Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Sambata, 23 Oct 2010

    O călătoare în timp: la premiera filmului “Circus” (1928) al lui Charlie Chaplin, o femeie vorbea la telefon mobil!

Secretele lui Lovendal
 

Charlie Chaplin CircusCe-ai face dacă ai putea călători în timp? Te-ai duce să-l vezi pe Charlie Chaplin?

Urmăreşte videoclipul de mai jos şi vei vedea secvenţe din “spatele scenei” pentru premiera filmului lui Charlie Chaplin “The Circus” (“Circul”) din 1928. La începutul videoclipului apare un fan Charlie Chaplin, pe nume George Clarke, în care explică toată povestea. El urmărea colecţia de filme realizate de marele Charlie Chaplin, şi – surpriză! – într-o secvenţă filmată din “spatele scenei” găseşte ceva care l-a făcut să rămână perplex.

Filmul “Circus” a avut premiera la Manns Chinese Theatre din Hollywood; multă lume (şi lume bună!)…Şi, în filmare, se poate vedea cum îşi face apariţia o femeie îmbrăcată în negru, cu o pălărie care îi ascunde chipul, şi care…vorbeşte singură la ceea ce ar părea a fi un telefon mobil! Ce naiba!??? Telefon mobil în anul 1928?? Bună glumă…Acest dispozitiv minune a apărut la începutul anilor ’90, şi nu avea ce să caute cu 60 de ani mai devreme!

Există vreo explicaţie pentru această filmare?? Da! Dar una pentru care aţi crede că e o nebunie. Acea femeie să fie o “călătoare în timp”, care a ajuns în anii ’20, dar nu şi-a uitat acasă telefonul mobil! Dispozitivul pe care-l are femeia în mână nu poate fi decât un telefon mobil; uitaţi-vă cum îl ţine cu degetele, exact cum am ţine noi astăzi un mobil. Nu poate fi vreun radio mobil, pentru că se vede că vorbeşte la telefon, şi, în plus, nu se vede nicio antenă.

Parc-o aud pe doamna respectivă strigând la telefon: “Marty! Nici nu-ţi vine să crezi unde mă aflu! Sunt la Mann’s Chinese Theater pentru a-l vedea pe Charlie Chaplin!”

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner