Ochiul Illuminati se întinde peste tot! Acum “Big Brother” ne invadează intimitatea din locuinţe prin radare în infraroşu! Ei vor să ne posede total!

illuminati x“Cel puţin 50 de agenţii guvernamentale americane şi-au echipat în secret ofiţerii cu dispozitive radar care permit obţinerea unor imagini din interiorul caselor, o practică ce generează noi îngrijorări cu privire la amploarea supravegherii guvernamentale, relatează USA Today, în ediţia electronică. Aceste agenţii, inclusiv FBI şi U.S. Marshals Service, au început să folosească tot mai mult sistemele radar în ultimii doi ani fără o autorizaţie din partea justiţiei şi fără să dezvăluie public când şi unde vor fi folosite acestea. Tehnologia ridică probleme legale şi de intimitate deoarece Curtea Supremă de Justiţie a Statelor Unite a decis că ofiţerii nu pot folosi în general senzori de înaltă tehnlogie pentru a obţine informaţii despre interiorul locuinţei unei persoane fără să deţină un mandat de percheziţie.

Radarele funcţionează ca nişte fini detectori de mişcare, folosind unde radio pentru detectarea mişcărilor precum respiraţia umană de la o distanţă de peste 15 metri. Acestea pot depista dacă în casă este vreo persoană, unde se află şi dacă se mişcă. Foşti şi actuali oficiali federali susţin că informaţia este critică pentru menţinerea siguranţei ofiţerilor în cazul în care aceştia iau cu asalt clădirile sau salvează ostatici. Dar avocaţii pentru drepturile omului şi judecătorii şi-au exprimat îngrijorările cu privire la circumstanţele în care agenţiile guvernamentale ar putea folosi radarele şi faptul că le-au folosit până în prezent fără ştirea populaţiei.

“Ideea că Guvernul poate trimite semnale prin pereţii casei tale pentru a vedea ce se întâmplă în interior este problematică”, a declarat Christopher Soghoian, specialist în tehnologie la Uniunea Americană pentru Libertăţi Civile. “Tehnologiile care permit poliţiei să vadă în interiorul unei case sunt printre cele mai intruzive instrumente de care dispune poliţia”.

Sursa ştirii: adevarul.ro

Încă o ştire îngrijorantă care arată că “Big Brother”, adică statul poliţienesc nu se va opri niciodată pentru a ne spiona chiar şi intimitatea! Vă daţi seama… dacă poliţia americană foloseşte deja radare pentru a vedea în interiorul caselor, unde se va ajunge!? Ăştia ne vor vedea chiar şi în pielea goală, ne vor spiona, ca nu cumva să ascundem o bombă în ****, atunci când facem duş sau baie! Până unde s-a ajuns! Să nu ai parte nici de intimitate emoţională şi nici de cea fizică nici măcar în propria casă!

Deja, suntem controlaţi din ce în ce mai mult: ni se urmăresc telefoanele, ni se citesc emailurile, ni se intră în calculatoare, ni se urmăresc cheltuielile, vor să ni se introducă cipuri în organism, iar acum şi intimitatea fizică ne este “brutalizată” prin aceste radare. Iar următorul pas va fi acela de a ne invada mintea, prin citirea viselor şi a propriilor gânduri!

Mie acestea acţiuni mi se par extrem de satanice, căci par a fi o posedare a trupului şi a minţii noastre de către o entitate “supranaturală”, care este Oculta Mondială (Illuminati). Un adevărat “ochi malefic”…

Leave a Reply

banner