Orgoni Almeea

 

Exclusiv "SECRETELE LUI LOVENDAL"!

Legiunea Străină Franceză: o unitate de mercenari de aproape 200 de ani

Sambata 05 Sep 2009 / 123,189 vizualizari / 614 Comentarii


 

Legiune straina1Legiunea Străină Franceză (sau simplu, Legiunea Străină), o unitate unică a armatei franceze, îşi are originile în tradiţiile trupelor străine care au servit Franţa în timpul Evului Mediu. Toţi cred că au auzit de gărzile scoţiene ale regelui francez Charles al VII-lea, de gărzile elveţiene ale regilor Bourboni, sau de trupele poloneze ale lui Napoleon.

Necesitatea creării Legiunii Străine a venit din faptul că, după revoluţia franceză din iulie 1830 străinilor le-a fost interzis în a se înscrie în aramata franceză, aşa că Legiunea Străină a fost creată pentru a permite acest lucru. Evenimentul a avut loc la 10 martie 1831, atunci când regele francez Louis Philippe a semnat ordinul de creare a Legiunii Străine

65 de legionari au luptat cu 2.000 de mexicani

Legiunea Străină a fost instrumentul ideal în a proteja şi a extinde imperiul colonial francez din secolul al XIX-lea, dar a putut fi folosită şi în alte războaie în care Franţa a participat. Astfel, legiunea a participat în diverse lupte în Algeria, Crimeea (1855), Italia (1859) sau Mexic (1863). În Mexic, şi-a câştigat un titlu de glorie, în bătălia de la Camerone Hacienda, doar 65 de legionari ţinând piept la 2.000 de mexicani! Apoi, au urmat campaniile din Tonkin, Sudan, Dahomey, Madagascar şi Maroc. Dar Legiunea Străină a luptat şi pe teritoriul Franţei, în războaiele franco-prusac (1870), în primul şi în cel de-al doilea război mondial.

Timp de 131 de ani, Legiunea Franceză şi-a avut sediul central în Algeria, dar după cucerirea independenţei de către această ţară, în 1962, legiunea se instalează în alte locaţii: în sudul Franţei, în insula Corsica, în Djibouti, Madagascar, Tahiti şi Guineea franceză. Ultimul mare război la care Legiunea Franceză a fost implicată a fost războiul din Golf (1990-1991), unde s-a comportat cu brio.

Legiune straina2Cine sunt membrii Legiunii franceze?

Deşi majoritatea ofiţerilor Legiunii Străine provin din rândul armatei franceze (şi astfel sunt francezi), 10% din ei o formează foştii legionari care au reuşit astfel să avanseze în grad. În ceea ce priveşte membrii propriu-zişi ai legiunii, naţionalitatea lor diferă în funcţie de perioada istorică. O anumită creştere a membrilor dintr-o anumită ţară semnifică faptul că în respectiva ţară a intervenit o criză politică, mulţi tineri găsindu-şi refugiul în Legiunea Străină. Astfel, după primul război mondial, mulţi ruşi s-au înrolat în legiune (datorită venirii bolşevicilor la putere). După cel de-al doilea război mondial, mulţi cehi, polonezi şi evrei din Europa de est s-au alăturat legiunii (datorită venirii la putere a regimului comunist). După 1990, se constată o creştere a recruţilor provenite din fostele republice ale URSS (datorită crizei din aceste ţări). În ultimii ani, se constată o creştere a membrilor din ţările balcanice şi din Africa.

Totuşi, în afara recruţilor ajunşi aici din motive economice sau politice, se constată de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial, un nucleu dur al recruţilor proveniţi din două ţări: Germania şi Marea Britanie. Se crede că germanii formează circa 35% din membrii legiunii din ultimii 60 de ani. Şi englezii stau destul de bine în cadrul Legiunii Străine, în special din anii ’80, când militarii restructuraţi din armata britanică au luat calea legiunii. În marea majoritate a lor, foştii militari britanici erau paraşutişti, aşa că unitatea formată de ei în cadrul Legiunii Străine a mai fost denumită şi “2eme PARA” (Unitatea a 2-a paraşutişti), făcând referinţă la “Batalionul 2 de Paraşutişti” ai armatei britanice.

Legiune straina4Pot ajunge şi criminali în Legiunea Străină?

În trecut, legiunea avea o reputaţie proastă, în sensul că atrăgea criminali şi alte elemente antisociale, dar în ultimii ani, trecutul fiecărui recrut potenţial este verificat cu atenţie. În general vorbind, infractorii şi cei condamnaţi la închisoare în trecut, le este interzis să se înroleze în legiune.

Interesant e faptul că legionarii pot să se înscrie la început şi sub forma unui pseudonim. Cetăţenii francezi se pot înrola în legiune, declarându-şi o cetăţenie fictivă (de regulă, una francofonă). După un an de serviciu în cadrul legiunii, legionarii îşi pot reglementa situaţia, arătându-şi identitatea lor adevărată. După trei ani în Legiunea Străină, cetăţenii străini pot primi cetăţenia franceză, dar trebuie să aibă o identitate reală.

Gradele din Legiunea Străină

În Legiunea Străină sunt 3 categorii de grade: legionari propriu-zişi, subofiţeri şi ofiţeri.

Legionarii propriu-zişi pot fi încadraţi în una din următoarele categorii: voluntar (15 săptămâni de antrenament), soldat clasa a 2-a (ce parcurge un ciclu complet de antrenament), soldat clasa 1 (până în 2 ani de serviciu în legiune), caporal (peste 2 ani de serviciu) şi caporal-şef (peste 6 ani de serviciu).

Subofiţerii se împart în: sergent (după 3 ani de activitate), sergent-şef (7-14 de activitate, şi 3 ani de zile ca sergent), adjutant (cel puţin 3 ani ca sergen-şef), adjutant-şef (cel puţin 14 ani de activitate, din care 4 ani ca adjutant) şi sergent-major.

Ofiţerii, sunt în marea lor majoritate din armata franceză, şi se impart în: cadet, sublocotenent, locotenent, căpitan, comandant-maior, locotenent-colonel, colonel şi brigadier general.

“Codul Onoarei”

Fiecare legionar trebuie să cunoască “Codul Onoarei al legionarilor”, care cuprinde următoarele puncte:

- Servirea Franţei cu onoare şi fidelitate;

- Fiecare legionar este “frate în arme” cu celălalţi legionari, indiferent de religie, rasă sau naţionalitate. El trebuie să demonstreze solidaritatea şi să acţioneze ca membru al aceleiaşi familii unite;

- Respectarea tradiţiilor, devoţiunea faţă de comandanţi, disciplina şi tovărăşia;

- Fiecare legionar trebuie să fie mândru de statutul său, să afişeze acest lucru în uniforma sa, care trebuie să arate impecabilă, iar comportamentul său trebuie să fie demn dar modest;

- Legionarul trebuie să simtă că este un soldat de elită, care se antrenează în mod riguros, are grijă de arma sa şi este preocupat în mod constant în a-şi menţine forma fizică;

- Legionarul trebuie să ducă la îndeplinire orice misiune, pe care trebuie o consideră sacră, respectând legile, regulile de război intrenaţionale, şi, riscându-şi viaţa, dacă este necesar;

- Legionarul trebuie să acţioneze în război fără pasiune şi ură, să-şi respecte inamicul, să nu-şi abandoneze tovarăşii răniţi sau morţi şi să nu-şi predea armele.

Legiune straina3Cum decurge un process de recrutare şi selecţie a legionarilor

Cine vrea să se înroleze în Legiunea Străină, trebuie să se prezinte la centrul de recrutare din Aubagne – Paris, unde va parcurge următoarele etape:

a) Preselecţie (1-3 zile), unde va avea un control medical iniţial şi se finalizează completarea hârtiilor de înscriere

b) Selecţie (1-10 zile), în care recrutul va da teste psihologice, de personalitate şi de logică, va avea parte de un examen medical amănunţit, va da câteva teste fizice, şi va avea interviuri de motivaţie. În această etapă, se aprobă sau se respinge selecţia.

c) Selecţia finală (7 zile) – se semnează un contract pe 5 ani şi se pleacă într-una din bazele legiunii pentru antrenamente.

Un antrenament de bază în Legiunea Străină

Un antrenament de bază are 15 săptămâni, şi include următoarele etape:

- antrenament iniţial (4 săptămâni) – iniţiere în viaţa de armată, activităţi de teren, învăţarea tradiţiilor legiunii;

- marşul “Kepi Blanc” şi ceremonia de absolvire (1 săptămână);

- antrenament de teren (tehnici şi practici) (3 săptămâni);

- antrenament montan (1 săptămână) – în Munţii Pirinei din Franţa;

- antrenament de teren (tehnici şi practici) (2 săptămâni);

- examinări şi obţinerea certificatului tehnic elementar (1 săptămână);

- antrenament de marş (1 săptămână);

- şcoală de vehicule uşoare şi camioane (1 săptămână)

- întoarcerea la Aubigne şi desemnarea fiecărui recrut a unui regiment (1 săptămână)

Secretele lui Lovendal

614 Comentarii

 1. Gyorfi Robert

  Am doar 15 ani si im doresc sa ajung legionar in franta de acest motiv mam uitat la situl acesta. Imi doresc foarte mult acest lucru si dupa scoala as vre sa imi incerc norocul dar mai am nevoie de informati multe!

 2. DBlack

  ca sa devii “mercenar” este complicat , la fel de complicat cum este sa fii asasin , chiar foarte greu ..in primu rand trebuie sa nu ai mila de nimic si de nimeni de pe acest pamant , trebuie sa ai o inima de piatra , fara mila , fara nimic..

  eu mi-as dorii sa devin ce-l mai al drq asasin de pana acum ..unul care isi face bine treaba in tacere , de negasit .. fiecare cu visele lui ;)) eu am cateva teorii , tu ti-ai facut unele ?

 3. spechy

  sal.in romania unde ma pot inscrie pt preselectie pt legiune?care ma pot ajuta ii astept pe id ulmeu de mes ,ems_speachy

 4. paul

  CUM POT SA AJUNG IN LEGIUNE.DACA ESTI CASATORIT

 5. Bogdan

  salutare… am 18 ani si sunt in clasa 12 inca ! pe la anul trbuie sa termin cu liceul
  am 6 ani de lupte greco romane + Kick box legitimat la am2 sporturi !!! Si mam gandit pe la anul sa merg si eu si sa ma inrolez daca e sa intru in legiunea franceza oare am sanse !? chear mi-as dori foarte mult asta !!!!

 6. ionuc

  Si nepotul meu a visat ca voi sa fie “legionar” a chiar ajuns la centru mi se pare ca in lion a stat doua saptamini la selectie,se face doar in franta,sa intors si a spus ca atata prostie cata este acolo nu a vazut in viata lui.Acolo nnu ai voie sa gandesti trebuie sa executi cele mai tampite ordine daca ti se ordona sa-ti ucizi tatal trebuie sa o faci caci altfel merge altul si va ucide pe amindoi, stres cat pentru 20 de vieti la un loc.Un vecin de al lui a rezistat cateva luni sau un an dupa care a dezertat.Au un loc numit ferma baza de instructie unde stresul este atat de mare incat se cearta intre ei si pt ca se uita unul la altul si atunci sant bagati pe ring se se bat pana la epuizare.Uitati aceasta grozavie nu este pentru oameni.Este pentru roboti si daca santeti roboti atunci……

 7. unu'

  sal, eu in martie sunt la Paris deja mi-am cumparat biletul .Ma antrenez pt probe de 2-3 luni deja si nu am retinere in vederea testelor fizice, ceea ce ma ingrijoreaza este testul medical si anume calitatea danturii .Daca stie cineva sigur cum trebuie sa fie dantura pt a nu fi respins il rog sa posteze( pe site-ul legion recrute scrie ca poti avea 4 -6 dinti/masele ”lipsa”, dar asta inseamna scosi/se sau nu conteaza starea in care sunt .va multumesc si astept raspuns aici sau la id unul65

 8. LEGIONARU

  FRATILOR DACA VRETI SA MERGETI AN LEGIUNE TREBUIE DOAR SA AVETI VOINTA SI SPIRIT DUR

 9. rausch gabriel

  Salutari … am citit pe site unde si cum se fac preselectiile doar ca am si eu o intrebare … atata timp cat esti in Franta pentru preselectii unde vor sta toti participantii la o unitate militara sau fiecare pe buzunarul lui caci acolo nu precizeaza nimic despre acest lucru.Bafta si sper sa ajung si eu pe acolo.

 10. GIXvl

  salutari….suna foarte tentant…as vrea sa vb ku mai multzi sa vad dak e tot ce stiu adevarat…am 18ani st a 12`a si la anu ar trebui sa termin ku sk….si m`ar tenta aceasta legiune. pentru a vb mai multe si pt a ne aduna mai multzi pt o conferintza va rog bagatzi idu` meu: geo_16rvl multzumesc.

 11. Danger

  Buna!Am vazut ca multi dintre voi visati la legiunea franceza,poate e gresit spus “visati“,cunosc persoane care sunt in legiune acum,care au fost si care vor sa se duca,legiunea nu e tot ce se povesteste,pentru uni dintre voi e ca un film bun unde actorul principal nu moare,eu lucrez in armata romana,ce se face in legiune nu e tot ce se scrie si se vede la tv,internet..etc multe sunt povesti,intradevar au parte de un antrenament mai riguros dar inainte sa pleci in legiune deschide bine ochii si nu te crede in filme ;)

 12. Filip Gabriel Ciprian

  Si eu as vrea sa man-rolez in legiunea straina franceza!!! Am 25 de ani 1.80cm,80kg,conditie fizica buna,alerg 3000m in 10minute chiar sub zece!!! Fac 65 de flotari momentan ce pe parcurs o pot inbunatatii!!! Sunt militar angajat pe baza de contract in Romania dar salarul este prea mic in ministerul apararii nationale sunt caporal de 3 ani sunt angajat!!! Imi place foarte mult armata vreau sa devin erou!!! Va rog ajutati-ma sa ajung in legiune!!!!

 13. SERGIU

  mie miar place sa fiu in legiune am un prieten care este acolo si a zis ca este greu dar tot as vrea

 14. augustin mitric

  Am doar 17 ani…..sunt in clasa a 11 mai am un an si termin liceul .Pana acuma am 2 planuri pe care ma bazez pentru viitor.
  1.sa merg la campina la scola de politie

  2.ma tot gandesc la legiunea straina.
  Dar nustiu ce sa fac ……….miar trebui mai multe informatii ca sa-ma hotarasc .
  Prima mea intrebare este daca trebuie sa faci armata inite de a merge in legiune si a 2 de la cati ani ai dreptul de a merge .va multumesc si astept un raspuns la intrebarile mele.

 15. codru;)

  salutare fratzilor
  vretzi in legiune?
  atzi auzit k e mai rau kn iad;)
  dar romanii traiesc in iad sh cred ca nu va fi prea mare diferenta=))
  deci cel care il tine sa mearga sa incerce ca nu are nik d pierdut.ok?
  nu va lasatzi intimidatzi
  o viatza avetzi nu mai asteptatzi!
  la moarte cu voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. pentru inceput va recomand sa vizionati filuletele care sunt pe net … chiar daca e mia usor decat in realitate va puteti face o ideie…daca nu cautati filmul ESCAPE TO THE LEGION cu bear grylls (zic ce e cel mai bun exempu pe care il putei gasi pe net)…si eu cred ca am sa ma duc sa incerc …acuma sunt in clasa a 11 da cand termin am sa vad …acuma sunt la un liceu cu program sportiv deci conditie fizica as avea…deci fizic si psihic sunt pregatit…dar nu trebuie sa ma duc ca un copil de 2 ani cu capu inainte….daca nu iau la campina la politie sau in jandarmerie…sau pomieri…sau o facltate buna…merita sa incerc. 5 ani sunt enorm de mult pentru tine ca soldat ,mai ales ce fac oamenii aia zilnic…asa ca trebuie gandit foarte bine,e bine sa te astepti la ce e mai rau,si numai daca nu ai ce face acasa sa incerci,e mult prea greu ca sati “ratezi” viata acolo(pe de’oparte cand te intorci de’a colo esti mult mai matur psihic si poate si fizic dar oare merita),bani sunt,nu multi da sunt,si nu trebuie sa te duci gandidute prima data la bani (eu numa la asta ma gandesc)sau ca in momentul in care te intorci vezi fi respectat mai mult-pe draq- nimeni nu o sa aprecieze munca ta . Mai rau e daca atunci cand ma duc eu in 2 ani …incepe cumva vru’n razboi si ma “realizez”…cine stie ce se poate intampla…la asta mie frica…plec peste 2 ani..inca 5 acolo …in 7 ani incepe vrun razboi nuh?la felul in care merge lumea acuma…

  va urez bafta si sa aveti grija,ganditi inainte de a lua vro decizie….si pentru copii (gen 14-15-16-17 ani) care care vor sa fie legionari ai rog sa incerce :sa faca un dus cu apa rece…acuma dupa ce citesc….sau sa bage 50 de flotari..sa se tina in maini vro 5 min si sa mai bage o serie…si sa se gandeasca daca pot face asta din ora in ora…cand vrea muschiul aluia care raspude de tn…

  Nu sunt de acord cu cei care zic ca in legiune te transformi in robot…normal ca te pun sa faci chestii care tie ti se par deplasate…vor doar sa te testeze…sa vada cat rezisti…de aia iti zice ala sa faci numa ce zice si sa nu gandesti…(nu cred ca te pune nimeni sa omori pe cnva) trebuie sa gadesti cum vor ei ca sa nu faci greseli…si mi se pare normal sa te pedepseasca cand gresesti…pentru a nu face vro greseala in razboi…chiar daca pare absurd…totusi nai vrea ca in razboi sa uite cnva pusca sau pistolul sau apa sau mancarea nuh?….veti zice ca ce….cum sa zic …”mi se pare normal sa te pedepseasca?” pai omul invata din greseli…si daca…uiti sa-ti faci patu faci tu si 20 de oameni 100 de florai si fugi 20 de km sunt sigur ca iti va ramane in minte si nu vei mai face aceeasi greseala ….atat …mam lungit prea mult :D ciao!!

 17. cristy

  am 26 de ani si eu ami doresc sa ma anrolez se mai poate?cum as putea sa iau legatura sa ma pot anrola?

 18. se mai poate (trebuie sa te incadrezi intre 18 si 40 ) acuma daca esti pregatit fizic sa mergi acolo ….daca da mult succes si sa ne povestesti cum a fost ;)!

 19. laurentiu

  vreau sa stiu daka te accepta si cu ochelari shi daka da care e gradu maxim sau poate lentile de contact …..

 20. laurentiu asta e si problema mea si inca nam aflat nimic concret( eu am probleme numai cu un ochi :|) in mod normal nu ar trebuii sa fie nici o problema dar cine stie…doar nu te impedica niste lentile sa omori ;) -probabil cu lentile sau se poate sa te lase si cu ochelari(am vazut pe net niste filmulete in care erau veo 2 recruti cu ochelari da nah nai de unde sa sti ;)
  bafta!

 21. ionel matei

  SALUT FRATILOR SI IN MOD SPECIAL VA SALUT PE VOI CEI CURAJOSI SI BAFTA CELOR CARE MERG ACOLO.POATE SA-MI SPUNA CINEVA CARE ESTE LIMITA DE VARSTA? VA ROG FRUMOS….

 22. limta e 18 40 de ani ciao!

 23. lucy

  sunt in cadrul mapn si aj vrea sa ma inrolez si nus unde. ca daca as sti chiar maine as pleca. nu am nimica de pierdut datot sunt tot cu o moarte astept raspuns va rog mult

 24. lucy te ajut eu cu informatii doar daca promiti ca zici si uh pe scurt cu e in mapn ca mar bate si pe mn un gand sa dau la vara :)
  intai:
  sa fi sanatos sa ai o conditie fizica foarte buna,sa ai dantura in stare foarte buna[80% intreaga].
  nu este necesar sa sti limba franceza pentru ca o vei invata acolo[preferabil sa sti cuvinte de baza:drepti,culcat,dreapta,stanga etc..

  ca sa ajungi acolo trebuie sa ajungi in marseille apoi sa iei autobuzul sau pe jos pana in aubagne e la cativa hm de marseille

  sa nu iti iei multe la tn ca ti le opreste pe toate…in caz ca iesti fumator sa iei multe pachete de tigari de aici ca acolo is 5 euro ;)) in rest succes :)

 25. care va duceti sa fiti sanaotosii tun(dantura ,cu capu,cu fizicu :P) sa nu va duceti degeaba ;)

 26. alex

  sunteti bn primiti si la 17 ani dak aveti conditie fizica si capul p umeri, si nu in ultimul rand va trebuie aprobarea parintilor.multa bafta celor care vor sa incerce!!!

 27. legioner Stalker

  ma scuzati… dar cine imi poate spune dar cam cyt platesc acolo dac te inrolezi in armata…. ce suma primeshti timp de 5 ani. ?

 28. eu nu cred ca te primeste la 17 ani chiar daca pe situl lor e scris asa (cred ca din 7000 de legionari cati is in totali poate maxim 10 maxim 10 sunt sub 18 ani da nu cred ) exceptii….:-??

  la bani…e greu de zis …oricum ….variaza de la 1000 si cva pana la 4000 si cva la parasutisti ….si cand stai de proba in saptamana aia pana te baga la un centru de pregatire iei cate 30 de euro parca si in alea 4 luni cica 130 de euro eu asa am aflat si trebuie sati faci o parere…e cva de genu..cu o marja de eroare minca ;)

  in 5 ani cica faci 200 000 -asta scrie la ei….da in realitate numa legionarul stie :-?? cat face – si chiar daca faci 200 000 faci daca te duci in misiune vro 1-2-3 ani prin africa in zone de kkt :|

 29. alex simo

  va rog ffff mult vreau sa ma inrolez si eu in legiune si nu stiu cum….. va rog care ma putetii ajuta sunatima pe nr meu de tell 0740735650… va rog mult o sa va raman datorr.. va multumesc pt intelegere

 30. Ionut

  Va salut pe toti cei care vizitati acest site! Vreau sa va spun ca oricare dintre voi este pregatit pentru legiune si oricand va putea sa mearga acolo. Eu am un frate care a fost in legiune un an de zile apoi a fugit si pot sa spun despre el ca a avut puterea sa treaca toate testele dar totusi nu a putut rezista stresului.
  Odata ce acolo faci o gresala esti pedepsit tu si toti ceilalti pentru ai intoarce pe acestia impotriva ta, sa fi mai motivat si mai ambitios. Trebuie totusi ca acolo sa uiti de mandrie si sa executi tot ceea ce ti se spune fara a te gandi ce se va intampla (esti venit voluntar si odata ce ai intrat acolo esti constient ca orice ti se poate intampla)
  Fratele meu acum este destul de schimbat si fizic dar psihic te poti schimba numai daca tu accepti ce ti se impune acolo.
  Toti cei care ajungeti acolo trebuie sa stiti ca 5 ani de legiune este o viata de om traita la intesitate maxima. Succes! Nu va lasati influentati comenturile celor care critica legiunea straina si nu va dezamagiti fiindca in legiunea straine aceste practici de a va speria si va face nesiguri pe voi sunt folosite tocmai pentru a va intari psihicu sau in cazurile rele sa renuntati la legiune(sa dezertati).

 31. ,???,

  auziti…… nu mai puneti botul la vrajeala de pe aceste situri de pe net in legatura cu LSF va asigur eu ca nici unul dintre cei care au scris nu a fost in ea in special cei care dau asa multe amanunte habar nu au de ei sisi mai dau si cu presupusul incercati si voi LSF nu veti regreta MULT NOROC

 32. laurentiu

  sicer sa fiu chiar shi eu mas inrola pentru ami schimba viata .!!! deci daca stiti ude se pot face inscrieri nu ezitati sa lati un comentariu….:D

 33. alin_18

  ca sa te duci in legiune nu trebuie decat sa te prezinti in aubgane e la 15 km de marseille

  in romania nu exista centre de recrutare :P

 34. noyo

  Sall am ji eu o intrebare mai delicata care i-mi pote raspunde si mie va rog… Stie careva daca in legiune se poate merge cu vicii!spre exp:fumatul care cred ca majoritate tinerilor care vor sa mearga se confrunta cu aceasta problema,este permis fumatul??? Va rog nu ignorati!cu respect MIHAI

 35. Multi stiu putini cunosc, stam aici la taclale informati-va corect numai intrebati ce rost are ? Cu cat esti maisusrprins cu atat vei incerca sa faci mai multe in ceea ce vrei sa faci, Si legiunea e egala cu tortura de la noi din tara eu asa cred, sau am gresit eu:> Cred ca e un fel de pregatire emotionala unde totul se va da uitarii si nu vei avea pe nimeni si vei fi numit “Legionar” Sau daca nu te vei intoarce acasa si te vei mandri dar cu ce ? Ai facut ceva ca sa fii mandru ? Duceti-va incercati-va norocul eu asa zic, si eu ma duc ca am abitit si sunt sigur ca voi fi acceptat si voi numai intrebati “Plecati acolo unde vreti”.

 36. ionutz

  Cum pot sa devin si eo un legionar?

 37. hhoreaorea

  dupa experienta RO,nu veti avea dificultati.
  chit ca la ce cazne veti fi supusi acolo,romanica va ramane o foarte buna pepiniera de legionisti

 38. ionutzionutz

  Dar unde trebe sa ma interese cum sa devin legionar?Mai pe scurt toate Conditiile de incriere….daca se poate.

 39. sorin_nek

  salutare tuturor.am inteles k trebuie sa mergi in marseille k sa te inscrii,dar totusi pana akolo nu mai nci un pas de facut aici in romania inainte de apleca?in afara de pregatirea fizik si psihica si sufleteasca…

 40. teicu dani florian

  am 20 de ani,stiu ce inseamna sa fii asasin nu pot spune mai multe,am nevoe de informati vreau sa ma inrolez

 41. feri

  fratilor cum pot sa ma incorporez si eu in legiune?

 42. popica

  bah fratilor toti vreti sa fiti mercenari? credeti ca asa usor e sa apesi pe tragaci,si a ai un om pe constina, cred ca prea mult v-au influentat pe uni jocurile de pe calculator,ce vedeti ,decat bani,sau actiune, uni poate o sa regrete altora o sa le placa, dar asta depinde de caracterl fiecaruia,ce va excita asa de tare cand auziti de legionari,ca fac exerciti fizice uneori peste limita? mai ganditi-va.

 43. xDavid

  dap e misto chestia da nu e pentru oricine….gata ma duc in legiune….nu e asa…daca ati citit ca te pune sa alergi 8 km cu un sac de 12kg in mai putin de o ora….deci parerea mea ca v’ar pica bilutzele:))sa zic asa….si multe altele;))cum a zis mai sus….faceti mai un dus rece:))

 44. Adrian Albac

  Salut tuturor,pt cei interesati sa se angajeze intr-o companie internationala de securitate-aparare profesionista cu caracter militar-comando,in jobul de mercenar sau specialist in securitate si ordine,compania ofera training gratuit,inscrierea nu costa dar consta in elaborarea unui Curiculum Vitae profesional model european …pt informatii despre durata misiunilor si tarile in care se desfasoara contactati departamentu de recrutare din romania la adresa de email:[email protected] sau im pe messenger aceasi adresa ,salar minim 3600 pe luna ,deci de la 3600 in sus depinzand de misiune astept mesajele dumneavoastra alaturi de cv sau lamuriri,PS;nu neg calitatiile legiunii dar compania noastra se adreseaza in aceasi sens dar cu o putere mai ordonata si mai occidentala si cu o logistica necesara desfasurarii activitatii in mediu propice

 45. alin_18

  tare mi-as dori sa zica unu care a fost in probe cum e acolo :)-sa zica cat e de greu-eu is in domeniu sportiv si stiu cat e de greu sa alergi 10 km pe zi :|
  -pe langa altele…
  am mai citit pe net ca la bani te fura raum,sau macar incearca pe cat posibil-faza cu 200 000 dupa 5 ani e caterinca …scopul lor nu e sa te faca bogat :) ,sa te exploateze la maxim :)

 46. alin_18

  daca crezi ca ai putea face fata fa alegrarea aia de 10 km (22-23 de ture de pista pe un stadion)-timp de macar 1-2 saptamani in fiecaer zi si zi ce simti si dupa aia zi daca poti sa faci asta timp de 5 ani ,zi dupa zi :) scoate sub 1 ora ca timp sa vezi cum e si daca poti

 47. iulieu Baia Mare

  sa incercam.

 48. vali

  am lucrat in armata voi face tot ce e posibil sa ma inrolez………vin catre tine franta

 49. gante

  am fost in legiune in anul 2ooo sa ma inrolez am stat 4 saptamani este la fel ca oricare armata de top din lume doar ca are o istorie ,valori, si propaganda .nu toti o sa gaseasca ce doresc sau au crezut.in rest ordinul executi si nu discuti , legionari sant soldati profesionisti.si sa va treziti un soldat este antrenat sa ucida fara sa puna intrebari

 50. alin_18

  povesteste mai multe gante :D : zine si noua din experienta ta :D te rog mult

 51. seby92

  in primu rand salutare tuturor!!! te rog gante zi’ne mai multe despre experientzata: cum a fo, la ce probe ai fo suspu si altele….PLZ!!!

 52. kataclism

  Slut la toatalumea am 22 e ani sunt din buc si in aprilie /mai plec am anumite informati despre legiune si nu as vrea sa plec singur daca vreti legiune nu trebuie sa mai ai pt ce sa te intorci inapoi trebuie sa lasi tot aici si sa o iei de la capat acolo si inca ceva nu vreau sa va descurajez sau sa incurajez sa nu aveti lucrari in la dinti plombe sau ceva de genu pt ca veti fi respinsi in rest … nus kataclism_daniel yahoo id

 53. KTM

  baieti,eu plec la sfirsitul lunii care vrea sa vina sa mi scrie pe cristi_mezei id yahoo

 54. wesser

  pt KTM, tu cand pleci exact si care sunt conditiile . vreau sa vin si eu, sunt din oradea, si am 28 ani! astept raspuns. alex

 55. kataclism

  va pot ajuta cu orce detaliu dar tr sa ma contactati .

 56. wesser

  cum te pot contacta?

 57. wesser

  vreau sa plec sa ma inrolez, si vreau sa am mai multe detalii …..daca se poate

 58. kataclism

  ai mai sus kataclism_daniel yahoo id

 59. dan

  http://www.legion-etrangere.com/ este citul de pe care puteti lua toate informatiile necesare pentru un voluntar care vrea sa se angajeze in Legiune , pentru a pune macar o sansa de partea voastra inainte de prezentarea la recrutare pregatitiva fizic .
  3000 de metri in mai putin de 12 minute , fara probleme de sanatate nici o carie , motivati sinceri si voluntari.
  Alta conditie fundamentala terminativa studiile in Romania cei cu o facultate au sanse mai mari sa fie acceptati.
  Fara neveste , prietene sau copi in intretinere , fara cazier judiciar orice condamnare cit de mica va reduce sansele de a fi acceptai la 0.
  Fara fanatism religios , la biserica mergeti de ficare data de pasti.
  Cind va prezentati la centru de recrutare acolo fiti demni si executati
  ordinele fiti voluntar.
  Cei cu un trecut militar , eventuali ofiteri si subofiteri din armata sunteti prioritari inaintea tuturor , si ca sa inchei trebuie sa va placa disciplina , rigoarea , ordinea , dorinta de a se autodepasi , aventura , cu alte cuvinte viata militara pura.
  Succes

 60. kataclism

  salut nu vreau sa fiu lipsit de respect dar daca mai intri din nou pe siteul acela ” DAN ” citeste mai bine instructiunile pt. ca nimeni nu are prioritate acolo decat cei care sunt din punct de vedere fizic si psihic sanatosi nu conteaza inaltime culoare religie sau mai stiu eu ce …. astea sunt doar descurajari ”frate documenteazate” eu am 1 an de cand ma tot antrenez si documentez . Fiti voi insiva atat .

 61. ionutzionutz

  Dar ce probe se dau mai exact? ca sunt curios…

 62. Dann

  E ceva bataie de cap pt a ajunge un “mergi-sau-crapa”…stiu pt ca am cautat multe informatii despre Legiune cand aveam 18 ani..eram super-hotarat sa ajung acolo, insa am avut ghinionul sa fac o hepatita urata cu 6 luni inainte de data plecarii…am ramas doar cu amintirea unui vis frumos…insa cine e hotarat sa mearga acolo trebuie sa se antreneze foarte bine inainte, asta inseamna flotari cat mai multe(>300/zi), alergare de rezistenta, tractiuni la bara…asta fizic…psihic, trebuie sa renunte la orice viciu daca vrea sa fie in frunte. Le doresc mult succes celor care vor sa plece!

 63. alin_18

  KTM te rog eu frate,daca nu iei,iati inima in dinti si zine si noua ce si cum e acolo ,te roaga toata lumea de pe site ;)

  succes

  daca iei probele ,peste 2-3-4-5 cand ai acces la net ,dane si noua un semn ;)

 64. KTM

  baieti promit,dar v a dura putin sau poate mai mult pina sa va anunt iar daca pic doua sapt desi ma antrenez alergare si flotari…
  dar o fac de mult si am facut asta toata viata nu neaparat pt legiune.
  cine vrea sa mearga in max doua sapt sa ma contacteze.

 65. bogdan

  ba multi vorbiti aiuria aici ,sunteti departe de adevar care nu a-ti fost macar taceti ca vorbiti numa prostI

 66. danny

  KTM,UITE ID-UL MEU dpt_ro_tm,merg si eu cu tine o data,contacteazama

 67. daniel

  CARE STIE CUM SE FACE SCRISOAREA CATRE GENERALUL ALAIN BOUQUIN,PENTRU REVENIREA IN LEGIUNE IN CAZUL IN CARE AI PRIMIT INAPT DEFINITIV?????????????CARE STIE SA MI LASE SI MIE UN RASPUNS AICI,ORI PE MESSENGER – daniel.nesu

 68. wesser

  pt ktm. dami te rog numarul tau de telefon si te sun

 69. tommy

  sal la totii viitori legionarii ca si mn va rog sa nu va lasati demoralizatzi dc scrie mai sus,eu unul ami doresc mult sa ajung an legiunea straina pt ca aici la mn nu am nik mai bun de facut mam decis sa plec la Aubgane an septembrie caci vreau sa fac un pik de pregatire fizica cine vrea sa vina cu mn la recutare contactatima pe id.ggentelman39ishere am doar 23 de ani dar fac cat unul de 40 vam salutat multa bafta

 70. tommy

  sal sunt tommy mai am doar o antrebare la foshtii legionari romani:cata tarie atzi trebuie sa treci testele pshihice si ce le fizice?? care e ce-a mai dura proba fizica si psihica pe care o poti avea an legiune daca tot va datzi legionarii un sfat bun de anvatat pentru viitori legionarii,nu fitzi rai!!

 71. no fear

  Fratilor fratimeo ii in legiune…. dar ii si vrajala..
  El era foarte bun la alergat fugea zilnic10-13km…pe el pentru lucru asta lor ales…dar trebuie sa ai nervi de otel ca de nu innebunesti…
  Noapte dormi 4-5 ore trezirea brusc la 5 dimineata sau la cat li se scoala lor si alergi pana pici jos …
  El dupa cinci ani lucra in tara la armata.. si nu ar mai pleca pt nici tot aurul din lume asa ca mai ganditiva
  la legiune

  bafta celor care intra cai foarte greu …

 72. GABRYELITOS

  Surprins,placut,cati ,isi doresc sa devina Legionari (asasini) .Dar am o idee mai buna,de ce nu infintati ,o legiune,aici, aici in Romania, ?? Este foarte mult de munca,si aici,ati face acelasi lucru, ca in Algeria, Sudan, Gana,Etiopia…. Mai pe sleau ,aveti de eliminat o gramada de nemernici si aici.Sa nu mi-o luati in nume de rau,dar nu glumesc, am vb. serios.PT., ca cui asta se ocupa legionarii, elimina o anumita categorie de oameni, fie incomozi,sau pleava societatii. E mult de munca aici. Puteti incepe cu ferentariu

 73. ..

  eu pot sa va zic ca e super greu .. am un vecin care e acolo de 13 ani mai are2 ani de stat … la 18 ani a plecat de acasa … la 20 de ani a ajuns in franta si chiar ia fost foarte greu !! si povestea pe care a ziso e chiar adevarata o viata foarte grea si urata dar pentru cineva care nu lasa nimic in spate nu ai pasa … deci chiar e foarte greu de rezistat

 74. predaaa

  fratilor nu este chiar asa de usor precum cred toti multi se duc darv putin rezista si vedeti ca probele sau mai schimbat ma refer la cele fizice sa scos 3000m acum sunt palierele pt cei ineresati adresa mea de mes blondum26 si aflati tot ce va intereseaza

 75. CID

  Articolul de mai sus,desi in esenta foarte documentat,are cateva mici greseli.
  1.Conditia fizica excelenta nu este absolut necesara.Se pune mai mult accent pe tipul psihologic,pe ideea ca acolo o sa-ti faci conditia fizica.
  2.Legiunea este pentru cei certati cu legea,asta-i sigur.Dar daca ai ajuns acolo si ai trecut de probe,primesti o alta identitate si orice ai fi facut se sterge cu buretele.Ganditi-va insa ce iti cer in schimb…

 76. cristian

  AS VREA SA MERG IN LEGIUNE DAR NU AM POSIBILITATEA SA AJUNG IN FRANTA.SI MAI MULT EU CHIAR DORESC SA FIU SOLDAT DEOARACE SI IN ARMATA AM FOST SERGENT SI REGRET CA NU AM RAMAS ACOLO
  CUM AS PUTEA SA AJUNG ACOLO?SI CAT DE SIGUR SUNT CA MA PRIMESC?

 77. gEo

  sal…si eu as vrea sa incerc dar cam vaste informatii dp saitu asta toata lumea are o diferita parere cel mai bine ar fii sa ne povesteasca cineva cum este in ce consta legiunea am un prieten care a incercat anu trecut sau acuma 2 ani dar dupa 2 saptamani a venit acasa nu am apucat sa vb cu el sa-mi zica cum sta treaba cateva informatii precum ca trebuiau sasi spele hainele seara si daca nu se uscau trebuiau purtate ude dimineata ai puneau sa taie iarba cu cutitu printre priete..si daca rezisti sa zic un an si pleci iti mai primesti bani?

 78. predaaa

  pt CID
  te inseli amarnic legiunea nu este pt cei certati cu legea daca ai fi fost acolo ai sti la testu gestapo te intreaba tot trebuie sa spui tot ce ai facut de cand teai nascut pana in prezent eti verificat de interpol si daca ai ceva probleme cu politia mai bine stai acasa numele til schimba de la inceput decand semnezi contractu si nuprea ai cum sai minti esentialu e sa nui minti cum iai mintit te trimit acasa si credema stiu ce vb am fost acolo si ma intorc in iulie am trecut toate testele dar am am avut o problema medicala si mia dat revenire peste 3 luni

 79. Adrian

  Salut am 17 ani am 1,85 la inaltime si miasi dori sa merg in legiune dar am auzit foarte multe ca este foarte dura antrenarea eu miasi dori sa merg acolo sa devin barbat mereu miam dorit asta , dar am conditie fizica dar singurul meu defect este ca am platfus pot intra cu asa defect?

 80. valentin

  fratilor si eu vreau sa fiu inrolat in legiunea franceza…dar pentru asta e necesar sa cunosti limba franceza-asa ca eu mai am putin.cine are de gind sa plece sami scrie pe:[email protected]

 81. podeanu

  Sal as dorii ca intr-o luna doua sa plec in legiune,daca e cineva care mai vrea sa mearga ma poate gasii pe id.tavy_podeanu

 82. CARE VREA SA MEARGA IN LEGIUNE …..MERG SI EU CAT MAI CURAND IN VARA CEL TARZIU VREAU SA PLEC………ID strutzu_alin sunt din pitesti arges

 83. Laurentziu-Adrian

  eu am 17 ani am conditie fizica am 1,85 inaltime fac sala de 5 ani am 85 de kg dar singurul meu defect este platfus .. pot intra in armata cu defectul aceste?

 84. anonim

  Paris : FORT DE NOGENT 94120 FONTENAY SOUS BOIS TEL : (33) 01 49 74 50 65

  Lille: Caserne Négrier, Rue Princesse 59 998 LILLE ARMEE TEL : (33) 03 28 36 08 72

  Nantes: Quartier Desgrées du Lou 110, rue Gambetta 44 998 NANTES ARMEES TEL : (33) 02 40 74 39 32

  Strasbourg : Quartier Lecourbe 1, rue d’Ostende 67 000 STRASBOURG TEL : (33) 03 88 61 53 33

  Aubagne : Quartier Viénot BP 38 13 998 MARSEILLE ARMEE TEL : (33) 04 42 18 12 57

  Bordeaux : 260, rue Pelleport 33800 BORDEAUX TEL : (33) 05 56 92 99 64

  Lyon : Quartier Général Frère 69998 LYON ARMEES TEL : (33) 04 37 27 26 50

  Nice : Caserne Filley, 02 rue Sincaire 06 300 NICE TEL : (33) 04 93 80 59 06

  Perpignan : Caserne Joffre, rue Jean Vielledent, BP 917 66 020 PERPIGNAN TEL : (33) 04 68 35 05 38

  Toulouse : Caserne Pérignon, avenue Camille Pujol, BP 22 31 998 TOULOUSE ARMEES TEL : (33) 05 61 54 21 95

  Se pare ca cea mai aproape locatie unde puteti sa va inrolati este in
  Strasbourg : Quartier Lecourbe 1, rue d’Ostende 67 000 TEL : (33) 03 88 61 53 33

  1.Pentru a aplica(a va inrola in Legiune Straina) trebuie sa va prezentati la unul din centrele de recrutare de pe teritoriul Frantei.

  2.Dupa primul examen medical si o serie de intrebari care pot dura intre 1 si 3 zile exista posibilitatea sa primiti acordul pentru a va inrola pentru un contract neconditionat de minim 5 ani.

  3.Veti fi atunci indreptati catre Centrul de selectie din Aubagne din apropiere de Marseille unde pe o peroada de 1-14 zile veti fi selectati in baza unor
  - teste medicale,sportive,pshihoteste.
  -discutii privind motivatiile dvs legate de Legiune.

  Daca sunteti selectati veti fi imediat incorporati, in caz contrar va veti intoarce in viata civila.
  Recrutarea se adreseaza persoanelor intre 17-40 de ani (pentru cei care nu sunt majori este necesar un acord parental pentru minori certificat de statul Francez sau de ambasada Frantei din teritoriu in cazul cetatenilor straini)

  Nu este necesar sa stiti limba franceza pentru a fi inrolati in Legiunea Franceza. Se vor face cursuri de limba franceza in timpul antrenamentului de baza. Veti invata franceza intensiv la cursuri si veti avea in acelasi timp un camarad vorbitor de franceza, desemnat sa va ajute.

  4.Teste de selectie:

  Toti candidati trebuie sa treaca un test sumar de abilitate atletica numit “luc-leger”.

  Principiu: se traseaza doua linii pe sol. Distanta intre liniile marcate este de 20 m.Candidatul alearga inainte si inapoi intre cele 2 linii cat de mult poate intr-un ritm impus. La fiecare minut ritmul se accelereaza cu 0.5 km/h. Bineinteles sunt si alte teste standard, dar in ideea de a pastra aceleasi sanse pentru toti participantii natura si contextul lor nu trebuie dezvaluite.

  5.Dosarul de inrolare

  Nu este nevoie sa pregatiti un dosar pentru inrolare. Acte de identitate valide si pasaportul sunt singurele documente necesare. Dar in aceasi masura cu cat prezentati mai multe acte in ajutorul dumneavoastra, sansa de inrolare poate creste.

  6.Plata(salariul) oferit de Legiunea Franceza.

  Legiunea Franceza primeste aceleasi salarii ca si soldatii din Armata Franceza regulara. Marimea salariului este determinata de rangul,anii de serviciu si de misiuni.Sunt acordate bonificatii in functie de misiunile indeplinite.Ca exemplu un salariu lunar (excluzand bonusurile )este 1156 eur pentru un legionar clasa a doua si 1556 eur pentru un sergent sef. Mancarea cazarea ,echipamentul sunt gratis pentru un legionar.
  Legionarii care au servit in total 15 ani au dreptul la pensie fie in Franta fie in alta tara.

  Nu sunt necesare diplome scolare sau profesionale. Calificarea creste sansele de inrolare dar indiferent de calificare toti legionarii isi incep cariera ca simpli soldati.

  8.Specializarea

  Legionarii sunt antrenati inainte de toate pentru a deveni soldati de elita. Ei pot de asemenea in timp sa se specializeze intr-o mare varietate de posturi(administratie,sanatate,personal tehnic,calculatoare,transmisiuni). Aceste specializari alternative, le pot facilita eventuala intoarcere in lumea civila.

  9.Contracte

  Perioada initiala pentru un contract este de minim 5 ani si nu este negociabila. Legionarul poate continua cariera ulterior, cu contracte intre 6 luni si 3 ani pana la obtinerea celor 15 ani de serviciu sau chiar mai mult daca rangul atins de acesta ii permite acest lucru.

  10.Avansari(promovari in functie)

  Avansarile se obtin in Legiunea Straina pe baza de merit in timpul contractelor consecutive cu Legiunea.

  11.Documentatii :

  Documentatii si brosuri se pot obtine scriind la urmatoarea adresa:
  ° RÉGIMENT ÉTRANGER
  DIVISION DE RECRUTEMENT DE LA LÉGION ÉTRANGÈRE
  BP 38
  13998 MARSEILLE ARMEES

  12.Formulare de inrolare

  Nici un fel de formular de inrolare nu poate fi trimis prin posta sau prin e-mail.

  13.Permisii

  In timpul antrenamentului basic (16-20 saptamani) nu se acorda permisii cu exceptia unui weekend ocazional. Permisia anuala este acordata in functie de numarul de ani in serviciul Legiunii :

  1 an in serviciu : 20 de zile de permisie

  2 ani in serviciu : 35 zile de permisie

  3 ani in serviciu sau mai mult: 45 zile de permisie

  14.Cetatenia franceza si obtinerea acesteia

  Cetatenia franceza este garantata de Guvernul Francez, nu de Legiunea Straina. Strainii pot aplica pentru cetatenia franceza dupa 5 ani in serviciul Legiunii. Statutul de bun legionar poate facilita procedura administrativa in vederea obtinerii cetateniei franceze. Cei care nu doresc cetatenia franceza pot opta pentru statutul de rezident.

  15.Stagiul militar satisfacut in tara de origine

  Stagiul militar efectuat in tara de origine nu este obligatoriu pentru inrolare!

  Ca o concluzie a ceea ce am scris mai sus. Plecati direct in Franta. Cel mai apropiat centru este in Strasbourg.Va prezentai la adresa de mai sus.

  Documente si bagaj necesare si obligatorii pentru prezentarea la postul de recrutare:

  1. Pasaport valid ,carnet de conducere(daca aveti),cartea de identitate.
  2. Lenjerie intima si sosete pentru 3 zile.
  3. Produse pentru igiena personala ca: pasta de dinti, periuta, sapun, gel de dus, aparat de ras.
  4. O pereche de pantofi sport.
  5 Bani:aproximativ 40 eur(eu zic mai multi ca poate va si intoarceti)

  Nu aveti voie sa luati cu voi: laptopuri, carti de credit, telefoane mobile, walk-manuri, cutite, bijuterii.
  In speranta ca am fost de folos ….astept comentarii de la cei care au fost.

  Un aspect foarte important este interviul pe care il veti avea cu privire la motivatia voastra de a va inrola in Legiunea Straina.
  In momentul in care sergentul va va intreba ce va determina sa intrati in Legiunea Straina sunt bune raspunsuri de genul:
  -imi doresc o cariera militara intr-o armata de elita
  -toata viata am visat sa fiu soldat
  -am spirit de aventura
  -asta mi se potriveste cel mai bine, meseria de soldat

  Sa NU raspundeti urmatoarele:
  - vreau sa intru in Legiune pentru bani
  -am venit aici pentru ca am avut dezamagiri in viata civila
  -vreau sa intru in Legiune pentru ca imi doresc cetatenia franceza.

  Cei care vor demonstra ca isi doresc cu adevarat sa fie soldati, ca asta li se potriveste cel mai mult si ca au o vointa interioara si placerea pentru viata din Legiune si bineinteles vor trece testele vor fi admisi.

  De asemenea contrar zvonurilor care circulau candva vizavi de cei care intrau in legiune(criminali, proscrisi, hoti) astazi trebuie sa ai un cazier cat mai curat si cei cu antecedente penale nu sunt deloc favorizati!

  Concurenta in Legiune este acum destul de mare si sunt foarte multi polonezi, rusi, ucrainieni, romani, care sunt in Legiune.

 85. dan

  Cu privire la ultimul mesaj postat de la anonimul in mare cam asta este , dar testul spotiv descris de tine este o poveste , trebuie sa faceti minim 2700 de metri in 12 minute.
  In rest ai descris destul de bine ce trebuie sa faca viitori candidati pt alte detali raportativa la mesajul trimis de mine cu citeva saptamini inainte.
  Bafta la toti

 86. dany

  IN FINE NIMENI NU DA UN AMANUNT CLAR DESPRE PROBE,CARE VREA SA MEARGA ACUM IN APRILIE SA MA CONTACTEZE,IN MAXIM 3 SAPTAMANI

 87. dan

  Probele sunt urmatoarele
  Vizita medicala ,scaner , priza de singe , electrocardiograma , urina + examinare in pielea goala Daca aveti o problema de sanatate sunteti trimisi acasa.
  Testul psihotehnic cu probleme de mecanica rotite care se invirt , probleme de matematica destul de simple , figuri evolutive etc important este ca tot ce faceti sa fie corect nu puneti raspunsuri la intimplare sunteti depunctati , testul este tip grila cu mai multe raspunsuri , exersati inaite sa va prezentati .
  Teste psihologice , va pune sa faceti un copac spre exempu inafara de brad si palmier , ideea este sa il faceti viguros cu radacini adinci in pamint cu crengi sanatoase fara scorburi .
  Sa faceti lini , sa spuneti cum va comportati in diferite situati nu va chinuiti sa mintiti sunt intrebari incrucisate.
  Ghestapou un entretien unde o sa povestiti de cind ati inceput sa sugeti lapte de la mama voastra sau din biberon si de care era ce marca , si cit , si de cite ori pe zi, si daca plingeati noaptea.
  Facetiva in cap o lista cu tot ce ati facut pe ani si luni si nu va derogati de la ea , nu mintiti este bine sa va luati diplomele cu voi sau copi , pentru militari un releve de cariere cu medali etc.
  Pentru cei cu studi superioare argumentativa prezenta la legiune cu faptul ca vreti sa puneti in slujba legiuni ce ati invatat , cei cu medicina terminata sunteti foarte bine primiti spuneti ca vreti sa ajungeti pe teatrele de operatiune ca vreti actiune , cei cu dreptul terminat nu prea aveti sanse in legiune nu este nevoie de legi si drepturile omului.
  Sportul este sa faceti minim 2700 de metri in 12 minute este de fapt o proba cardiologica sa vada daca va tine inima.
  Si nu in ultimul rind aveti de trecut la raport la diferiti sefi mai mici sau mai mari unde veti fi intrebati de ce vreti in Legiune.
  Cititi primul mesaj , nu imi place sa repet.
  In ultima instata este comisia care va decide daca veti fi acceptati sau nu , in functie de coeficientul vostru de inteligenta , studi , motivatie , familie prieteni sau prietene raportativa la primul mesaj nu repet.
  Bafta la toti si ca sa nu uit vad ca vreti sa mergeti in grup oare nu aveti curaj sa bateti la poarta singuri trebuie sa va tineti de mina.
  PS mergeti direct la Aubagne nu intrebati de ce.

 88. dan

  bafta la toti

 89. dan

  V-am trimis probele rugativa ca administratoru sitului sa le afiseze.

 90. PFFFF

  doamne, cand ma gandesc ca dintr-astia ca voi sunt in jurul meu ma apuca greata…
  Plecati romanilor in legiune….dar plecati odata….poate scapa tara de animale…
  Auzi la ei..”vreau sa devin erou”,’am 18 ani si am 2 planuri..sa intru in politie…sa intru in legiune”, …adica tu esti ala de pe strada civilizatu cu cap de creta??..

 91. pop florin

  as vrea sa ajung in legiune dar as dori mai multe informatii daca se poate

 92. dan

  Revin cu un descriptiv al probelor pe care le aveti de dat pentru a fi acceptati in corpul de elita al armatei franceze « Legion Etrangere »
  Pentru inceput va sfatuiesc pe toti sa va prezentati direct la Aubagne concurenta pentru un loc in legiune este mare veti fi in jur de 15 candidati pentru un loc.
  Vizita medicala este foarte amanuntita scaner , electrucardiograma , priza de singe , cei cu probleme de sanatate malformati , supraponderali sau rahitici nu are rost sa va prezentati .
  Testul psihotehnic este cu rotite care se invirt numere si figuri care evolueaza probleme simple de matematica si fizica etc , pregartitiva inainte de plecare , testul este grila ideea este sa faceti totul corect nu puneti raspunsuri la nimereala testul este grila.
  Testul psihologic cu intrebari incrucisate vor sa vada cum reactionati in diferite situati , disciplina, ordinea, subordonarea , loialitate , curaj , trebuie sa fie trasaturile care va caracterizeaza.
  Interogatoriu gestapou aici va sugerez sa va faceti un plan al vieti voastre de cind ati inceput sa sugeti lapte sa stiti la ce ora ati inceput sa mincati , cit , de cite ori , ce marca de lapte si de cite ori, si de ce parinti vostri vau nascut. Nu mintiti pentru cei cu studi superioare faceti fotocopi dupa diplôme foaie matricola .
  Pentru ofiteri sau subofiteri din armata romana incercati sa aduceti un releve de cariera , cei cu medicina terminata spuneti ca vreti sa ajungeti pe teatrele de operatiune unde sa puneti in slujba Legiuni calitatile voastre , cei cu dreptul terminat in Romania stati acasa nu aveti nici o sansa in legiune nu este nevoie de incurca lume.
  Proba sportiva consta in a alerga minim 2700 de metri in 12 minute cei care pot mai mult foarte bine .
  Aduceti cu voi permisele de conducere , diplôme sportive , puneti toate sansele de partea voastra.
  In ultimul rind este o comisie formata din ofiteri si sub ofiteri din Legiune care va vor accepta sau nu.
  Raportativa la mesajul meu de dinainte nu ma repet.
  Nu are rost sa mergeti in grup , daca nu aveti curag sa bateti la poarta singuri ce veti face mai tirziu.
  Bafta la toti.

 93. dede

  pt dan:spunemi te rog am 3 masele lipsa si vreo 4 cari care vreau sa le plombez este vreo problema?astept rasp tau,ms

 94. dan

  O dantura ingrijita arata ca ai grija de tine , daca iti lipsesc maselele zise “de minte”cele din spatele guri ultimele nu este o problema pt ca oricum daca le ai le scot ei acolo . Daca nu sunt alea te sfatuiesc sa iti pui 3 masele si sa iti tratezi cariile.
  Bafta

 95. dede

  mersi mult de raspuns,o zi buna

 96. DRAGOS

  Daca vreti un loc de munca mai bine nu va inrolati in armata, pt ca ei sa va trimita in razboi sau in zone de conflic sa muriti pt ei care nu dau doi bani pe viata unui om. Cea mai mare prostie este inrolarea in armata, iti introduc ideea conform careia “sa-ti aperi tara” dar asta nu inseamna sa-ti aperi tara ta de inavadatori, ci sa aperi interesele oamenilor din spatele cortinei, care declanseaza razboaie dupa bunul plac si dupa interesele economice, cel mai bun exemplu este irak si afganistan. De ce oamenii nostrii sunt trimisi acolo sa moara pt un razboi impotriva unui inamic invizibil(ireal) terorismul, care tot odata este introdus prin presa dand vina pe niste arabi din muntii care au arme livrate tot de americani.Terorismul cel mai tare mit care este in prezent intrecand mitullui isus.

 97. anonIM

  PT DAN,AM 56 DE KILOGRAME ESTE VREO PROBLEMA CU GREUTATEA?SI 1,68 INALTIME,ASTEPT RASPUNS,MS

 98. dan

  Nu sunt medicul care va te examina , pentru mine cred ca in orice caz nu esti obez dar ideal ar trebui sa ai cel putin 68 de Kg pentru inaltimea ta , gindestete ca vei avea de carat saci de spate de minim 20 Kg pe distante de sute de Km, si proba finala la terminarea instructiei este sa alergi cu un sac de 13Kg pe o distanta de 8 Km in mai putin de 50 de minute si esti imbracat cu uniforma bocanci arma casca etc.
  Daca crezi ca vei face fata iti doresc bafta.

 99. anonIM

  MS DE RASP

 100. marius

  dan..vreau sa plec in aprilie…sau cat mai repde…imi dai un id s avb mai multe?

 101. isabel

  sant sotia unuia dintre cei care sant plecati in legine.e plecat din ianuarie….sincer nici nu stiu ce sa mai cred,fiindca unii scriu un fel,altii alt fel!!!!!!!!oare pe cine sa cred???!sper sa fie totul bine si sa vina cat mai curand acasa.bafta celor ce vor pleca in legiune….

 102. catalin

  Dane spune-mi te rog…conditie fizica am si ink lucrez la ea pt k vreau sa plec la sfarsitul lui iunie direct in Aubagne la poarta lor dar am un dinte pus..si e chiar in fata,in rest mi-am rezolvat tot!…sau se poate trece peste asta daca sunt bun la probele sportive???..te rog..astept raspuns..si celor care chiar vor sa plece..bafta si fiti hotarati!

 103. mocanu

  lucrez in armata de 4 ani ca subofiter este un avantaj acest lucru?ast un rasp la mailul meu.

 104. dan

  pentru isabel
  Daca sotul tau a fost admis in Legiune sar putea sa nu fi declarat ca este insurat , ar fi bine sa pastrati discretia , daca a declarat ca este insurat si a fost acceptat nu va fi regularizat repede.
  Este greu si pentru tine si pentru el dar doar impreuna puteti trece peste toate , la inceput primul an va fi mai greu dar va avea apre concedi si veti avea ocazia sa va vedeti dupa ce va termina contractul va puteti instala in Franta sa aveti o viata normala.
  Nu iti fie frica multi pe net vorbesc dar habar nu au , nu te ingrijora daca sotul tau a ales sa plece in Legiune ati avut motivatii serioase sprijinal si fi alaturi de el veti fi rasplatiti.
  Curaj , curaj , curaj.

 105. dan

  Pentru marius
  Vad ca sunteti foarte multi interesati de Legiune , voi deschide un Blog unde sa va dau cit mai multe informati despre admiterea la Legiune.

 106. dan

  pentru Catalin
  Faptul ca nu ai probleme cu dantura este foarte bine faptul ca ai un dinte pus nu este nici o problema bine ca este.
  In ceea ce priveste examenul vei avea aceleasi sanse ca toti candidati , vei da aceleasi probe si vei fi notat conform rezultatelor obtinute faptul ca esti bun in sport fa face probabil diferenta de ceilalti bafta

 107. dan

  pentru MOCANU
  Faptul ca ai o cariera militara va conta foarte mult , incearca sa iti iei un releve de cariera cu tot ce ai facut in armata vei fi mai mult interogat la gestapo normal nu minti vor sa vada daca nu esti spion.

 108. Gabriel

  Salut tuturor !
  pt Dan (pari cel mai documentat si disponibil de imartasit informatii) Daca doresti te rog sa-mi rspunzi la cateva intrebari punctuale.
  Eu vreau sa plec in vara pe 01.06.2010 o mica inconvenienta ar fi Bucuresti-Marsilia cursa directa nu prea e.. dect cu escala, airFrance e cam sump.. da in fine asta e alta poveste. Sunt student la psihologie (an 3) si termin acum in mai. 1Crezi ca o sa fiu interogat mai mult la testu ghestapo pt ca am terminat psiho?
  Cate saptamani dureaza mai exact testarea (fizica medicala, psihologica) o saptamana fiecare? ;de exemplu cat dureaza “Vizita medicala ,scaner , priza de singe , electrocardiograma , urina + examinare in pielea goala ” si daca acestea se exclud (adica daca nu ai luat psiho , dar ai luat medicalu si fizicu ce se intampla,?)
  2 Am inteles eu bine ca.. dupa testarea medicala fizica, psiho… stai 6 luni in probe la Aubagne, dupa care ai 2 obtiuni te intorci sau semnezi pe 5 ani? Si daca acesta perioada de 6 luni este platita? Multumesc anticipat !

 109. dan

  Pentru gabriel
  te sfatuiesc sa vi cu o cursa de blue air sau wiz air pina la beauvais cam 60 de euro naveta pina la paris cam 15 euro si tgv din gare de liyon paris pina la marseile 80 de euro pina la aubagne inca 15 euro.
  Poti sa te prezinti si la fort la paris dar te sfatuiesc sa mergi aubagne.
  Probele dureaza cam 2-3 saptamini dar nu este o regula eu am stat 6 zile si am fost trimis la instructie dar asta este alta poveste , sunt care stau si o luna nu iti pierde rabdarea .
  Ai patru luni de instructie si apoi inca doua luni in regiment si apoi contractul intra in viguare dar nu iti fa iluzi poti fi dat afara oricind.
  Cit ceea ce priveste apre admitere este alta poveste intra tu si apoi scriemi am sa iau legatura cu tine prin telefon , nu ai doua obtiuni tu semnezi pentru 5 ani si apoi timp de 6 luni ei pot sa iti radieze contractul daca nu faci fata.
  La gestapo fi sincer spunele ca vrei sa fi Legionar nu te crede mai presus de ceilalti fi modest si fa diferenta dupa , mai scriemi am sa te ajut cu ce pot .
  Esti platit pentru fiecare secunda care stai la Sfinta Legiune nu o sa iti ramina datoare nici cu un banut , dar nu cauta bani la Legiune cauta o viata diferita , o implinire de sine , o cu totul alta percepere a vieti si a valorilor vieti ,
  Uita tot ce ai invatat in scoala ai sa vezi ce inseamna viata ce inseamna moartea.
  Iti doresc sincer bafta si daca esti acceptat contacteazama daca nu intri sa nu regreti ei Bafta si curaj.considera ca nu esti pentru Legiune si ca poti sa iti faci viata altfel.
  Te vad un pic ingrijorat cred ca ai sanse sa fi acceptat , doar la nebuni nu le este frica.
  Bafta si curaj

 110. dan

  pentru Gabriel
  Ai fost foarte politicos am apreciat si am acceptat sa iti raspund cred ca meriti sa te numesti Legionar.

 111. dan

  Vizita medicala daca ai probleme esti trimis acasa , proba sportiva daca nu faci minimum esti trimis acasa , profilul psihologic daca nu corespunzi esti trimis acasa , cu coeficientul de inteligenta si toate probele trecute intri in comisie si doar dumnezeu te mai poate ajuta ,ei hotarasc.

 112. Gabriel

  pt Dan
  In primul rand iti multumesc ca mi-ai raspuns. Esti printre putinii daca nu singurul, care ma sustine moral sa merg… iti d-ai seama ce reactie au avut parintii, colegii, pretenii chiar si fosta iubita… in fine omul are liber arbitru si decidem singuri pt noi. Am sa vin direct in Marsilia, apoi pe jos pana in Aubagne la safanta Legiune:). Urmeaza sa spun niste lucruri cu care sper sa nu te dezamagesc. De mic cunosc ce este viata dura..viata mai da si palme.. . nu pot ei sa dovedesaca chiar pe orcine… stii tu cum se spune exista oameni “mai ai dracu ca dracu” pt unii poate e iadul acolo, dar pt altii care traiesc zilnic in iad acolo e doar un purgatoriu unde ordinea si disciplina domnesc. Sunt sigur ca unii nu suporta mancarea de la popota iar altii care mananca o data pe zi sau la 2 zile ar da multe pt ea. Sunt oameni care au
  “probleme” si dileme in legatura cu aroma suplimentelor nutritive pe care le iau iar altii se antreneaza pana scuipa sange doar pe ciorba si paine. In fine… Pote parea prosteste ca pun cam aceleasi intrebari mai ales ca nu iti place sa repeti. Scuze daca agasez cumva.. Fac asta pt ca vreau sa inteleg foarte bine. a)In cat timp dupa ce te-ai dus la ei… semezi pe 5 ani? b)Si daca dupa ce ai semnat te pot da afara ? c) Daca am miopie (e foarte slaba pot vedea fara ochelari f bine) am dioptri mici -o,50 si -o.75, este o problema cumva acest fapt la proba medicala?
  Acum vine partea interesanta..
  (sper sa nu se creada ca vreau ma laud – nu e cazu- sau ca bat campii)
  Am sa fac un mic exercitiu de sinceritate. Ma antenez de mic in diverse sporturi, de 3 ani ma gandesc la sfanta legiune si de 1 an ma anternez in special pt asta, sunt din buc. alerg in I.O.R. 1 ora si un sfert zilnic; parcu are 3200m si eu fac 5 ture cu cu 2 gantere de 1kg in maini(ma gandesc sa i-au gantere de 3 kg) in medie 15 min pe tura .. fara greutati pot scote si sub 10 min tura. Deasemnea fac 55 de flotari si 15 tractiuni de mai multe ori pe zi ; iar la sala merg o zi cu o zi. O data am strabatut 2 judete cu bicicleta intr-o zi, in alta zi am tranversat lacul Techirghiol in 3ore, iar in alta zi am mers pe jos din Gura Portitei(jud.Tulcea)pana in Navodari(jud.Constanta) pe maul marii la vreo +35gr. 85km in 12 ore la foc continu. Sunt sigur ca astea sunt chestii cu grad de dificultate mediu pt un legionar adevarat.
  Acu-i acu !
  Vreau sa merg (adica ce zic eu ‘vreau’ chiar o sa merg in sfanta legiune) pe 1 iunie, i-au testele stau 6 luni sau cat o dura la pregatire (indiferent cat de grea este -chiar vreau sa fie grea- )Merg pt aventura & experienta in primul rand si pentru bani e adevarat (nu e caul sa fiu ipocrit)in al 2-lea rand. Nu vreau sa semnez pe 5 ani .. sper sa fie o posibilitate sa pot sta 6 luni, chiar daca asta presupune sa nu mentionez asta de la inceput in ghestapo. Nu vreau sa mint, sa omit. :P Na c-am dat-o in bara acum la final. Sa vezi acum comentarii de genu ..pai ba laudarosule, nehotaratule de ce vrei sa te duci acolo dc nu vrei sa stai 5 ani? ce esti tu smecher sa fraieresti sistemu?/? Dc vrei aventura dute la parcu national din Sudan.. Si tot soiu de chesti din astea.

  Salutare all :)

 113. Gabriel

  Multumesc frumos Dan pentru raspuns ! :)

 114. dan

  Nu exista contract de 6 luni primul este minim de 5 ani , daca vrei sa stai doar 6 luni gindestete ca poate iei locul la altul care vrea sa ramina toata viata.
  Nu incurajez pe nimeni sa mearga in Legiune daca nu aveti chemarea in sufletul vostru nu veti face fata.
  Legiunea este un mod de viata , trecind peste tot Legiunea va schimba viata oricarui Legionar , daca vreti sa mergeti pentru ca v-a parasit iubita mai bine gasiti alta iubita.

 115. Gabriel

  Salut :) Dan

  Sunt intr-un reletiv acord cu tine; merci orcum pt detaliile din postu de pe 27 mar.
  Ai fost de milioane la faza cu iubita.=)) Nu doresc sa fac vreo justificare. Eu am parasit iubita, nu invers. Normal ca legiunea nu rezolva iubirile.. sper ca nu nimeni atat de nebun incat sa mearga pt asta. Cu siguranta sfanta legiune e pt cei care vor autodesavarsire, cei pt care “ordine si disciplina” e legea vietii, pt cei care doresc cu ardoare spargerea tuturor barierelor si depasirea limitelor.
  Pentru baietii care vor sa mearga.. antrenati-va din greu , mergeti si dovediti-va >>> BAFTA si SUCCESE SUCCESIVE ! :)

 116. coman dan

  daniel nesu da mi adr. ta de mail ( referitor la definitiv )

 117. coman dan

  pentru dan _ da mi te rog adr. ta de mail

 118. Gabriel

  Salut :)
  Ce credeti ma camarazilor, viitori legionari, daca merg in legiune (simt ca asta e chemarea mea)doar pentru 6 luni pana obtin “Kepi Blanc” ; apoi plec (deci atentie daca ma duc din start cu gandul si motivatia asta) se mai cheama dezertare? Dan opinia ta e foarte importanta !

 119. Gabriel

  pt Dan
  Chiar dc stiu ca tu nu incurajezi astfel de practici .. ce parere ai in legatura cu dilema asta ???

 120. dan

  Ai sa te alegi cu un pic de puscarie de factut pentru dezertare si cum romania este in UE ai dreptul sa o faci si in romania nu iti face griji

 121. ionica

  La pirnaie o sa iti bage baieti dilema de ai sa te saturi de camarazi

 122. Gabriel

  Ma ionica de vulgaritati subtile si usoare e capabil oricine… aici se discuta treburi serioase. (unde e logica dilemei din parnaie cu camarazii??) Pe undeva, daca este sa interpretam interventia dumitale… incalca regula 2 “Nu atacati persoana, ci ideea, cu argumente logice.”
  Pe undeva avem totusi in comun un oarecare avangardism, ca nici eu nu am de gand sa respect orice regula :)
  pt Dan
  salut

  Stii de ce spun asta Dane.. pt ca pe un alt site am gasit ceva de genu : “Legiunea nu ii cauta pe dezertori, „nu mai e nimeni curios de tine“. „Nu esti urmarit, pentru ca sint foarte multi voluntari care se inroleaza zilnic (peste 100 de persoane). ”

  Si tind sa le d-au drepate pentru ca legiunea are treburi mult mai seriase de facut, de cat sa stea sa caute …. A daca ai facut crime pe acolo asta este cu totu alceva…

  Referitor la pucarie, nici asta nu ar fi o problema, si tataie a facut pe timp de comunism, pt ca era si este legionar si acum la 92 de ani (legionar din ala roman imbracat in verde de-al lu’ Corneliu Zelea Codreanu -nu are absolut nicio legatura cu ce vorbim noi aici , dar asa ca chestie interesanta -)
  revin…
  Aporopos “un pic de puscarie” ce inseamna ?? 48 ore, o luna, cat ….???

 123. dan

  Pt Ionica lasal pe Gabriel cu bunicu lui nu raspundeti la provocari , nu va pierdeti timpul.
  bafta si curaj la toti.

 124. Gabriel

  OK mesaj inteles :) BAFTA MULTA LA TOTI !!!

 125. predaaa

  bah gabriel mai bine ramai cu bunicuto sa alergi cu el prin parc decat sa te duci degeaba eu am mai fost acolo si stiu cum e si plec iar pe 18 mai daca e ne intalnim acolo nu e chiar asa de usor cum crezi tu si apropo testele fizice sau mai schimbat mai intrati si voi pe site-ul lor sa le mai reactoalizati care au mai fost acolo pot sa confirme multi se cred zmei ca tine dar odata ajunsi acolo isi schimba parerea totul se bazeaza pe psihic te fac ei sa iti doresti sa fi ramas cu bunicuto asa ca mai lasane cu destea deale tele cine vrea cu adevarat sa mearga trebuie sa fie foarte hotarati nu ca tine 6 luni

 126. predaaa

  probele fizice sun urmatoarele
  - alergat pe paliere minim 7 palire{1 palier*6distante de 20m} se pleaca la un semnal sonor adica un bip la fiecare palir timpul scade cu 5 secunde
  -minim 4 tractiuni
  -catarare pe coarda 5 metrii fara sa te ajuti de picioare
  -40 abdomene minim
  apropo nu ai pauza intre probele fizice
  de regula astea sunt dar se pot da diferit in functie de vreme.
  eu de exemplu am fost in februarie si am dat doar paliere si tractiuni
  acolo totul se bazeaza pe psihic in general
  esti platit cu 35 euro pe zi daca treci prima vizita medicala adica la tricou negru

 127. dan

  Nu am intrat in detali , tractiuni ,abdomene ,coarda am spus doar principalu testul cooper, nu vreau sa ii descurajez pe viitori candidati.

 128. Gabriel

  Salut predaaa :)
  Mai frate, fie vorba intre noi.. nu ma cred zmeu si nici ca e usor nu am afirmat. Faptul ca m-am antrenat zilnic chiar si de anu nou si de craciun si de paste ca un nebun, pana scuipam sange cate o data e alta treaba. Lasa-l te rog frumos pe tatie in pace , nu are legatura cu ce discutam noi aici.
  Ai dreptate in legatura cu pob fizice s-au mai schimbat; am un prieten care a plecat pe 28 februarie tot asa ca tine… a mai fost si acum a plecat iar.
  Vino te rog cu detalii despre partea psihologica , in ce consta testarea propiu-zisa si cum te poti antrena pentru asta???!
  Multumesc anticipat ! :)

 129. anonIM

  pt dan,am 5 dinti lipsa in gura,restu sunt bun,in sensul ca iam plombat,este vreo incovenienta?pe situl lor scrie 4-6 maxim lipsa,mias pune restu lipsa dar sti ca la noi romani este intodeauna o problema:bani,atat te rog sa imi spui sincer daca o sa am probleme din cauza lipsei dintilor,ms mult

 130. predaaa

  pt anonIM,
  este o problema cu dintii sa nu ai carii in gura lipsa poti sa ai 2 masele acum depinde de ce decid ei eu unu am 2 masele lipsa si nu am avut probleme dar a fost un baiat din bucuresti care a avut 4 dinti lipsa si la respins

 131. anonIM

  pt predaa,ms de raspuns

 132. vlad

  salut am 18 ani fac kick-box de la 13 nu imi pun probleme la proba fizica insa am 3 tatuaje imi pot afecta fisa medicala?

 133. mihai

  SALUT!ma numesc Mihai si sunt din republica MOLDOVA,as vrea sa stiu si eu daca mas putea inrola in LEGIUNE si kum,ajutatima va rog daca puteti……

 134. coman dan

  apropo de dantura _ eu am 5 masele lipsa si nu m au respins

 135. coman dan

  cat despre inrolare pe deasupra ca ar trbui sa fi un fel de ,, fotomodel” sanatos , sportiv ,destept si trecut prin greutati ( calit de o viata grea ) ca altfel nu faci fata psihic mai ales daca vei ajunge sa mergi in misiuni , macar daca mergi pe acest drum fi dintr o bucata si mergi pana la capat , daca nu lasa i pe alti ,

 136. dan

  pentru vlad , depinde ce fel de tatuaje ai daca ai tatuata o frunza de canabis fi sigur ca te vor trimite acasa.Este bine sa nu fiti tatuati dar daca tot ati facut prostia sa va tatuati asta este

 137. dan

  Mihai din Moldova , ai aceleasi sanse de a te angaja ca toti ceilalti , in Legiune sunt foarte multi din Moldova.

 138. dan

  Pentru Coman Dan
  In ce regiment esti acum?

 139. vlad

  salut am 18 ani sunt clasa a 11-a am 4 ani de kick-box nu imi fac griji pt probele fizice insa am 3 tatuaje imi poate fi respinsa fisa medicala

 140. dan

  pentru Vlad , faptul ca faci sport nu este sinonim cu admiterea in Legiune vezi cum stai la capitolu Bacalaureat , eventual o facultate , restul testelor pe care l-eam detaliat in postarile anterioare.
  Bafta.

 141. DAN… unde m-as putea adresa pentru inscriere…si cum!?
  caci imi doresc foarte mult

 142. CACI NOI DIN MOLDOVA NU PUTEM SA PLECAM DIRECT IN FRANTA PENTRU A NE INSCRIE

 143. coman dan

  dane m ai discutam noi aici pe acest site daca eram in vreun regiment ,ce zici ? am cazut la psihotehnic ,recunosc din prostia mea , cand am fost eu in 2002 august eram ca plopu n aer cu psihotehnicu si apropo de el daca nu exersezi mult si bine cu aceste teste nici vb sa intri , eu m am bazat pe partea sportiva si sincer nu aveam nici cea mai vaga idee in ce constau aceste teste ,stiam doar atat _ medical _ psihotehnic _ sportiv _ securitate si motivare

 144. coman dan

  de ce nu publici comentariu administratore?

 145. coman dan

  ma chinui sa sciu aici si tu ti bati ….. administratore

 146. coman dan

  dane m ai scriam eu daca eram in vreun regiment ,m au respins la psihotehnic in 2002 august dar tre sa recunosc am cam mers nepregatit ,stiam doar atat – psihotehnic , medical ,sportiv si securitate motivare , dar nimic detaliat despre ele

 147. coman dan

  o sa mai incerc odata sper sa iasa altfel nici nu mai vreau sa aud de ei , mi au mancat creieri de cand tot astept momentul oportun

 148. coman dan

  parerea mea ca sunt admisi printre ei si multi mamosi care merg acolo asa numa de faima ca s legionari dar dupa ce incepe greu o lasa balta de unde pana unde se ajunge la DEZERTARE ,pot sa zic ca si ei ingreuneaza probele de admitere

 149. lenush

  Buna,citesc pentru prima data despre legiune,nu ma interesat niciodata pana zilele trecuta cand m-a enervat cineva cu legiunea,am aproape 22 de ani,sunt fata si ma intreb dac primesc si fete.Am o conditie fizica buna zic eu dupa 5 ani de sport mai exact in volei stiu ce inseamna un antrenament dur mai ales cel de forta sau de cantonament,am trecut si stiu,nu am probleme de sanatate nu am fost niciodata operata sau alte chestii,dantura e perfecta.Eu nu pot sa ma inscriu si sa dau acele teste!?Sau sa ma inrolez in armata ca si militar.Astept un raspuns pe adresa [email protected].

 150. marita-te si fa-ti un prunc.da sa fie frumoasa ca mama-sa si destept ca tac-su.

 151. Phophosphoros

  Da domnule Horea nu prost ca mama-sa si urat ca tasu’!HaHa!!!!

 152. dan

  Pentru Mihai din Moldova
  Trebuie sa ajungi in franta la un centru de recrutare
  http://www.legion-etrangere.com/

  Citul Legiuni cu adresele de la centrele de recrutare pregatestete bine inainte de a pleca si multa bafta.

 153. dan

  Pentru Lenush
  Imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc dar de cind exista legiunile Romane si Legiunea Straina nu s-au angajat femei si nici nu cred ca se vor angaja in Franta exista chiar o lege care interzice femeilor sa mearga in “linia intii” ca sa zic asa daca iti place viata militara angajeazate in armata Romana.
  Susces si nu fi nervoasa.

 154. dan

  Pentru Coman Dan
  Mai sunt cei drept si dezertori dupa recrutare , accidentati si care abandoneaza dar asta este luat in calcul la recrutare.
  Pregatestete si multa bafta.

 155. lenush

  Nu inteleg de ce au unii barbati au acest dispret ptr femei,incearca sa judece fara sa cunoasca aceea persoana,cine le da oare acest drept!?Pana la urma nu conteaza asa mult aspectul fizic,”..nu conteaza cat de lung am parul,important e cum si cat gandesc…”(Pasarea Colibri-Vinovatii fara vina).Aspectul fizic e trecator,pe cand macar,cultura generala sau mai mult de atat e de nepretuit asta nu ti-o poate lua nimeni.Domni care s-au grabit in a comenta mai sus de ce sariti asa repede la textul fa un copil si vei fi fericita,sunt prea tanara ptr.asa ceva am altele de facut pana atunci,imi traiesc copilaria si apoi mai vad eu.Dan merci ptr.dezamagire…(glumesc).Mult succes!!!

 156. Gabriel

  Salut :)

  Coman Dan, vrei sa spui ceva detalii legat de testul psihotehnic ???
  Merci :)

 157. ghizela

  cine nu ajunge la struguri spune ca-s acri.normal ca sunt antrenamente dure si un regim de viata greu de suportat,dar altfel nu ar fi asa de bine pregatiti.cine se duce o face din convingere nu din obligatie..si nu va mai legati de fete,sunt mai capabile decit va inchipuiti!

 158. ice

  eeiiii nu…cred ca fiecare dintre noi isi inchipuie de ce sunt capabile femeile …altii mai mult , stiu din proprie experienta !!! :))))))))))))))))

 159. coman dan

  a fost o singura femeia din cate stiu pe nume Susan Travers englishwoman dar nu atasata formal legiunii mi se pare pe timpul celui de al doilea razboi mondial (gasesti pe internet cred)

 160. coman dan

  draga Ienush fati bagaju si fa o incercare pana la Aubagne , daca i chiar asa cum reiese din relatarea ta , nu i mare lucru sa fii acceptata ,asa ca bon chance

 161. ice

  Nu pune fata pe drumuri degeaba! Am vazut un documentar , in care un gradat spune clar ca femeile nu se pot inrola in armata lor (in legiunea straina ) in armata franceza da . Si explica si de ce… Pe motiv ca legiunea este ca o familie si ca sa se mentina legatura ” Ii bagam intr-o oala pe toti,punem capacul si ii scuturam bine .” Ceea ce nu permite separarea femeilor de barbati .

 162. DAR DACA MA VOI ADRESA LA AMBASADA FRANCEZA DIN MALDOVA,EI MA POT AJUTA CU CEVA ,CACI NU POT AJUNGE ASA USOR IN FRANTA!

 163. unknown

  Cei care doresc informati despre Leginea Franceza contactati-ma pe ID mess baloo_zaku

 164. ice

  pentru mihai
  iti faci in moldova buletin romanesc fals. treci in romania cu pasaportul moldovenesc si de acolo folosesti buletinul romanesc . si in legiune le dai pasaportul tau cu numele real. Cel mai bine mergi cu autocarul.

 165. bila

  in legiunea franceza daca vrei sa intri te duci in franta la orice post de politie si zici ca vrei sa te duci in legiune, ei te cazeaza si te duc ei personal la poarta lor.apropo daca ajungi la poarta lor trebuie as ai obligatoriu cateva lucruri de igiena personala si cateva schimburi altfel te trimit inapoi si mai vii peste 2 sapt.

 166. bila

  AI 2 SAPT la dispozitie in care vei da teste peste teste de toate genurile psihologoce medicale sportive…daca le vei lua vei semna un caontract pe 6 luni minim apoi dupa ssase luni vei semna altul pe 2ani apoi dupa 2 ani vei semna unul pe 5 in total5 ani…..aveti grija ca va pun la diferite teste de nici prin cap nu va trec …EX au fost cazuri in care a stigat un nume la inatmplare de ex popesscu …fa doi pasi in fatza si ia zis:stii ca maiacata si taicatu au murit in accident de masina?la care baiatul a inceput sa planga ca feicare si e normal si ia zis afara…aici nu e loc de lacrimi si suferinta..trebuie sa fii dur.iar faza cu tancul nu e nici pe departe asa cum se mai scrie ci iti da o lopatica ai zid in spate zid in stanga zid in dreapta si ai cateva minute sa iti sapi groapa sa te adaposesti in ea in timp ce tancul vine spre tine…..

 167. bila

  ne ducea in spitale si ne arata oameni fara picioare fara maini legionari si ne spuneau asta inseamna legiunea straina …mai vreti in legiune si vedeai cum se razgandeau…vai doamne habar nu aveti ce inseamna legiunea…primesc acolo orice gen de oameni puscariasi criminali pe ei nu ii interseaza ce ai fost si ceea ce poti face sub comanda lor….multe si mai multe

 168. coman dan

  pt bila _ ai fost cumva prin anul 1831 cand a infiintat Luis Philip legiunea ?

 169. john

  nas dori nimanui sa se INroleze In legiune e cel mai dur loc din lume nu e doar o arma, e mult mai mult o sa va omoare toata personalitatea. CREDETIMA

 170. Legionarul

  nu inteleg de ce va doriti toti sa ajungeti in legiune ; toti va credeti foarte tare dar sa stiti ca acolo nu e joaca , nu razi , nu glumesti , nu respiri numai cand trebe si asa toti isi doresc sa se termine sa se intoarca acasa mai bine ramaneti la meseria pe care o aveti ..

 171. ice

  Din ce scrieti reiese ca sunteti fosti legionari.
  Voi de ce v-ati inrolat ?

 172. ice

  Pt bila
  ´´iar faza cu tancul nu e nici pe departe asa cum se mai scrie ci iti da o lopatica ai zid in spate zid in stanga zid in dreapta si ai cateva minute sa iti sapi groapa sa te adaposesti in ea in timp ce tancul vine spre tine…..´´ Si dedesupt era beton !!!!!

 173. septimiu

  pt.Dan:
  am fost injunghiat in burta,am fost operat,asta e de 3 ani.operatia se cunoaste.crezi ca pot fi respins pentru acest lucru?
  multumesc mult.

 174. dan

  Pentru Septimiu
  Ai sanse mari sa fi respins doctori vor hotari dar chiar daca medical esti sanatos se va pune problema comportamentului tau si iarasi ai sanse sa fi respins .
  Trebuie sa ai o explicatie beton eventual cu o hotarire de justitie in favoarea ta multa bafta.

 175. septimiu

  pt. Dan
  merci mult de tot.oricum dane ma duc sa imi scot operatia chirurgical si nu o sa se mai vada nimic.intre timp eu ma pregatesc psihic si fizic pentru viitor indiferent care si cum va fi acesta.ar fi o placere sa te cunosc,intre timp iti doresc numai bine.
  Apropo:eu sunt din bistrita.bafta.

 176. Gabriel

  Salut tuturor :)

  pt bila

  “Ce nu ne omoara ne face mai puternici”

 177. septimiu

  pt.Dan
  daca nu esti pregatit fizic ma gandesc ca nu prea are rost sa te duci acolo nu?
  acolo nu o sa ai timp sa te pregatesti pana la probele eliminatorii.corect?

 178. Gabriel

  Sal ; Septimiu poate e nepoliticos ca intervin, dar ti-ai raspuns singur chiar in intrebare! Ceva in genu asta de evident Daca nu mananc o sa mi se faca foame, nu ? :)

 179. septimiu

  SAL;
  ai dreptate gabitza.te salut .mai vorbim.

 180. dan

  Pt Septimiu
  Trebuie sa fi pregatit hotarit si determinat ai sa ai foarte putin timp la dispozitie sa arati de ce esti in stare , bafta

 181. coman dan

  pt Dan _ tu in ce an ai fost?

 182. septimiu

  merci mult baieti,mai vorbim.va salut pe toti.

 183. senea

  Va salut!
  Dan am si eu o intrebare ..
  La testele medicale…dintii sunt 100% sanatosi dar..am dioptrie -0,75 crezi ca ar fii un mare dezavantaj?
  Adik am vazut in clipuri recruti k ochelarii.aia nu au fost pusi de forma nu?
  :))
  Multumesc anticipat!

 184. vasile

  BUNA SEARA DOMNUL DAN ,
  MA BUCUR FOARTE MULT DE A GASI PERSOANE CA DUMNEAVOASTRA .AM GASIT ACEST FORUM DIN PACATE ,IN CARE AM CITIT MESAJELE PUBLICATE, IN CARE MA ADRESEZ CATRE DUMNEAVOSTRA PENTRU A PUNE O INTREBARE .EU M-AM PREZENTAT IN OCTOMBRIE 2009 LA CENTRUL RECRUTARE DIN AUBAGNE ,DUPA 3 ZILE DE M-AM DECIS SA IES CIVIL CU MOTIVUL (CA NU SUNT SUFICIENT PREGATIT PENTRU EXAMEN )ATUNCEA SEF DE CENTRU DE RECRUTARE DIN AUBAGNE MIA ZIS CA POT SA MA PREZINT DIN NOU IN TIMP DE 12 LUNI ,IN CARE MIA DAT UN CERTIFICAT CARE ZICE LA FEL.INTREBAREA MEA ESTE:¿POT SA AM PROBLEME CAND MA PREZINT DIN NOU ?
  ASTEPT RASPUNSUL DE DUMNEAVOASTRA.
  MUTUMESC FOARTE MULT

  CU STIMA SI RESPECT ,
  VASILE

 185. dan

  Pentru Senea
  Sunt si recruti cu ochelari dar au in spate o formatie de regula de bac + 5 sau 6 ani ceea ce inseamna o facultate , o miopie este un motiv pentru a fi respinsi , orice mica problema este un motiv sa fi respins.
  Bafta.

 186. dan

  pentru Vasile

  Faptul ca ai abandonat o data pune capat carierei tale in Legiunea Straina , te sfatuiesc sa te orientezi spre o activitate care ti se potriveste si daca ti neaparat sa fi militar angajeazate in armata romana au si ei misiuni interesante.
  Mai departe fa cum crezi bafta.

 187. adi

  Hai ca va zic ceva tupeu fratilor att va trebe va luati o foaie va scrieti parisul pe ea pe unde tre sa mergeti si 20,5km nu e mare lucru parisul e mai usor pt incepatori ca inveti sa faci multe pe urma te duc ei unde tre :)) sa dai restul testelor mai 2 luni plec hai care mai vreti sa veniti va duc eu pufulette_black e id ul meu daca vreti sa veniti va zic p mess dc e mai bine parisul eu nu as mai merge in paris acum as preferea direct greul daca va tine e ok vom merge ca frati acolo nis frati oricum
  tzigari sa aveti la voi si bani de una alta pana la prima pensie acolo e criza de tzigari primesc toti un cartus pe zi nu si nui scump dar na un suc ii 80 de centi pui mei mancare buna dar multa de no poti manca bah lasati dumele ca aia nu baga bani in voi sa va omoare va antreneaza doar nu va trimit ei sa muriti dupa ce or bagat bani grei in voi
  hai tupeu

 188. teanc adrian

  sal eu ma numesc adrian si ac de 3 ani sunt in spania si eu vreau k sa plec in legiune dar eu no fc pnt baanii eu pnt un viitorr si eu nu mai iau tupa nimeni eu plec k sa vad cu ochii meii nu vb si voi da tot ce am in mineee nu ma las doar mortt bafta pnt toti

 189. teanc adrian

  me numesc adrian si eu plec in mai dar eu nu plec pnt baniii eu pnt un viitorrrr si nu va luati dupa nimeni eu voi merge k sa vad cu ochii mei nu vb voi vedea eu ce e acolo

 190. ice

  Daca esti analfabet si ai un IQ un pic mai mare decat numarul marimii pantofilor pe care ii porti , ai sanse sa fii acceptat in legiunea straina ?

 191. vasile

  MULTUMESC FOARTE MULT DOMNUL DAN PENTRU RASPUNS,
  EU MA O SA MA PREZINT DIN NOU LA CENTRU DE RECRUTARE ,VREAU SA-MI DEPLINESC VISUL DE POT INTRA ESTE BINE ,DE NO IMI EAU GANDIREA DE LA LEGIUNEA STRAINA . EI MI-AU DAT O SANSA SA MAPREZINT DIN NOU ,ATUNCEA EU MA PREZINT .
  CU STIMA SI RESPECT
  VASILE

 192. dan

  pentru vasile
  Vad ca esti determinat sa te angajezi in legiune ,este bine , ca sa te incurajez sunt si cazuri de angajati acceptati dupa ce au mai incercat o data si din diferite motive nu au fost admisi daca zici ca ai acel justificativ te poti prezenta.
  Un lucru este sigur daca vei fi admis in dosarul tau va ramine consemnat acest lucru de tine depinde apoi sa demonstrezi ca meriti sa fi Legionar.
  Bafta si daca esti admis fa-mi un semn.

 193. kYp

  Voi ati jucat prea mult jocul ala HitMan de visati asa de mult sa deveniti asasini sau mercenari sau ce mai vreti voi.DBlack tu macar stii sensul cuvantului “mercenar” sau stii ce rol are un mercenar intr o armata?Si app legionar poti deveni si la varsta de 17,16 ani dar trebuie sa ai acordul parintilor sau a tutorelui.

 194. vasile

  VA MULTUMESC FOARTE MULT DOMNUL DAN ,
  YO TREBUIE SA MA PREZINT LA SFARSITUL LUI OCTOMBRIE,DUPA CELE SCRISE IN CERTIFICATUL PE CARE MI LA DAT . O SA VA ANUT DE AM INTRAT ORI NU .
  VA MULTUMESC !
  CU STIMA SI RESPECT ,
  VASILE

 195. vasile

  DOMNUL kYp,ESTE MAI BINE SA VA INFORMATI MAI BINE DESPRE LEGIUNEA STRAINA,Unităţi de două dintre cele mai recunoscute în care resortisanţii din alte ţări care deservesc în forţele armate ale altei naţiuni sunt brigăzi britanic de Gurkhas şi Legiunea străină franceză. Soldaţii care servesc în aceste unităţi de elită nu sunt mercenari.

 196. adi

  corect domnul vasile din cate stiu eu legionari is doar de mentinerea paci deci nu e ce se aude am mai zis e greu de intrat dar cei care merg inseamna ca au o sansa ////primul obstacol e drumul

 197. shalom

  Asa este Adi,de fapt in curand or sa-si schimbe numele in “ARMATA SALVARII”si or sa poarte flori in teava armei!Atunci cad vor fi nevoiti totusi sa deschida foc asupra inamicilor vor folosi bile cu vopsea sau in cel mai rau caz tranchilizante[stii tu de alea de te relaxeaza total.
  Vasile,stiu ca nu este treaba mea,dar decat sa spui ca mergi acolo sa iti faci un viitor[criminal]mai bine spuneai ca mergi pentru bani.Chiar nu ai gasit alta meserie in care sa iti faci un viitor?Este trist.
  Voi chiar stiti ce va asteapta?

 198. dan

  Pentru vasile
  Din ce ai scris reiese ca pe justificativul tau scrie ca te poti prezenta timp de 12 luni , si apoi tu spui ca tu vrei sa mergi dupa 12 luni.
  Deci daca tu ai fost in octombrie 2009 si ai plecat cu acel justificativ valabil 12 luni trebuie sa te prezinti inainte de octombrie 2010 altfel depasesti termenul dat.
  Citeste bine ce scrie pe justificatif , daca ai vre-o nelamurire vezi un profesor de Franceza sau scriemi pe mail ce scrie exact ca sa iti traduc [email protected]
  Bafta.

 199. coman dan

  eu nu cred ca e vreo problema sa mergi mai tarziu ,sa nu mergi mai repede decat ti e dat

 200. coman dan

  dan te am mai intrebat odata in ce an ai fost , s au ti ai terminat contractu …?

 201. dan

  pentru coman dan
  Citeste ce am mai scris pina acum , raspund duar la cei care mi se adreseaza politicos si duar la intrebarile legate de examenul de admitere in Legiunea Straina.

 202. septimiu

  pt.Dan:
  pana la cati ani poti ramane in legiune?
  eu am 34 de ani crezi ca asta e o problema?
  merci .

 203. dan

  pentru Septimiu si toti cei interesati

  Aveti detaliat si cu fotografi toate probele si desfasurarea probelor pe citul ;
  http://www.legion-recrute.com/fr/?SM=0
  Faptul ca ai 34 de ani nu este o problema te poti prezenta pina la 40 de ani teoretic , dar iti va fi un pic mai greu ai sa ai de a face cu tineri de 20-25 de ani fizic cei tineri sunt predispusi sa faca fata unor eforturi fizice mai intense , dar tu ai avantajul unei experiente mai importante depinde de trecutul tau de ce ai facut pina acum.
  Iti doresc multa bafta.

 204. dan

  La silhouette du légionnaireRéf : 68 | Date : 06-04-2010 | Vu : 3291 fois

  Editorial du COM.LE du Képi blanc N° 720
  Un de mes prédécesseurs avait fait de la “silhouette” un objectif majeur : il s’agissait d’éliminer de nos rangs ceux de nos légionnaires dont le profil physique avait perdu au fil du temps de sa souplesse et de sa virilité guerrières. Un tel combat visant à chasser les “petits gros” pourrait aujourd’hui passer pour une forme de discrimination… A-t-il pour autant perdu toute son actualité?

  La forme physique du combattant demeure en effet un des fondamentaux de la capacité opérationnelle d’une troupe ; et la silhouette en constitue la manifestation la plus visible. Notre code d’honneur rappelle d’ailleurs très clairement cette règle de base : “tu as le souci constant de ta forme physique”.

  Un soldat bien entraîné doit pouvoir supporter les conditions du combat moderne : environnement climatique sévère, terrain accidenté, enchaînement rapide des actions de combat, poids de l’équipement individuel, dureté des engagements… Et il doit non seulement être apte physiquement à faire face à des conditions extrêmes, mais surtout rester en mesure de conserver ses facultés de volonté, de réflexion et de décision sans que la fatigue corporelle accumulée ne vienne altérer ses ressources mentales et psychologiques, selon le vieil adage de nos anciens : “mens sana in corpore sano”.

  Mais la silhouette a d’autres vertus. Une allure martiale a de tous temps été le propre des troupes professionnelles. Elle contribuait jadis à impressionner l’ennemi avant la bataille, à la manière des guerriers spartiates, des janissaires, des lansquenets ou des grognards de la garde impériale. Et c’est pourquoi elle était cultivée avec soin, jusque dans les moindres détails vestimentaires et dans la gestuelle collective.

  L’allure reste aujourd’hui partie intégrante de ce qui fait la fierté d’une troupe : tenue ajustée, buste droit, regard haut et ferme, visage impassible… Elle est l’image que le légionnaire souhaite renvoyer de lui-même et de l’unité dans laquelle il sert. Elle témoigne de sa résolution, de son énergie, de son engagement, de son courage sous le feu. Elle est un reflet de la jeunesse et des vertus qui s’y rattachent : audace, dépassement de soi, goût de l’effort. Elle est en ce sens une marque de fabrique de l’identité légionnaire.

  L’allure est aussi consubstantielle d’une certaine élégance, qui ne se limite pas à la tenue, mais se conçoit dans un comportement fait de générosité et de don de soi. Elle est enfin garante d’une forme d’exigence individuelle qui fonde le comportement collectif, l’esprit de corps et le “calme des vieilles troupes”.

  Au-delà de la simple recherche d’un profil physique avantageux (qui ne doit en aucun cas conduire à des dérives inacceptables comme la consommation de produits dopants à des fins de “gonflette”), c’est donc celle d’un style spécifique qui doit être privilégiée. Ce style doit intégrer divers ingrédients : maîtrise de soi, rigueur dans l’attitude, performance sportive. Il doit permettre à la troupe de dégager une impression de force, de détermination et de confiance. Ce style doit aussi conduire à écarter tout ce qui est de nature à corrompre la forme physique, en particulier les pratiques addictives qui en diminuent le niveau (tabac, drogue et alcool). Il repose sur une préparation physique et sportive continue, régulièrement contrôlée et mesurée, mais aussi sur l’aguerrissement qui doit viser à préserver la robustesse et la rusticité.

  C’est pourquoi il est fondamental, pour chacun d’entre nous, cadres et légionnaires, d’apporter un soin tout particulier à notre silhouette, au propre comme au figuré, afin de pouvoir continuer à dire, à la manière de Cyrano de Bergerac : “c’est moralement que j’ai mes élégances !”

  Bonne lecture à tous

  Général de brigade Alain BOUQUIN

 205. dan

  Cu alte cuvinte dupa tot examenul daca reusiti sa il treceti impresia pe care o faceti in fata examinatorilor conteaza , tineti cont de toate raspunsurile pe care l-eam publicat pina acum si puteti avea o imagine despre ce inseamna admiterea in Legiunea Straina si aveti confirmarea din partea Général de brigade Alain BOUQUIN text care l-am reprodus , urmariti pe citul oficial http://www.legion-recrute.com/ testele de admitere pregatitiva si fiti hotariti , personal pentru o perioada nu voi mai putea sa va raspund la intrebari ,in limita posibilitati cind voi putea am sa incerc sa va raspund.
  Va doresc multa sansa la toti si multa Bafta .

 206. septimiu

  pt.Dan:merci mult.esti o adevarata enciclopedie despre legiune.multumesc inca o data.
  te salut.

 207. vasile

  DOMNUL shalom,EU NU MA DUC IN LEGIUNE PENTRU BANI ,MA DUC CA VREAU SA FAC PARTE DIN ACESTI MILITARI DE ELITA ,BANI CARE SE CASTIGA IN LEGIUNE SE POATE FACE IN VIATA CIVILA .CINE CREDE CA IN LEGIUNE SE DUCE PENTRU BANI ,EU CRED CA SE INSEALA FOARTE MULT.NU MA LARGESC FOARTE MULT CA NU ARE SENS ,EU CRED CA FIECARE ESTE LIBER Y ARE DREPTUL SA ALEGA CEI PLACE .PAREREA ME ESTE CA PE DUMNEAVOASTRA NU VA INTERESAZA CE TREBUIE SA FACA ALTE PERSOANE.
  CU RESPECT ,
  VASILE

 208. NEK

  Este trist cand vezi atata prostie,te lasa mut…Chiar e asa greu sa intrati pe site-ul oficial al L E si sa va informati singuri? Acolo aveti toate detaliile si nu mai trebuie sa cititi toate aberatiile ce se posteaza pe aici.Un detaliu:lasati imaginatia si visele,realitatea e cu totul alta,acceptand acest lucru veti asimila impactul pe care il produce o schimbare de acest calibru.Pt.ca tot ce-i legat de L E se poate rezuma intr-un cuvant:SCHIMBARE.

 209. Flavy

  Salut.Am si eu o intrebare.Vreau sa ma inrolez in Legiunea Straina.Stiu riscurile,stiu ca trebuie sa renunt la tot si sunt dispus sa o fac.Si asa sunt intr-o situatie in care nu mai am ce sa pierd.Acum un an am suferit o operatie de apendicida.Acum sunt bine,mi-am revenit si am reuperat fortele.Sunt foarte bun la sport,si am o conditie fizica buna.Credeti ca asta ar fi o piedica sa ma accepte.Am citit ca parca nu ai voie sa ai cicatrice sau operatii.Eu stiu ca numai operatii de hernii.Cei care stiu SIGUR,sa imi raspunda.Multumesc.Viva la Legion.

 210. yonutz

  am doar o intrebare … daca am facut sala 3 ani de zile si am loat creatina fx … si mam facut destul … si nah mias dori sa ajung in legiune … as putea fi respins la medical din motivul acesta…?

 211. yonutz

  pt Flavy .. Eu am operatie de hernie si a fost destul de urata am o cicatricie de 7 cm si asta nu ma impiedicat pana acuma la ceva o am de 2 ani si ma simt mult mai bun decat alti … si daca esti operat sa poti face efort si sa nai sechele atata tot bafta

 212. coman dan

  pt dan _ nu vad nimic nepoliticos ca te am intrebat in ce an ai fost s au daca ti ai trm contractul _ poate i fi tu asa mai sensibil , cine sti _ oricum scuze de intrebare si las o balta

 213. Flavy

  Mersi Yonutz pt raspuns.Eu vreau sa plec in legiune vara asta in iulie.Crezi ca as avea mai putine sanse daca plec vara decat daca plec iarna prin decembrie.Am inteles ca nu e concurenta asa mare.In ce consta concurenta daca eu trec toate probleme?E cumva testul de motivatie?Sau impresia ce le-o lasi cand le raspunzi la intrebari?

 214. yonutz

  Flavy baga id asta ynfector_98@yahoo

 215. Info. mai putin stiute sau crezute:

  Regele Louis-Philippe a fondat LEGION ETRANGERE in 1831.
  Louis Philippe a fost membru in “Clubul Iacobin”, club care a avut un rol important de jucat in timpul revolutiei franceze, 1789.
  Clubul Iacobin a fost fondat de EMMANUEL ABBE SIEYES, un preot IEZUIT.
  Omul asta a jucat rolul principal in revolutia franceza.
  Iacobinii erau coordonati de “Iluminatii” lui Adam Weishaupt, un alt iezuit.
  Ascensiunea lui Napoleon Bonaparte se datoreza acestor iacobini. Bonaparte insusi a fost un om cu educatie iezuita riguroasa.
  http://www.vaticanassassinsarchive.com/EMMANUEL_ABBE_SIEYES.pdf

  Cel implicat (Ferdinand Walsin Esterhazy) in afacerea Dreyfus era deasemenea un veteran al legiunii papale si al legiunii straine franceze.
  https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?40705

 216. MAMA LUPULUI

  DAK AI LUCRAT IN DOMENIUL UNUI MINISTER CONTEZA?

 217. MAMA LUPULUI

  ADIK STII CE TREBUIE SA FACI.INTREBAREA E O IEI DE LA ZERO?

 218. MAMA LUPULUI

  DATI UN RASPUNS.VREAU SA STIU DAK SE ANULEAZA GRADUL PE KRE LAI AVUT DUPA CE AI PLEKT DIN ARMATA

 219. florin

  am 19 ani si lucrez in armata si vreau sa merg in legiune unde trebuie sa merg sa ma inscriu?asta e nr meu0756659812

 220. MAMA LUPULUI

  la multi ani celor din legiune si bafta in continuare si celor care au lucrat aklo si mai acum mai sant k gandu prin ce au trecut.apropo florin dak vrei sa te angajezi vezi pe la ambasada frantei din bucuresti si mai am ceva adrese eu asta e nr meu 0748483801 dak vrei sa vorbim si in ce oras lucrezi in armata?

 221. MAMA LUPULUI

  dupa cei 5 ani revii la numele tau normal?

 222. MAMA LUPULUI

  apropo ce stiti numai intr-un oras se gaseste pt inscrieri?

 223. mark

  Pt dan. Daca ai probleme mai mari cu ochii: astigmatism miopic 2.50 si 3 exista vreo sansa sa fii admis?

 224. Bogdan

  ba baieti :)) voi pe ce planeta sunteti ma? ma oamenilor, legiunea straina sau zona 51 e acelasi cacat! daca nu exista un site…legiunea.fr daca nu ai pe cine sa intrebi, pe o persoana autorizata, unde te duci ma? te duci pana la parsi in satul CUCURIGU ? poate gasesti acolo o cale ferata si o casa din paie! :))) voi chiar credeti tot ce spun tembelii astia ma? :))) asa pot sa zic si eu ca am fost in legiune si sa va dau o adresa:)))! baa nebuni sunteti ma dar si prosti, prosti rau! iar in al doliea rand, ba idiotilor , voi vreti sa omorati oameni pt bani ma? ma unde sunteti ma ca va spanzur eu pe toti! adunatura de handicapati!

 225. septimiu

  pt bogdan:daca ar fi un monument al prostiei tu l ai intruchipa perfect “handicapatule”.

 226. yonutz

  ba bogdan … tie rau sau ce ai ma boule te crezi destept te crezi tare esti pe poola ta mah …si spanzurati parinti ma muie nu vb de ampulea si masoarati cuvintele ba dobitocule uni chiar vor sa mearga sasi incerce norocu si sa faca ceva in viata nu ca tine sa suga poola … de muist …

 227. ghizela

  ce balacareala mon cher!

 228. theo

  VAD CA SUNT MARI SADICI PE AICI…VRETI SA AVETI PARTE DE ACTIUNE ?

  inrolativa la noi in tara si apoi plecati prin irac si afganistan pe 3 mii euro

  eu urmez sa plec prin ianuarie

  mai multe detalii despre legiune http://www.legion-recrute.com/

 229. remy maximilian

  nu stiu daca ce spuneti voi e ceva concret dar eu sigur voi merge si merg singur ca asa am facut tot timpul,oricum ms.ca macar postati ceva

 230. remy maximilian

  REFERITOR LA PROBELE SPORTIVE

 231. alex_k4

  ……..Daca se merita sau nu, cred ca fiecare decide pt el . Ma uimeste cum unii care nu au fost isi da cu parerea si nici macar nu raspund la intrebarea initiala.
  ……..Testele in mare sunt cele descrise de “teompa” ,in plus interogatorii repetate pt. a descoperi daca le ascunzi ceva,daca-i minti …etc. Scopul testelor e in primul rand sa caute motive pt. care sa te respinga.Va asigur ca sunt foarte expeditivi.
  Cel mai importante criterii sunt in ordine :
  1. Sanatatea fizica si psihologica ,
  2. Capacitatile fizice si psihologice,
  3. Motivatia si stabilitatea (in general sunt apreciati cei care vor sa ramana pana la pensie in legiune si cei care nu se schimba de la o zi la alta , la cel mai mic incovenient ( cauta persoane care sunt hotarati sa ramana indiferent de dificultati ) deci cei care au un caracter prea schimbator sunt eliminati.
  4. Mai sunt selectionati si dupa origine , fiecare tara si continent au locuri limitate la un procentaj , pt ca vor sa existe cat mai multe origini(nationalitati).Altfel ar fi doar rusi si romani la legiune.Romanii sunt apreciati la legiune (poate cei mai apreciati) dar nu au loc decat 5-10 % (la suta).Intr-un peloton de 50 de angajati sunt cam 5 romani , intr-un peloton pot fi 10 iar in urmatorul doar unul sau niciunul.La ora actuala sunt cam 500 legionari Romani din totalul de 8500.
  ………Ca informatie suplimentara , sunt apreciati cei discreti , care nu vorbesc mult ci doar cand trebuie sau cand sunt intrebati , deci megalomanii ce se da jmecheri in orice ocazie , au mari sanse sa fie eliminati urgent.Iarasi cei care au obiceiul sa comenteze sau sa spuna ca nu le convine ceva , nu sunt bineveniti .Nu uitati ca e armata si ordinul se executa ,nu se discuta.
  ……..Pt.cei care nu stiu , Legiunea straina e e un corp de elita al armatei franceze (ARMATA), a fost armata profesionala a frantei inainte de a deveni toata armata franceza profesionala.
  ……….Varsta celor care pot sa candideze este intre 18 ani(17 cu acordul parintilor) si 40 ani .
  ……..Salariul intre 1000 si 5000 euro , depinde de vechime, grad si misiunile la care participi.”katalinnn” e fals ceea ce spui , hainele (militare) nu se palatesc,nici mancarea, apropo de mancare , sigur ca nu e ca la mama acasa dar nu e asa proasta cum lasati sa se creada.Toti oamenii si pretentiile lor sunt diferiti.Daca tie nu-ti place ceva, nu inseamna ca nu place nimanui. Daca esti capabil sa nu cheltuiesti tu , poti sa ramai cu acei 1000 de euro neatinsi(adevarat ca sunt putini cei care pot sa faca asemenea economii).Distractia si confortul se platesc , doar nu vrei sa-ti plateasca franta si barurile ,discotecile in care te duci.
  ……..Riscul de a muri e muuult mai mic decat se crede(un sofer de formula unu nu-si risca viata mai mult decat un sofer obisnuit pe o strada in Bucuresti sau Paris), cand esti profesionist intr-o meserie stii sa calculezi riscurile cred eu . Sunt mult mai multi legionari care mor in accidente auto (concedii sau timpul liber ) decat cei care mor in misiuni.In cei 5 ani care i-am facut la legiune , in regimentele in care am fost a fost un singur legionar(de origine ungur) care a murit in misiune, un accident de camion in jungla (america de sud).
  ………Distractiile in timpul liber depind de fiecare si nu vad in ce e o problema daca unii au chef sa bea sau altii sa agatze femei in discoteci. Legiunea straina e un serviciu( loc de munca) ca oricare altul ,programul e de la 8 dimineatza la 18 seara , dupa care esti liber sa iesi in oras sau sa dormi(daca nu esti de garda).Ai dreptul la concedii anuale si la concedii de intoarcere din misiune, wekendurile esti liber sa faci ce vrei unde vrei daca nu esti in misiune sau de garda.
  ……..Mie personal nu mi sa parut mai greu sau mai dificil decat armata romana, dimpotriva, iar distractia a fost super in Brazilia si nu doar.
  ……….Adevarat ca nu e usor , sportul e zilnic si nu doar dimineatza ( asta consider ca e un avantaj pt sanatate).Stresul ii face pe unii sa o ia razna (copii lu mamica, in special francezi care nu prea sunt obijnuiti cu dificultati, oricat de mici.Cel mai greu e ca in cele 10 ore de activitate zilnica , nu ai timp pt nimic altceva si esti la dispozitia permanenta a superiorilor .Pt a forma un soldat profesionist e nevoie de minimum 3 ani , pt a fi specialist intr-un anumit domeniu …. depinde de capacitatile fiecaruia , unii au nevoie de 5 luni , altii de 10 ani , altii nu vor reusi niciodata.
  ……..Cu ocazia asta aduc omagiu lui Marius , un medic craiovean , coleg si prieten la legiune , care a avut nesansa unui accident de masina ce la lasat paralizat . Un roman apreciat de toti legionarii indiferent de natie , un om deosebit.

  Legiunea straina CONDITI DE ANGAJARE
  1.trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18-40 ani.In caz ca esti minor trebuie autorizatie scrisa de unul din parinti sau tutore.
  2.documente necesare;buletin,pasaport,permis de conducere sau declaratie de identitate.
  3.sa fi sanatos sa ai o condiotie fizica foarte buna,sa ai dantura in stare foarte buna[80% intreaga].
  4.nu este necesar sa sti limba franceza pentru ca o vei invata acolo[preferabil sa sti cuvinte de baza:drepti,culcat,dreapta,stanga etc..
  5.recrutarea se face doar pe teritoriul FRANTEI.Candidatul trebuie sa ajunga acolo prin resurse proprii.
  5.contractul este pe o durata de 5 ani.Tot acest timp nu ai voie sa parasesti franta sau sa mergi in tara de origine.
  6.angajarea in legiune se poate face in centrele de recrutare din franta in orice moment si ora.
  7.ori cine se poate angaja indiferent de religie,natie sau culoare.
  8.ajunsi la centrul de recrutare candidatul va fi supus unor teste medicale.Apoi recrutul va fi condus la REGIMENTUL DE COMANDAMENT al Legiuni unde vor urma teste amanuntite:medicale,profesionale,sportive,psicotehnice.
  9.daca trece toate aceste teste recrutul va semna un contract neconditional pe o perioada de 5 ani cu legiunea.
  10.apoi voluntarul va incepe instructia militara de baza care dureaza 14 saptamani.
  11.dupa terminarea instructiei vei fi repartizat unui regiment in functie de performantele pe care leai avut la instructie si nevoile regimentelor. 12.daca ai avut un punctaj foarte bun la instructie si esti printre primi,ai sansa sa iti alegi tu regimentul la care vrei sa operezi.
  CUM SA AJUNGI LA UN CENTRU DE RECRUTARE?
  1.In primul rand este foarte bine daca vati prezenta direct la centrul de recrutare din AUBAGNE,pentru ca ati economisi timp si munca grea .Daca ati merge la alte centre de recrutare veti sta acolo in jur de 2 saptamani pana se vor strange destui candidati si veti munci foarte mult si pe gratis.In schimb la Aubagne este centrul principal,e ca si cum ati intra in fata si se plateste din ziua in care ai ajuns[in jur de 30 euro pe zi].
  2.ducetiva la o firma turism sau autocare va loati un bilet pana in MARSEILLE care te costa in jur de 200 euro.Cobori in Marseille,iei un taxi,te costa cam 30 euro si te duce exact pana la portile regimentului din AUBAGNE.Chiar in stanga inainte de poarta este biroul de recrutare[pe niste scari].te duci acolo spui ce doresti si va veni un caporal si vi se va lua actele dupa care va cheama el inauntru.
  3.FOARTE IMPORTANT sa nu va luati lucruri de valoare la voi:mobile scumpe,haine de firma.bijuteri.Sa aveti aparate de ras de unica folosinta,spuma de ras,sapun.pasta de dinti,periuta,lenjerie[nu va primeste fara ele va spune sa veniti a doua zi].[echipament sport pentru probele sportive].
  TESTE SPORTIVE
  1.Testul COOPER consta intro alergare de 12 minute.In acest timp trebuie sa alergi cel putin 2800m.insa sunt cazuri cand nu este suficient[de exemplu daca toti ceilalti din grupa ta au fugit mai mult de 2800,vor fi alesi cei cu distanta cea mai lunga].daca scoti in jur de 3000m.in 12 minute nu ar trebui sa ai probleme.
  2.Mai trebuie sa faci in jur de 30 tractiuni,50 flotari,100 abdomene,100 genoflexiuni,sa urci pe o funie fara sa te ajuti cu picioarele.
  TESTE PSIHOTEHNICE
  1.testele psihotehnice sunt unsoare.Consta in teste de aptitudini,inteligenta si psihologice.
  GESTAPO
  1.Gestapo[comisia de evaluare a legiunii].Acesta va fi cel mai greu test ,vei fi intrebat o multime de lucruri,despre viata ta si a familiei,despre motivele pentru care ai venit in legiune.Aceste intrebari o sa le auzi de mai multe ori pe durata a 2-3 zile.Ai face bine sa ti minte ce leai spus.daca vad ca nu se potrivesc declaratiile tale,daca cred ca nu teai potrivi vietii de legionar atunci te resping.
  INSTRUCTIA DE BAZA
  In cazul in care ai trecut testele cu brio,vei fi trimis la 4RE Castelnaudary,unde vei face perioada de instructie,unde vei da multe teste,printre care si LE RAID care este un mars de cca.150km.La sosirea din respectivul mars vei primi chipiul alb[KEPI BLANC] semnul primiri tale in legiune.Perioada dureaza cca. 4 luni,la sfarsitul careia vei fi trimis in functie de rezultatele obtinute la unul din regimentele legiunii[doar primi 5-8 pot sa aleaga regimentul la care vor sa mearga.
  SALARII
  1.Salariul difera in functie de regiment.Cel mai bine platit este 13DBLE din DJBOUTI-AFRICA datorita conditilor mai proaste si pentru ca nu este pe teritoriul Frantei.Pe locul doi este 2REP regimentul 2 de parasutisti cu sediul in CALVI-CORSICA. Aici se fac cele mai multe specializari,cele mai multe misiuni. Pe locul trei se afla 3REI din GUIANA FRANCEZA.
  2.Salariul unui legionar cu mai putin de un an este de cca. 1050 euro.Salariu de 1200 euro pentru legionari cu vechime mai mare de un an .
  3.Pe perioada cand esti trimis in misiune sau la o specializare in afara teritoriului Frantei, primesti in jur de 4000 euro pe luna.
  4.De regula vei primi cel putin 4 luni pe an asfel de misiuni.
  REGIMENTELE LEGIUNI STRAINE
  1. 1*RE-regimentul strain n*1 [in AUBAGNE].
  2. 1*REC-regimentul strain de tancuri n*1 [in ORANGE].
  3. 6*REG-regimentul strain de geniu n*6 [in LAUDUN].
  4. 3*REI-regimentul strain de infanterie n*3 [in AMERICA DE SUD].
  5. 13*DBLE-brigada de legiune straina n*13 [in AFRICA].
  6. 2*REP-regimentul strain de parasutism n*3 [CALVI-CORSICA].
  7. 4*REP-regimentul strain n*4 [in CASTELNAUDARY].
  8. 2*REI-regimentul strain de infanterie n*2 [in NIMES].
  9. 5*RE-regimentul strain n*5 [in PACIFIC].
  10. DLEM-detasamentul de legiune straina din MAYOTTE-AFRICA.
  SPECIALIZARI SAU MESERII
  In timpul contractului legionarul este un soldat, dar poate sasi perfectioneze o meserie sau sa faca o specializare, in functie de nevoile legiunii.
  1. Administratie: secretar,dectilograf,contabil,magazioner.
  2. Aparate de radio: operator radio, mecanic radio, centralist, telefonist.
  3. Sofer: de masina mica,de camion, de autobuz, de tanc, de buldozer.
  4. Constructii: zidar,electricean, vopsitor,tamplar.
  5. Reparatii: mecanic dizel, electricean auto, sudor, vopsitor auto, lacatusi pentru reparatii armament.
  6. Alte meserii; muzician, bucatar, infirmier, fotograf, desenator, instructor de educatie fizica, informatician, specialist de inot la mare adancime.
  TERMINAREA CONTRACTULUI
  Cand a terminat contractul de 5 ani legionarul poate sa devina civil sau poate sa se reangajeze pe o perioada de 6 luni, 1 an, 2 ani, 3 ani.
  In felul acesta el poate sa continuie pana la 15 ani sau mai mult.
  Acel legionar care face 15 ani deserviciu in legiune are dreptul la pensie.Aceasta pensie poate fi platita in franta sau orice alta tara, dupa preferintele legionarului.
  CETATENIE
  Un legionar poate face o cerere pentru CETATENIE FRANCEZA din momentul in care a indeplinit 3 ani si jumatate din contractul sau.
  De asemenea dupa 3 ani el are dreptul sa ramana in franta pentru ca poate obtine aceasta autorizatie chiar daca nu a devenit cetatean francez.
  De asemenea dupa terminarea contractului legiunea poate ajuta legionarul sa gaseasca serviciu civil sau locuinta.

  Fratilor vreau sa va spun eu am un prieten foarte bun el a fost 3 ani de zile in legiune , era cel mai bune la tras cu arma sau mai clar la tras la distant sau cu awp a luat si o gramada de medali ideia este era foarte bun si avansa ingrad foarte repede si imi a zis asa dupa 3 ani a ajuns la un nivel foarte sus dacat restul soldatilor de nationalitate franceza si de invidie ca avansa foate repede dacat restu au vrut sa il omoare si atunci a reusit sa fuga, pentru ca daca ramanea il omorau , la ce mod il omorau il trimeteau in misiuni foarte grele care putea sa moara orcum ideia era ca nu il mai acceptau, deci omul dupa ce a fugit de acolo un an de zile va spun sincer a luato razna din cauza legiuni a avut mari probleme si inca mai are sechiele. Imi a povesti odata ca erau la antrenamet pe munte si comandantu ai zis as eu vreau sa urc pe munte pe scari ma vere ii a pus pe tot sa faca trepte in munte ma jur nu mai ca sa urce el. Prietenu meu imi a zis ca a regretat ziua cand a zis ca vrea sa se duca in legiune. NU STIU PAREREA MEA GANDITIVA DE MILIOANE DE ORI INAINTE SA PLECATI SA NU REGRETATI TOATA VIATA CA VATI DUS ACOLO ………….

 232. Jackson

  Legiunea nu este un loc de joaca sau iti place sa omori sau cv acolo nu ia pe oricine in primu rand trebe sa ai gandire militara si cu aia trbe sa te nasti…si nimeni cine are o viata fericita nu merge acolo…deci daca sunteti copii de bani gata vedetiva de treaba voastra eu vreau sa ma duc doar pt bani sa imi fac o situatie

 233. kagula

  deci am citit aici o gramada de chestii … recunosc , unele sunt amuzante , altele sunt adevarate , pentru cineva care isi doreste sa ajunga acolo informativa mai sus e scris siteul lor , wwww.legion-recrute.com banuiesc ca stitzi engleza , plus ca putetzi vedea o mica parte din selectie pe interne http://www.youtube.com scrieti la search legion entrangere, ce vedeti acolo e doar o mica prezentare , e normal ca nu o sa arate absolut tot , fiecare o sa stie exact cum e cand ajunge acolo , si experienta pe care a traito altu nu e adevarat ca o sa traim si noi , poate uni sunt rezistentzi psihic , poate altzii nu , sau poate altzii nus rezistentzi fizic , si fiecare in parte o sa aibe o anumita parere despre legiune , si pentru cei care vorbesc prostii de isi dau cu parerea cu ucisul sau chestii de genu …. va zic sa va ganditzi la un singur lucru , mergi pe strada si te ataca careva cu un cutzit si pici pe jos , si cand ai picat pe jos ai prins o piatra intro mana si te ridici si i dai …. cum se numeste asta? auto aparare parca asai … si acolo daca e sa ucizi , nu ucizi pentru ca asa vrea cineva … ucizi pentru ca asa trebuie , nu o sa zica nimeni … ucidel pe ala ca numi place fatza lui … si chestia asta cu ucisu este evitata pe cat de mult posibil atzi uitat pacea mondiala … si inca o intrebare … daca inpusti un terorist … care a omorat zeci de oameni poate sute … tiar mai fi mila de el sau lai avea pe constintza … nusthu voi poate da eu unu nu … eu mas gandii ca am scapat lumea de un personaj rau …. si eu o sa plec luna asta pe la sfarsit sau la inceputu lunii iunie , mai stau pana miam strans banii de transport plus o garantie sa ma pot intoarce inapoi daca nu reusesc , oi traii si oi vedea … daca mai sunt doritori … lasatzi un id de contact si o sa va contactez eu

 234. Jackson

  bun eu mam gandit sa ne organizam cativa din tara sa mergem sa planificam toti ca acolo sigur numa probleme o sa avem fiecare si sa fim uniti sa ne putem apara unu pe celalalt ca un vecin de al meu a fost in legiune si are niste reflexe de criminal nici nu te poti apropia brusc de el si am auzit ca de ii vorba de bataie intre 2 soldati generali inca va provoaca sa va bateti mai tare. eu mam gandit ca ar fi mai bn daca am pleca o echipa si sa nu vina chiar oricine cu noi sa dam inainte noi intre noi cv probe fizice sau mergem la vecinu meu si el ne va spune cine va fi primit acolo ca este sergent acolo (de il gasim acasa si nu este plecat)

 235. anonim

  ba baieti indicat este sa pasiti de unu singur pe poarta legiuni,daca sunteti 2 unul merge acas sigur,vorbiti de curaj si nu sunteti in stare sa mergeti singuri?sfatul meu este acela de a merge singur,asa ca luativa inima in dinti si faceti asa,va salut

 236. Jackson

  eu nu ma refeream de curaj dar mam gandit ca poate este mai bine sa fim o gripa de romani mai uniti decat sa fim dusmani si poate unul dintre noi stie franceza bine

 237. cornake

  AS VREA SI EU SA MERG DAR NU PREA STIU CARE SUNT PROBELE SAU LA CE SA MA ASTEPT ACOLO.DACA MA POATE AJUTA CINEVA cornake_rom85 ESTE ID MEU.MERSI

 238. zoltar

  mai baieti e f interesant sa citesc ce povestesc oameni care nu au fost aici in legiune.eu sunt aici din feb 2006.cine are intrebari in legatura cu legiunea va raspund ,numa sa nu mai vad atatea prostii pe siteuri.scrieti mail cu intrebarile voastre la [email protected]
  fara prostii,doar cei care chiar vor sa stie ceva.
  ps.daca vreun ziarist publica ceva din ceea ce spun,mai ales si modificat promit ca ori eu ori alti baieti din fabrica o sa il viziteze.

 239. no fear

  auziti mey baieti viitori legionari unu scoate 3000 m in sub 10 min ..va vine sa credeti ce bun ii el ..
  Fac sport de 2 ani si nu am reusit sa scot sub 11 si ceva , nu mai vb asa aiurea ca voi mergeti pe stadion si faceti 3 ture si veniti aks ca ati obosit mergeti la cablaje , soferi, si lasati oamneni capabile sa faca treaba pt alti , nu va mai umfalti atata SI inca ceva degeaba ati facut box sau lupte si cine mai stie ce …pe aia in doare la 2 m in fata p..i de aia asa ca..vedetiva de treaba .. dakii cine interesat la propriu sami scrieti si vb

 240. myky

  sal la toti.mia intrat si mie asta in cap cu legiunea de knd am facut armata acum 3 ani si acum imi pare rau ca nu am ramas in armata de asta vreau sa plec, acum sunt pus pe antrenament deci anul acesta vreau sa plec. am stat si am citit fff mult de pe siteuri toate comenturile lasata altii se dau cucosi si comenteazi si ei doar din ce a auzit altii au dreptate pt mine faza este k mam interesat din ce sa zis si vreau sa plec stiu k o sa fie de 50 de ori mai greu dekt am trecut yo prin armata da ma risc deci care vrea sa plece sa se informeze cat crede el si daca are sange sa plece acolo sa vad cum este.care vrea sa plece si e din iasi sa ma contacteze pe id-ul g_unit_cip si bafta tuturor care vor sa plece;)

 241. myky

  aaa si inca ceva care imi poate spune daca iau si livretul militar cu mine miar creste sansa macar cu 1% sa fiu admis??? sau il iau degeaba?? adica iar interesa??

 242. yonutz

  pt no fear :)) deci sa fim seriosi nu trebuie sa fi facut sport sa fi bun sau cum am citit mai sus box sau alte prosti trebe sa fi pe picioarele tale … 3 mi de metri ti se pare mult in 10 min ?? poi baiete daca vrei sa faci performantza trebe sa tragi si cu dinti pana reusesti … si io am facut canotaj 2 ani de zile si mam ales cu dubla hernie de disk … oare de ce ? tia dat candva sangele pe nas de la efort ai vomitat candva de la efort … ai lesinat candva de la efort ? … asta ce am zis io aicea e sportul de performantza … si gandestete ai mers candva 20 km pe jos …gandestete ca acolo ai de mers 60 si ceva … nu mai vb aiureli dute fa un dus rece si u si cei care cred ca e usor sau ca ati vazut un film de actiune ;) hai norok

 243. mer456

  imi doresc sa devin membru al legiunii dar e prea dificil pentru mine dati-mi un
  cum sa intru in legiune

 244. yonutz

  ce sati dam mah?… fi mai explicit ;)

 245. Gabriel

  Salut tuturor !

  pt yonutz; jackson; kagula; id meu este gabi_yovan, add si vorbim in particular !

 246. offfff….oameni buni cand va astia gen “vreau si eu ..spunemi ce trebuie sa fac” aveti o gramada de comentarii scrise de diferite persoane …cititi comentariile si o sa vedeti acolo toate probele si orice iti trebuie sa devii legionar….asa k nu va mai pierdeti timpul k prostii si postati comentarii importante “povestiri,informatii,etc.”
  App bafta viitorilor legionari ..sper sa ne intalnim acolo :))….va salut

 247. gabi

  o fost cineva in legiune franceza ca eu plec in iulie sa imi spuna si mie cum sunt testele de inteligenta

 248. dana

  salut tuturor…fratele meu e plecat in legiune de 2 luni…si de atunci nu avem nici o informatie despre el …imi fac mari griji si nu stiu ce sa cred …ma poate ajuta cineva?daca a fost acceptat poate suna acasa?

 249. Daca tot ma i njura majoritatea pe site, ca sa i njure 100%, trebuie sa ma i-au si de legiunea straina franceza.
  De ce? pt ca legiunea straina franceza este cea pe langa CIA, KGB, MOSSAD, care a avut cei mai multi mercenari trimisi in asazisa revolutie din 1989.
  Luptatorii nenorociti din aceasta legiune, aveau pozitii cheie, in romania din 21-25 decembrie pt a impusca oamenii pe strada dandu-se drept armata romana sau securitatea lui ceausescu. Ei aveau ordin de a impusca, si de a crea haos pe strada, la fel si kgb-ul si mossad-ul.
  ACESTA A FOST PLANUL REPTILIANULUI GEORGE H.W.BUSH SI AL LUI MIHAIL GORBACIOV LA MALTA. HA HA HA LEGIUNE DE RAHAT, sa m aexprim frumos, pt ca am o decenta fata de acest site si fata de domnul lovendal, dar liber cu voce tare as vorbii foarte urat l aadresa legiunii franceze.

 250. senea

  dak nu a sunat in tot acest timp 100% a intrat……nu are voie sa sune acasa o sal vezi peste 5 ani ;)

 251. dana

  nu are voie sa sune acasa timp de 5 ani??????

 252. NEK

  pt.Dana:stai linistita, dupa perioada de instructie(aprox. 4 luni) va avea cateva zile libere si va putea folosi tlf.Bineinteles, cu permisul superiorilor si daca va dori…Presupunand ca a intrat acum 2 luni, peste inca doua veti avea vesti de la el. Mult noroc.

 253. senea

  yep …dar stai linistita nu ai dc sati faci griji ;)

 254. dana

  va multumesc mult baieti!!!

 255. yonutz

  bai domu dragos … :)):)) ha ha cat esti de prost ;)

 256. yonutz

  ce sentimente ai tuh fata de legiune mah omule chiar ca esti prost cu ce tia gresit tie legiuena mah in plus legiunea ofera oa 2 sansa pe care in romania si nici in o alta tara ti se refuza uni baietzi sau oameni trecuti de 25 de ani care au avut ceva belele mai mari si nu pot scapa sau sa rezolve ceva decat sa stea 5-10 ani in puscarie mai bine isi incearca norocu in legiune si daca indeplinesc conditile necesare au sansa sa o ia de la capat si daca au norocu sa termine astia 5 ani sunt alti oameni daca u gandesti despre trecutu legiuni nam nika impotriva .. dar nu mai vb de rau legiunea pt trecutu ei ca ai citit o carte de istorie si gata tiai format o parere despre legiune da intradevar cum zici u ca e de rahat …dar io consider ca u esti de bani gata dar daca nai fi? nu tiai putea permite sa faci o sc o faculta ce plm sa faci in romania sa stai sa mucesti de la 7 la 7 pt 150 de euro pe luna si asa in occident sa stricat treaba cu munca .. si acei oameni care au sange in vene se duc in legiune io nu cred aia care au plecat sau care o sa plece nu sau dus pt beni hai sa fim seriosi si iti mai zik una de ce pleca atatia roamani in NATO ? ca sa moara pt americani sau plm stie cine ii controleaza asa e si cu legiunea numai ca te antreneaza peste limita nu ca in NATO te invata sa tragi cu arma si gata Afganistan deci sa facem o comparatie cati mor acolo si cati mor in legiune … hai ca mam intins la povesti … ;) app scz daca team jignit … hai ca acuma par un baiat de treaba nu ?;)

 257. no fear

  pt yonutz ..:))) te crezi ami bun ca mine iti spun eu ca nu esti …si dak o sa fie o sa ne vedem akolo nu mai vb ca esti un vai ….ta un paralizat numi vb u mie de performanta k u nush ce inseamana performanta …
  am vb cu cineva care ii akolo de aproape 13 ani o cunostinnta de familie si maii vedem noi care pe care dilaule …
  in toamna o sa plec akolo dak ii cnv interesat scrieti …

 258. no fear

  toti copti vor legiune ..si eu si eu si eu ,
  nui de voi fratilor sau incercati ce sa va zic…doar 350 de euro nui atata …multa bafta tuturor celor capabili si ink ceva nu mergeti in grupuri doar singur ii mai bn asa credeti-ma …

 259. pacho

  legiunea nui o joaca e o competitie si sfidarea mortii

 260. cristian

  no fear lasa si mie idu tau sa mai vb sunt interesat si as vrea sa vb cu cineva care stie despre ce este vorba

 261. astia smecheri..ba care vrea legiune se ia si pleaca nu isi povesteste viata si antrenamentele pe site’uri..;)

 262. anonim

  ba no fear lasate drec de afiramati de astea,u marele sportiv,vezeti frate de legiune si nu mai scrie tampeni pe aici ca numa gura e de tine atata comentezi dar vad ca nu mai ajungi la poarta lor,pacat dc se vb aici ce a ajuns sit-ul asta,puneti ma fratilor intrebari esentiale nu vve certati ca prosti pe aici,bis obama…

 263. army

  Salutare!
  am citit comentariile voastre de pe acest site unii se intereseaza altzii dau raspunsuri e bine dintr-un anumit punct de vedere pentru ca shtiu cum e sa cautzi pe cineva care sati ofere ceva info shi nu gaseshti!!! vad ca unii suntetzi foshti legionari shi deja shtitzi cum se mananca bucatzica de pane shi va apreciez fiindca nu totzi rezista din mai multe motive! cum se zice treaba lor! dar… dar ce naiba va certatzi! cei cu voi? am vazut ca unii legionari au publicat destul de multe informatzii!daca ceva nu va e clar sau nu este prin informatzii antrebatzi!ce nu va ajunge ce nu putetzi ampartzi!am vazut ca unii antreaba de gradul de miopie sau altceva ce tre sal anjur!(voua legionerilor:voi cand atzi antrat an legiune shtiatzi totul?) sau ca a scris d-nul Vasile acolo ceva, unii din voi latzi asaltat ca de bani sau nu mai shtiu ce!ce atzi uitat legiunea se bazeaza nu an ultimul rand pe camaraderie nu!? da voi aici va batetzi online! am vazut ca unii spun ca fac box sau arte martziale unii zic ca fac antrenamente istovitoare pana la sange bravo lor este un avantaj pentru ei chiar ma bucur! dar nu va anjuratzi unii pe altul! voi legionarilor nu va tentatzi dupa unii ci ancercatzi sa le ex cum si de ce! am citit comentariile shi am vaz ca numai unul a atins acest subiect dar nu este an antregime!referitor daca esti bun te trimite an misiuni ca sa scape de tine spre sfarsitul contractului de 5 ani motiv fiind sa nu te plateasca cand ieshi de acolo sau nu este adevarat!??ca din cauza asta multzi au renuntzat!shi sau orientat spre academie,navala s.a. dar raspundetzi va rog daca cunoastetzi ceva referitor la asta!va rog frumos nu mai certatzi anjuratzi pe acest site ca nu e placut sa citesti antre 2 comentarii normale 20 pline de anjuraturi! ami pare rau ca am anceput asha dar asta este! am vazut ca de obicei voi cei care vretzi sa plecatzi(unii) care suntetzi de o varsta mai mica nu rezistatzi acestor com si ancepetzi la stanga shi la dreapta
  abtzinetziva ca o sa va fie greu acolo daca o sa fitzi asa asta este o slabiciune shi este arma lor ampotriva voastra la teste!
  Tzin sa va multzumesc voua dan yonutz jackson kagula shi altzii ptru info dar sa nu cedatzi la unii care intervin abrupt ca am vaz ca unii nu cam atzi rezistat!
  de obicei eu sunt doar la subiect dar nu am rezistat ca sa nu scriu despre asta! ami cer scuze!!

 264. army

  salut1
  sunt tot eu!!!
  anca ceva am citit shi vad ca unii vretzi sa plecatzi an grup ! sfatul meu e sa plecatzi singuri! ce va e frica de ceva sau ce? reiese ca mergetzi an legiune pe 5 ani unde se face de tot felul dar nu suntetzi capabili sa mergetzi drumul de 15 sau 20 ore cat o fi el! cei cu voi? nu antzeleg asta? datzi dovada ca nu avetzi nimik barbatzie an voi! dar de cel care a mers pe jos de la MUNICH ce sa mai zic! doar pentru a ajunge an legiune!
  pentru a fi antradevar bun tre sa renuntzi la multe ca acolo an primul rand cand ajungi a 2-lea fraza dupa bonjur este uita cine ai fost pe civil!

 265. army

  deacum ancolo intervin doar cu antrebari serioase ca m-am “zaibit” sa o fac pe filozofunu shi va rog va mai certatzi! acesta ai un site pentru foshti legionari shi viitori legionari nu pentru babe! daca vretzi cearta ducetziva antr-un cartier de tzigani ca ei numai de gura sunt buni!aici intervenitzi cu info!antrebari! cititzi istoria celor care au fost acolo s.a.
  shi anca o data mutzumesc legionarilor care au intervenit cu informatzii utile pentru noi viitorii legioneri! va sal din partea la totzi! daca vrea cineva sa ma contacteze iD-ul meu este”tolyk-26_91″ anca o data va multzumesc!tre sa anchid ca e oara 4:35 dim shi eu citesc de la 22!

 266. army

  ups :)
  tolyk_26_91

 267. army

  Salut cineva ma adaugat la lista lui de mess dar m-am ancurcat shi nu sa salvat era cineva cu num”senea brant”sau ceva de genul daca citeshti te rog revino ca sa te adaug din nou am cer scuze pentru asta!:)

 268. army

  salut!
  am citit mai sus ca cineva a fost injunghiat shi nu se stie daca poate sa intre! sper sa fie totul bine shi sa nu aiba probleme la medical! dar vreau sa va antreb daca eu am avut o fractura de femur cu zece ani an urma pot avea problme? ma asigur pentru orice eventualitate :)
  shi daca puteti sa-mi raspundeti la prima antrebare daca si numai daca cunoasteti sau dispuneti de ceva informatii! multumesc anticipat.

 269. coman dan

  toti vreau legiune _ interesant li se intampla ceva mici neplaceri si se gandesc ca legiunea le ar putea rezolva printr o oarecare masura s au de tot si mai e si acea aroganta ca ,, am fost in legiune”(parca cu vorb asta ai rezolva totul in viata )_ mai bine lasati o si mergeti in treburile voastre ca altfel daca aveti norocu de a intra si nu faceti fata regulilor …..

 270. army

  salutare!
  pe de o parte este drept ce a spus an comentariu”coman dan” dar tre sa vedem lucrurile dintr-o alta perspectiva sunt multi care vor sa mearga nu din cauza banilor nu din cauza antecedentelor nu din cauza cetateniei, ci pur si simplu ca vor sa fie soldati!si care nu discuta ci executa!(“executa” nu al prea am nici eu la inima nu se stie nici odata dar…)
  Si anca ceva daca mergeti an legiune pentru bani ma andoiesc ca o sa iesiti milionari! daca din cauza femeilor ma anoiesc ca dupa 5 ani o sa fiti John Cena! aceste principii sunt peste tot an lume an orice tara si regiment, fie ea legiune fie NATO fie marine corps s.a. cei care aveti aceste impresii stati acasa mai bine!motivativa antai apoi mergeti!
  Cei care sunt motivati odata ajunsi nu mai antoarceti capul an urma mergeti pana la capat!
  Eu nu cred an noroc,soarta si alte chestii din astea!consider ca sunt eu si capul meu! dar pentru cei care cred le spun mult norok!

 271. Pho

  WOW!!!Cati oameni curajosi acici?Dar si nestiutori de asemenea?Orice armata de pe acest pamant crede ca moare pentru patria lor,pentru un scop nobil,dar asta e doar o mare micniuna.Toti mor pentru planurile masonilor.Ei hotarasc ce sa mai faca.Daca sa mai faca un razboi,un atentat,orice.Si tot ei sunt ambele parti ale conflictului si indiferent cine castiga este un rezultat premeditat si realitatea e ca tot masonii castiga ca intotdeauna.Toti cei care mor pentru ei,desi sunt manipulati ca sa creada ca mor pentru patria lor,pentru familiile lor,pentru binele natiunii nu sunt decat un sacrificiu intr-un ritual grotesc al masonilor.Pacat de lumea aceasta si de toti cei care mor in felul acesta.
  Va salut respectuos si va urez succes celor care veti fi,sau veti ajunge in legiune.Sa speram ca traiti destul de mult ca sa va dati seama de cum stau lucrurile cu adevarat.Succes!!!
  FRIEDEN

 272. army

  Da
  dar an legiune mergi voluntar nu?! nimeni nu te obliga! shi ma andoiesc ca an acest secol nu se shtie ca se moare din interesele celor aflati la putere!toti shtiu asta!dar oricum cei “curajoshi” merg nu!
  astea cu manipularile sunt de demult pana shi biserica este o forma de manipulare daca afi sa o luam de drept!
  an sec 16-18 cat avea de castigat regii din urma bisericii? daca era vreun razboi ieseau popii repede cu crucea an mana shi strigau ca se apropie diavolul si oamenii ieseau la razboi!
  razboi a fost, este, si o sa fie! si populatia antotdeauna o sa sufere o sa lupte si o sa moara din interesele cuiva!
  scuze dar nu mai vreau s vb pe teme filoz asa ca va rog sa interveniti cu teme seroiase! va zic eu una!
  se fac schimbari an legiune de graba nu se vor mai da alte identitati doar an cazul an care aveti antecedente dar asta nu anseamna ca merg criminali shi altii acum se face un control riguros asupra fiecaruia! criminali s.a care au antecedente grave nu sunt primiti! shi urmeaza sa se mai scimbe multe daca ceva va anunt cat de curand!

 273. no fear

  PT CRISTIAN
  eu nu intru des ci mai rar k sunt in munti bucegi la antrenamente 6 zile din 7 k un legionar scrie pe site si vb , oricum in setembrie plec si merg singur ..

 274. STIE CIMEVA CUM SAMI FAC BULETIN ROMINESC?????????????CA EU SUNT DIN R. MOLDOVA SI VRAU SA AJUNG IN FRANTA!!!!!!

 275. Gabriel

  Salut all ! :)
  Circula prin alte parti o informatie conform careia, in caz ca primesti verdictul admis, imediat dupa teste,,… noului recrut i se face un asa numit (in argou) “cocktail” (adica o injectie pentru a te proteja de eventuale boli). Din cei care ati fost … se infirma sau se confirma ?????

  Multumesc anticipat!

  :)

 276. army

  salut!
  shi eu sunt din Republica Moldova!
  ma contactezi pe mine Mihai!
  iD-ul meu tolyk_26_91 shi ati zic shi mai multe informatii precum shi celorlalti daca ma contactati!:)

 277. Luminic

  Fratilor!
  Sa va zic eu ceva!
  Uitati legiunea straina!

  Legionarii din legiunea straina sunt mercenari care ucid si distrug pentru bani.
  Acestia nu tin cont de nimic.
  Poate ca vor fi trimisi sa lupte impotriva tarii lor sau a interesele tarilor in care s-au nascut. Ei trebuie sa o faca. Pentru ca de aia sunt platiti.

  Aceste fapte se numesc ucidere, distrugere si tradare, si asta numai pentru un pumn de ceapa.

  Nu te duce in legiunea straina!
  Nu ucide!
  Nu distruge!
  Nu iti trada tara si interesele ei!

 278. Luminic

  Fratilor!
  Sa va zic eu ceva!
  Uitati legiunea straina!

  Legionarii din legiunea straina sunt mercenari care ucid si distrug pentru bani.
  Acestia nu au nimic sfant.
  Poate ca vor fi trimisi sa lupte impotriva tarii lor sau a intereselor tarilor in care s-au nascut. Ei trebuie sa o faca. Pentru ca de aia sunt platiti.

  Aceste fapte se numesc ucidere, distrugere si tradare, si asta numai pentru un pumn de ceapa.

  Nu te duce in legiunea straina!
  Nu ucide!
  Nu distruge!
  Nu iti trada tara si interesele ei!

