Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

Nave spaţiale gigantice se îndreaptă spre Pământ

Duminica 19 Sep 2010 / 21,279 vizualizari / 68 Comentarii


 

nave spaţiale giganticeConform site-ului Bombshock,un eveniment extraordinar se întâmplă în lumea astronomică. Precum se ştie, guvernul american a renunţat la proiectul de căutare a vieţii extraterestre (SETI – Search For Extraterrestrial Intelligence) fără să ofere o explicaţie foarte convingătoare. Dar se pare că adevăratul motiv a fost descoperit până la urmă. Responsabilii americani din guvernul american par a fi îngrijoraţi de faptul că unul sau mai multe obiecte uriaşe se îndreaptă rapid spre Pământ.

Referitoare la aceste obiecte, au început deja să apară speculaţii. Unii spun că aceste obiecte ar fi de fapt nişte “arce ale lui Noe spaţiale” care să salveze oamenii de pe Pământ înainte ca să aibă loc un cataclism la nivel mondial. Alţii afirmă că Pământul va fi invadat şi că oamenii vor trebui să muncească ca sclavi, pentru extratereştri, în mine de metale rare.

La momentul actual, obiectele se află în spatele orbitei lui Pluto, având o lungime de circa 230 de kilometri şi lăţime cuprinsă între 50 şi 90 de kilometri. Interesant e faptul că, în 1989, o sondă spaţială rusă (Mars Phobos 2) a fotografiat un obiect care se potrivea descrierii de mai sus, dar a fost distrusă puţin timp după acest eveniment, din motive necunoscute.

Pentru cei care sunt pesimişti, şi nu cred în asemenea ştiri, poate n-ar fi rău să se convingă şi cu proprii ochi. Intraţi pe site-ul www.sky-map.org şi apoi pe coordonatele 19 25 12, -89 46 03, apoi daţi zoom. Veţi observa imagini cu obiecte cilindrice, circulare sau având alte forme, aşa cum se poate vedea şi în poza de la începutul articolului. Iată şi alte imagini:

Secretele lui Lovendal

68 Comentarii

 1. mihai

  sa spunem ca tehnologia a ajuns la un nivel inalt de a produce tot felul de nave dar tehnologia este bine pastrata in secret..referitor la imaginile din poze poate sa fie un simplu fake ( daca acele fiinte existau sa fii sigur ca le vedeai si tu) pana acum au fost numai fake-uri care au facut ocolul lumii de atatia ani si pana in ziua de azi..nu ma consider un geniu si nici vre un pocait dar uitandu-ma in gradina mea mai intai si tragand concluzii pot sa spun ca inca daca acele fiinte nu ne vor vizita inseamna ca Dumnezeu chiar exista dc spun asta fiindca in biblie scrie ca, omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui..si ca, suntem singuri in univers cu toate vietuitoarele pamantului..iar concluzia aceasta este trasa stric de mine personal..o fi asa nu o fi nu am de unde sa stiu eu doar trag concluzii..dar logica este foarte limpede

 2. mai aprope de adevar 7 miliarde de km Terra -Pluto !!!! asa ca e ceva distanta de strabatut chiar si pentu entitati extraterestre!!

 3. elena78

  Pai da ….navele spatiale vin si ne aduc tehnologia lor.. ca sa evoluam si noi din acest punct de vedere , in America se fac tratate cu extraterestrii de acolo porneste totul tehnologia etc…

 4. D-le “Lovendal”
  aveti un site extraordinar,multumim
  As avea o propunere sau o dorinta mai bine zis….nu credeti ca ar trebui controlate si oprite unele comentarii ale unor persoane lipsite de bun simt,de respect ,lipsiti de orice…….
  cu stima
  joanna

 5. Lovendal

  joanna, multumesc. Comentariile le mai cenzurez cat pot pentru a nu exista cuvinte urate/jignitoare. Insa, n-am sa cenzurez niciodata opinii contrare, de bun simt.

 6. Mi-am adus aminte de sky-map si am verificat coordonatele si misterioasele obiecte sunt tot acolo .ori ele sunt nemiscate ori hartile nu sunt actualizate ori nu sunt ce credem noi?oare?

 7. yo

  cred ca ai dreptate tipule!? uite la asta nu m-am gandit…..
  o noua metoda americana de dominare ….in termeni moderni ! ca cel clasic a cazut se pare!
  um film de mare productie in timp-real se pregateste!
  vin inamicii extra pt a ne invada…. si culmea apar americanii ca salvatori!…..si uite asa mult doritul guvern modial pus pe rotate fara prea multa agitatie din partea popoarelor .

 8. yo

  si tu Sur 13 cred ca ai dreptate!
  totul e posibil sa fie totus de conceptie angelica nu umana sau sf exe. alien
  inainte in vechime ingerii se aratau oamenilor poate in forma lor reala dar azi…..dupa necredinta multora se vor arata sub forma dorita de prostime moderna . si nu ma refer la ingerii buni ….ci la cei rai se intelege nu?

 9. mie mi se pare cam adevarat ce a spus autorul dar acum viitorul va dezvalua secretul si mai sti poate exista si extreterestri

 10. klaire

  eu am verificat chiar acum cateva minute acele coordonate si tot acolo sunt obiectele; apare si un mesaj in care cer bani pentru sprijinirea site-ului, deci este posibil ca totul sa fie “ïnghetat”;

 11. cred ca vor sa ne ajute cu ceva ei vor ca noi toti sa traim in pace si armonie nu e de ras toti ar trebui sa fim uniti mai ales in aceste momente grele cand pentru japonezi si altii a venit sfarsitul lumii am o prietena in japonia si a murit fiindca era in masina iar masina a fost luata de val.Eu stiu ca extraterestrii vor sa ne unim cu ei si sa ne ajutam unii pe altii eu sunt pregatita mereu sa ma alatur lor si sa imi salvez viata decat sa ma cert si sa mor.

 12. mai am un singur dor,să merg cu ce-i ce trebuie și vor,ân lumea universului civilizat ,de unde strămoșii noștri sau teleportat /.ajun-și pe TERRA când-va o dată, piezându-se un grup de altul ,speriați de animale și figuri ,umblau prin lume după bunuri(Comerț sau de nebuni /.unii după tehnică tehnologie și avere ,alții mai mult după putere ,unii spre viața falsă de pe lună,alții mai mult după minciună/. mai am un singur dor…..de pe TERRA de mult trebuia să fi plecat…1998-1999-2000…ok

 13. ste-ul sky-map.org exista si e chiar operational. Cu incredere conecteaza-te cu Sky-Map-urile.

 14. Eu

  Nu au mai ajuns navele alea?…ce propulsie au de se deplaseaza asa greu?…au plecat inainte sa se formeze sistemul nostru solar? :))

 15. auziti astia care ati scris pagina asta , ati fost foarte tari , dupa ce ca extracterestrii va ofera locuri de munca in minerit mai faceti si figuri lenesilor, ramaneti voi cu boc si basescu care nu va ofera nimic, eu ma duc cu extracterestri la munca

Lasati un comentariu

banner