Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Vineri, 14 Sep 2012

    Robotul NASA Curiosity a găsit pe Marte un “cimitir de extratereştri”… Iluzie optică sau cranii de marţieni?

Secretele lui Lovendal
 

CLICK pe imagine pentru MARIRE

Precum ştiţi, robotul Curiosity a fost lansat de NASA pe 26 noiembrie 2011 şi a ajuns pe Marte pe 6 august 2012, pe craterul Gale. Scopul său este acela de a investiga climatul şi geologia marţiană, şi pentru a determina dacă această planetă vecină nouă poate suporta viaţa. Primele imagini şi înregistrări video au fost deja trimise pe Pământ, ele făcând înconjorul lumii, datorită unicităţii sale.

Dintre imaginile sale uluitoare, vă prezint următoarea imagine în care par a ieşi din solul marţian nişte “cranii” ciudate (sau cel puţin aşa par a fi, cranii). Ele au diferite mărimi, aflându-se într-o ordine haotică. Oare Curiosity a dat peste un cimitir marţian? Asta, bineînţeles, dacă acele “cranii” nu sunt de fapt decât nişte pietre cu forme bizare. Sau poate este doar fenomenul de pareidolie, atunci când noi putem observa lucruri, atunci când ele nu se află acolo. Vezi, de exemplu, bizarul elefant desenat pe Marte (despre care am scris în acest articol: http://www.lovendal.ro/wp52/pe-marte-se-gaseste-desenat-un-elefant-nasa-ne-asigura-ca-e-iluzie-optica/).

Dar, revenind la “craniile” noastre, voi ce credeţi că reprezintă acea zonă: un cimitir marţian sau doar sunt nişte simple pietre? Imaginea originală o găsiţi pe site-ul oficial NASA, AICI.

Mai jos puteţi observa posibilele cranii marţiene, după ce au fost mărite:

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner