Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Duminica, 19 Sep 2010

    Nave spaţiale gigantice se îndreaptă spre Pământ

Secretele lui Lovendal
 

nave spaţiale giganticeConform site-ului Bombshock,un eveniment extraordinar se întâmplă în lumea astronomică. Precum se ştie, guvernul american a renunţat la proiectul de căutare a vieţii extraterestre (SETI – Search For Extraterrestrial Intelligence) fără să ofere o explicaţie foarte convingătoare. Dar se pare că adevăratul motiv a fost descoperit până la urmă. Responsabilii americani din guvernul american par a fi îngrijoraţi de faptul că unul sau mai multe obiecte uriaşe se îndreaptă rapid spre Pământ.

Referitoare la aceste obiecte, au început deja să apară speculaţii. Unii spun că aceste obiecte ar fi de fapt nişte “arce ale lui Noe spaţiale” care să salveze oamenii de pe Pământ înainte ca să aibă loc un cataclism la nivel mondial. Alţii afirmă că Pământul va fi invadat şi că oamenii vor trebui să muncească ca sclavi, pentru extratereştri, în mine de metale rare.

La momentul actual, obiectele se află în spatele orbitei lui Pluto, având o lungime de circa 230 de kilometri şi lăţime cuprinsă între 50 şi 90 de kilometri. Interesant e faptul că, în 1989, o sondă spaţială rusă (Mars Phobos 2) a fotografiat un obiect care se potrivea descrierii de mai sus, dar a fost distrusă puţin timp după acest eveniment, din motive necunoscute.

Pentru cei care sunt pesimişti, şi nu cred în asemenea ştiri, poate n-ar fi rău să se convingă şi cu proprii ochi. Intraţi pe site-ul www.sky-map.org şi apoi pe coordonatele 19 25 12, -89 46 03, apoi daţi zoom. Veţi observa imagini cu obiecte cilindrice, circulare sau având alte forme, aşa cum se poate vedea şi în poza de la începutul articolului. Iată şi alte imagini:


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner