulţime de sfinti şi mistici de religii diferite care îşi cunoşteau de dinainte momentul exact al morţii. În afara acestei informaţii oferite de Osho, până acum n-am mai găsit alte referinţe asemănătoare. Dacă e un secret, de ce ni se ascunde? Cum am putea afla şi noi momentul morţii cu 6 luni înainte?

Postat in: Paranormal-Spiritualitate
Secretele lui Lovendal
Comentarii
 1. Gabryelitos
 2. Lovendal
 3. Lovendal
 4. danuttza
 5. THATWASANEARGO
 6. sorin
 7. glad&menumorut
 8. Letaal
 9. ghizela
 10. sorin
 11. Laurentiubr
 12. sorin
 13. Laurentiubr
 14. DRAGOS
 15. watchmen
 16. Misu
 17. jokeru
 18. THATWASANEARGO
 19. Misu
 20. Enkde
 21. Misu
 22. THATWASANEARGO
 23. Misu
 24. Adrian
 25. Alin
 26. Dr.House
 27. Lovendal
 28. Dr.House
 29. alexa
 30. Calin
 31. Z4
 32. Z4
 33. Z4
 34. Ezoteric
 35. Imagine

Lasati un comentariu

banner