Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Sambata, 1 Dec 2012

    O altă călătoare în timp? Se pare că o tânără din 1938 vorbeşte la telefon mobil atunci când iese din fabrică…

Secretele lui Lovendal
 

În iunie 2012, scriam un articol (http://www.lovendal.ro/wp52/o-noua-calatoare-in-timp-o-femeie-din-1870-pare-ca-vorbeste-la-mobil/) despre o călătoare în timp care ar vorbi la telefon într-o poză din 1870. Desigur, cel mai celebru articol ar fi acela când o femeie din 1928 pare că foloseşte telefonul mobil la premiera unui film (http://www.lovendal.ro/wp52/o-calatoare-in-timp-la-premiera-filmului-circus-1928-al-lui-charlie-chaplin-o-femeie-vorbea-la-telefon-mobil/).

De data aceasta, vom vorbi tot despre o “călătoare în timp” care ar vorbi la telefon mobil într-un filmuleţ din 1938. O tânără care iese din fabrica Dupont din Massachusetts (SUA), alături de colegele sale, ţine mâna dreaptă la ureche, de parcă ar vorbi la telefon. La un moment dat, ea pare că a închis clapa telefonului, mergând mai departe.

Aşadar, chiar vorbeşte la telefon mobil? Dacă da, cu cine vorbea, ţinând cont de faptul că telefonia mobilă a apărut în regim comercial abia prin anii 1980? Era o călătoare în timp? Sau îşi atinge părul, aşa cum făceau femeile în timpurile acelea, în mână putând ţine o perie? Voi ce părere aveţi?


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner