Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

Ştie cineva dacă moartea poate fi simţită cu 180 de zile înainte de a apărea?

Sambata 18 Sep 2010 / 7,397 vizualizari / 35 Comentarii


 

moarte 95Am citit odată mai demult într-o carte de-a lui Osho un fapt care mi-a reţinut atenţia. Pentru cei care încă nu ştiu, Osho (1931-1990) a fost cel mai mare şi mai controversat mistic al secolului XX. El a încercat să facă o sinteză a tuturor religiilor adevărate ale lumii. Într-una din cărţi (al cărui nume nu-l ştiu acum) el spunea ceva de genul: “Un om sfânt îşi poate simţi moartea cu 6 luni înaintea apariţiei sale”. De aici, mi-au venit în minte următoarele lucruri:

- Moartea (la orice om) apare cu 6 luni înainte. Aşadar, concluzia care se desprinde ar fi aceea că moartea este predestinată fiecărui om şi, odată început procesul, nu se mai poate face nimic pentru a o evita. În cazul acesta mă gândesc, de exemplu, că un om foarte grav bolnav, indiferent câte tratamente sau operaţii ar face medicii, tot va muri la termenul stabilit.

- Cu 6 luni înainte, moartea poate fi simţită de un om sfânt, dar nu şi de către un om obişnuit. Un om obişnuit poate avea doar intuiţii sau vise profetice privind propria sa moarte.

Tot Osho, în acel fragment de carte mai spunea că procesul morţii începe cu 6 luni înainte ca o energie subtilă care se scurge treptat din trupul omului, şi de aceea nu se mai poate face absolut nimic pentru a o evita.

În sprijinul celor afirmate de Osho, îmi aduc aminte de o mulţime de sfinti şi mistici de religii diferite care îşi cunoşteau de dinainte momentul exact al morţii. În afara acestei informaţii oferite de Osho, până acum n-am mai găsit alte referinţe asemănătoare. Dacă e un secret, de ce ni se ascunde? Cum am putea afla şi noi momentul morţii cu 6 luni înainte?

Secretele lui Lovendal

Dati share pe Facebook!

35 Comentarii

 1. Gabryelitos

  Si daca te loveste masina?? daca ,cade avionul ? daca se scufunda vaporul? daca te impusca un talhar? Chestii care se pot intampla orcarui asa zis sfant. Sfant pt. mine inseamna: a nu bea, a nu fuma , a nu insela, etc, atunci se spune, este un sfant, nu are vicii.

 2. Lovendal

  Gabryelitos, imi pare rau, dar sfant nu inseamna asta. E cel care si-a descoperit sufletul si este “iluminat”.

 3. Lovendal

  Apropo, si Hitler nu fuma, nu bea si nu prea avea alte vicii. Era sfant, nu?

 4. danuttza

  Ar fii groaznic sa stiu cand am sa mor!!!M-as gandii doar la aceel moment in loc sa ma bucur de viata.

