Soci, capitala mondială olimpică, e invadată de nave spaţiale de cel puţin 5 ani!? Organizatorii Olimpiadei ştiau că aici se află un “portal al extratereştrilor”!?

Soci OZNTeleviziunea rusească RT a prezentat mai demult un reportaj senzaţional despre o adevărată invazie a OZN-urilor în preajma staţiunii ruseşti Soci, acum capitala Olimpiadei de iarnă. Urmăriţi videoclipul YouTube de la final; mai jos puteţi găsi traducerea şi adaptarea personală a acestui reportaj:

* Oraşul rusesc Soci este cutreierat de vizitatori de pe altă planetă. Un bărbat susţine că el are dovada a sutelor de vizite a mai multor OZN-uri.

* Dacă îndrepţi camera spre cerul Soci-ului, poţi observa nave extraterestre, spune bărbatul care a filmat această înregistrare. Din casa sa, Vladimir Karabanov a surprins mai mult de 100 de filmări de genul acesta. Multe din filmări sunt de calitate decentă, din moment ce s-au folosit camere de luat vederi HD.

* Precum se poate observa pe casetă, obiectul se mişcă extrem de repede şi dispare la fel de repede după ce atinge pământul sau marea. Vladislav spune că el s-ar putea afla deja în legătură cu vizitatori din spaţiul extraterestru.

* Vladislav Karabanov: “Dacă nu mă înşel, posibilitatea de a vedea şi a filma aceste obiecte, atunci când apar şi se mişcă, este considerat de către ufologi a fi un contact de gradul al doilea”.

* Pentru a obţine un feedback de la ceilalţi, Vladislav şi-a pus filmările pe site. El crede că vecinătatea locului din Soci (împreună cu muntele Bîtka) este folosită de extratereştri ca un fel de “portal dintre lumi”.

* Vladislav mai spune că de secole întregi întreaga zonă este considerată ca fiind una sacră de către localnici: “Localnicii cred că muntele Bîtka e un loc sfânt, aşa că au construit un cimitir aici. Se pare că există o energie specială ce poate fi simţită şi care nu există în altă parte.”

* Alexandr Semeniuc, un cameraman profesionist, a fost rugat să vadă şi el înregistrările Soci. Înainte de a le vedea, el era sceptic, dar, după ce le-a vizionat, Alexandr crede că ele nu pot fi false: “Uau! Ce viteză în timp real. În mod clar, obiectul e tridimensional, judecând după reflexia Soarelui.”

* Alţi experţi, ca redactorul-şef al unei reviste hardware, Andrei Mihailiuc, au fost şi ei uimiţi: “Putem spune că aici nu e vorba de vreun montaj, de vreun efect special sau de o regie hollywoodiană. Ar putea fi un OZN, dar ar putea fi vorba, la fel de bine, şi de un “frisbee”, adică un disc zburător din plastic. Pot să spun că ori e făcut acasă, ori e o casetă adevărată.”

* Dar, indiferent de ce spun scepticii sau optimiştii în videoclipurile de la Soci, omul din spatele lentilelor vrea să meargă chiar mai departe în ceea ce priveşte teoria portalului, chiar dacă acest lucru îi va lua timp pentru a filma şi a analiza înregistrările.

* Vladimir Karabanov îşi continuă cercetarea pentru a afla misterul apariţiilor, şi speră ca Soci va fi nu numai capitala olimpică, dar şi primul centru al turismului pentru OZN-uri, locul perfect pentru a face fotografii “omuleţilor verzi” şi maşinilor lor zburătoare.

P.S. Ştirea e mult mai veche, din octombrie 2009, dar te pune cu adevărat pe gânduri. De aceea a fost ales oraşul Soci pentru a fi gazda Olimpiadei de iarnă din februarie 2014? Se ştia mai demult că aici se află un “portal al extratereştrilor”?

Leave a Reply

Copy Protected by Computer Tech Tips's Prevent Wordpress CopyProtect Blogs.