 279. ticala

  PT [luminic] un ucigas ucide din placere un mercenar pt bani si un legionar pt amandoua ps.nu mai posta aiurea ma omule daca vrei sa mergi sau ai in gand pe viitor daa daca nuu stai sa te protejeze mamika ;)

 280. Luminic

  @ticala
  Sunt foarte departe de mamika(cum scrii tu)…
  In afara de asta am fost in legiunea straina din Strasbourg…

  Lasand la o parte acestea tu nu ai calificarea necesara pentru a evalua daca un comentariu e aiurea sau nu.
  Dupa cum poate observa oricine tu esti cel care mai trebuie sa exerseze un pic(vreo 50 de ani) limba romana.

  Cine poate sa fie atat de fraier si sa creada ca cineva ca tine, care nu isi stapaneste limba materna, ar fi destul de calificat sa spuna ceva competent si corect?

  Uite-te mai bine la barna din ochiul tau!

 281. senea

  PT [luminic]….dak intru in legiune si imi spune sa te omor pe tine as faceo k placere :))………….si in plus ai spus k poti sa te intorci impotriva tarii ….asta nu mai e tara ;)

 282. Luminic

  @ticala
  @senea
  Nu iti mai schimba nickurile asa de repede.
  In afara de asta nu ai voie sa folosesti 2 nickuri in acelasi timp.
  In al treilea rand dai dovada de lasitate prin faptul ca iti schimbi nickul repede dupa ce te-ai facut o data de ras fata de toti participantii de aici.

  Uite ca ceea ce am zis mai devreme s-a adeverit.

  Si anume ca legiunea straina este numai pentru ticalosi.
  Dupa felul cum vorbesti esti omul perfect pentru legiunea straina.

  PS.
  De cand ii zici tu Moldovei, Italia.

  Si cu asta, nu mai raspund la cuvintele si frazele tale pline de greseli ortografice si pline de ticalosii.

 283. Luminic

  @Lovendal
  Te rog sa verifici pe ticala si senea, pentru ca este unul si acelasi user.
  Si mai te rog sa-i blochezi IP-ul pentru ca raspandeste ura si instiga la ucidere.

  Multumesc anticipat!

 284. Anti-Legionar

  @ticala
  @senea
  Bai mucea!
  Esti moldovean prost din Republica Moldova si te dai din Italia. Mincinosule!

  Tu zici ca vrei sa ucizi pe cineva?
  Daca-ti dau o arma in mana, te pisi pe tine de frica, mucosule!

  Dispari!

 285. ticala

  :)):)):)) ce gluma buna … ma fraiere io nu stau cu tocilari de vorba ca asta esti dik cu ce ma ia el pe mine ma mortule io stau in Maramures si nu am schimbat nikurile uitate la ip ma desteptule daca stii sa faci asta .. doamne … cred ca am citit de vreo 5 ori ce ai postat u aice si ce iti poate capu .. mai bine sa scriu gresit cum zici u decat sa gandesc ca si tine … da in fine ma fut io aicea cu tine pt niste vorbe … de parca am de castigat ceva sau de demonstrat in fine hai scz nah sper ca esti fericit :) (verifica ip) sa vezi sa te lamuresti ;)

 286. Lovendal

  Ticala si senea au IP-uri diferite, deci nu e una si aceeasi persoana. Am sters un comentariu de-l lui ticala, pentru cuvinte urate si-i dau un ultim avertisment. La urmatorul comentariu jignitor, va avea IP-ul banat.

 287. army

  salut!
  pentru (Luminic)
  ce e asta……!
  “Aceste fapte se numesc ucidere, distrugere si tradare, si asta numai pentru un pumn de ceapa.

  Nu te duce in legiunea straina!
  Nu ucide!
  Nu distruge!
  Nu iti trada tara si interesele ei!”
  nu anteleg tea obligat legiunea sa faci ceva ampotriva tarii tale de provenienta! ceva care sa nu fie de drept din punct de vedere al formei politice care este la guvernare….!
  sau te-au obligat sa ataci interese tarii de origine….mmm!
  cei cu tine
  mai revin asupra acestui subiect pe parcurs vreau sa o iau an ordine…
  an primul rand pe “senea” eu l-am contactat shi iam zis sa intre pe forum sa citeasca shi nu este unul shi acelashi nickname cu “ticala” shi iam zis sa nu mai publice asemenea prostii ami cer scuze eu pentru astea!
  an al doilea rand shi eu sunt din Republica Moldova shi vash ruga sa luati seama cand deschideti gura!!! ca mai sunt din republica shi nu e frumos sa faci comentarii la adresa noastra ok!
  pentru “Anti-Legionar” citeste mai antai ce a scris an comentariu”ma omule io nu sunt din Romania mam mutat aicea din Italia si asa io zik ca ma descurc destul de bine dupa un an petrecut in romania”
  dar tu uite ce iai scris”Bai mucea!
  Esti moldovean prost din Republica Moldova si te dai din Italia. Mincinosule!”
  cei asta aaaa….
  va nu am varsta care o aveti voi poate am doar 19 dar ia uite la comentariile mele shi uitativa la ale voastre ….mm
  da shi sunt din Republica Moldova ce are de aface asta….aa!???
  citeste ce am scris acolo referitor la prvocatori la cei mai tineri care cedeaza citeste ce am scris referitor la al de voi ma… citeshte aici com asta”army a spus:
  30 Mai, 2010 03:52″
  cum ba eu am putut sa citesc de la 22 pana la 3:40 da voi nu puteti sa le cititi pe cele de 10 zile an urma nu mai zic de luni….. cei cu voi….?
  am citit ca ai fost an legiune(luminic)
  cei cu tine an loc sa spui info utile ceva tu “Nu te duce in legiunea straina!
  Nu ucide!
  Nu distruge!
  Nu iti trada tara si interesele ei!”
  sunt baieti care se intereseaza de teste de alea alea shi nu shtiu chiar tot sa le zic ca nici mie nu ami arde sa tin pe legionarul cela pana la 5 dimineata pe messenger sal antreb toate!
  am mentionat mai sus ca se fac schimbari majore maaaaaajore shi nu o sa mai fie ce a fost pana acum cititi mai antai!
  revin la anceput pentru lunminic caci am vrut sa adaug comentariul la amiaza dar a intervenit ceva….mmm ma rog
  din primul comentariu dai de banuieli…..
  uite aici cnosc persoane care sunt an lgiune shi care au mentionat ca nu se mai antorc anapoi nici dupa cei 5 ani blestemati raman pana la pensie(15 ani) au dezertat (din cauza pizdellllllor ca ai anselau si se gandeau la ele ca nebunii stad an misiuni an Africa s.a cu poza lorlanga inima dar ele se futtteau cu altii aici an rom) au facut pushcarie pentru asta shi vad ca nu le e nimic le place shi asa viata nu e doar an branza cum viseaza shoarecii!
  ami fac o parere despre tine shi nu e cam buna! nu cam ai fost sociabil an legiune… observ asta

 288. army

  salut
  pentru Lovendal
  am scris un comentariu mai anainte shi cred ca a intrat an protecia anti-spam te rog sa nu al shtergi te rog! publical ca contine info foarte utile care prezinta din viata legionarilor shi care sunt adevarate ca eu nu vorbesc noptile degeaba cu legionarii are ceva la adresa lui luminic shi a lui anti-legionar dar nu sunt amenintatoare shi nici nu ataca propria lor persoana caci daca asa shtergele si pe astea ia uite pe astea
  “@ticala
  @senea
  Bai mucea!
  Esti moldovean prost din Republica Moldova si te dai din Italia. Mincinosule!

  Tu zici ca vrei sa ucizi pe cineva?
  Daca-ti dau o arma in mana, te pisi pe tine de frica, mucosule!

  Dispari!”
  mmmm ce zici…
  cred ca aceste reguli sunt pentru toti user-ii nu…

  “Inainte de a posta un comentariu, folositi urmatoarele reguli:
  1) Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, atat fata de ceilalti useri cat si fata de acest site.
  2) Nu atacati persoana, ci ideea, cu argumente logice.
  3) Nu va faceti reclama voua sau altora (pentru anumite produse sau servicii oferite),fara a contacta in prealabil un administrator.
  4) Nu folositi nickuri diferite de pe aceleasi IP, sau IP-uri ce apartin unor servere proxy.
  5) Nu faceti comentarii privind sursa articolului.
  Daca nu veti respecta aceste reguli,comentariul dvs. va fi editat sau sters, iar contul dvs. va fi sters! Va multumesc!
  ATENTIE! Aceste reguli sunt obligatorii. Nerespectarea lor duce la anularea contului dvs.

  m ancercat sa ai tin restranshi dar vad ca sunt unii care o tin pe a lor schimb foaia
  am sa aduc tot tot ce e legat de legiune shi sa vad ce o sa scrie….multumesc mult
  shi ca sa te convingi citeste shi ceva ce am scris shi eu anca odata multumesc!

 289. ticala

  baii fratilor ce aveti .. mam ales cu filozofi mai ales army ma frate vrei sati dau o poza dupa certificatu de nastere sau ce dmz vreii .. si vezi cum vb stai pe curu tau nu te da u mare ca nu esti … haii ca mam saturat de gainari

 290. ticala

  …hai ca mam enervat un pik cand am citit da mia trecut hai totusi am putin respect pt voi scuzatim limbaju..si pe cei care iam jignit va salut ;)

 291. Pho

  Cat de frustrant poate sa fie acest lucru.Oare de ce la mine a vazut domnule Lovendal altceva?

 292. Luminic

  Eu mi-am zis numai opinia mea im mod civilizat!
  Si parerea mea este ca decat sa te duci in legiunea straina mai bine servesti patria si te inrolezi in Armata Romana!

  Petru aceasta parere am fost atacat in mod bestial, am fost injurat iar senea a scris aici ca vrea ma ucida pentru asta!

  Care e ticalosul?
  Cel care isi spune parerea in mod civilizat ca mine sau cei care instiga la ucidere si insulta pe ceilalti?

  Eu nu am nimic cu cei din Republica Moldova…
  Ba dimpotriva, eu ii iubesc si pe moldovenii de acolo ca si pe toti romanii care de fapt imi sunt frati de sange…

  Dar sa nu vine cineva la mine cu insulte, cu amenintari si minciuni…
  Ca asta nu e frate ci ticalos!

 293. Luminic

  @army
  Zici ca nu ai o parere buna despre mine cu toate ca nu ma cunosti! Asta e o prejudecata de a ta.

  Eu, insa, dau dovada de toleranta si trec peste lucrurile negative care le-ai scris despre mine.

  Ai zis ca esti din Republica Moldova.
  Nu am nimic cu moldovenii, basarabenii, romanii de acolo. Dimpotriva…
  Ii iubesc si ii respect!

  Dar am fost atacat!
  Si atacatorii aceia care jignesc asa ordinar si indeamna la ucidere de persoane nu sunt fratii mei de sange ci sunt ticalosi, indiferent de cetatenia lor!

  Uite, eu am fost in legiunea straina din Strasbourg!
  Vrei sa stii amanunte cum a fost acolo etc?
  Nu iti voi spune absolut nimic despre asta.
  Stiu ca sunt multi care sunt platiti chiar de legiune ca sa faca reclama pentru ea, si iti promit marea cu sarea. Pasaport francez, banii multi, pensionare rapida, legionarii iti vor fi ca o familie, rezidenta in orice tara din lume etc, etc… Toate numai prostii! Propaganda semi-mincinoasa. Asta-i adevarul! Uita asta!

  Ti-au zis unii ca daca esti legionar esti barbat? Prostii!
  Orice copil poate sa traga cu o arma si sa impuste o alta persoana!

  Sa-ti zic eu ce aia barbatie!
  Barbatie este de a sluji familiei tale, tarii tale, umanitatii si lui Dumnezeu!
  Barbatie inseamna sa ai forta sa scrii o carte!
  Barbatie inseamna sa plantezi un copac, eventual doi…
  Barbatie e sa cultivi o gradina de zarzavat pentru familia ta…
  Barbatie inseamna sa te faci calugar si sa servesti biserica…
  Barbatie inseamna sa te duci in munti, sa traiesti ca sihastru si sa slujesti numai pe Dumnezeu…

  Si daca vrei neaparat sa fi soldat, inroleaza-te in Armata Romana!

  Iti urez succes!

 294. army

  salut!
  vreai sati zic despre armata din romania shi din moldova….
  stai un pic!!!
  an moldova….
  ca sa mergi acasa ca ai de drept o saptamana antr-un an de concediu tre sa destupi canalizatia shi conductele de la veceu 3 zile am vazut cu ochii mei shi tu ami spui sa ma anrolez an armata din md sau rom!
  cel mai bun prieten al meu care e cel mai bun din republica din armata numai medalii, cupe, diplome! concursuri internationale ucraina,romania,moldova locul 1 shi 2 shi a zis ca fuge de moldova shi de romania!
  unde al duc ochii
  el mia aratat cum acela scotea cu galeata mm…. pentru o zi de concediu!
  shi ce crezi ca au facut…iau dat termen pana seara la 22 sa se antoarca an regiment dar ei la 21 lau dat dezertat te crezi ca ai mancat numai tu an legiune paine cu crema de papuci!?
  romania…
  vb cu un baiat care are 27 de ani a facut armata cativa ani! am uitat cati!?
  este foarte bun la tras din arme AK 47; Drogunov! shi ce mia zis a spus sa uit de romania shi de armata acestei tari!
  mam gandit la academie…mmmm nu e de mine
  mam gandit la marina tre sa am minim 5 luni de la obtinerea cetateniei shi o multime de documente crezi ca oau visez sa ajung an legiune!!!!!!!!!!
  nu eu am calculat toate variantele
  nu team shi nici nu team atacat!

 295. nikolas

  bai fratilor eu zik sa numai speriati lumea…..spulberati visurile unora de a merge in legiune….eu am 20 de ani si la sfarsitu lui septembrie plek si eu…fac acest pas important petru mine sa imi schimb viatza.Cei care mai citesk pe aiki va rog eu numai ascultati in gura astora ca ei nu stiu cum e acolo isi dau pur si simplu cu parerea.Multi am intalnit care spuneau”frate nu te duke acolo ca e iadu’ pe pamanat”,acum nush ce sa zik k niki bn nu e dar totusi……eu vreau sa merg dak cineva vrea sa pleke in septembrie eu las id meu si ma contactati (nick.julio).Am un prieten care a fost akolo si ink se mai duke si am stat de vb cu el si exact asa mi a zis sa numai ascult in gura la lume ca dupa razboi multi vitezi se arata .Asa ca cei care vor sa mearga,luati va inima in dinti si mergeti ca de pierdut nu aveti ce pierde,aveti incredere in propriile voastre puteri nu in gura altora.Daca e cineva care sa mearga astept sa ma contactati.BAFTA MULTA

 296. senea

  Luminic…imi pare rau k nu am intrat mai devreme sa te lamuresc ……tot ce am spus in comm anterior au fost la modul general .Personal nu am nimic cu tine “doamne fereste” nici nu te cunosc dar patriotismul tau …sa zicem u iti alegi una din aceste doua variante mari si late 1.Legiunea si 2.Armata Romana …e acu’ pe care ai alege?
  1.Legiunea kre iti ofere o noua sansa la un viitor mai bun,kre tine la tine k o parte din familia lor,kre ai parte de actiune si tot tacamul kre dak te-ai informat ar trebiu sa le stii
  2.ROMANIA wow ce tara …in care deja esti intrum mare rahat k politica pe care o avem abia iti duci traiul pe o zii pe alta,kre isi bat joc de tine toti superiorii,kre tragi si u de 2-3 ori sa consumi minitia pe care esti obligat so cunsumi(k erau in stare si pe asta so fure:))) si in rest maturi unitatea;) si exact ce a mai spus si Army……..
  Este adevarat in Legiune nu umbla caini k covrigii in coada dar……nici k in Romania:)
  Mersi pt. intelegere si imi cre scuze dak team jignit :D ^:)^
  Si app tine sfatul meu si nu mai tine asa de mult la Romania ta k nu merita poate o sati spun in privat istoria pe care u nu o stii ;)
  Va salut :-h

 297. senea

  Anti-Legionar …….nuj ce relatii am avut noi impreuna de ai postat comm asta:”@ticala
  @senea
  Bai mucea!
  Esti moldovean prost din Republica Moldova si te dai din Italia. Mincinosule!

  Tu zici ca vrei sa ucizi pe cineva?
  Daca-ti dau o arma in mana, te pisi pe tine de frica, mucosule!

  Dispari!” dar teai bagat in seama k fraieru’ mai bn taceai k dak ma pun te bat in la CS apoi sa ne intalnim la un concurs de trageri k tot nu stii sa tii arma in mana ;)

 298. Luminic

  @senea
  Uite ca, cu toata altercatia care am avut-o cu tine, imi fac timp si iti raspund la intrebarea ta care imi dau seama cat de importanta este ea pentru tine.

  Pe scurt intrebarea ta se rezuma la urmatoarele:
  “Ce sa fac?
  Eu doresc sa imbrac neaparat haina militara!
  Daca ma inrolez in Armata Romana am urmatoarele dezavantaje:
  1.nu pot atinge bunastare materiala
  2.in Armata Romana domneste o atmosfera injositoare pentru inferiorii in grad
  3.nu ti se da munitie si eu vreau sa trag cat vreau cu armele de foc
  4.matur unitatea si eu, aceasta activitate o gasesc plictisitoare si injositoare

  In legiunea straina din Franta cred ca:
  1.situatia mea materiala se va imbunatati
  2.voi avea munitie destula ca sa trag cu arma
  3.camarazii de acolo ma vor aprecia
  4.nu voi fi pus la activitati plicticoase si injositoare ca: maturat, etc.”

  Am sintetizat intrebarea ta.
  Acum iti voi raspunde.

  1.Invata si incearca sa devii ofiter in Armata Romana. Eu am fost ofiter in Armata Romana si stiu ca ofiterii au dus-o intotdeauna bine.
  Nu reusesti sa devii ofiter, incearca sa devii subofiter sau maistru militar, caci si acestia o duc bine.

  Nu cred ca cineva e atat de prost sa ramana toata viata caporal.
  2.Ca si in civilie se prea poate ca in armata sa intri in conflict cu superiorii tai.
  Eu iti zic din experienta mea.
  Daca incerci sa devii un soldat bun, sa respecti ofiterii si cadrele militare, e putin probabil ca ei te vor injosi. Si daca vor face asta, rabda, caci si rabdarea trebuie sa o exersezi.
  In legiune vei fi si mai tare injosit decat in Romania. Iti zic cu siguranta.
  3.A trage cu arma nu este decat o joaca. Nu vreau sa intru in amanunte.
  Daca Armata Romana va trebui sa te antreneze pentru tragere, vor gasi destula munitie pentru tine.
  4.Sa maturi unitatea nu e o activitate injositoare. Gandeste-te ca pana si acesta activitate e folositoare si o faci pentru patrie. In legiune vei face mult mai multe lucruri injositoare si plictisitoare. Nu iti imagina ca acolo te asteapta o aventura placuta si banoasa, caci te inseli amarnic!

  Eu ti-am dat sfaturile mele care nu sunt luate din carti ci sunt rezultatul unei lungi experiente de viata. Pentru tine tu hotarasti insa!

  PS.Inainte de toate nu uita ca in afara de armata mai sunt multe de facut pe lumea asta.
  Stiu ca e greu. Dar trebuie sa lupti!
  Curaj!

 299. cornake

  MAI LUMINIC SI IN LEGIUNE AI SA MATURI SI ETC MAI MULT DECAT ITI POTI IMAGINA SI O DA FI ANJOSIT

 300. Luminic

  @cornake
  Si eu am zis in articolul meu la fel.
  Citeste comentariul complet, te rog.

 301. senea

  Luminic ai totala dreptate dupa km am zis in legiune nu umbla cainii k covrigii in coada dar nici k in romania nu e .
  Important e …fiecare isi sustine punctul de vedere si noi suntem poate un pik diferiti. Tu esti un patriot desavarsit iar eu nu dau doi banii pe tara asta. Eu dak da domnu’ sa intru in legiune …pardon toti sa intram in legiune”…nu ma duk pt. banii doamne fereste, ma duk pt. o viata noua si pt. a scapa de tara asta
  Apropo este adevarat si in leguine fereasca sfantu’ sa nu te integrezi k o sa ajungi sa fii umilit si facut in toate felurile.

 302. army

  prea multe borbe aiurea…
  Vad ca toata lumea vorbeste de legiune ca si cum ar cunoaste cum merg treburile pe aici dar prea putini dintre voi au spus lucruri adevarate,iar cei ce cunosc putin,asta se rezuma la instructie,sau mai grav, la cele 2-3 saptamani pe care le petreci la Aubagne.Eu am trecut demult pe acolo(2005) si ca sa ma prezint sunt un legionar,am 28 de ani, 5 ani de legiune ,actualmente in guiana franceza in sejur de 2 ani la 3REI,iar inainte am fost 3 ani la 2 REI.Am observat ca marea majoritate,din cei ce lasa anunturi aici sunt interesati de bani si mai putin de legiune.Vreti sa va spun ceva baieti?Daca veniti pentru bani in legiune,mai bine stati acasa,sau cautati-va altceva de lucru.Solda de legionar este salariul minim pe economie din franta,si sistemul este in asa facut incat daca nu ai un “doctrat in economie” nu poti sa pui mare lucru deoparte…in fine, aici nu e batut in cuie,unii dupa 5 ani au datorii,altii poate reusesc sa-si ia o masina de ocazie sa aiba unde-si baga solda mai tarziu…Cat despre viata de legionar, si aici parerile sunt impartite.Unii se acomodeaza bine, altii indura un chin si in cel mai fericit caz termina 5 ani, asta daca nu dezerteaza inainte,totul depinde de foarte multi factori:in ce regiment esti,ce grad ai,ce fel de om esti,si mai ales daca ai reusit sa iti creezi o viata civila in paralel,sa ai o prietena frantuzoaica(frantuzoaicele se feresc de legionari si mai ales de romani)sa iesi putin din sistemul asta de armata, sa ai o specialitate(eu sunt mecanic si sofer pe dif masini militare),atunci poate ajungi sa vezi legiunea altfel si sa fii aici ca intr-un loc de munca civil. Eu sincer nu regret ca m-am angajat desi nu neg dealtfel ca am pierdut multe lucruri…nu poti avea in viata tot.Oricum lucrurile pozitive sunt nenumarate… Ma minunez cand vad mesajele unor “tineri” ce au venit la legiune,au inceput testele, si cum in perioada aceia esti platit, dormi si mananci moca,in timpul zilei trebuie sa muncesti, nu intodeauna placut(la cantina, la marurat frunzele prin regiment,etc),si cum muncile astea nu erau in filmele pe care “tinerii” respectivi le-au vazut la televizor inaintea plecarii din ro…gata au renuntat… ca li s-a parut grea munca.Ce sa mai zic?daca vreti cu adevarat sa veniti, nu mai puneti atatea intrebari si veniti in aubagne,iar pentru admitere cel mai mult depinde de voi si de vointa voastra, nu de ei.Eu am intrat din prima, nu stiam o boaba de franceza,de lucrat lucrasem doar pe la firmele lui tata,de iesit din tara nu iesiseram pana atunci,iar la teste am mai venit cu un prieten ce a lucrat 5 ani la vanatori de munte in ro, dar in legiune a abandonat din prima zi.Iar daca nu intrati, asta e , o experienta…multa bafta la cei ce stiu ce vor,iar la copiii cu jocurile pe calculator si fitele de tip romanesc in cap,mai bine stati acasa si rugati-va mamicile sa va puna mancare in farfurie ca voi nu sunteti in stare!

 303. army

  un individ zice….
  Nu fi tu atat de sigur ca cei ce opteaza sa nu ramana in legiune,nu stiu sa-si puna in farfurie mancare,sau le este greu sa mature sau sa spele vase.,eu ..despre jocurile pe calculator…,ce sa spun ?…cred ca tot legionarii il practica mai des,….nu ma refer la recruti,…deoarece in oras mai greu cu iesitul,sau pur si simplu te izolezi chiar tu dupa atata timp de stat ca in regim de puscarie… apropo de sfaturi care le dai aici….as avea si eu o intrebare….cum de in Aubagne legionarii romani se feresc sa vb in limba romana,si nu ti-ar explica sau te-ar ajuta cu nimic,in schimb rusii sunt mult mai prietenosi cu concetatenii lor,si ii ajuta mai mult..

 304. army

  Deoarece prea putini romani constientizeaza de la inceput ce se cere de la ei acolo . Marea majoritate a romanilor cred ca li se cuvine orice ca sunt cea mai mare pwla din univers si fac o favoare Legiunii prezentandu`se la Aubagne . Adevarul este ca prea putini sunt dispusi sa aiba parte de privatiuni in interiorul Legiunii si si ii privesc pe legionari ca pe niste indivizi carora le vor arata ,, cum trebuie sa se comporte un legionar adevarat“sau ,,cum trebuie sa faca legiunea in cutare problema“ deoarece ei sunt posesorii adevarului absolut .Multi romani ajung pleaca acolo pentru a deveni un ,,engage gamelle“ . Romanii in general nu sunt in stare sa asculte de un sfat , uneori cand cineva ii sfatuie sa faca aia sau aia ca asa se face acolo o privesc ca pe un afront personal si se simt ofensati . Romanii in general nu pot suporta o critica la adresa lor inventand scuze in loc sa isi asume responsabilitatea . Romanii nu sunt uniti asa cum sunt rusii sau polonezii sau sarbii caci in general romanul e ros de invidia fata de capra vecinului in loc sa se gandeasca la binele comun . Romanul alege in general satisfactia pe moment , carpe diem , in loc sa gandeasca pe termen lung . Romanul prefera sa futa/fure un alt roman decat pe un strain caci este mai usor .Romanul cand ajunge la Aubagne pleaca din tara stiind ca va servi in cea mai cool armata din lume , moama is legionar va bat de va sparg mai ceva ca Rambo , dar da inapoi cand vede ca tre sa urce funia in fiecare zi , sa se trezeasca la ora 5 ,corvee&corvee , sa invete sa cante , sa se tarasca oe camp , sa ia lectii de franceza sau mai pe scurt cand vede ca tre sa munceasca , ajungand pana la dezertare . Romanul in general nu are cuvant , priveste angajamentul pe care si l`a luat ca pe o simpla bucata de hartie pe care o poate rupe cu de la sine putere . Si cea mai mare problema este aceea ca majoritatea frustratilor , ratatilor , dezertorilor care vin inapoi inventeaza tot soiul de povesti , basme in care ei au fost nedreptatiti – jigniti – fututi si ei erau nevinovati , albi , imaculati punand totul pe seama gradatilor , sistemului defectuos din legiune , ura afisata de ceilalti romani fata de ei( in general justificata, la fel de bine cum sunt romani care servesc cu cinste si onoare sunt si ratati care asteapta sa treaca aia 5 ani curatand cartofi la bucatarie ca sa se intoarca acasa sa se laude cu aventurile din Legiune) , punand totul pe seama altcuiva decat sine insusi . O zicala des vehiculata spune ,, La vie est durre mais la gamelle est sure “ . Adevarul este ca nu toti oamenii se pot adapta la Legiune , nici vorba ca Legiunea sa se modeleze dupa candidati de asta cand auzi remarci defaimatoare la adresa ei sunt in general venite de la frustrati de genul cewlor de mai sus . Viata in legiunea poate parea dura pentru unii , dar la fel de bine cum unul prefera sa se duca in Bamboo sa se sparga in figuri ca asa se simte el bine , sau altul isi ia un Land Rover sa se dea prin noroaie , altul sa creasca vite , la fel de bine pot fi si persoane care sa caute acest stil de viata . Cine sunteti voi sa ii condamnati-criticati pe ei pentru alegerea facuta ? Aceasta este o mare problema des intalnita la romani : cred ca au dreptul sa critice , enunte pareri , dea sfaturi sa indrume in nspe mii de probleme . Total gresit , intr`o lume utopica probabil e corect dar in realitatea asta nu sunt toti egali . Daca sunteti frustrati de genul celor de mai sus care nu aveti nici un drept sa ii criticati abtineti`va . Nu suntem dumnezei ca sa ne dam cu parerea in toate privintele sau sa luam decizii de pe margine . Un legionar cu 15 ani de servici a sintetizat legiunea in 3 cuvinte : ,,Dura dar dreapta“. In fond este o armata in adevaratul sens al cuvantului nu Salvation Army .

  Acum ai primit raspunsul . Multumit?

  PS: Romanul crede ca trebuie sa i se raspunda la orice intrebare iar in cazul in care dorinta ii este indeplinita dar nu este raspunsul asteptat el va nega adevarul , caci este roman si doar el are dreptate

 305. dan

  Pentru Army
  Ai dreptate in mare parte in ceea ce ai scris , vad duar ca esti un pic nehotarit ,asa este la inceput.Romani care vin acum din romania au o alta educatie si uni nu o au deloc se vede ca valoarea scoli Romane este sub mediocru dupa ce asculta manele se uita la OTV si joaca la consola ce vrei sa iasa , dar te rog incearca sa ii ajuti sa vada ce este important in viata daca toti cei mai vechi le dam o mina de ajutor poate macar o parte o vor lua pe calea buna.
  Si pentru tine iti spun ca sunt momente grele in viata unui Legionar fixeazati doua lucruri sa treci sous off si sa iesi la pensie.
  Multa bafta si servici usor ai grija sa nu iei ceva din guiana.
  Pentru toti ceilalti in Legiune exista un cod de onoare care este respectat de toti da la ofiteri pina la legionari bagati la cap.

  1 – Légionnaire, tu es un volontaire servant la France avec honneur et fidélité.

  2 – Chaque légionnaire est ton frère d’arme, quelle que soit sa nationalité, sa race, sa religion. Tu lui manifestes toujours la solidarité étroite qui doit unir les membres d’une même famille.

  3 – Respectueux des traditions, attaché à tes chefs, la discipline et la camaraderie sont ta force, le courage et la loyauté tes vertus.

  4 – Fier de ton état de légionnaire, tu le montres dans ta tenue toujours élégante, ton comportement toujours digne mais modeste, ton casernement toujours net.

  5 – Soldat d’élite, tu t’entraînes avec rigueur, tu entretiens ton arme comme ton bien le plus précieux, tu as le souci constant de ta forme physique.

  6 – La mission est sacrée, tu l’exécutes jusqu’au bout et, s’il le faut, en opérations, au péril de ta vie.

  7 – Au combat tu agis sans passion et sans haine, tu respectes les ennemis vaincus, tu n’abandonnes jamais ni tes morts, ni tes blessés, ni tes armes

 306. army

  mai cititi ce zic shi altii…. sper ca o sa puna punct la multe…. shi pentru unii eroi!
  care se bat cu pumnul an piept de fiecare data
  sfatul meu ca deacu m-am saturat sa citesc rahaturi chiar shi de la unii oaneni de seama este sa mergeti shi sanu va uitati la aceste porcarii! curaj!!!
  era sa uit acestea le scrie un roman! nu eu! ca sa nu credeti ca fac discriminare!
  DACA VRETI SA SCRIETI VREUN COMETARIU LA ACESTE SPUSE SCRIETI DAR CU BARBATIE SI DE UN BARBAT NU DE UN RETARDAT CARE FACE VALURI SI PROVOACA TOATA LUMEA…
  MULTUMESC!

 307. army

  MULTUMESC DAN!
  am publicat astea fiindca mai sus am scris ca voi aduce info referitor la legiune sa vad ce vor mai zice shi o sa aduc tot ce este posibil! daca am zis ca o fac anseamna ca o fac!
  an primul rand pe toti ai intereseaza cum e acolo ce faci cum te antorci si cand tre sa bei apa! shtiind ca pe multi o sa-i ajute!
  info de pe site stiu mai toti dar problema ca toti cauta sa vb cu un legionar sau sa citeasca ce scrie un legionar asa ca m-am staruit daca ceva uitativa si la ora cand public sau scriu este trecut de 00:00 asa ca curaj luavar dracu si numai futetzi menta hai curaj si cititi si ce a scris dan acele reguli cine nustie sa-si caute traducator dar cititi!
  curaj! si bon voaiage!

 308. marcel

  Dan te rog baga id meu de mess pt ca as vrea sa vd cu tine ceva serios.poate imi dai nr de tel pe mess sa vb.ms

 309. marcel

  ID:pasarila_marcel

 310. florin

  am o mare rugaminte,…cine ma poate ajuta sa ma indrume cum sa procedez..vreau sa intru in legiune..
  pe scurt..viata mea a fost frumoasa..mi-am indeplinit dorintele pana acum..ce sa mai am fost fericit..dar dumnezueu mi-a luat tot casa,viata cariera…sotie tot..
  traiesc fara satisfactie…asa barem acolo imi voi incepe o noua viata..
  va rog mult cine ma poate ajuta sa ajung acolo..ii voi ramane recunoscator pe viata..astept un semn din partea acelui binevoitor…
  id meu>florin.ardeleanu

 311. no fear

  da ma army ai un adevar bani nu faci ..
  Dar ai fost in legiune spunemi care ii proba de foc cum o numesc ei akolo…dak esti smecher …nu vb numa sa nu taci …ca nu are rost…

 312. army

  pentru “no fear”

  “era sa uit acestea le scrie un roman! nu eu! ca sa nu credeti ca fac discriminare!”

  cred ca e clar!

  “army a spus:
  07 Iun, 2010 22:47
  salut!
  shi eu sunt din Republica Moldova!”

  mai vrei uite
  ” va nu am varsta care o aveti voi poate am doar 19 dar ia uite la comentariile mele shi uitativa la ale voastre ….mm”
  vezi eu am citit com tale shi scrii ca nu intri prea des ca esti an bucegi la antrenamente shi te cred!mmm fiecare cu a lui! shi ca te informeaza cineva! problema ta!
  dar tu dintrodata hop! mmm nu e nimic poate nu aveai timp mmm… shi asta poate sa fie!

  ia mai uite aici…

  “am ancercat sa ai tin restranshi dar vad ca sunt unii care o tin pe a lor schimb foaia
  am sa aduc tot tot ce e legat de legiune shi sa vad ce o sa scrie….multumesc mult”
  vezi…
  ati zic bon voaiage findca ai zis ca mergi an toamna! shi sa nu cazi la probe!
  pe curand!!!

 313. nikolas

  pt no fear

  bai omule dc te ambalezi asa?sa stii k aiki nu este vorba de smecherie,care e mai smecher sau care nu……..aiki ne spunem parerile despre un singur lucru LEGIUNEA da se pare ca tu te crezi ala mai smecher s ar putea dak mergi akolo cu gura asta mare,o sa ai de furca pe acolo asa ca mai bn stai relax si vezi de drumu thau.

 314. army

  bravo!
  salutre ;D

 315. yonutz

  bine spus :)

 316. yonutz

  mai army ce vreau sa te intreb daca am suferit mai intrecut o operatie in legatura cu o hernie de disk acum 3 ani si nu am sechele .. nika ar fi un motiv sa ma respinga taietura nu se vede doar cat un fir de par cam de 7-8 cm … ar fi o posibilitate sa nu ma accepte ..?:|

 317. nikolas

  pt yonutz

  nu cred k asta ar afecta cu ceva oricum uh o sa mai faci analize acolo dar uitate si uh pe site ul lor si vezi…..k trebuie sa scrie ;) si mai ales dak e de 3 ani cicatricea a trecut si nu cred k ar influentza cu ceva……..dak e sa te respinga in cel mai rau caz(Doamne fereste)ar faceo din alte motive.

 318. yonutz

  ms mult …

 319. army

  salut! tuturor legionarilor!!!
  pentru “yonutz”
  sal! nu cred ca e ceva grav!!! stai linishtit! mergi acolo la medical se va vedea doar sa nu ai alte probleme!ca sa te respinga! shi eu am o operatie la femur! shi e de 10 cm dar aproape nici nu se vede! este din 2001 caci cei din Republica Moldova nu te opereaza ci te spinteca :D vezi pregatestete de probe!ok!?
  aaaa dati-mi iD-urile voastre “yonutz & nikolas” sa discut cu voi poate va mai zic ceva ;D!

 320. army

  iD-ul meu este “tolyk_26_91″

 321. yonutz

  mersi army . De antrenat nici nu se pune problema fac 2 antrenamente pe zi unul la sala si altu pe stadion,alergare tractiuni,flotari pauza duminika stau cu gagica:D:))app miam facut pana acuma 3 controale analize tot ce inseamna corpu omenesc probleme am avut 3 cari atat :|dar leam rezolvat sper ca sa intru imi doresc de cand am avut 14 ani nici acuma nu sunt foarte mare am 19 cei drept dar prin august/septembrie sper sa fiu intrat doamne cat imi doresc asta :X:X

 322. yonutz

  app am uitat sami dai accept :P ca tiam dat add :P

 323. nikolas

  as vrea sa cer si eu un ajutor mik din partea voastra………inkep direct prin a va spune k eu sunt un tip increzator in mine….cand imi doresc un anumit lukru trag din rasputeri pana il obtin….acum de cand m am hotarat sa plek in Legiune sunt un pik descurajat …. fie de gurile ale unor oameni fie de mine….imi doresk enorm sa ajung acolo,ma antrenez cat se poate de mult dar uneori imi e teama sa nu fiu respins.Stiu,la toti dintre voi de aiki le e teama mai mult sau mai putin(chiar dak nu recunoasteti),si mikul ajutor pe care il cer este CUM SA FAK SA MA GANDESK CA TOTUL VA FI BINE?ADIK SA FIU INKREZATOR IN MINE. cand citesc articolele voastre si vad ca spuneti k sunt si sanse de a fi respin eu nu pot trai cu impresia asta nu o pot accepta…….va multumesc si sper sa primesk si eu un raspuns cat mai curand.

 324. hanganu andrei

  @army baga te rog id-ul meu ombladon_salonta , vorbim mai multe pe internet

 325. igoras

  mi-as dori foarte tare sa ajung in legiune dar cred ca nu e posibil deoarece no sami deschida viza sunt de natiune Moldoveneasca!!!!!!!!!!!!!Cine ma poate ajuta????

 326. lung paul

  Vreau sa intru in legiune dar nu stiu unde si cum sa ma duc vreau sa ajung acolo cat mai rapid , va multumesc mult daca ma ajutati si pe mine

 327. army

  salutare!!!
  @igoras
  contacteazama pe mine referitor la viza detin ceva info referitor la aceasta problema!!!
  iD”tolyk_26_91″

 328. nikolas

  va salut loome!!!!

  am si eu o problema si anume problema motivatiei …….unde la teste e si chestia asta MOTIVATIA cum as putea sa trec peste asta ? ce raspunsuri bune as putea sa aleg?sper sa primesk un raspuns multumesk

 329. army

  va contacteaza-ma sa-ti spun cate ceva am mai zis ca vreau sa vb cu tine!

 330. teanc adrian

  buna ma numesc teanc adrian si eu vreau k sa plec in agust in legiunea franceza eu ac sunt in spania munk am acte am serviciu tot dar eu nu vreau k sa plec in legiune pnt baniii nici gandd eu o cariera si stiu k sunt fc pnt asa ceva si am o rezistenta mare la fuga bataie la ori ce razist am 25 si nam fumat nicio data no beau si voi da tot ce am in mn k sa intruu multumesc bafta la toti s ganditiva inainte k sa mergeti ac k sa vadeti k nu e joca sunt multi off ala e in legiune merg s eu dar nu e asa cum credeti voi eu plec singur k nimeni e mai bnn

 331. teanc adrian

  idu meu wolf_men2373

 332. Valentin

  Salutare eu am 16 ani si imi doresc sa ajung in legiunea si locuiesc in italia de ceva timp fix langa franta am citit foarte mult despre legiunea straina si ma intreb daca pot intra la varsta asta!
  eu sunt sigur pe mine daca vreau sa fac ceva fac neaparat nimeni nu ma opreste vreau sa stiu mai multe detali!

 333. Valentin

  id meu este vali.moisian daca vreti facebook scrieti moisian valentin si ma gasiti multumesc mult si bafta la toti care vor sa ajunga unde vreau eu!

 334. teanc adrian

  sal me numesc teanc adrian daca e cn va care a fost in legiune pe bune nu vrajeala il rog k sa intrea pe idu meu multumesc wolf_men2373

 335. rf

  ba ce dracu vatiprostit la cap habar nu aveti ce este un legionar dar tuata lumea vb deparca au fost acolo siti care e ce mai dura operatiune ca voi nu veti mai fi voi ce de inainte de a va inrola si vet fi duar niste criminali care ucid pentru o suma de cacat adica mai concret 1135 de euroi si problema e alta si mai grea ca odata inrolat tivandut nu dur mintea si sufletul si vai viata vuastr cand veti fi din nou civili pentruca vet nu veti mai putea dormi macar o nuapte linistiti veti trai adevarate cosmare asa ca stai ma acolo unde santeti ca stati bine.

 336. x

  CEAU EXISTA VREO PERIOADA DE INSCRIERI ANUME? NU VREAU SA STIU NIMIK MAI MULT

 337. nikolas

  pt X

  inscrieri se fac in orike ce zi si la orice ora………..

 338. 198001

  vb asa urat de legiune,va ofera o noua viata si sigur mult mai buna decat ceea ce ati avut-o!

 339. Cicky

  buna ma numesc Ionut sunt din bistrita….acum am terminat liceul si ma gandesc serios sa ma inrolez in legiunea straina. Pt Dan …pt ca am vazut ca este cel mai documentat …te rog frumos ma poti ajuta cu mai multe informatii. Daca esti de acord iti la adresa mea de yahoo(cicky_balas)

 340. nik

  salut…. sunt nik.. Ba baieti in ziua de astazi legionarii mai ucid din placere?(CUM SPUN ALTII DE PE SITE)

 341. nik

  Eu cred ca ii ca si orice armata a lumii moderne dar mai bine antrenata.si nu cred ca mai sunt testele alea de curaj…te baga intr-un tunel dezafectat plin cu serpi veninos si cu scorpioi…..sau ala cu trecutul unui rau plin cu crocodili>>dar va rog frumos sa vb civilizat si serios despre aceasta tema..

 342. Laura

  Buna tuturor, iubitul meu a plecat pe 8 iunie in legiune, a trecut toate probele, iar acum este la Castel de o saptamana..am vb acum 2 zile foarte putin la telefon..cand mai are voie sa ma contacteze?

 343. nikolas

  pt laura

  te rog frumos spune mi si mie cum au fost probele?

 344. army

  @nik
  cine tia zis ca ucid din placere? aaa…
  tu daca te vei duce acolo vei ucide din placere?
  nu te teme de asta sunt prostii!sunt multi care se duc acolo la moment! 7mii shi ceva sunt! ce toti ashtia 7 mii ucid din placere?
  stai calm hi ia shi te pregateshte de probe ! la Castelnaudary acolo te fute tare ca sa vada daca rezishti! te ia noaptea te leaga la ochi ! te duce an zona necunoscuta! se fac shi de astea! an orice armata ca leg de exemplu se fac asha ceva! la rushi le fac asa la cei care sunt an sniperi”bereta rosie” asta este unul din ultimele teste! apoi KEPI BLANC shi pa mami! curaj ma ca au nevoie de baieti buni nu mamaligi shi de cei care se duc acolo sa se faca milionari!sunteti barbati! succes shi ardeti fundurile francezilor! :D

 345. army

  @laura
  asteapta ca el singur o sa te contcteze!cand o sa poata!
  bucurate pentru el ca a intrat fata de cei care nu au avut shansa din prima sau alte motive shi care ar da tot pentru a intra!
  ce vreai sa te sune an fiecare zi shi sati zica shi ce a mancat?!!!!
  nu acolo e legiune! sunt care nu suna an 5 ani!dar nu te speria!:D o sa sune cat de curand poate fiindca iubeshte! shi sunt sigur ca e cu gandul la tine shi se angrijoreaza daca esti bine! asa ca raspunde-i cu aceiashi moneda tine pumnii pentru el!:D bafta shi fiti fericiti!

 346. Laura

  Iti multumesc pentru sprijin Army…apreciez! Nu-mi fac mari griji pentru ca il cunosc, dar ma sperie ideea ca se poate ranii sau ca va primii vreo misiune mai grea…:( Cat despre probe…nu shtiu sa iti raspund Nicholas pt ca am vb doar 2 minutele…prea putin pt a intra in detalii…iti pot spune cum este el ca sa iti dai seama cum stau lucrurile. Ii place ordinea, regimul militar, rezistent la efort, apt medical si psihic si…foarte foarte foarte perseverent. Nu-ti trebuiesc prea multe, dar daca le ai pe astea..si putin noroc…poti intra asa cum iti doresti. Iti urez multa bafta!

 347. nick

  im puteti spune care este regimentul de lunetisti din legiune?
  sau cel montan?

 348. nikolas

  pt laura

  multumesk de raspuns….as vrea sa mai pastram legatura dak esti de acord…..iti pot lasa un id si vb….ms ink odata si imi place ca sunteti uniti si va iubiti,alte fete dak ar fi fost poate si ar fi cautat altul…dar sa nu discutam desprea asta….

 349. Laura

  Buna Nikolas, ne iubim indiferent de orice :)..id-ul meu este: anazonia.

 350. Laura

  asa suntem dintotdeauna…si experienta asta nu este mai presus de celelalte traite deja..asa ca nu are decat sa ne uneasca si mai mult..ceea ce este bine;)

 351. yonutz

  da da ..mai army scz ca nu am mai intrat pe net dar nu am avut cum pt ca mam mutat in alta parte sti u de ce … maine dim la ora 2 am avion ..ps scz de ce am vb dar am avut niste probleme cu bani si nu am ramas cu nustiu ce ..ai grija de tine . sa ne auzim de bine .. va urez succes viitorilor legionari fiti tari ca treceti peste toate .. ps din propria experientza army stie :) hai noroc;)

 352. BuG-ZErO

  salutare tuturora. ma abtin sa comentez prostiile spuse de alti pe acest forum dar am doar o rugaminte. daca stie cineva numele la marsul mortuar ce se canta cand un camarad din legiune este condus pe ultumul drum. am avut ocazia din pacate sa-l ascult si eu si as vrea sa caut versurile sa vad ce inseamna. Multumesc la cei care ma pot ajuta.

 353. nick

  Imi poate zice cineva care este regimentul de lunetist din legiune?

 354. nikolas

  pt nick.

  nu stiu dak legiunea are vreun regiment special pt lunetisti dar cred ca ar putea fi ori in regimentul de infanterie ori cel de combat……uitate si uh pe site ul lor si vezi……

 355. robert pascu

  ce sanse am la 39 ani

 356. nikolas

  pt domnu’ pascu

  in site ul lor spun pana la 40 de ani,dar nu se poate spune cate sanse sunt…..am un prieten care a fost in Frantza in legiune si a fost respins …… are 37 de ani si este si casatorit …..probabil de aceea a fost respins,oricum cred ca ar trebui sa inkercati ce aveti de pierdut?…… bilet de avion si go pregatit fizik si psihik sa fiti.dak va hoatrati multa bafta(sa nu credeti ca vreau sa va descurajez)

 357. eu imi doresc f mult sa intru in legiune…dar pe siteul lor scrie ca trebuie sa te duci in franta pe resursele(bani) tale…si eu nu am de unde acesti bani…pt ca iti trebuie ceva…asa sunt eu mi-a placut intotdeauna sa fie pe oriunde instructie si cred eu ca in legiune e cel mai perfect loc unde pot fi,dar e greu pana sa ajungi acolo…care poate sa-mi dea o parere ma geseste pe id “dodokilleru”

 358. nepotu

  dupa toate commentu-rile citete va impartasesc parerea mea : in primul rand chestiia asta nu e pt fete asa ca lasatzi comenturile sii p…. mea chestia asta e pt oameni tinerii si fara alternatiiva care stiiiu ca la altceva nu sunt buni ,oameni care stiiu ca alta sansa nu au inca o data legiiunea nu are divizie de fete iar pt baietzi muulta bafta

 359. bogdan

  AM TERMINAT ARMATA IN IANUARIE 1989.APOI,DUPA REVOLUTIE,IMPREUNA CU 5 PRIETENI NE-AM INROLAT LA AUBAGNE.DIN 1990 SI PINA ACUM (MAI 2010)ACOLO NE-AM PETRECUT O PARTE DIN VIATA…DA,ACOLO.LA CEI MAI RENEGATI OAMENI,cum zic unii copii de titza chiar de au 25-30ani.DAR,A MERITAT?…DESIGUR.AS LUA TIMPUL DE LA INCEPUT.

 360. mama lupului

  pt florin scuze k nam mai sunat dar am avut ceva treaba o sa-ti explic la tel.si dak cit acest mes.ai reusit?si o intrebare dak ai lucrat in armata se pune gradu pe kre lai avut?sau o iei de la inceput de la zero?asta e nr meu de tel 0748483801 dati vreun semn

 361. valy B

  e greu sa ajungi sa fii ales;)….cu toti speram…dar undeva in mintea noastra stim ca e ff greu;)….totusi ma pregatesc…si la anu asi vrea sa ajung la aubagne:-p…succes tuturor:)

 362. pif_012003

  sal. am 33 ani si doresc sa intru in legiunea straia.am o experienta de viata cunosc lege junglei. imi plac armele si le si pratic. sunt un singuratic care doreste sa intre in legiune. cei care ma puteti ajuta cu anumite sfaturi putem discuta pe id. piff_012003 messinger yaho

 363. George

  mha intrati pe http://www.legion-recrute.com si aici is toate detaliile:probe sportive,probleme cu ochii,conditii de angajare,salariul…etc.Dar trebuie sa stii oleak franceza ca e site oficial:D:D:D mult noroc celor care vor sa plece;)

 364. Spuneti va rog daca sunt politist care e procdura de a ma inrola in rindul legionarilor francezi.
  Si care sunt conditile.
  Mias dori sa duc serviciul militar in legiunea franveza.Am sanse de a fi in rolat sau nu?

 365. Ce fel de teste medicale sau psihice sunt la inrolare?

 366. Zeuu

  Ma numesc Alex si asi dorii sa ajung in legiune nu stiu de unde sa incep probele fizice si psihice nu am problemele problema este limba franceza nu stiu eu sunt romin si am 20 de anii dar nu stiu unde exact in franta sa ajung asi dorii o adresa ca sa stiu exact unde si cu ce trebuie sa ajung daca ma poate ajuta careva ID Zeuu_2009 cea mai grea arma mercenarii chiar o iubesc si o respect

 367. cezar.gogoasa

  daca sunt soldat in armata romana,pot merge in legiune fara sa imi dau demisia de aici?

 368. Antonescu Cosmin

  Salut sunt Antonescu Cosmin,am 23ani si imi doresc foarte mult sa ajung in Legiunea Straina Franceza. Sunt roman si nu vorbesc bine limba fraceza ,dar sunt sa o invat pentru a fi acceptat. Va multumesc.

 369. Antonescu Cosmin

  Salut sunt Antonescu Cosmin,am 23ani si imi doresc foarte mult sa ajung in Legiunea Straina Franceza. Sunt roman si nu vorbesc bine limba fraceza ,dar sunt dispus sa o invat pentru a fi acceptat. Va multumesc.

 370. Serban

  va salut! “se semnează un contract pe 5 ani şi se pleacă într-una din bazele legiunii pentru antrenamente.” as fi ipocrit daca as spune ca partea asta nu ma intereseaza si sunt de parere ca toti cei selectionati prind un contract identic unul cu celalalt. daca a-ti trecut prin asa ceva v-as ruga sa imi spuneti despre ce suma ar fi vorba si totusi.. ce limba se vorbeste? dar, daca nu o stapanesti chiar atat de bine la inceput conteaza? multumesc anticipat astept raspuns

 371. Serban

  Va salut!! “Selecţia finală (7 zile) – se semnează un contract pe 5 ani şi se pleacă într-una din bazele legiunii pentru antrenamente.” pentru inceput as vrea sa va spun de ce am mentionat enuntul de mai sus: cred ca as fi ipocrit daca nu m-ar interesa partea financiara si cred ca aceasta parte intereseaza pe toata lumea ca doar nu se duce acolo cu pretul vietii daca nu exista un contract motivant. totusi despre ce suma e vorba? daca a-ti trecut prin legiune ar trebui sa stiti cam pe unde bate suma de inceput cu toate ca am impresia ca de inceput se face un contract identic unul cu celalalt pentru toata lumea. as mai fi interesat ce limba se vorbeste? din cate am observat am dedus ca e vba de limba franceza.. totusi.. e problema daca nu o stapanim atat de bine de inceput?? si va mai deranjez cu o ultima intrebare… care sunt studiile minime pentru a intra si cati ani trebuie sa ai impliniti? Va multumesc antipicat! astept raspunsul d-voastra.

 372. stefan

  mas duce si eu:)

 373. Florin

  Vad aici multe comenturi de la pustani de 17 15 ani care nici nu stiu ce iseamna viata si vor in legiunea straina,fratilor sa nu credeti ca acolo mai sinteti langa mamica acasa sa va puna in farfurie si sa va stearga nasul ori de cate ori e nevoie,nu mai visati cu ochii deschisi ,ca si simpla armata care se facea in romania va dobora puneti mana pe carte si invatati,vedetiva de treaba voastra ca legiunea nu se mananca asa cum credeti voi,acolo exista multa munca ,durere ,daruire,seriozitate.

 374. andrei

  sal as vrea sa man rolez si io nam probleme cu omoratul oamenilor sau deaavea pe cneva pe “constiinta” pur si simplu num pasa de nimik.as vrea sa stiu ce studii tre sa ai?
  bft tuturor… rs ..

 375. iulian

  daca doreste cineva sa mearga in legiunea straina,va astept la tel.0745.035.840

 376. nikolas

  salut iulian lasa.mi o adresa de mess as vrea sa te intreb cate ceva,asta dak nu te deranjeaza k ti.l cer….

 377. coman dan

  portaru de la server _ de ce nu publici ce am de comentat?

 378. coman dan

  s o tragi in MATA portare , chiar esti un sado masochist

 379. coman dan

  portare te rog sa mi publici comentariu

 380. coman dan

  pt Moraru V _ da mi te rog adr de mail sa ti dau detali despre teste

 381. necesar

  nu am mai intrat de 2-3 luni pe situl asta…cand aveam si eu de gand sa merg in legiune :))….acuma cand vad ce se discuta aici…imi lasa un gust amar….pfff….nu mai am ce sa caut pe aici…la inceput era treaba serioasa la acest articol….pacat….si pacat de site ca are articole bune…acest articol cu legiunea straina e ruinat….si numai din commentarii…:|

 382. sergiu

  pentru cei ce vor sa se inroleze in legiunea straina si nu sau documentat e simplu, pentru inceput ar fi bine sa stiti macar engleza daca nu ca sa va fie cat mai usor mergeti la niste cursuri de francezi si putina sala adica alergari in fiecare zi ca sa fiti instare sa alergati 3km in 14 minute si putina foorta in maini pentru inceput restu vei dobandi acolo, apoi cand te ajungi acolo ai trecut testele tot bun si tiai facut un contract care ii minim de 5 ani in timpu asta nai voie sa iesi di franta nai voie sa iesi nici unde ti se ia actele bagajele tot primesti de la iei tot ceti trebuie poti s apleci cand vrei (tensiunea pshihica si fizica sunt solicitate la maxim aveti nevoie de o motivatie serios pentru asa ce altfel nare nu veti reusi, salarile dupa 2 ani daca ati rezistat atita fara prea multre pedepse vor fi pana la 5-7 mii de euro pe luna iar vor incepe misiunile vor fi o gramada legiunea straina si la ora actuala
  au o gramada de misiuni in tot felu de locuri teroristi, pirati misiuni de salvare etc 1 din 7 legionari mor in unele misiuni dar naveti de ce sa va faceti griji misiunile sunt platite pana la 200mii de euro pe misiune si mai mult si cum am zis sunt o gramada dupa ce terminati contractul de 5 ani cu legiunea straina veti primi si un fel de pensie de soldat dar puteti continua mai departe …. http://www.youtube.com/watch?v=pQhFFhF6eUA

 383. no fear

  fratilor care mai vor sa stie ceva despre legiunea franceza o sa va zic saptaman viitoare atunci plec sa imi sustin examenele
  ….i intreba cnv de o injectie care ti se afce nu ii adevarat si odata intra in legiune telefonu nu poti sal mai folosesti si nu ai voie cu telefon cu camera foto video. vb sapt viiotare …desi eu sper sa intru …

 384. ALexandru

  salut.sunt clasa a 11a si mai am 2 ani de liceu.As dori sa ma inrolez si eu in Legiune insa am cateva nelamuriri…

  ce statura este impusa de exemplu eu nu sunt foarte inalt(1.60)

  daca parcatic un port si anume Karate fiind legitimat in cadrul acestui sport am vreun beneficiu sau o sansa in plus in a ma inrola?

  ptici_4ever_2007 ID-ul meu de emss..daca e cineva binevoitor sa imi dea si mie unele raspunsuri!

 385. Wolf

  Imi place sa citesc articolele de pe site dar comentariile sunt chiar savuroase! Nu pot sa cred ca sunt atatia tineri care in anul 2010 cred ca tot ce zboara se mananca.90% din cei care vor sa intre in legiune nu ar trece de examenele psihologice pentru simplul fapt ca ei nu stiu ce vor! Nu au simtit reculul unei arme,nu stiu ce insemna frica efectiva de ceva,isi pierd cumpatul la citirea unor contre verbale.Mai sunt si legionari care isi dau cu parerea.In armata romana tot voluntar esti,tot bani putini castigi,nu te opreste nimeni sa fii super soldat ,sa te antrenezi astfel incat sa fii respectat de colegii tai si poti da cu flit si la comandantii tai daca esti tare pe meserie, lucru pe care in legiune nu il poti face.Lasa-ti legiunea pe seama celor ratati in tara sau celor care prefera sa fie comandati de ,,prietenii” francezi.

 386. nikolas

  pt wolf

  sa stii k nu doar cei ratati merg in Legiune…..merg pt k li se ofera o sansa de a face ceva cu viatza lor….uh o sa spui:”fak prost ceea ce fak cu viatza lor”asta e dak asa au ales ……sper k nu te superi k am raspuns asa,dar sunt unul dintre oamenii aceia care nu simte altceva decat sa fie fidel Legiunii ms si nu te supara :)

 387. ALexandru

  si ce faci in tara?Iti asumi cam aceleasi riscuri ca si in legiune pe un salariu cam de 100 de ori mai mic???Sincer mie imi e oarte sila de aceasta tara…Cat despre spusele lui wolf despre frica si teama aceleasi le simti sin cadrul armatei romane…decat ca o sa ti in mana o arma mai proasta,orice mai prost pe cand acolo tot riscul isi are rostul

 388. SEREA MARIAN-BOGDAN

  NU AM BANI SA AJUNG.DAR SUNT FOARTE BUN.FAC PARTE DIN ECHIPA A.T.

 389. roz

  am citit cateva comentarii si mi se pare niste comentari foarte proste
  ce crezi k dak megi in lefiunea franceza gata ai mers acolo si pe loc devii mercenar fii serios omule ai vise frumuoase dar lasale mai usork nu e cum crezi uh

 390. florin

  am 15 ani si sunt sportiv de performanta practic box as dori fff mult la 19 ani sa ajung an legiunea franceza stiu ff bn ce anseamna legiunea mia povestit unchimiu a fost an legiune :P deja ma antrenez pentru legiunea franceza nu prea ma intereseaza bani .

 391. Marecu Alex

  Daca aveti sange in instalatie mergeti singuri nu puneti atatea intrebari

 392. George

  Am 2o de ani , am terminat liceul anu trecut si sunt student la A.N.E.F.S. Bucuresti , am trecut anul 2 si facultatea mi se pare o prostie . Am facut rugby de la 11 ani si anul trecut m-am lasat , am fost campion national 5 ani la rand dar m-am lasat de rugby pentru ca este un sport foarte prost platit la noi in tara. M-am gandit foarte bine si vreau sa ma inrolez in Legiune Franceza , din cate am vazut pe site si am si vorbit cu prieteni care au fost acolo mi se pare o adevarata provocare

 393. cristy

  am citit ce ati scris pe aci:))numai tampeni :))fratele meu este in legiune de 4 ani si daca el nu stie cum este viata de legionar atunci nimeni!este adevarat este greu sa ajungi acolo dar daca ai conditiut fizica si nai probleme la dantura totul ii oke;)

 394. ion

  POT OARE FI INROLATI IN LEGIUNE CETATENI DIN R. MOLDOVA? SI DACA DA CARE ESTE PROCEDURA SI ACTELE SI CONDITIILE NECESARE

 395. marius

  salut! numele meu este marius si am 19 ani. as dori si eu cat mai multe informatii despre cum e sa fii legionar de la cineva care a fost in legiune. Este chiar asa kum spun unii ka este???

 396. nikolas

  pt marius

  da intradevar o mare parte din ce ai aflat este adevarat…..bn nu e este foarte greu trebuie sa fi pregatiti si fizik si psihic…nu este de joaca trebuie sa te gandesty bn inainte de a face pasu asta.Gandeste te bn dak asta simti sa faci nu iti sta nimeni in drum i ati inima in dinti antreneaza te bn si incerca sa mergi akolo bafta

 397. yannis sebastian

  vorbiti cu totii numai prostii si numai minciuni, cine v-a zis voua de asasini, de mercenari….si nici macar nu se fac inscrieri la noi in tara. Am fost 5 ani in legiune, dar tin sa va zic ca legiunea franceza e pur si simplu armata, nimic mai mul, intradevar se dau teste fizice si psihice dar nu sunt greu de trecut si nu trebuie sa faci 300 de flotari, se fac minim 9 tractiuni, minim 6 sau 7 paliere de alergat si urcarea pe funie 9 metri. nu mai vorbiti daca nu stiti…a si sa nu credeti ca o sa va imbogatiti in legiune, cine doreste mai multe detalii ma gasiti pe id-ul yannis_sebastian

 398. GIVEN TO MY GARL ROMANIA BARBU VIOREL 187 SPLAI ,WATH BROKEN FEM BLAD MY YO + KILL HANDRED DOLARS 22.08.2010

 399. Seth Sauron

  Va salut pe toti….!!! Sunt fost combatant din Legiunea Straina si am 39 de ani. Am activat ca legionar 13 ani. Constat o totala dezinformare. Tot ce s-a scris pâna în prezent, este total fals si neadevarat. Toti aveti dreptul , daca asa considerati, sa incercati sa fiti recrutati in aceasta armata de elita. Atentie insa, daca aveti retineri in sensul ca aceasta recrutare o veti efectua doar pt a avea un CV ceva mai bogat, parerea mea, renuntati din start.SA NU MINTI, SA NU FURI, SA NU FUGI LA GREU,(SE REFERA LA CU TOTUL SI CU TOTUL DIFERIT DE CEEA CE VOI GANDITI ACUM) de ex 3 reguli simple pe care si armata SUA le respecta. Loialitatea fata de camarazi, devotiunea..etc…..e f mult de vb…..si nu in ultimul rand…PSIHICUL, acesta te face sa devi un adevarat legionar, de conditia fizica..se ocupa cei de acolo….iar daca ai o conditie fizica putin mai deosebita, reprezinta un avantaj, in schimb, psihicul, este adevarata arma a unui legionar. [email protected] seth.sauron id mess. Înainte de a lua aceasta decizie, fa-ti o analiza personala generala, sfatul meu.

 400. coca mihai

  pt dan ai nr meu de tel 0755922926sunama pana miercuri k merg inapoi 2 rei

 401. iulian

  pentru Nikolas si pentru toti cei care vor sa mearga in Legiunea Straina sunati la tel:0745.035.840 sau 0033/647.248.984(Franta)id yahoo messenger:iulian_blaga

 402. coca mihai

  skuzama am gresit nr 0755922925

 403. galactik09

  kabron_mafy09 …..care stie mai multe si cum e in legiuni sa ma contacteze si pe mn va rog mult de tot … as vrea si asta imi doresc cel mai mult sa ajung acolo …. si astea care zic ca acol e iadu …. sa nu vb aiurea de parca voi atzi fost acol si stitzi cum e … astea care isi doresc sa merga acol mergetzi fratilor k nu avetzi nimik de pierdut …. si o sa fi un om mare daca vei ajunge acol …doamne ajuta sa ajung si eu acol …..bafta tuturor

 404. Dutzu

  sal am 15 ani si imi doresc mult sa ma inrolez in legiunea straina.dupa ce termin scoala imi voi incerca norocul…la fel cum am incercat si pt liceul militar dar din pacate nu am avut o medie destul de mare…deja ma pun pe antrenament sa fiu pregatit si icnerc sa fiu cat mai de gheatza sa nu am mila de nimic ca sa stiu ca am sanse acolo:P va las id meu daca imi puteti da mai multe informati despre legiune [email protected]

 405. masimomas

  salut.As vrea sa aflu mai multe detalii despre testul psihotehnic,nu ca mi-ar fi frica dar vreau sa stiu cu ce se mananca.Multumesc

 406. pisicuta

  prietenul meu este legionar…de 1 an jumate…si desii isi iubeste meseria este foarte greu..numai el stie cat a tras in misiuni…viata acolo este cumplita..asta este realitatea..ajungi sa iubesti si cele mai mici realitati cotidiene atunci cand esti privat de ele…in plus..psihic trebuie sa fi extrem de tare..are puterea sa zambeasca chiar si cand e nemancat de cateva zile, sau nedormit tot asa…si cel mai greu este inceputul acolo…pentru toti ce care vreti sa va inrolati : prima luna , daca ati fost admisi, este catastrofala, efortul fizik nu se compara cu nimic din ceea ce puteai face acasa..poti fi tu ..sportiv de performata..tot abia rezisti..totul porneste de la psihic..daca iti impui ceva si esti hotarat sa rezistio vei face,,daca nu, vei ceda foarte repede,,si nu putini sunt cei care dezerteaza..mai ales inainte de misiuni

 407. pisicuta

  un baiat a scris mai sus, ca nu e iadul e pamant: ei bine este, si o spun in cunostinta de cauza. voi habar nu aveti ce inseamna. nu este ca si cum demonstrezi cuiva ceva, sau pari mai interesant sua mai smecher in ochii celorlalti. viata iti este pusa in pericol zilnik…iar ordinele trebuie executate,,asta este diferenta majora intre armata obisnuita si legiune. in legiune un ordin se executa cu pretul vietii, nu ai voie sa spui nimic,,esti pur si simplu carne de tun. si intre noi fie vorba, pentru 1 mie si ceva de euro pe luna, asta fara misuni, nu merita.

 408. pisicuta

  sfatul meu, pentru cei care au scris ca isi doresc sa mearga acolo, mai ales cei mai tineri dintre ei, puneti dragilor mana pe carte, si vedetiva de treaba voastra ca doar o viata aveti.

 409. pisicuta

  ca un ultim comentariu, va spun ca nimic din ceea ce cititi pe net, sau din documentarele pe care le vedeti la tv nu este adv,,asta in proportie de 90%.

 410. nikolas

  pt. pisicuta

  ai mare dreptate din toate punctele de vedere,cu ce se intampla la tv sau alte documentare,cu adevaruri sau neadevaruri.Eu am 20 de ani si nu sunt un pusti oarecare acu’ sa nu te gandesty ca sunt de bani gata sau am totul la picioare,nu.Am terminat liceul si am haotarat sa plek,dc?pt ca asa simt acolo ma regasesk din totdeauna mi a placut viata ordonata,si nu conteaza cat de greu imi va fi.Stiu ca nu este chiar asa de placut acolo dar sper ca am o motivatie destul de puternik sa pot reusi.Sa ai rabdare si sperante si multa bafta pt prietenu tau.

 411. Raz

  toate tin de psihologia omului…nu de forta nu stiu de care sau noroc…. de ce nu ganditi putin…

 412. Freyvior

  Buna ziua tuturor…as vrea si eu mai multe informatii despre legiune…orice…am 18 ani,termin clasa a XII a si as vrea sa ma inrolez in legiune am practicat lupte libere si muay thay contactati-ma la id Prometeus_is_the_best va multumesc

 413. roberto

  Slutare am si eu o intrebare,stiti cumva daca ai dantura refacuta total?pt ca eu am avut un accident,ma pot inrola in legiune,ast un rasap de la orikre care este in masura sa imi dea un raspuns multa bafta tuturor ce vor sa ajunga in legune..

 414. In primul rand vreau sa multumesc autorilor acestui articol destul de informativ ;locuiesc in germania am 24 ani si am decis sa ma inrolez in legiune este dificil aceste testari riguroase pana la sange dar sper sa resusec sa trec cu brio intr-o sapt plec spre strasbourg pentru inregistrare si sper sa reusesc.

 415. gabriel

  Un salut calduros tuturor ROMANILOR care vor sa aiba onoarea sa servesca si sa devina un LEGIONAR mergeti fratilor merget!! si faceti TRA ai vostri parinti frati surori MANDRI de voi!!!!! caci numai asta nea ramas!!! sanatate sa aveti si le faceti pe toate.Ascultati de ai vostri superiori asa cum ati ascultat acasa de MAMA TATA.Fiti inteligenti si muncitori caci ROMANI!!! santeti.Asa sa faceti!!!!Asa sa faceti!!! Asa sa vajute dumnezru si tot el sa va aiba an asa pza caci FII DE ROMANI santeti.Cu toata stima si respect un al vostru prieten pe nume gabriel

 416. Enjoy joy

  Salut. stie cineva daca trebuie s aai bani in plus la tine cand pleci? (50 de euro parca era inainte)si daca stie cineva ce autocare pleaca si de unde (din bucuresti)

 417. Lilly Pirv

  ca sa poti auunge in Legiune, trebuie sa sti franceza la perfectie??? si inca o intrbare, fete pot merge in Legiune???

 418. Lilly Pirv

  daca vrei sa ajungi in legiune trebuie sa sti franceza neaparat?? si fete au voie?

 419. tudor

  din tot ce am citit din comentariile expuse pe acest site sunt persoane care vor sa renuntati sa va inrolati:nu o faceti,dak va place cu adevarat,va cunoasteti bn pe voi insiva si credeti k puteti rezista,nu mai pierdeti vremea citind toate porcariile..

 420. P.A.

  poti sa iti alegi batalionul la care vrei sa fi repartizat?

 421. P.A.

  banii castigati intr-o luna sau o perioada scurta de 2-3 luni pot fi trimisi acasa in tara?
  permisie din cat in cat timp ai?

 422. Andrey

  cu cine pot lua legatura pt a merge??

 423. Andrey

  il rog pe administratorul site-ului sa mi le trimita prin mail plsss mult

 424. nikolas

  un sfat pt Andrey…………eu zik sa te duki singur,esty vazut mult mai bn….iar dak mai mergi cu cineva unul din voi pleaca…asa singur se poate sa ai mai multe sanse

 425. Am citit comentariile de pe site , fiecare crede ce vrea,si cine are curaj merge,nu baga in seama toate comentariile, Eu sper sa ma pornesc in maxim o luna, adica nu sunt doar eu , suntem 2 baieti,dintre care unul a mai fost in legiune. Daca vrea cineva sa plece o data cu noi sa trimita e-mail la adresa [email protected] (sper sa nu apara probleme pentru a anula plecare) Bafta tuturor care pleaca.

 426. 779-sn

  mai baieti vad ca fierbe sangele in voi ! nu va mai ganditi la moarte , probabil o sa spuneti ; dar noi nu ne gandim la moarte !! asa este dar gandindu-va la legiune va ganditi la moarte ! aveti macar idee ce inseamna o farama de legiune?????? vad ca multi se dau stiutori si fosti legionari ( facteur morts ) daca stiti ce inseamna ! voi nu vreti o familie? in copil? vreti sa fiti eroi??? stati calmi asta nu exista
  acolo exista doar ura si durere, acolo nu te gandesti decat ca trebuie sa maninci nisip si in acelasi timp sa inveti franceza ( in cazul in care nu o stiti ), acolo esti supus unor reguli 24/24 , acolo nu exista somn ci odihna ,, acolo o sa vrei sa mori dupa 2 luni de antrenament , cand ai sa fii parasutat la 35 km de baza in desert doar cu 50 ml de apa la o temp de 48 grade la umbra si un timp de revenire de 24h ce ai sa faci domnule legionar??? si inca ceva acolo nu exista nimeni sa te ajute sau sa te ghideze in desert spun asta pentru ca daca nu reusesti sa te intorci nu te cauta nimeni ! ce ai sa faci cand pentru unu din grupa ta ( fiecare pluton are 4 grupe de cate 8 luptatori ) care tuseste fara a cere permisiunea ,primiti 2 km?? stii ce inseamna?? hai sa te luminez ! aveti de carat 2 km un podet de fier peste care trece camionul cand ramine intepenit in nisip , ai idee cat cantareste ala? hai sa te incurajez ;800 kg adica 100 pt fiecare !! inca te mai gandesti sa pleci??? hai sa iti dau un mic test pe care l-am primit si facut si eu ; esti la 50 grade in desert la ora 14 , ai doar bidonul gol hainele de pe tine si mai ai 20 km de mers , cum faci rost de apa????

 427. am si eu o intrebare referitoare la testul medical, daca sunt discromat( o boala din nastere la ochi) pot fi respins din aceasta cauza.

 428. sunt din romania cum as putea sa ma inscriu id razvan.ro69

 429. fratilor legiunea nu e pentru oricine…doar cei puternici din toate punctele de vedere reusesc…daca crezi ca poti dormi 2 ore pe noapte sa mananci o data pe zi si toata ziua sa bagi antrenament e ceva ce nu orice smardoi din coltul blocului o poate face…bafta celor care pleaca

 430. sa te inscri e foarte simplu …pleci la augbane e la cativa km de marseille si te prezinti la centru cu 2 perechi de chiloti pasta de dinti sapun sampon lame de ras un prosop si mult curaj…daca aveti passaport luati-l cu voi pt ca sapt trecuta a dat afara 17 romani pe motiv ca nu aveau passaportul

 431. Roger

  Ma numes Faur Roger Victor am 22 de ani si as dorie tare mult sa ma inscriu in Legiunea Franceza,daca mere cineva sa se inroleze sa ma contacteze la id de yahoo:[email protected] sau sa ma sune la nr de telefon 0757136460 ca as dori sa ma duc cu cineva si nu singur din mai multe motive si da nu stiu franceza am vointa nu am fizic calumea dar am psihic puternic si tare mult as dorie sa ma inrolez in legiunea va rog sa ma contacteze cineva care e dispus sa ma ajute cu informatie sau sa mearga cu mine la centrul de recrutare ca sa ne incercam norocul.

 432. Corneliu

  Tot ce ai nevoie este să ai între 17 şi 40 de ani (pentru minori este nevoie de consimţământul legalizat al părinţilor), un act de identitate valid, să fii sănătos tun şi să ai capacitatea fizică şi psihică să faci faţă testelor dure de selecţie la care eşti supus înainte de a fi încorporat. Nu este obligatoriu să fi efectuat stagiul militar anterior şi nici să ai cunoştinţe fie şi minimale de limba franceză, deoarece Legiunea se va ocupa de instruirea ta. Iar dacă vrei să-ţi declari o altă identitate o poţi face, în special dacă ai un trecut pe care vrei să-l dai uitării. Trebuie să ştii şi că la înrolare, indiferent de starea ta civilă, vei fi înregistrat ca necăsătorit şi, dacă te pune păcatul să te îndrăgosteşti de vreo frumoasă domnişoară, Legiunea nu-ţi dă voie să te căsătoreşti decât după 7 ani de serviciu militar. În schimb, după minimum 3 ani de stagiu, poţi solicita obţinerea cetăţeniei franceze, dacă nu ai nici o problemă cu autorităţile. Centrele de preselecţie şi selecţie, în număr de 11, sunt în Franţa, site-ul oferind şi hărţi în cel mai mic detaliu, despre cum se poate ajunge la aceste centre. Îţi mai trebuie banii pentru biletul de autocar şi curajul de a te îmbarca la bord. Cei care trec de teste, care se pot întinde şi pe durata a 2 săptămâni, semnează un contract de angajare pe o perioadă de 5 ani. La contractele ulterioare, durata contractului poate varia între 6 luni şi 5 ani.

 433. Corneliu

  Ca să poţi face parte din Legiunea Străină, trebuie, asemeni celorlalţi 7655 de militari, să respecţi Codul de Onoare al Legionarilor: Art.1 Legionarule, tu eşti un voluntar care slujeşte Franţa cu onoare şi fidelitate; Art. 2 Fiecare legionar îţi este frate în arme indiferent de naţionalitatea lui, rasă sau religie. Trebuie să îi arăţi aceeaşi solidaritate care uneşte membrii aceleiaşi familii. Art.3 Îţi respecţi tradiţiile şi superiorii. Forţa ta stă în disciplină şi prietenie. Curajul şi onestitatea sunt virtuţile tale. Art.4 Eşti mândru că eşti legionar. Eşti întotdeauna manierat. Comportamentul tău este demn, dar modest, şi echipamentele tale sunt întotdeauna curate şi ordonate. Art.5 Eşti un soldat de elită, riguros cu el însuşi. Trebuie să-ţi consideri arma drept cel mai preţios bun. Te menţii în permanenţă într-o stare fizică excelentă. Art.6 Misiunea este sacră pentru tine. Îţi duci misiunea la îndeplinire în respectul legii, cutumelor de război şi Convenţiilor Internaţionale şi, dacă este nevoie, chiar cu riscul vieţii. Art. 7 În luptă nu acţionezi cu ură sau patimă. Îţi respecţi duşmanii învinşi. Nu-i abandonezi pe legionari, fie morţi sau răniţi, nici propriile arme, în nici o circumstanţă.

 434. am 15 ani si imi plake legiunea

 435. eu am 17 ani si mi-as dori sa ma duk in legiunea franceza, am foarte buna conditie fizik, si mnah mila nu cam am dar nu stiu daca se poate inscrie tot timpul sau numai odata pe an, dak imi poate rsp cnv chiar va rog:)

 436. daca ar pute cineva sa imi dea niste informati mai amanuntite, va rog intrati pe mita_boxeru92. Multumesc anticipat

 437. va spun ceva nu mai va cheltuiti bani si boschetariti de geaba nu primeste pe orsicine chiar daca esti sanatos chiar daca esti sportiv chiar daca esti puternic chiar daca esti destept va cheltuiti bani pe drumuri degeba eu am fost la centru de recutare aubugene te primeste in orce zi intre orele 8 si 4 mai bine sa mergi lunea ca daca mergi in cursu saptamini stai degeaba te culci si numai dormi . te duce duce prima oara la testul medical toata importanta sa ai buna inima ochi nu conteaza daca porti ochelari dar sa fie cu bioptrie mica si sa ai doua choaie si sa nai operati sa cantaresti o greutate necesara nu prea grea dar nici prea slab dupa ce iti spune ca ai trecut testul medical treci la testu fizic care toata importanta e sa alergi mult 42 de paliere alea sunt doispe metri inainte doispe inapoi dospe metri inseamna un palier cind alergi acolo este un gong tu trebuie sa ajungi la linie cind bate gongul din linie in linie dupa ce treci dai niste examene sihoptecnice ca la armata dupa ce treci si de asta iti da tricou verde si timp de vro doua luni nu faci nimica dect sa fi interogat te intraba de cind ai fost in clasa in tii pina azi si daca vor ei treci daca nu nu eu acolo am cazut majoritatea persoanelor care iam cunoscut acolo io dat afarao fost si oaameni care o lergat si dublu tractiuni la bara trebuie sa faci minim 4 da tebuie sa le faci corecte dar degeaba va spun din doua sute o dat afara 196 de persoane degeaba chiar daca ai vointa sa mori ei daca vrea te primeste daca nu nu si minici bani pe drumuri degeaba daca o sa mergeti o sa va covingeti nu este suta la suta este unu la suta ca intrati asa ca nu mai va omoriti degeba si lumea spunea ca te plateste 35 de euro pe zi dar nu e adevarat 22 euro zi nu mai va luati dupa internet ca sun numai porcari

 438. Ma toti sinteti dispusi sa mergeti,dar de voi majotitea sinteti vai de capul vostru!!!!Voi sinteti frurstrati de prea multa smecherie!voi nu aveti ce Minka si vreti sa mergeti in Legion estrajeria?Fodss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!toti ratai care stati si voii cind avetii baii de 1ora de net va lasatii tote comentariile.mergetii ma toti la LIX

 439. buna sunt rusu simion, vreau foarte tare sa ajung in legiunea franceza am armata facuta ….lucrez subofiter pe contract…22de ani am….varog frumos ajutatima cineva ….fizic normal

 440. he_puma_89

  aj vrea sa ajung in legiunea straina nu sami incerc norocu ci pentru a mi apara tara proprie . aj vrea un raspuns cum pot ajunge acolo,

 441. buna…va rog ajutatima sa ajug si euuuuu….

 442. buna ma numesc simion rusu vreau tare sa ajung acolo in legiunea fraceza fizic facut bine armata facuta…ajutatima va rogggg…..

 443. Simion =

  Ce ti se pare asa de greu sa ajungi acolo?

 444. eu am venit din franta acum cateva saptamani…am vrut si eu sa merg in legiune…m-am documentat timp de un an si m-am antrenat si pana la urma am plecat la drum cu un prieten care vroia si el sa intre in legiune…am ajuns in franta in orasul lancon de provence unde ne-a lasat autocarul, de acolo nu aveam nici un mijloc de transport in aix de provence de unde trebuia sa luam autobuzul care ducea in marsilia si apoi in aubagne unde era baza… oricum am avut noroc si ne-a dus un turc foarte de treaba cu masina din lancon de provence in aix de provence.Era seara si am cautat un motel ieftin in care sa dormim o seara deoarece eram rupti de oboseala de pe autocar…eu am putut dormi in o zi jumate de calatorit cu autocarul doar o ora jumate maxim. Oricum, am cautat vreo 5 ore prin tot orasul un motel la un pret decent…si ghici ce…nu am gasit…a trebuit sa dam 37 de euro sa stam o noapte la un hotel de 2 stele….mai ieftin nu am gasit…probabil era dar dupa 5 ore de cautari la 4 dimineata eram pe jumate morti de la oboseala., plini de pepsi si cola sa mai putem sta un pic treji pana vine dimineata….de la 5 pana la 11 am dormit la hotelul acela, dupa aceea am plecat de la hotel si am luat autobuzul din aix de provence din autogara pana in marsilia, bilet care a costat 5 euro…am ajuns in marsilia in gara saint charles unde a oprit autobuzul… de acolo am plecat pe jos pe un bulevard pana la castelane…este ceva piata cu sens giratoriu …din zona aia am luat autobuzul spre aubagne care a costat 3.90 euro…pana la urma am ajuns si in aubagne la baza militara a legiunii…am stat vreo 10 15 minute in fata unitatii sa sunam priteni si familie sa le zicem ca dupa ce intram nu mai putem suna timp de aproximativ 4-5 luni ca ne ia telefoanele si tot ce avem la noi…pana la urma am mers la biroul de informatii si era inchis…am stat pe acolo vreo 15 minute si a venit un soldat la noi si iam spus ca vrem sa ne inrolam. A spus ca este plin si ca nu mai poate caza pe nimeni la baza timp de cateva zile….ne-a spus sa revenim in o zi sau doua sa vedem daca se elibereaza…am ramas prosti…am mers 2000 de kilometri sa ne zica ca nu ne poate caza in unitate…am decis sa venim inapoi in tara ca nu mai aveam destui bani sa stam cazati pe undeva si nu eram dormiti bine de 3 zile…de dormit nu puteam dormi pe banci afara ca era frig, fiind octombrie…dupa aceea a mai aparut inca o problema; cu ce ne intoarcem acasa. Autocarele de la agentia cu care am venit aveau plecari in romania deabia miercuri si era luni…am avut foarte mare noroc cu un prieten al uni prieten care avea cursa in spania cu duba… si pornea urmatoarea zi spre Romania. A trebuit sa mergem inapoi in Marsilia la gara saint charles sa luam de acolo un tren spre Norbanne, singurul loc de unde ne putea lua cu duba (pe acolo avea ruta)…in acea seara de luni spre marti nu am dormit deloc si gara era inchisa pe timpul serii din cauza grevei;am stat afara si am rabdat frig pana marti dimineata la 5 cand pleca trenul…si orasul asta era la 300 km distanta de Marsilia…am mers cu trenul pana acolo si am avut noroc ca nu am platit pentru bilet deoarece era greva si probabil nu verifica biletele scutindu-ne de 38 de euro…acela credca a fost singurul lucru bun de cand am ajuns in Franta, acela si faptul ca ne-a luat baiatul ala cu el inapoi in Romania. Daca vreti mergeti si voi in legiune dar va spun: ori luati-va O GRAMADA de bani ori pregati-va sa dormiti pe unde apucati caci cazarea pe la hotel sau motel este scumpa si mancarea nu este scumpa, este extrem de scumpa, eu am mancat de la un fast food un cheeseburger si scuzati limbajul dar avea gust ca pula pe langa pretul de 1.9 euro si era cat pumnu mancarea, defapt nici atat. Dupa pararea mea nu prea cred ca este legiunea asa faina cum cred toti, asa am crezut si eu dar dupa ce am auzit povesti de la altii care au fost acolo eu zic ca nu se prea merita, acuma depinde si de fiecare cum crede. Trebuia sa vezi ca sa crezi, asa ca nu va luati chiar dupa ce spun toti, daca vreti sa intrati in legiune mergeti sa vedeti cu ochii vostri cum ii si daca va place ii bine daca nu ati mers degeaba atata drum. Imi pare si mie un pic rau ca nu am apucat macar sa vad cum este in armata aceasta renumita. Pana la urma am ramas cu o excursie in Franta din toata treaba asta.

 445. ajutatima cineva va rog mult….

 446. nicolas

  pt simion

  simion iti las un id nick.julio este id meu cauta ma pe asta si te ajut dak pot si depinde cu ce vrei sa te ajut……

 447. Ma numesc Roger am postat mai sus ca am 22 de ani si ca vreau sa merg in Legiune chici ce am fost acuma 1 saptaman,in Legiunea asta si va zic eu ca a fost misto si foarte frumos si pt mine a fost mai degraba ca o vacanta de cat ceva de gen sa intru ca sanse sa intru nu prea am avut ca am uitat sa iau historia medicala la operatia ce am avuto la gat.Nu va luati dupa amarati astia si alti care vb nu mai prosti in legatura cu Legiunea nu e chiar asa cum zic eu va spun eu da unele sunt adevarate ca daca ajungi acolo nu prea ai un de sa dormi eu o noapte am dormit 2 ore intrun vagon abandonat chiar foarte comod si ciudat era si cat de cat curat nu ca la noi dupa aia neam mai plimbat iar pe la ora 6 – 8 si ceva am stat pe la intrare si au mai aparut 2 romani care au vrut sa intre dar zapaciti aia sa zic asa frumos nu siau luat pasaport si chici ce au fost trimisi acasa iar noi am ajuns tot asa seara si neau zis sa venim peste 1 zi sau 2 dar noi a doua zi am intrat vezi ca orice faci orice opstacol treci e test pt tine din partea lor si nu glumesc fata cum e la noi ei nu sunt asa de saritori ca romani cu trimitera meilor in afganistan sa moara acolo accidental iar cu probleme nu e chiar asa de rau cum a spus baiatul de mai sus doar fuga si minimul 4 tractiuni nar trebuie sa aveti asa mari probleme iar cu medical si pshicul ca asa se scrie si nu shicul cum a scries analfabetul ala acolo e probleme mari ca naveti sanse mai mari de cat 75% si depinde si cum va purtati daca le place de voi va ia eu am fost intrun grop de 7 romani si 5 au fost trimisi acasa iar 2 sau dus mai departe nu am fost trimisi ca nu eram in stare de ceva eram trimis acasa ca aveam cam toti probleme adica accidente si de la alea au ramas urme si din cauza aia neau trimis acasa pt radiografie altfell mergeam si noi dincolo nu e chiar asa de rau si mai ales cu recrutarea vas mai zice multe dar cand am postat asta era foarte tarziu daca vrei sa stiti cum e cu adevarat si nu o fantezie alor aia care pretind ca stiu cum e mai ales e valabil asta pt baiatul ala care a fost acolo pt 1 – 2 zile si sa intors ca era prea greu sa mai steie sa intre vai eu ii zic ca era un mare lenes sincer noi am stat indurat frigul si tot am intrat si sa sti ca se comporta aia chiar foarte frumos cu tine si nau probleme cu tine doar cu romania in general ca foarte multi se duc si foarte putini stiu cei trebuie pt admiteri sau cei asteapta ma refer cu radiografilie pt accidente daca au avut si asa mai departe sunt iara romani care au trecut tot si chiar au renutat ca vor cum zicea Coporal Mcdonalts chicichici(fata) playstation si asa mai departe sa sti ca nu e rau in Legiune si se merita sa incerci ca daca reusesti la ei sa sti ca o sa aibe grija de tine ia faza cu 22 euro … nu va luati cu aia ata timp ca stai la ei sa te gandesti ca dupa ce treci de testele astea si fazele de admitere ca pt aia sunt astea 3 probe o sa primesti mult mai multi bani totul depinde de tine uite addressa mea de yahoo daca vrea cineva sa ma intrebe sau sa stie cum e,a da uitaseram ce scriue acuma e valabil pt pustin ala lenes care a renuntat de mai sus trebuia sa iei euroline ca e mai ieftin si 2 pt ca te duce direct in Marsile iar daca nu ta dus naspta pt tine ca esti slab de inger trebuia sai zici sa te duca in Marsile ca doar pt aia lai platit zapacitule si nu iti fa grija ca sunt si alti romani care erau sa pateasca asa dar nu sau lasat mia mai zis [email protected]
  Apropo cand am ajuns acolo inainte sa plecam de la institut ca nu nea luat seara am fost langa parc si am facut gratar carnea nu a costat mai mult de cat 1 -2 euro si era multa cat pt 4 persoane ce a mancat ala era un rahat de fast food daca vrei mancare ieftina si calumea dute la supermarket sau hipermarket ca sunt foarte ieftine alimentele cu hotelurile nu prea stiu ce sa zic este unul ieftn in Marsile dar in Aubagne nu prea de 10 euro 4 persoane au mancat ca sparti si nea mai ramas mancare am luat carne pt gratar crembusi bere si etc si nea mai ramas baiatul ala chiar nu e descurcaret sincer .. pt mine a fost o vacanta superba sincer mers asta la Legiune iar mancarea in Legiune e mult mai buna de cat mancarea din restaturantele noastre e foarte buna o sa vedeti.

 448. nickolas

  salut la toata lumea…….ce sa zik,interesante articole,toata lumea isi da cu parerea,fel si fel de de vb spuse fara rost,persoane care au mers akolo si din pacate nu au reusit sa intre(au tot respectul meu pt toti cei care au mers)dar din punctu meu de vedere treaba sta altfel……..eu am fost acum o luna si altfel e situatia….nu are rost sa vb despre asta,pt toti cei care vor sa plece,baieti plecati numai pierdeti vremea pana nu vedeti cu ochii vostrii nu are rost sa ascultati la altii chiar dak sunteti respinsii vizitati si voi Franta,dak sunteti pregatiti fizik si psihic mai ales plecati merita incercat……bani nu va trebuie foarte multi acolo aveti ce manca unde dormii doar bani de drum sa aveti eu am fost cu 130 de euro si mai mi a si ramas cu toate ca am dormit o noapte in park dar a meritat…..o ma i plek dupa sarbatori cine e interesat ma gaseste la id nick.julio si vorbim ………capu sus si incredere multa in voi si dak nu riscati nu o sa faceti nimik……..

 449. O Sansa

  Pentru legiune ai nevoie de o vointa foarte mare, un spirit de echipa caci nu poti rezista singur si psihic sa fi de neoprit.

 450. eu

  multi vb aiurea, daca vrei sa mergi du-te frate nu tot pune 1000 de intrebari!

 451. GridLine

  Pacat ca nu se da test de gramatica si ortografie la inscrierea in legiune, ar fi distractiv de privit…

 452. iorgu

  am 18 ani si as vrea sa ma inrolez in legiunea franceza dar nu stiu cum sa ma inscriu

 453. pai mergi in franta la centrul lor de recrutare se afla la 15 km de marseille sau la alt centru de recrutare…………iti las id meu dak vrei mai multe detalii nick.julio

 454. sof

  hmmm tinere dak vrei sa fii erou pleaca in afganistan si lupta pentru tara ta asa devii erou nu sa lupti pentru tara altora >Eu in momentul de fata sunt subofiter in armata romana am o vechime de peste 10 ani si 2 misiuni la activ in afganistan asa ca Domnule caporal ramai in Romania si serveste-ti Patria mama

 455. Nimmo

  Am o problema medicala si as vrea sa stiu daca am sanse de a fi primit, am fost operat la capul femural si am ramas cu o diferenta de aprox 2 cm fata de celalalt picior.

 456. copii stati cuminti acum recent cu criza asta se duc multi voluntari acolo intra cel mai bun din alti 100-150 pot spune ca in trei zile au venit peste o suta de persoane e incredibil da adevarat puteti sa incercati doar dak nu aveti alta treaba cu bani nu vreau sa va dezamagesc dar astea sunt statisticile actuale nu va spun din auzite. si inca ceva dak esti cu adevarat tare psihic aici acolo vei fi derutat de toate si sa stiti k nu e o poveste dintrun film trezitiva din somn ganditiva de 1000 de ori inainte apoi puteti sa plecati trezirea e la ora 4:00 si pe deasupra mai faci si foamea !

 457. ..buna..vreau sa ajung in legiune sa fac tot ce se poate ….si daca as putea sa ajung lunetist…..astay visul meu…va multumesc……

 458. ostaci constantin daca vrei sa ajungi lunetist, iti recomand counter strike iar pe harta awp_india etc poti exersa :)))))

 459. ai un viitor si e bine daca vrei sa faci asta dar fao numai daca ai inima de piatra in tine alt fel nu te apuca

 460. Ma numesc Marosan Mathas ……. si am 16 ani fac 17 in toamne:)…….in septembrie mai exact:)………….sii ma antrenez din greu pentru a lua probele in legiune………da as vrea sa stiu:)…….daca is capabil sa trec testele pot merge si de la 16 ani deoarece vreau merge in vara si nu fac numai in septembrie 17 ……. si as vrea daca pot merge chiar daca inca nam facut 17 :) ……………..?????cn ma poate informa si ajuta ………..contactatzima pe ID :
  [email protected]……………..va multzumesc……………o zi buna in continuare tuturor va salut cu respect:)……!

 461. Bruce Lee, eu zic, mai bine invata limba materna ca lumea si dupa aia sunt sigur ca te vei razgandi. Ceea ce ti-ai propus, si anume sa te duci in legiunea straina din Franta, nu te va realiza niciodata ca om si nicidecum ca o persoana a unei natiuni.
  Caci a simti romaneste este ceea ce te va implini sufleteste. Nu uita asta!
  Nu iti rata viata!

  Ramai in tara si apuca-te de altceva!
  Sunt atatea de facut!

 462. In Romania cam totul e aiurea:) ……… si cu Scoala nu o duc asa bn in cls 1-8 aveam pofta de invatzat acuma mia pierit pofta odata cu criza asta tampita……….:)………..si miam dat seama ca nus facut pentru scoala:)………….
  Vreau sami iau viatza de la capat ,vreau sa iau totul de la 0……….cu tot ca am doar 16 ani ………spree 17………….cand i vad pe pustani de varsta mea toata ziua cluburi si chestii se distreaza pe bani lu mama si tata…………mie imi place sami castig bani singur daca am am daca nu nu ……..cu bani sau fara bani sunt tot acelasi om…………
  Dar vreau sa fac cv in viatza asta :)nu vreau sa ajung un mare 0 in Romania:)……
  Imi incerc norocu sa devin cv :)………….
  nu ma trag de la lucru sau de la chestii……….
  dar vreau sa ajung acolo cu ori ce pretz …….. sa devin unu dintre cei mai buni……….
  si in legatura cu limba stiu bn Romana , Engleza stiu cv cv siii la fel si franceza ….. cu franceza stau prost da din cate stiu am dreptu la traducator:)…….si ma invatza iei limba:)…………..
  ori cum ms de sfat Terific ………… daa pentru mn in Romania nu vad sa am un viitor bun:)………………..Te salut cu respect:)……………

 463. Roger lasami terog id tau sau contacteazama tu ID : maty_marosan ……………………………terog frumos ca vreau sa imi dai mai multe informatzi……….:)te salut cu respect:D

 464. Si eu te salut cu respect, Bruce Lee!

  Daca te-ai hotarat si nu mai e cale de intoarcere, atunci iti doresc sa ai noroc si succes pe drumul acesta! Numai bine!

 465. Bruce Lee

  Terific :)…………….dami ID tau sau bagal tu pe al meu:D ID: maty_marosan…………….
  sa mai vorbim:)…………………..

 466. adriano

  Salutare , eu am fost in Aubagne in legiunea straina , sincer , nu e tocmai ce ma asteptam :
  1 – Am vazut ca acolo au foarte mare trecere chinezii , sergent care se ocupa de recutare /gestapo e chinez si ii ajuta pe ai lui de nu se putea
  2 – Toti idiotii din lumea asta erau acolo , da majoritatea picau la Psihotehnic , la testul sportiv nu e mare lucru , belea e cand te trimite la Castel , acolo sa vedeti pe dracu , dimineata la Rensemblement , plecau unu cate unu , mai intai iti termina psihicu ,
  3 – Sportivii nu prea sunt doriti de ei , eu unu am facut vreo 7 ani de box si pot spune ca m-au picat din cauza ca spun ei , au nevoie de oameni care sa ii futa la psihic , la fel si un amic ce l-am cunosut acolo , un sarb campion national la kickbox
  4 – De romani… bai bine va intelegeti cu francezii , nemtii sau orice alta natie decat cu un roman , asa e natia noastra de oameni de kkt care nu vor decat sa il futa pe altu ca sa primeasca el laude , apropo , bulangii si sifonarii nu au ce cauta acolo , ai dat pe altu in gat ca a facut ceva , tot pe voi pica din partea sergentului.
  5 – Sa nu va imaginati ca e ca in filme , la recrutare , coruptia e in floare , daca cunosti pe cine trebuie scapi de gestapo si de psihotehnic , doar testul sportiv e al tau , restul…
  6 – Banii … mai bine plecati cu cel putin 500 de euro la voi pentru ca nu sunteti platiti decat la tricou negru si apoi la tricou verde (cam dupa 1 saptamana, in functie de cati incep testele )
  7 – Mancarea , e ok , pot spune ca mancam mai bine decat acasa acolo si cam imi permit ce vreau eu
  8 – Daca tot plecati , nu fiti idioti ca unu pe care l-am cunoscut acolo , il intreaba la gestapo , de ce vrea sa fie legionar , la care romanasu meu : imi plac armele , a 2-a zi era in autobuz spre marsilia.
  9 Daca aveti job in tara , mai bine ramaneti aici ca sansele de a intra sunt cam de 10 % , vorbesc serios , sa vedeti cate scursuri din lumea asta ajung acolo … :)) ma amuza cand mai imi amintesc cate ceva
  10 – Daca voi credeti ca sunteti pregatiti , e bine sa incercati , dar daca o vedeti ca ultima sansa e bine sa mai aveti si alte alernative …
  Daca vreti sa mai aflati cate ceva , lasati-mi un semn si in functie de ce chef am , va raspund .
  LA VIE EST DURE MAIS LA GAMELLE EST SURE …

 467. Adriano imi potzii da ID tau sa vb pe mess………..daca vrei sau bagal tu pe al meu:)………….
  ID: maty_marosan………….te salut cu respect::)……..

 468. Poi is in clasa 9 a si am incercat in armata anul acesta la liceul militar Campulung Moldovenesc si nu am reusit mai incerc odata anul acesta si daca nu reusesc plec in legiune nu coneteaza ce o fi !!!!1

 469. Bruce Lee

  si eu am vrut la liceu militar da nam reusit:D…………..si vara asta maduc sami dau probele in legiune:D………….daca vrei vb pe mess………….maty_marosan…………….

 470. ADRIANO ………. dami si mie ID tau terog………..sau bagal pe al meu tu…………………

  maty_marosan

  Te salut cu respect:!!!!!!!

 471. De vreo 2-3 saptamani tot citesc pe internet, pe diverse site-uri si forum-uri, din limbi diferite, despre Legiunea Straina.
  No’, azi am o nedumerire.
  Diversi romani, pe diverse forumuri zic : De ce sa pleci in Legiune sa mori pentru o tara straina ? Ori o faci pentru tara ta, ori nu o mai faci deloc.
  POFTIM ? Care tara bai p**a. Tara asta si-a facut-o cu mana ei. De ce nu te duci tu sa mori pentru tara ba ? Vorbim de aceeasi tara ? Care te lasa sa mori de foame, te lasa fara loc de munca, te lasa sa dai spaga cu orice ocazie. Intradevar, Romania iti ofera prea multe inca. Vai de p**a ta, care ai gandit fraza aia.
  Un om perfect sanatos mintal, stie dinainte ce il asteapta pe contract. Nu te duci sa impusti rate sau sa faci castele din nisip. Si da c**ie, unii mai mor. P**a mea, e armata la urma urmei. Cred ca mai multi romani au murit calcati de masinile jmecherilor, cu cazier curat…decat in Legiune, in misiuni. Asa ca da, poti sa mori linistit pentru Romania, c**ie!
  Sunt din Bihor, plec pe 18 ianuarie.

 472. Revin cu un comentariu. Scuze pt cei jigniti de comentariul anterior, dar mi-am cam iesit din pepeni recunosc, si scuze si pt cuvintele cenzurate.
  Dupa cum spuneam sunt din bihor, si de vreo 2 ani ma tot bate acest gand, imi place actiunea si aventura, cred ca sunt principalele motive pt care o sa incerc sa raman acolo, in orice caz mai bine decat in Romania, Am incercat academia de pol A.L Cuza( pt amatori, ce-i cu principiul de valori ridicat la un standard…. mai bine lasati-o balta, atata coruptie si prostie… in fine, deviez de la subiect.
  Am mai avut o tentativa acum 2 ani de a pleca, am picat primul test si cred ca cel mai greu pt multi care iau aceasta hoatarare, ( mama mea, a facut un atac de panica, sa lasat rau, sora mea plecata de acasa, tatal meu, nu mai e, tatal meu… nu puteam a o las asa, chiar daca sunt o persoana care poate sa suporte multe, stiam ca o sa plec candva, dar nu stiam cand, si am luat-o ca pe o amanare.
  Cu timpul ma-m angajat in diverse meserii, am fost si coordonator de showroom la o reprezentanta auto, de varf as putea spune, am fost si barman si somer in prezent administrator la o societate comerciala. Unii care citesc cu dezinteres acest site, si scriu aici anapoda,( si am observat ca sunt destui, fac apel la admin) sau o fac pt dezinformare, vor zice ca is nebun, nu is nebun, vreau sa fac cu totul altceva in viata decat ce fac acum, nu merg pt bani, bani am cati imi trebuie, merg pt ca imi place viata de militar, viata plina de actiune, nu imi place monotonia si activitatile cotidiene.
  Mi-am pus in gand sa merg cu un prieten, dar dupa mai multa informare de pe site-uri si forumuri, am luat hotararea sa merg singur, nu sunt bulangiu, ii voi lasa o scrisoare sa ii explic gestul, nu il va intelege altfel, si daca e hotarat sa vina si el, ma gandesc ca au locuri.
  Pentru ceilalti de pe aici in situatia mea, informati-va inainte, cititi pe site-uri si luati ce credeti voi ca e bun, sunt o gramada de tampenii scrise( cred), dar daca nu vezi tu cu ochii tai…
  In ceea ce priveste pregatirea fizica, nu pot sa spun ca sunt un sportiv de performanta, am incercat azi testul cooper, la-m cam picat, dc ? pt ca nu am motivatia de a alerga singur, ma comport altfel in competie, cam pe asta ma bazez, am alergat uneori i 10-20 de km, alergare usoara, mai merg si pe la sala, dar pun mai mult accent pe psihic, sa imi pastrez motivatia de a ajunge si a ma mentine acolo, dupa cum spuneau si altii, fizic te modeleaza ei in functie de necesitati.
  cititorule: astea sunt doar pareri, nu am fost, nu stiu ce e cu adevarat acolo, dar voi merge in 2 saptamani si voi vedea, multa bafta celor care au puterea de a merge, si felicitari celora care sunt in randurile legiunii. Si multe multumiri d-lui Dan .
  pt schimb de informatii lasa-ti id-ul .

 473. Dap e adevarat :)…………….si mult succes la probe………da alea le iei cel mai inpotant e sa ai psihicu bun si sa ai ambitzie……….daca vrei lasa un ID si mai vb…………….te salut cu respect………:)

 474. nick

  va salut…..am si eu o intrebare:dak am mai fost odata in legiune(dar nu am dat probele)este vreo problema?adik ma poate afecta cu ceva?si vreau un raspuns concret

 475. x

  cum ai fost ? ai intrat si te-ai razgandit ? ce inseamna ai fost? pana unde ai ajuns ?

 476. Am picat la psyhotecnick. Am fost de sarbatori si erau foarte putini.

 477. spune-ne prin ce ai trecut, normal ca suntem curiosi :) cum au fost testele ? lasa-mi id-ul tau

 478. tipu victor

  Stati in Romania voastra k eu am un baiat plecat acolo si nu vreu sa treceti prin ce a trecut el

 479. Daca am unii dinti inlocuiti cu altii dintr-un material argintiu, as putea avea probleme la controlul medical din acest motiv??
  Multumesc!

 480. nick

  nu e niki o problema,sa nu fie cariati

 481. Allin087

  Stie cineva cu exactitate dupa cat timp esti declarat admis definitiv si nu mai poti fi trimis acasa? pt ca as vrea sa merg intr-un concediu sa incerc!:-)…Multumesc!

 482. DE CITI BANI AVEM NEVOIE CA SA PUTEM AJUNGE DIN ROMANIA LA PARIS SI SA PUTEM DA ACESTE PROBE. NE OFERA EI CAZARE MICARE PINA AFLA DACA SUNTEM CAPABILI DE A FACE PARTE DIN LEGIUNE STIE CINEVA MULTUMESC

 483. “alino87″ dupa 6 luni semnezi contract pe 5 ani care nu poti se al antrerupi! dupa aia daca vreai c a sa mai servesti an legiune sennezi alt contract de 6 luni,1 an sau 2!
  pentru “viorel”de cazat te cazeaza ei te asigura cu mancare de cand ai calcat pe teritoriul regimentui! dar pana atunci tre sa te descurci singur! e bine sa n u ai bani multi telefoane performante! dar tre sa ati iai ca cine stie daca te antorci anapoi!
  eu zic asa…
  ca tre sa ai vreo 50 euro dupa ce ai pashit pragul
  dar tre sa te asiguri ca daca nu ai intrat!??
  tre de bilet pentru ca sa te antorci!
  cand aqjungi acolo cine shtie poate cazezi la un motel pe o noapte sa te odihneshti!
  cine shtie cand ajungi!cel mai ieftin este de vreo45 euro!
  tre sa manci ceva!
  daca ati zice sa mergi acasa shi sa vii a doua zi!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????
  iar tre cazare!
  eu zic ca vreo 200 sau vreo250 euro! eu de ash fi atat mias lua!
  pentru orice eventualitate!!!!!!!!!!!!! tot
  ok
  vezi tu! :D

 484. deci vreau si eu abia sunt clasa 11 dar sunt fata ,primesc si fete?

 485. sall sunt ionut din iasi:multi copi viseaza sa ajunga legionari ,dar din pacate drumul e prea lung si pana acolo se invata sa fumeze sa consume bauturi alcolice si sa droghieze ca viatai frumuasa ce dracu.mias dori sa ajung in legiune dar din pacate nu pot .va doresc suces celor care ajungeti acolo .cu tot respectu ionut

 486. lsecret name

  salut baieti………luptati pt voi,aveti grija ca se intra cu pile,am vazut cu ochii mei……….nu ascultati la ce zik altii ca nu se intra cu pile………se pika la psiho in prostie……..aveti grija bafta

 487. sunt un baeat am 22 de ani si vraeu sa ajung in lengiune straina am stat prin spani 5 ani am fost singur si nu mai fost ushor acum de un an sunt in italia si nici aici nu e bine muceshti si tot nimk nu se vede ma gindesc la legine de 2 -3 ani si nu shtiu cum pot face sa ajung acolo vreu sa fiu un legionar si nu ma tzine nimk sa merg acolo ,vreu doar sa pot shti cum sa fac sa ajung ce imi trebuie daca cine va ma pote ajuta rog sa ma cotacteze la id de mes [email protected]
  am muncit mereu si fara rost vreu ca in legiuna sa fac ceva ce imi place iar legiune imi place foarte mult
  va salut pe totzi ce care va uitatzi pe acest sait si tot respectu pentru legionare
  onoare

 488. buna filip gabriel ciprian…te rog sa scuzi intarzierea cu care iti raspund la cererea ta….daca vrei sa intri in legiune dute si te inscrie doar in franta …dar inainte de a face pasul asta trebuie sa te gandesti ffff bine..nu poti mentine legatura cu cei dragi timp de 5 ani..care o sa iti fie fff greu..si ceea ce vezi tu scris de unii sau ce zic unii sunt doar gogomanii…pe nimeni nu intereseaza cand te duci tu acolo ca faci flotari sau fugi…bla bla bla..te fac ei sa fugi daca nu poti..te fac ei sa rezisti daca nu rezisti…trebuie multa ordine si disciplina…prea multa…tre sa fii tare.. acolo uiti de toate obiceiurile tale…tot….parerea mea e ca tu vrei sa te duci doar pentru bani..nu o face pentru asta cum am facuto eu acum 6 ani…daca crezi ca nu ai nimic mai bun de facut in tara ta..dute ..ia si maine trenul avionul…daca vrei mai multe info…sunt disponibil la orice ora…salut si numai bine…

 489. am doar 16 ani nu sunt mandru de mine nu ma pot numi un barbat adevarat vreau sa parcurg acesti 5 ani indiferent de ce va fii vreau sa devin un barbat adevarat sa stiu ce inseamna onoare si mandrie ,sa stiu ce e adevarata putere si barbatie mai . vreau sami incerc norocul vreau sa fiu barbat

 490. pt augustin….

  pustiulik,eu zik sa stai linistit cu barbatia ta.Pt a avea onoare si mandrie trebuie sa lupti si le poti avea si fara sa mergi in legiune,sa iti dai viatza pt alta tara….care acum niki nu le mai pasa de legiune….dak ai altceva de faqt fa altceva,termina ti o scoala,esty prea tanar sa intelegi acum….asa am fost si eu…dar dupa ce am fost de doua ori si am vazut cum sta treaba m a cam dezamagit si app dak vrei sa intrii trebuie sa fii foarte foarte dur sa nu iti pese de nimik sau sa ai plie foarte sus puse altfel i ati gandu bafta

 491. pt dan sall sunt gaby te rog da mi acc p mess vreau sa vb despre legiunea fr te rog vreau sa te mai intreb cate ceva

 492. id meu de mess gaby_cool88

 493. explikatimi si mie va rog in ce consta probele alea
  care sunt probele
  ce ins psiho
  adk ce te intreaba ce ar treb sa rasp tot ce treb sa fac sa ma admita

 494. as vrea si io sa ma inscriu in legiune dar nu sh daca voi fi acceptat pt ca am avut glesna rupta. dar sper sa nu ma afectezes. sunt din dej si acuma sunt in franta sper sa imi fie mai usor sa ajung de aici la recrutare. vreau sa cunosc oameni diferiti si care sa stie de respect si de onoare.