 5. THATWASANEARGO

  Da, un om sfint este altceva si eu cred ca nu este “sfint” sa discutam despre ei acum si aici. Pe de alta parte Hitler in eul lui se considera un sfint! Sa ne amintim ca el a aparut in Germania intr-o perioada complita pentru ea si a scos-o din colaps. De aceea a vut si asa de mare si repede accensiune si mai ales adepti. Ma intreb Ceasca cum de ne-a postit ca tara asta era om cind a aparut el, desi o perioada a fost bine. Dar “criza” lui si mai apoi a noastra a fost nevasta-sa!!!! MA intreb cu naiba se cramponeaza unii de neveste “nefaste” care in mod sigur ii vor duce la pierzanie. Ok, problema lor sa moara “cu ele de git”! Iubirea este oarba!
  Sa revenim la subiect: si medicii in cazuri de boli incurabile dau aceleasi 6 luni! Cind se depaseste termenul iti spun: eh, ai avut zile! Nu este chiar asa! Sint “un stan patitul” si va spun ca am avut de citeva ori aceste 6 luni fatidice in fatza si au trecut ani buni!
  Nu putem sa ne simtim moartea decit cind sintem ffff aproape de ea si se poate lupta impotriva ei, cistigam ceva batalii NU INSA si razboiul!
  Si sintem sortiti mortii si cei bolnavi care stiu ca vor muri si cei sanatosi pe care ii calca masina cind ies din casa. Am ascultat un doctor de Reality care spunea ca fiecare ne nastem cu un ceas biologic care in momentul nasterii incepe si ticaie, DEOSEBIREA este ca cel ce are o boala incurabila si celalalt este ca primul II AUDE TICAITUL, celalat nu si de aici mare diferenta intre ei din toate punctele de vedere (comportament, sentimente, actiuni, etc-nu detailez).
  Noi, eu si Paula care sintem “de un fel” stie ea de ce (ar trebuie sa sti si voi dar in afara de Misu care mi-a deslusit cit de cit nick-ul, nu este chiar asa dar a fost pe aproape, nimeni nu a incercat), avem flasuri despre “viitor”, eu am cel putin pentru mine, dar nu-mi “vad”/simt moartea ci doar pericolele care ma pindesc si pot sa ma protejez, mi s-a intimplat asta de multe ori! dar oricum nu ma crede nimeni, insa ce vreau sa spun este ca putin probabil sa simtim moartea cu asa timp lung inainte.
  Si de ce daca se stie nu sintem anuntati cumva? S-ar intimpla exact ca si la anuntarea unui cutremur (pe care credeti-ma japonezii sint capabili sa-l anticipeze, s-ar creea atsa o mare panica si debandada incit ar muri infinit mai multi aoameni decit asa lasind totul la “intimplare” de fapt la selectia naturala bine stiuta si bine “gindita”. Nu este cazul sa intervenim in “genetica”!!!!!

 6. sorin

  C hiar si cei ce au accidente mortale au presimtiri dar nu le iau in seama.Imi povestea un subofiter in armata despre bunicul lui ce fusese grav ranit in razboi si in cortul de campanie erau multi raniti impreuna cu el si zicea ca a vazut moartea si cand se indrepta spre el s-a speriat dar aceasta ia zis ca nu pe el il ia ci pe cel de a laturi.Si toate asete mi le-a povestit pe veremea lui Ceausesca.Bunicul acelui subofiter traia inca a venit la aniversara Diviziei 11 motorizata Carei daca ati auzit de ea ca a fost celebra in cel de al doilea razboi mondial.

 7. glad&menumorut

  bre, stiu si eu?
  unii zic de doamna cu coasa ca e frumoasa. altii ca e urata. altii ca e un schelet imbracat in manta cu gluga.
  cert e ,ca daca este de gen feminin , atunci te poti astepta la capricii.
  intrebarea mea referitor la capriciile doamnei: o fi avand si ea ciclu? si daca da, cam in ce perioda?
  oricum ar fi, fata face ce vrea, sau ce trebuie sa faca. asa ca, nu e nevoie de stiut mai multe. ca vine anuntata sau nu, pentru unii e chin, pentru altii, izbavire.

 8. Letaal

  La ce ne-ar folosi sa stim data propriei morti?

 9. ghizela

  toti presimt cind le vine sfirsitul,ca din cauze naturale sau accidente!doar ca nu prea mai stim sa dam ascultare presimtirilor sau nu le bagam in seama.

 10. sorin

  Facem ce a facut Ivan Turbinca:)))))))))

 11. sorin daca facem ca ivan turbinca riscam sa traim vesnic:)

 12. sorin

  Asta e si voia lui Dumnezeu sa traim vesnic nu ?

 13. da dar traim cu sufletul nu cu trupul.ivan turbinca incerca sa insele moartea iar Dumnezeu l-a pedepsit facadu-l sa traiasca vesnic.ia imagineaza-ti sa traim cu totii vesnic pe acest pamant,nu o sa mai avem loc toti,o sa trebuiasca sa ne facem locuinta prin copaci,prin pesteri in aer si in cateva sute de ani o sa trebuiasca sa emigram pe alte planete,deci trupul nu are cum sa traiasca vesnic ci doar sufletul

 14. Despre Osho pot spune ca a fost un initiat al scolii misterelor ca de altfel toti oamenii scriitori sau geniile lumii din evul mediu sau antice.
  Da toti simt moartea chiar cu un an inainte.

