Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    PREMIERA PE INTERNET! Vineri, 18 Iun 2010

    Ştiaţi că…apa fierbe rar la 100 de grade Celsius?

Secretele lui Lovendal
 

apa care fierbeCine nu cunoaşte enunţul din fizică precum că “punctul de fierbere al apei este de 100 de grade Celsius”. Însă această temperatura de fierbere este o medie, un punct de referinţă, întrucât apa fierbe la exact 100°C atunci când presiunea atmosferică este de aproximativ 1 barr.

Datorită presiunii mai scăzute din munţi, aceasta poate fierbe chiar şi la 90°C, în timp ce în zone care se află sub nivelul mării este nevoie de mai mult de 100°C. În laborator pot fi create condiţii de presiune care fac ca apa să fiarbă la 0°C. Cu toate acestea, se poate fierbe un ou pe muntele Everest, deşi uneori se susţine contrariul. Doar că durează mai mult.

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

Cuvinte-cheie: , ,
    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner