Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

Pe ţărmul Spaniei a fost descoperit un calmar absolut gigant! Sau e Kraken, cea mai înfricoşătoare creatură a mărilor şi oceanelor?

Duminica 06 Oct 2013 / 2,765 vizualizari / 6 Comentarii


 

calmar uriasUn calmar gigantic, care aduce aminte de multe din calmarii giganți din vechime, a fost găsit pe o plajă din Spania, iar forumurile de conspirații din întreaga lume se întreabă ce s-ar putea întâmpla cu planeta noastră dacă asemenea creaturi se vor ivi pe toate suprafețelor mărilor și oceanelor. Monstrul de pe plaja din Spania avea 10 metri lungime și cântărea aproape 200 de kilograme.

Citez de pe grindtv.com:

Cei care se plimbau pe o plajă în zona Cantabriei din Spania au fost uimiţi să descopere carcasa unui calmar gigant, aproape intact, pe ţărmul mării. Misterioasa creatură, Architeuthis Dux, avea 10 metri lungime și cântărea aproape 200 de kilograme. Carcasa a fost trimisă către Muzeul maritim din Cantabria, unde a fost curăţat şi îngheţat, aşteptându-se o decizie pentru a se vedea ce se va face cu cefalopodul gigantic. Nu se ştie dacă acest calmar va fi expus într-o expoziţie într-un muzeu, va fi disecat sau va fi pur şi simplu ars într-un crematoriu.

Este acesta un calmar gigant sau “Kraken”, cea mai monstruoasă creatură a mărilor şi oceanelor, aşa cum vorbeam în acest articol: “Kraken, cea mai înfricoşătoare bestie a adâncurilor”? Citez din acel articol:

“Monstrul cel mai înfricoşător pentru marinari de-a lungul timpului a fost Kraken. Braţele lui ca nişte frânghii uriaşe ajungeau până la cuibul de santinelă din vârful catargului corăbiilor cu pânze, ochii lui erau cât o minge de fotbal şi se spunea, de regulă, că este cât o mică insulă. Zărit probabil cu peste 2000 de ani în urmă în Antichitate, Kraken a fost descris ca o caracatiţă sau un calmar uriaş, o balenă, un crab, ori chiar o langustă. În lucrarea scandinavă cunoscută sub numele de Speculum Regale sau Oglinda regelui este consemnată o conversaţie dintre un tată şi un fiu, datând din 1250. „Nu pot să spun nimic despre lungimea lui, căci atunci când l-au văzut, marinarii au afirmat că arăta mai mult ca o insulă, decât ca un peşte. Şi nici n-am auzit să fi fost prins vreodată sau omorât. Se pare că în tot oceanul nu sunt decât doi şi probabil că nu fac pui, pentru că sunt convins că de fiecare dată apar numai aceştia doi.”

Secretele lui Lovendal

6 Comentarii

 1. XTC

  Ar fi pacat sa il arda. Ar rebui pus intr-un muzeu. Ar trebui sa se faca o petitie. Dar mai mult ca sigur Oculta Mondiala va ordona sa fie ars ca nepotii nostri sa nu aiba habar ca a existat asa ceva.

 2. Ciudate poze.Parca sunt facute sa induca in eroare cu privire la marime.
  la 10 m lungime doar 200 de kg?Greu de manipulat si totusi au reusit sa-i puna un plastic sub el ca sa ce?Sa nu se murdareasca?

 3. Avand in vedere cate teste nucleare s-au efectuat in adancul marilor si oceanelor, ne puteam astepta intr-o zi sa o vedem si pe Godzilla….

 4. Lovendal,tin sa te anunt ca esti in urma cu stirea asta.a fost prezentata de alte posturi inaintea ta:)

 5. Lovendal

  adrian, si ce? Eu nu urmaresc alte site-uri din Romania, care, de obicei, ma copie pe rupte. Ele ma urmaresc pe mine. Eu am precizat de unde am luat stirea: grindtv.com. Altii n-au atat bun simt ca sa precizeze de unde au luat-o.

 6. Doamne!!Ce e asa de mare minune cu bietul calamari.Scrie in carti ca cresc pana la 10 metri chiar si mai mult.Domne.Dar e o stire interesanta.Calamarii acestia sunt rari si stau in adancul oceanului.Unii sunt asa mari incat se lupta cu balenele.Nu e mare scofala.PSS:Siteul asta e cel mai tare!Mereu citesc articolele.Si Lovedal nu le ia de la alti fara sa spuna.Doar cei de la stiri fac asta.Am vazut de multe ori ce vad aici la tv dupa.

Lasati un comentariu

banner