 15. watchmen

  Ce pot sa va impartasesc din experienta mea este ca atunci cand urma sa moara tatal meu (anul 2000) practic am fost pregatit incepand cu patru ani mai devreme cu fel de fel de premonitii; si pe la inceputul lui martie anul 2000 am avut un vis in care se confirma hotararea entitatilor care ne guverneaza( Dumnezeu) ca in curand v-a deceda; si asa a fost cu doua saptamani am avut alt vis convingator, si la inceputul lui iunie a murit; nu intru in detalii daca si cu parca etc. . Egreu cand iti moare cineva drag, asta toti suntem datori cu o moarte pe acest pamant. Moartea nu e sfarsitul e o trecere.

 16. Misu

  THATWASANEARGO….THAT WAS A NEAR GO…iara vin cu un presupus raspuns la nick-ul tau…Cred..ca este CEA/CEL CARE A FOST APROAPE DE (EA).

 17. jokeru

  That Was An Eargo.
  cred ca se refera la un site tehnologic care a produs niste handsfree-uri

 18. Multumesc Misu, aceasta este traducerea corecta si asa si a fost! Si numai ca am fost dar inca mai sint, de aceea v-am spus ca practic NU moartea ne-o simtim CI avem acel sentiment ca este pe linga noi si ne da tircoale! Daca traim sau nu depinde de soarta si destin INSA depinde in mare masura si de noi, de ce vrem de la noi, de cit de mult sau putin ne iubim, cine este in jurul nostru, cine are nevoie de noi. Eu simt moartea zilnic “in coaste” insa nu imi mai este frica de ea, “ma joc” cu ea, m-am “jucat” cu ea insa am constiinta ca intr-o zi “jocul” se va termina, dar nu stiu cind va fi aceea zi. Pina atunci TRAIESC fiecare clipa asa cum trebuie, fara sa-mi fie rusine sa ma uit in oglinda, fara a face nebunii, pur si simplu corect, decent.
  Jokeru, imi pare rau nu ai ghicit, habar nu am de acest site de care spui, insa multumesc ca ai dat importanta.

 19. Misu

  Sau a fost o fantoma.

 20. E greu cand pierzi pe cineva drag…
  Cand esti mic nu constientizezi ca pierzi pe cineva drag, pentru ca nu intelegi prea bine acest fenomen.
  EU mi-am pierdut prima mama in 1991, aveam vre-o 6 – 7 ani, deci nu stiam nimic despre moarte, doar mi se spunea ca nu voi mai avea sa imi vad mama pentru totdeauna – iar cand ce-a de-a doua mama a mea avea sa moara in aprilie 2008, cam prin martie, ce-a de-a doua mama ma pregatea intr-un fel spunandu-mi niste lucruri ca si cum ea nu avea sa mai fie… iar la o luna, in aprilie a si murit.
  dupa asta am constientizat foarte bine ca ea stia ca avea sa moara… a fost un lucru care m-a marcat enorm.

 21. Misu

  THATWASANEARGO….Eu iti multumesc pentru atentie….Oricum greu de tradus…..numai cei ce simt si vor simtii….vor putea traduce.

 22. Misu, draga, da greu de tradus dar foarte greu de dus “pe umeri”! Da, simturile si mai ales profunzimea sufletului sint “chestii” rare in ziua de azi. Cinste tie si jos palaria! Desi poate ai de pierdut cu aceste calitati considerate defecte in vremurile nostre.

 23. Misu

  Multumesc pentru apreciere THATWASANEARGO,si da mare dreptate ai “foarte greu de dus pe umeri”,exista un timp cand te intrebi…”dece merit eu povara asta”…pot spune ca este soarta si nu destinul…cu toti stim ca destinul ni-l pot face “altii”…

 24. Domnilor, subiectului OM intotdeauna i se acorda prea multa importanta, i se aroga prea multa complexitate cand de fapt nu este decat un simplu animal care inghite, digera, defecheaza si se inmulteste ca oricare altul. In momentul in care incercam sa ne ridicam la rangul de speciali fata de celelalte vietuitoare apar tot felul de probleme de genul asta…

 25. intr-adevar, oamenii sfinti, sau cei puri, mai degraba, pot simti mai bine decat ceilalti (adica cei pacatosi si impuri) curgerea anumitor energii, in interiorul lor si in exterior… dar nu sunt de acord cu ideea ca odata ce simti ca urmeaza ceva, este un destin implacabil… daca schimbam din timp datele problemei, si rezultatul acesteia se schimba in mod absolut necesar…

 26. Dr.House

  slab articol. oare pe ce s-o fi bazat Osho cand a afirmat traznaia aia

 27. Lovendal

  Dr. House, slab comentariu. Osho a fost un mare om al secolului XX, care stia foarte multe lucruri, la care tu nici nu visezi.

 28. Dr.House

  Lovendal, de ce te superi? :) o sa explic imediat ce am vrut sa zic si ai luat-o tu ca pe ceva personal (desi nu era cazul)

  in primul rand, daca observi: sunt doua propozitii distincte: una este ca e slab articolul, a doua e o intrebare retorica (adica la care nu astept neaparat comentarii).

  sa le luam pe rand, incepand cu a doua: Osho a fost un vizionar. am numit “traznaie” ideea lui, doar pentru simplul fapt ca nu e nedovedita, adica este nefondata. daca te deranjeaza cuvantul “traznaie”, e ok. eu il voi folosi in continuare cu sensul descris mai sus. dar nu inseamna ca oamenii destepti nu au spus si lucruri neadevarate, nefondate etc. lasa-ma te rog sa fiu curios si sa nu iau de bun tot ce citesc (chiar scris de oameni geniali), ci sa cercetez, sa caut, sa studiez.

  apoi

  eu de articol ziceam ca e slab: citez: “În sprijinul celor afirmate de Osho, îmi aduc aminte de o mulţime de sfinti şi mistici de religii diferite care îşi cunoşteau de dinainte momentul exact al morţii” . am incheiat citatul… exact aici ma asteptam sa apara exemple de sfinti si mistici (mai ales ca sunt o multime, dupa cum spuen autorul articolului)… si e serios, chiar voiam sa stiu cine sunt cei de care se spune, pentru ca voiam sa aflu daca experientele lor vin sa completeze afirmatia lui Osho, sa pot vedea daca exista o legatura.

  degeaba te superi. poate am exagerat ca am spus “slab”.

  in general imi place sa gasesc intr-un articol ceva mai mult decat “o multime de oameni de stiinta spun ca…” , “unii cercetatori afirma ca…” … ai prins ideea, generalitati. imi plac exemplele, ca sa pot aprofunda subiectul.

  inca o data, te superi degeaba. stiu ca depui o munca frumusica aici. dar nue vorba de asta. cred ca e in interesul tuturor sa pretindem calitate

  o zi faina,
  House

 29. Acum un an si jumatate,cumnatul meu a murit intr-un accident de masina(nu din vina lui),Cam cu doua saptamani inainte,intr-o seara spre miezul noptii,langa masina lui era ceva…Nu stiu ce era,eu iesisem in fata usii la o tigara.Acel ceva…s-a intors spre mine si nu va spun ce am simtit.Am intrat in casa imediat.Nu stiu ce am vazut,dar clopotelul a sunat si am intrat in casa.Dupa aceea…s-a intaplat tragedia.
  Si ce este cel mai important:eu care gasesc explicatii spirituale la orice clipa din viata mea,atunci nu am banuit nimic.Probabil ca nu am avut voie sa-mi dau seama.

 30. Se zice ca moartea a avut fata, cel putin in europa vestica, numai de pe la 1420…dar nu vreau sa slutesc frumusetea acestui pasaj…daca cineva se incumeta sa’l traduca…:

  “The ultimate effect of medical Nemesis is the expropriation of death. In every society the image of death is the culturally conditioned anticipation of an uncertain date. This anticipation determines a series of behavioural norms during life and the structure of certain institutions.
  Wherever modern medical civilisation has penetrated a traditional medical culture, a novel cultural ideal of death has been fostered. The new ideal spreads by means of technology and the professional ethos which corresponds to it.
  In primitive societies death is always conceived as the intervention of an actor—an enemy, a witch, an ancestor, or a god. The Christian and the Islamic Middle Ages saw in each death the hand of God. Western death had no face until about 1420. The Western ideal of death which comes to all equally from natural causes is of quite recent origin. Only during the autumn of the Middle Ages death appears as a skeleton with power in its own right. Only during the 16th century, as an answer European peoples developed the ‘‘arte and crafte to knowe ye Will to Dye’’. For the next three
  centuries peasant and noble, priest and whore, prepared themselves throughout life to preside at their own death. Foul death, bitter death, became the end rather than the goal of living. The idea that natural death should come only in healthy old age appeared only in the 18th century as a class specific phenomenon of the bourgeois. The demand that doctors struggle against death and keep valetudinarians healthy has nothing to do with their ability to provide such service: Arie`s has shown that the costly attempts to prolong life appear at first only among bankers whose power is compounded by the years they spend at a desk.
  We cannot fully understand contemporary social organisation unless we see in it a multi-faceted exorcism of all forms of evil death. Our major institutions constitute a gigantic defence programme waged on behalf of ‘‘humanity’’ against all those people who can be associated with what is currently conceived of as death-dealing social injustice. Not only medical agencies, but welfare, international relief, and development programmes are enlisted in this struggle. Ideological bureaucracies of all colours join the crusade. Even war has been used to justify the defeat of those who are blamed for wanton tolerance of sickness and death. Producing ‘‘natural death’’ for all men is at the point of becoming an ultimate justification for social control. Under the influence of medical rituals contemporary death is again the rationale for a witch-hunt.

  http://www.salutepubblica.org/uploadtest/Ricerca/Medical%20Nemesis.pdf

 31. Z4

  Stiu doar ca cainile lui Bunicu Meu a simtit inainte cu cateva zile sa moara. Tot latra pe el , ceea ce nu obisnuia . Probabil era bolnav sau nu stiu..ia venit vremea.. ca dim Dintrodata i sa facut rau si in cam o ora a si decedat.. dar cine se gandea , de ce latra cainele cand toate par a fi in regula. Ce ai caine.. taci..dute de aici.. mars..eh! daca nu le-ntelegem mesajele , asta e. Cainele cateva zile tot a latrat si nimeni nu a inteles de ce. :(

 32. Z4

  Am avut in urma cu cateva luni un vis.. pomeneai de energia care se scurge.. in visul meu m-am incarcat de energie.. inca ceva , asta cred ca e o chestie adevarata nu doar un vis.
  Cand eram mic avem deseori vise cum ma inalt si cad.. nu puteam sa zbor.. recent am ajuns la concluzia ca era un semn (probabil din subconstient , probabil ca nu , poate decurg altfel lucrurile) . Eu inca n am ajuns sa zbor cu propriele mele aripi.. inca sunt ajutat , sincer. M-am gandit.. oare de ce? eu vroiam sa fiu la-naltime si vreau..si nu pot sa accept nivelul societatii pe care-l vad in majoritatea cazurilor.. si incerc sa ma inalt si se pare ca nu am puterea.. Visul : Ma-naltam si cadeam.. ok in vis ma foloseam de vant.. valuri de vand ce bateau sper mine.. acestea valuri de vant erau suportul de a reusii sa ma-nalt si sa plutesc prin aer ca un planor , mai mult timp decat alte ori . Sper ca la acest mesaj sa-mi si raspunzi. Este Important si pentru Mine. Ms!

 33. Z4

  am avut o perioada foarte nasoala inainte de faza cu incarcarea cu energie a sufletului .. uneori aveam impresia ca mor.. ca cedeaza inima.. a fost cand am luat pastile pentru calmare. poare ca doar eram prea obosit, poate ca a fost altceva.. n-am nici cea mai mica idee inafara de cele de mai sus. Tin minte ca i-am zis Mamei Mele: Am tras 3 ani si ceva sa descopar ce am nevoie , ce imi este util ca sa pot sa fac muzica asha cum imi place mie si acum sa mor, sa ma ia Dumnezeu? de ce m-am mai nascut? Normal , nu puteam sa accept, nici un om presupun ca nu putea sa accepte , poate cei plictisiti de viatza. Poate ca e ceva ce nu stim .. si sunt convins ca nu stim multe. Eu ma gandeam ca dac aun om isi foloseste creieru doar 7% sau cat.. procentajul ramas lasa creierul sa putrezeasca? Uneori ma duce capu prea departe si mi-e teama sa nu inebunesc , sa calotoresc in timp, si stim ca e posibil, ori ca ne stim cursul vietii dinainte sa venim pe lume ori sufletele noastre calatoresc. dar poate nu vrem sa stim ce va urma pentru ca s-ar pierde farmecul. Ok! Acum o chestie , poate ca 7% suntem educati sa-l folosim si e pus limita la 7 poate 10. In acest fel cei care si-ar folosii 20-30-60-100% i-ar controla foarte usor pe astia sub 10% deci nici o sansa de castig. din acest motiv eu ii vad slabi pe oamenii cu secrete. Cum ar fi sa am eu un pistol si la adversar sa-i dau un cutit si eu sa mai am si scut si casca si.. deci presupun ca sunt destul de clar. Cum vedeti voi chestia cu folosinta creierului.. la gradinita sa zicem ca ne folosim 1% in scoala generala ajungem sa folosim 3% si pe urma ramane de vazut.. daca aajungem pana la 7% sau 10% sa ne folosim din creier.. sau puterile normale (cele cunoscute) au cerinte de 3-7-10% si ce intra i categoria paranomal depaseste 10% ? poate ca nu am scoala , dar is curios.. mi-as face un test sa vad cat imi folosesc eu din creier.. 1-2-3-4-5-6-7%? cat? teste psihologice toate sunt bazate pe cele invatate.. se face un standard , la varsta de 3 ani ar trebui sa.. la varsta de 10 , 30 , bla bla . deci testele psihologice sunt totat diferit de ceea ce credeam .. eu nu cred ca asha se masoare inteligenta. E un tip care curand termina si a 3-a facultate ..aaa!! .. m-a subestimat si mi-a cerut sa facem un test pe net. Spre surprinderea lui am facut de cel putin 2-a ori mai mult ca el. ziceti-mi de ce. eu am 11 clase. .. deci testu psihologic tine de ceea ce am invatat inainte sa-l facem. urac testele astea.. ni se cer aumite standarde ..nu-s robot programat. sa stie ei.. asta atat poate .. pe asta-l scoatem din joc in asha fel , asta atata poate , pe asta asha.. damn.. sper sa ma-nsel.

 34. —————————————————————————————
  @Lovendal
  Tu intrebi:
  “Cum am putea afla şi noi momentul morţii cu 6 luni înainte?”
  —————————————————————————————

  Eu pot sa-ti raspund foarte exact la aceasta intrebare.
  Iti pot oferi 2 modalitati pentru a afla data precisa cand vei muri.

  1-Dupa cum stiu, tu meditezi.
  Cu ajutorul meditatiei poti sa afli in mod foarte exact,deci anul, ziua, ora si minutul, in care vei muri. Tehnica este urmatoarea:
  Mediteaza incontinuu pana in momentul cand gandurile se opresc. In acest moment mai stai putin in aceasta stare, dupa care gandesti urmatoarea rugaminte:
  “As vrea sa stiu data exacta a mortii mele!”.
  Dupa asta faci o pauza de circa zece minute, ramani insa in continuare in meditatie.
  Dupa pauza, gandesti din nou rugamintea de sus. Faci din nou o pauza de cca. 10 minute. Dupa cea de-a doua pauza, faci din nou rugamintea.
  Asta e tot. Dupa asta meditezi in mod normal dar asa de mult incat sa ti se opreasca toate gandurile.

  Dupa un timp, din experienta mea cca. 7 pana la 10 zile, vei primi raspunsul exact.
  Raspunsul poate veni pe mai multe cai:
  -poate fi un gand care iti vine ca un curent electric prin creier
  -poate fi o viziune in care vei vedea raspunsul
  -poate fi in forma unei persoane care iti va spune adevarul
  -poate fi o carte care iti va spune ceea ce vrei sa stii
  -etc. etc. etc.

  Din cauza spatiului restrans nu pot povesti mai departe. Sunt insa mai multe de spus pentru a raspunde in mod definitiv intrebarii de mai sus.

  2.O tehnica mult mai simpla este urmatoarea:
  In momentul in care moartea se aproprie te vei simti slabit.
  Uite-te la varful nasului! Daca nu il poti vedea, mai ai de trait doar cateva zile.

  Adevarul este insa urmatorul:
  Moartea este numai iluzie. Tu poti exista si fara trupul material.

 35. Imagine

  Se spune ca cine vede moartea sau o simte,moare pe loc ;))

Lasati un comentariu

banner