 495. un sfat pt cei care vor sa mearga curand?stati linistiti ca nu o sa reusit o sa va dea amanare 6 luni pt romani acre incearca acuma,e vb de echilibrul natilor,bafta all

 496. pfff ma amuza comentarile voastre sunteti niste copii inca …
  ma baieti “copiii” degaba vorbiti aicea …
  cine vrea cu adevarat nu se uita la comurile voastre si nu pune intrebari stupide si in acelasi timp raspunsuri total aiurea… inainte si eu am fost la fel ca voi moama legiunea straina …pfff sa ajung acolo rup tot cel mai bun ce mai …dar nu e asa … cum va imaginati voi cine e hotarat cu adevarat se intereseaza doar de adresa … asta e doar primul hop pe care trebe sal faca si daca e motivat destul de bine … le face si pe urmatoarele … si tot in acelas timp voi va certati aicea care mai de care cum a auzit povesti ,basme sau legende ;) pare bine ca sunt atatea persoane interesate de legiune daca r pleca macar 15 la 100% ar fi ceva bafta ;)

 497. sunt facut pentru asa ceva nu am prieteni nu ma intereseaza de nimeni sange rece din plin

 498. levent

  asi dori si eu sa ma anrolez in legiune imi doresc foarte mult dar unde asi pute sa caut mai multe informaiti si daca iti trebuie sa ai scoala de polsau alt ceva

 499. vreau cu ardoare sa intru in legiune … cu motivatia :
  1) pentru a ma lupta cu insusi moartea mea (exista riscul)
  2) a fi calit de antrenamentele lor si a deveni un adevarat mercenar ( barbat in toata firea )
  3) de a fi un om respectat pe seama legiunii (obligat)
  4) ami antrena si ami infrunta insusi frica din mine (sa numai stii ce-i aia “frica”)
  5) si sa cunosc si altfel de mentalitati mai inteligente decat ale celor romanilor idioti

 500. knd o sa fac 18 ani o sa incerc cu siguranta!

 501. :))
  mda…
  se vede
  doamne copii astia .. nu vezi un baiat matur sa vb aicea numa pustani
  plm …
  va manca si pe voi poola ca multi sunteti nefututi
  stati cuminti nu mai umpleti forumu de prostiile voastre

 502. buna in legatura legiune

  limba nu este necesar sa stii te vor invata eii in momentu cnd intri trebuie sa ai doua sau
  trei tricouri de schimb ,in momentul in care ai intrat in AUBAGNE, pe perioada testelor devi blue primesti de la ei un trening albastru in care sunt imbracati candidati la legiune si o ranita cu sapun ,periuta unghera doua cearsafuri etc )

  Testele nu sunt foarte grele sunt doua probe medicale , daca esti sanatos le treci lejer ,singura proba este fizica este alergarea pe distanta a 12 minute si e indicata sa alergi 7 ture de 400 m .
  Urmeaza testele psihice,psihometrice ,daca treci si de astea urmeaza o serie de interviuri (GESTAPO) cate ajuta la definitizarea dosarului ,dosar care va fi analizat
  de o comisie. in functie de analiza lor esti aceeptat sau respins .
  Fiecare proba este eliminatorie,daca nu treci testu ,nu il mai dai urmatoru daca treci testele ,si te aceepta esti a lor 5 ani de zile trebuie sa fii foarte hotarat sa faci decizia aceasta de a merge acolo te poti astepta la (rabdatu in frig in foame si foarte mult stres nemai vazut de tine nu pe toata durata contractului doar pentru inceput pe perioada testelor 6 luni …….

  Da nu vam zis despre mine am 20 de ani anu acesta deja sunt in pregatire de 4 luni prin septembrie octombrie voi merge si eu aici nui vb de vai ce fain e imi place vreau si eu trebuie sa fii tare foarte tare si o decizie foarte mare am vb mult cu multi care or venit mor spun unele chestii mult credetima nui o joaca trebuie sa ai pshic tare sa treci peste tot unde te vor duce eu la cate ambitie am stiu ca voi intra daca mai vreti intrebari din partea mea va ajut cu mare placere stima si respect tuturor care vor sa mearga si sucees :):) id meu este boom_new.style intrebari va astept numa bine tuturor :D

 503. trebuie sa aveti ambitie si sa fiti tare :Dtestele sunt foarte grele faceti antrenamente acasa cu vreo 3
  4 5 luni ca acolo o sa va astepte si mai greu trebuie sa alergati 7 ture de 400 m in 12 minute mai este un test luc leger este usor pentru cine are rezistenta testu pshiotehnic este mai greu inca tot fac pe ele si eu sunt grele mai ales cel logi pff eu de 5 luni sunt in preagatire anu acesta voi merge in septembrie octrombrie dar sa stiti nui usor am aflat multe de la uni care or venit de acolo nui usor te poti astepta la rabdatu in frig foame numa mai zic de stres trebuie sa fi tare nui joaca este vorba de 5 ani daca vei fii aceeptat primele 6 luni stres maxim dupa aia te vor considera legionar:)va mulumesc cine mai vrea raspunsuri id meu este boom_new.style

 504. pentru catalin
  si eu vreau sa plec prin octombrie ,am 30 de ani.sunt hotarat.daca si tu esti hotarat hai sa luam legatura,poate plecam impreuna.

 505. kosty ia-mi id de mess si vom vorbi daca vrei respect
  boom_new.style

 506. kosty ai inceput sa faci pregatire fizica ………:)

 507. SALUTARE
  VORBITI SI PUNETI INTREBARI TOT DEGEABA………asta da dovada de frica si mai multe cauze….
  cine vrea sa mearga in legiune isi face bani de drum si pleaca de singur…asta zic daca ai sange in tine
  si nu mergi doar pentru bani ca atunci vei da gres 100%…te duci cu gandul ca vrei sa fi diferit de alti si poti deveni un erou sau mori incercand ca un erou
  deci cine vrea sa mearga sa afle adresa exacta si sa aibe si bani de intoarcere si fara intrebari…si cand ajungi acolo uiti de unde ai plecat si gandesti c aaia e lumea ta
  si inca ceva daca nu esti om in tara ta sau in alta tara unde poti face ce vrei tu…la ce sa mergi in legiune….daca vrei sa fi cineva cea mai buna solutie si mai usoara sa faci tu ca esti liber si iti comanzi tu pe tine
  legiunea e o viatza grea…
  toti va credeti zmei dar nimic nu se vede….
  vrei sa pleci in legiune si crezi ca reusesti????te crezi tare si cu sange rece
  deci parerea mea e
  apucate de un sport de performantza cu ar fi boxul si castigi mult mai bine si ai viatza libera si femei….daca nu reusesti in box sau alt sport de contact….uita de legiune CIUS sper sa intelegeeti toti si nu mai visati

 508. pt catalin
  da.stau foarte bine la capitolul asta.
  nu stiu de unde sa mai iau ceva teste psihotehnice.
  te caut pe mes
  al meu e kostykosty33

 509. kombat a spus cineva ca vrea sa mearga acolo pentru bani pentru ca nu cred ca ar merge cineva acolo pentru bani si in legatura ca sa ai bani sa stii drumu si pleci nui asa usor inainte sa merge trebuie sa te gandesti pentru ca odata ce intri acolo vei fii a lor 5 ani asa ca prima data sa ai antre in romania pe urma daca esti tare sa ai un tel tare ca da sunt convins ca pot merge in legiune atunci da nu ca aflu acuma de legiune si am si plecat asa te referi u dar nui asa corect :D:D:D:Drespect si numa bine kombat :d

 510. eu vreau sa ma inrolez in legiune pentru ca am trait o viata foarte dura si am invatat ce inseamna durere fac judo de 12 ani sunt campion olimpic dar nu asta este important si cei care vor sa ma ajute adica mai degraba un fost legionar sami spuna si mie despre inrolare ,toata viata miam dorit sa ajung legionar pentru ca nu am nimic de pierdut si acesta nu este un viis acesta va devenii realitate .

 511. Am si eu o intrebare: chiar nu se poate da o atentie ca sa treci mai usor de recrutare?

 512. neculai nu ai cum trebuie sa fii tare e greu un pic in rest depinde de ei respect neculai

 513. catalin

  paul iulian nu pot sa zic nus fost legionar dar am sa merg stiu destule in cat sati spun ce ai vreau daca te uiti mai sus am zis mai multe detali daca nu este id meu mai sus numa bine respect

 514. zahy

  Stiu Foarte multe despre legiune. Bagativa mintile in cap care ziceti ca plecati sunteti idioti . in legiune merg doar cei care vor a 2ua seansa pt ca odata intrat in legiune iti poti schimba identitatea iar dupa 2 ani primesti cetatenie franceza. odata intra acolo voi nu mai existati nu aveti contac cu rude prieteni familie , nimeni nu poate afla nimik despre tine . foarte multi romani au murit in legiune din cauza antrenamentelor . se stie ca au murit dar nimeni nu pot dovedi . pentru ca nu mai ai identitate u nu mai ai mama tata frate nu te mai cheama cum te chema nu ai buletin certificat de nastere decat actul de legionar cu un nume nou. acolo iti ascute toate simpturile te face sa depasesti ori ce limita . ei nu pun baza pe forta nu va ganditi ca veti devenit cei mai mari oameni ei pun baza pe rezistenta adica alergare suportare dureri . misiunile pe care le veti avea sunt gen . o echipa de 10 legionari trimis in mijlocu razboiului .din aceste misiuni castigi bani. dupa 5 ani te vor lasa sa pleci din baza iar cand vor primi misiuni gen ce am specificat mai sus cu razboiul te vor chema daca ramai in viata si duci la capat misiunea vei primi bani . nu va ganditi ca va da sniper si il inpuscati pe Obama , nici pe departe misiunile sunt 99% moarte curata iar 1% o viata noua . si cum am citit mai sus ca nu te lasa sa gandesti acolo trebuie sa executi nu sa gandesti dupa 7 ani vei gandi si tu dar pana atuncia trebuie sa faci fata la misiuni iar dupa 7 ani vei gandi si vei executa alaturi de cei noi recuti. dupa 10 ani iti va fi usoara viata acolo dar 10 ani apuca prea putine persoane.

 515. pe mine unu mai convins , in legatura cu “nu te du e foarte rau sau dute dak te tine” ma fratio uite care treaba eu sunt la noi in tara in armata esta de cakat totu e sa vrei sa faci ceva si sa uiti de chestiile de genu” nu fac ca acasa la mama nu am facut”
  sa fim seriosi cand vr cu adevarat sa faci ceva adika sa-ti indeplinesti un visn il faci k tot efortu de care e nevoie

 516. zahy ma frate nu vb prosti ca nu stii vad ca ha bar nu ai ce vb si te alfi in treaba si u cinE a zis ca nu trebuie sa ai mama si tata ba hai lasama cu de astea dute la sc si mai invata sa vb ca aici nu te joci si vb numa prosti frate scuzama ca iti zic dar asa eu unele adevarat dar unele prea exagerat esti zahy numa bine stima ;):))

 517. giorgio

  pentru ionut cu com de mai sus
  daca vecinul tau a dezerta nu lau si cautata acasa sa-l omoare asa cum a spus nepotul tau ca te pune s -ti omori tatal si ce stiu eu mai ce prostii inventezi,banuiesc ca daca dezerta si era cuma spus nepotul tau pana acuma numai exista neam de neamul vecinului tau sau prieten ce-ti era dansul
  am dreptate sau nu

 518. ba Luminic tu esti vreun pocait iluminat vad.legiunea nu obliga pe nimeni sa lupte impotriva tarii lui.multe tampenii se spun pe’aici .

 519. deji

  se recruteaza intre 18 si 26 de ani din cate stiu eu….chiar daca esti sau nu casatorit:P!

 520. pantelimon

  este cea mai mare dorinta a mea de a ajunge in legiunea franceza dar un singur lucru nu stiu de cati bani am nevoie sa ajung acolo sau cu cine pot lua legatura de a ma indruma

 521. Legiunea straina nu mai este ce a fost . V ati trezit cam tirziu . Nu este deajuns sa fii facut un sport . Acum 10/15 ani , te inrolai pe “specificatii” . Tip lunetist , sofer ,paza si protectie , “iepuras” si tot asa.. Inainte de inrolare trebuie sa “treci” testele , inclusiv cel psihologic . Cheltuiala celor 6 luni este pe buzunarul tau . Sau cel putin , asa era . Dupa care , te incadrezi sau nu , la profilul pt care ai optat , sau cel ce ti este recomandat de ei . Unitatile legiunii sint cam in toate zonele de conflict . Nu au numai in Franta , iar cetatenia este “multicetatenie” . Nu v as recomanda . Am cunoscut citiva baieti . Toti aveau ceva la “cutiuta” . Si mi au povestit orori legat de anii petrecuti in legiune . Erau “sparti” psihic” si erau constienti de asta , dar nu se mai putea face nimik pt ei . Aveti grija ce va doriti , ca s ar putea intimpla …:)))Dar eu nu va recomand .Mai interesati va .

 522. Joryn..daca nu sti de ce te bagi..incadrare in profil lunetist sofer , paza si protectie… 6 luni de pregatire ..prietenii tai nebuni… ce dracu crezi cai Legiunea …agentie de formari

 523. Man , nu am mintit cu nimik . Poate am omis , dar nu am mintit nimik din ceea ce am scris. Sint multe de spus . Poate tu crezi ca te duci in club man ..Cine drak a zis ca i agentie de formari ? Te incadrezi pe un grafic ,dupa toate testele fizice si psihice , se face o caracterizare si fiecare vor pleca unde vor considera ofiterii , ca este nevoie de profilul respectiv. Nu ii va obliga nimeni sa trimita romani la romani si africani la africani..:))))O fii matrimoniale , la naiba ..Sau un interviu de angajare..:))))nimeni nu iese intreg la minte din legiunea straina . Nu este o optiune buna pt un om ce vrea o familie sau o viata normala . De acolo iesi , la propriu , un animal . Daca iesi .

 524. Wolf Wild

  As vrea sa merg si eu neaparat sa merg in legiune cei care mai vreti sa mergeti contactatima pe id de mess: dog_dmx_pitbull.;);)

 525. ooo an sfarshit!!!!!!!!!
  cei asta ba flirt….. chat! haide ba lasati-o pe dracu cu toate teoriile astea!
  discutati ceva ce e important! despre legiune am facut o data ordine pe acest forum 1 an de zile an urma! ce trebuie sa se repete din nou astea! ba cei care sunteti CURSANTI luati un sfat ….! eu cand am intrat pentru prima oara pe acest site am citit toate comentariile 3 nopti fiindca nu vroiam an timpul zilei ca colegii de camera aveau sashi dea seama unde ma trage!
  asa ca de la 1:00 pana la 6:00 citeam !
  dupa ce am citit am anceput sa caut mai multe info sa contactez persoane dar aveam idee despre ce sa antreb! nu ca voi “cati bani am nevoie” iati 1 milion shi acolo til va lua pe tot! antrebam despre cum este la fata locului nu ceea ce este desenat aici pe forum! acolo daca te duci mori nu vii anapoi daca mori antrenamente de moarte ! ba de unde au ajuns vorbele de pe cealalta lume! sau din gura unora care au fost acolo shiau trait traiul shi shiau mancat malaiul shi acuma antorshi anapoi fac valuri ca ca ei nimeni nu a mai vazut! eu de 4 ani ami pun la punct toate planurile
  shi nu ma plang! dubla cetatenie! pariti care nu au nici o ideie! taxe ! ambasade, impostori! legionari!
  da voi nu sunteti an stare nici macar sa va interesati cat costa un bilet! pana la Marseille! eu ai zic” fuck off” nu ca sa mai mearga an legiune!
  cum ba sa va duceti de grija a?
  ce e greu sa dai pe google “hotel Aubagne price” asai ia mult timp! apoi calculezi cat ati tre de drum 2xsuma biletului cand te duci shi 1/2 din cea a biletului pentru cheltuiala! sau1/1 marog daca vrei sa mananci numai pui gril!
  2) ce lunetishti shi din astea ba…….aa! acolo daca te duci timp de 3 ani le faci pe toate shi speli vesela tragand din mitraliera ! shi din famas shi drogunov shi ak 47 shi 97 shi care vrei shi dezamorsor de bombe shi bucatar shi speli veceurile! tot shi ati raneshti rahatu de sub tine! ai ordin te caci an forma, daca ati zice sa stai nemishcat! sau daca zice sa te odihneshti te odihnesnti! anteles!
  3) pentru cei care merg an legiune…
  fereasca dumnezeu sa ziceti ca mergeti pentru bani (la gestapou) ati cazut
  sanatatea perfecta
  dantura minim 80% adica nu mai mult de 4 dinti lipsa sfatul meu e sa ai aveti pe toti asta este un plus pentru voi
  care nui are sa shi puie la dentist care nu are bani de dentist sa shii faca din lut
  daca aveti cicatrice luati seama depinde unde se afla! marimea
  daca aveti fracturi faceti radiografie
  sa mergeti cu PASAPORTUL shi acush va explic de ce multi nu antelegeg
  voi romanii (eu sunt basarabean cu dubla cetatenie-nu fac discriminare)circulati liber cu buletinul shi nu va tre pasaport ca Franta este aderata la UE dar odata ancadrati an legiune o sa mergeti prin tarile care nu sunt aderate la UE precum shi pe alte continente AFGAN, LIBIA, COTE D”IVOIRE, DJIBOUTI! s.a
  vezi sa citit din urma toate comentariile poate retineati ceva, macar sa shtiti unde va duce ba! cum e an misiune cat dureaza misunea daca avansezi an grad, cand, ce tre sa faci odata avansat! va duceti cu ochii anchishi! shi se zice ca mor cum ba sa nu moara daca el priveshte un film se scoala dimineata ia buletinu shi se trezeste la aubagne fiindca acolo ia sunat deshteptatoru!
  cititi din urma antrebati pe cei care credeti dupa parerea voastra ca au fost sau detin informatie SELECTATI nu toate prostiile nu va lasati PROVOCATI
  uitati de cine ati fost pe civil CAMPIONI RAMBO sau UN CERSHETOR acolo e o a doua shansa
  nu va uitati ca sunt criminali acolo
  sau facut schimbari am scris asta mai sus (anul trecut uitativa la data fiecarui comentariu an dreptul nickname-ului) se recruteaza oameni fara antecedente penalae shi care sunt minore (furt sau alt ceva) dar credeti ca sunt respectati acolo! nu! sa va zic carei treaba
  francezii nu sunt ca americanii cu corp solid musculos shi tot asa dar nu au shi analtimea corespunzatoare lor shi ei sau bazat pe rezistenta, fuga shi altele! asa ca pe unii ai dezamagesc la faptul asta dar asta e!
  4)cred……….
  daca va duceti acolo shi iese un legionar shi va ziceti sa veniti maine nu fiti proshti shi plecati de acolo sau sa va reantoarceti an tara! asta deja consideratil un test sau nu va dati seama! stati dormiti jos an gara(se anchide) pentru a doua zi sa va prezentati iar
  nu mergeti ampreuna riscati!!!!!!!!!!!!pe prietenul vostru sa-l ia pe tine nu! pe unul din voi al ia numai! nu va dati frau liber gurii cand sunteti an fata psihologului raspundeti ceeace va antreaba! nu ce am mancat sotia a venit mai tarziu ca de obicei! shi tot asa sunt acceptati cei mai tacuti bagati de seama! se intra shi pe pile shi nu tot e posibil! daca ai vreun cunoscut solicital! dar mai antai consultate cu el ca sunt shi acolo perioade! sa nu crezi ca daca o saptamana la rand sa intrat pe pile shi te duci shi tu ai sa intri la fel! GANDITI GANDITI SHI IAR GANDITI! tre sa fii preg de orice! bafta!
  shi anca ceva nu jigniti pe cei care sunt mai mici ca varsta 16-17 ani punetiva an locul lor! oare cand ati fost mici shi ati vrut sa faceti unele lucruri shi vi sau interzis cum va parut ……a! nui jigniti nu e nimic rau sa viseze la varsta asta!datile un sfat shi atat! daca antradevar o sa vrea o sa astepte 1,2,3,4 ani cat este nevoie o sa se pregateasca shi vor merge! MULTUMESC PENTRU ATENTIE cine vrea sa ma contacteze o sa-shi dea seama cum sa ma caute shi o sa ma gaseasca! tot de pe forum bafta viitorilor legionari!

 526. ba frate cine are sange in el isi ia bilet pentru franta si pleaca fara prea multe intrebarai asa toti o zic pe ale lor dar nici unu nu stiu ceea ce este in legiunea franceza bafta de la bodo

 527. army.Multumesc pentru comment chiar nu gaseam nimik detaliat despre legiune.Eu voi pleca peste 1 luna si sper ca mi-a fost de ajutor.M-am interesat si inca o fac.OK bafta.

 528. nu mai vorbiti prosti mai baieti ca sa devi legionar e greu foarte greu dar an fine fiecare om cu gandirea sa eu am 23 de ani si ami doresc sa ajung an legiunea franceza legiunea franceza e pentru barbati adevarati adica 1 fara familie daca trebuie risti cu pretul vieti tale pentru alte informati ma puteti gasi la id de yahoo justin_thegoodfather .

 529. sal!
  @justin
  ” da tu ce ai crez ca mergi la frigarui shi anapoi!?”
  fiecare shtie la ce merge!
  nu e vorba daca ai familie sau nai legiunea VA FI familia ta
  daca esti casatorit sau nu ei te iau drept necasatorit
  scrie undeva ca ai ia pe cei fara de familie!!!
  chiar daca mori nu te repatriaza! acolo ramai!
  ati zic ca ai murit an misiune de mentinere a pacii! dar ai murit de fapt de istoveala la antrenamente,lipsa de alimentatie, shi de frecushu celor superiori tie!
  asa ca nu o mai da an saseala!

 530. Couraj la toti ce vor…sa ajunga in legiune! Rambo este in America!! pentru toti …La legiune este ce-a mai frumoasa familie!! un ex. leg. deci succes la toti!

 531. da ce sa zic mar tenta da suint minor

 532. durul

  care vrea sa mearga in legiune in doua saptamani….sa ma anunte…sa am companie pe drum…dak aveti guraj si vointa …treceti de toate..bafta baieti………..id:adrianoo91

 533. pentru unii poate fi o rampa de lansare in viata , e nasol , dar na pe vremurile din ziua de azi dekt deloc mai bine asa . sunt la jumatea contractului si pot sa zic ks bucuros k am ales drumul asta in viata . cum unde cand cat . sunt intrebari care nu isi au rostul . vrei sa intri cu adevarat intri .

 534. care imi poate spune si mia daca trebuie sa vorbesti engleza saju franceza ca sa poti merge in leegiune?

 535. Sunt Ofitzer,anul acesta am absolvit Akademia Militară,In caz kă plek în legiune , gradul îmi rămîne acelashi?shi dakă la înmatrikulare am ceva priorități?…..Vă multzumesk anticipat pentru răspuns.

 536. Dan

  Sandu gradul pe care il ai este valabil in Romania, in legiune o iei de la zero, dai aceleasi teste ca si ceilalti pentru a fi admis insa este adevarat ca fata de cei cu care vei concura ai un avantaj faptul ca ai terminat academia militara la noi dar dar nu sufucient de mare ca sa fi 100% sigur ca intri. cel mai important pentru ei este pregatirea fizica si motivatia

 537. vreau sa ma inrolez pentru legiunea straina se mai poate

 538. Pai ma tati stai asa…… 2000 de mexicani ? Niciunul nu avea aruncator de grenazi, RPG, lunetisti… nimic ?

 539. simson

  nu esti de loc drept in tot ce spui …. eu tot vreu sa ajung acolo !!!!dar acolo nu asa ceva ce spui tu .. tu acuma vrei sa sperii oamenii .. !!

 540. pyckolo

  sunt fan legiunea franceza, am 185cm , 80 kg, 19 ani constructie atletica, 2 dinti scosi, in rest sanatatea e ok, cu psihic-ul stau ok, fara antrenament alerg cam 6-8 km constant,am facut vreo 5 luni de sala pana in prezent……..ce parere aveti ce sanse as avea pt legiune???

 541. Detrerre Alexandre (Legio Patria Nostra) 3e REI

  ,in prima saptamana daca va prezentati la biroul de recrutare de la paris va baga in unitate va intreaba daca aveti arme albe, baututa, tigari etc . dupa care intrati in birou la caporalu sef care e de tura saptamana aia ,da-ti un test psihologic scurt faormat din 3 parti (daca mai tzin minte bine),dupa care te dezbraca la chilot iti verifica ruxacul iti da lucrurile cu care ai venit sa le bagi in rucsac (mai putin telefon ,aprat foto ),hinele vechi le bagi in rucsacul cu acre ai venit, semnezi un contarct ,iti schimba numele (are o lista cu nume specifice in fiecare tzara din lumea asta),te duci dupa care te trimite intro camera impreuna cu alti recruti (te imbraca intr-un trening albastru ),si dupa aia stai ca fraieru cam o 4 zile fara sa faci nimic (doar sa ajuti pe la bucatarie si sa speli prin camera si la wc-uri ).mancarea la paris e super buna ,nu o sa va vina sa credeti ,totul natural nimic prajit totul fiert sau la cuptor ,prea tare mancarea,daca o sa mergeti pe acolo o sa ramaneti uimiti de conditii , chestia naspha e ca la inceput te plictiesti de moarte ,in fiecare zi inter mese te baga la sala cu tv unde are un tv vechi de 25 de ani care are numai 3 canale si alea frantzuzesti ,si reviste cu legionari :), in fiecare seara caporalul cheama toata lumea la “foaier ‘,de unde poti sa-ti cumperi pasta de dinti ,sosete ,prosop etc., dar si o bere max pe seara (daca nu ma insel era un rus la bar ),bani sa aveti in rest se rezolva ,de tovarsi nu o sa duceti lipsa nu se poate sa nu te intovarasesti cu cineva pe acolo si ai senzatia ca ii cunosti de-o viata , la familie nu prea poti sa te gandesti ( cred ca pun astia ceva in mancare )…..asa si dupa stea 4 zile te duci la un control medical preliminar ( destul de usor ) ,trebuie sa ai cat de cat dintii pusi la punct ( nu perfecti ,da sa nu ai gauri in masele),sa nu ai tatuaje naziste ,si cam asta e testu medical in prima faza,dupa care peste 2 zile pleci cu tgv-ul spre marsilia ( vine unu de acolo sa ia recrutii),faci cam 3 ore pe tren (tgv e cel mai rapid tren din europa mereg cu 300/h),din gara din marsilia te ia un autobuz al legiunii si pleci spre aubagne ,acolo iti fac poza aia ,te intreaba de cicatrici ,tatuaje etc, le pozeaza si le baga la dosar ,mai dai un test psihologic de data asta de pc ( are 5 parti ,destul de greu ,nu va duceti nepergatiti ),dupa aia daca ai trecut testul ala dai medicalul ,dupa aia proba spotiva ( vai de mama iei ,usoara rau ,se da testu beep,4 tractiuni si 40 de abdomene ,si dupa aia urmeaza gestapo unde te intreaba si tzata pe care ai supto ( te intreaba incepand de la invatatoarea din generala (cum o cheama )pana la unde lucreaza maicata si taicatu ,te intreaba unde locuiesti si te si verifica pe loc ,au un fel de google world super sofisticat )dupa ce ai trecut si asta mai stai cam 1 luna in unitate dupa care pleci la ferma ptr 4 luni, unde incepe alta poveste.

 542. am doar 18 ani si iubesc un legionar……sunt convinsa ca sentimentul nu e reciprok dar oriunde ar fi mi-as dori sa stie ca nimeni niciodata, nici macar parinti mei nu au fost asa buni cu mine cum a fost el…..iti multumesc din suflet legionarul meu anonim:*:*:*m-ai invatat ca viata merita mult mai mult

 543. salut)) vreau in armata Franceza ,dar nustiu cm sa ajung acolo ,((

 544. ciupy

  salut am ceva calitati sa ajung mercenar nu imi ieste tiama nu am inima sa iubesc si nu imi ieste mila am 22 de ani si nu stiu franceza . conteaza

 545. as dori sa mi spuneti si mie va rog cam cati banii imi trb pt a consuma pana ma inrolez…va rog care stiti da ti mi un rasp..

 546. Cosmin

  Salut baieti, am o intrebare..daca am ast-bronsic…voi pica testul medical? mersi mult.
  Varsta 21 ani, nu cred ca conteaza in aceasta problema..

 547. o persoana care poate deveni cu adevarat legionar este una la 5 milioane de persoane nu orcine vrea sa devina legionar poate chiar daca are cea mai mare ambitie posibila persoanele care reusesc sa ajunga legionari sunt persoane cu un simt foarte dezvoltat legionar nu inseamna neaparat luptator iel rezolva misiunile indatorate 99 la suta cu mintea si 1 la suta cu fizicul un legionar adevarat trebuie sa aiba o putere mintala maxima un creier extrem de inteligent forta interioara rabdare maxima vointa maxima ambitie maxima intrun corp de fier pentru un legionar adevarat durerea devine o placere o necesitate un legionar face orce pentru a indeplini misiunea trece si prin foc sau poate isi da si viata daca este necesar pentru a duce misiunea la final nu stie ce inseamna frica si sentimentele lui sunt limitate un robot performant pregatit pentru lupta nu poate realiza nici jumatate din cate realizeaza un legionar intro misiune pentru ca ii lipseste vointa si ambitia rabdarea si inteligenta unui soldat moartea pentru un soldat este un pas inaine;.cine crede ca are aceste calitati inainte sa urmeze un antrenament un soldat nu se formeaza dupa o perioada de antrenament este format inaintea de antrenament antrenamentul este o necesitate nu o invatatura poti sa te antrenezi 50 de ani daca nu ai calitatile enumerate in context mai sus inainte de atrenament nu o sa poti niciodata sa devi legionar a dori sa devi legionar nu ieste o meserie sau un serviciu este o predare iti predai trupul si viata in timpul misiunilor fara pareri de rau sau remuscari fara frica sau gandind pentru un legionar moartea este un pes inainte

 548. contrar ceea ce este scris in acest articol , DA in Legiune se poate inrola ORICINE , criminal,violator,pungas, etc
  odata trecut de selectie , daca doreste soldatul poate sa primeasca o identitate noua, indiferent de trecutul acestuia …cine a fost stie .

  lovendal …

 549. Carlos

  dute la scoala si invata sa scrii si sa vorbesti limba Romana , ofiter nu esti in nici un caz , si daca esti ofiter (la orice minister) esti o rusine !!!!

 550. gabone

  ba eroi mor in lupta lasa visele de o parte acolo se moare in armata romana se freca intelegi

 551. gabone

  pentru toti ametiti care vor sa plece in marsilia este 0un sat oras la vreo 10 -12 se numeste aubegon ceva de gen iei trenu din marsilia sau mergi pe jos cautati pe harta de la marsilia in dreaptasa nu ajungeti la in rolare duminica ca sar putea sa nu va bage in seama . amvorbit cu niste baieti dar nu iti spun prea multe dar oricum trebe sa fii dur .\Nu e cum vin toti labari esti asasin mercenar esti siplu soldat francez adica fara patrie daca morti asta este nui intereseaza mai sunt 1000 de doritori salaru de baza 1000 de cocos la inceput dupa in misiuni poate sa ajunga si la 3000- 4000 dar atenti se moare aviz toti agarici si smardoi de dupa grajduri .acolo nu e loc de eroi .si examenele nu’s asa grele numa e un iterogatoriu acolo pica jumatate .si daca esti jmeker cume romanu rupt in cur te fac iei sa abadonezi .scuzatim gramatica dar eram la lucru si trebe sa scriu repede .va urez bafta si sanatate

 552. Serban n’ai ideie nici sa scrii nici de ce scrii ” unu de 5 milioane …99% minte…durerea este o placere ….fara frica …moartea este un pas inainte… = Legionar… cum dracu poti sa debitezi asa ceva Esti prost de dai in gropi ….Doamne mare ii gradina ta.
  Carlos …in legiune nu se accepta… Violatori ,Criminali ,Traficanti de droguri etc… baietii cu infractiunii grave sa stea acasa…acum 100 de ani se mai trecea cu vederea acum nimic.
  1 la % ie adevarat din ce se a scris aici ….puneti’va mintea la lucru si selectatii intre toate tampeniile ce s’au scris pa’ici………….ce a scris DETRERRE ALEXANDRE e adevarat de exemplu,,,,
  ie recomandabil sa mergeti direct la sediu central Aubagne (Marsilia) cautati cu GOOGLE EARTH apare traseul perfect soseaua etc.. pana si sediul de Aubagne

 553. multe minciuni se spun paici

 554. tio

  ptr cei care merg sau vor sa mearga in franta intrati pe acest site

 555. EU AM EXACT VIRSTA TA DE CIND SINT IN LEGIUNEA STRAINA SI SINCER CRED CA LA 15 ANI AI ALTCEVA DE FACUT IN VIATA DECIT SA TE GINDESTI SA TE INROLEZI…SINCER NU O LUA A LA LEJER CACI MULTI PENTRU A DEVENII EROI AU AJUNS LA CIMITIR …IAR IN URMA TA NU RAMIN DECIT SIMPLE MEDALII NESEMNIFICATIVE PENTRU CEI CE TE AU PIERDUT

 556. MAI CARLOS …TU CREZI CA AIA DE LA DSPLE SINT CHIAR ASA DE FRAIERI SA ANGAJEZE PE ORICINE?…AU MAI EVOLUAT MAI TATA NU MEI SINTEM IN ANII 50…

 557. Cei care vor sa mearga in legiune ma contactai pe idul de mes kami_kaze31..!!

 558. sal am 20 de ani si asi vrea sa devin legionar ce ar trebui sa fac dac stie cineva sa ma ajute si pe mine pls id meu darius_nyk

 559. Vlad.A

  vreau mai multe informatii despre legiune….cine ma poate ajuta ma gasteste pe veraxa92

 560. Cei care au fost deja in legiune va rog contactatzima pe idul de mess kami_kaze31
  vreau neaparat sa merg in legiune ..!!!!!

 561. Buna am varsta de 38 de ani si 15 ani de aramta in romania ,misiuni O.N.U 2 Angola, misiune 1 Kafor Bosnia Hertegovina ma itereseaza daca pot intra in legiune la varsta mea

 562. poate s_ami spuna si mie cineva ceva mai recent despre legiune mersi astept rasmuns

 563. Pentru Doru: Merita sa ancerci! o data ce ai experienta este foarte bine! aproape iesi din standard(38 ani! recrutare pana la 40 de ani) majoritatea care se duc viseaza! nu merg dar ashi dau sufletul alergand dupa profit anteleg ca la varsta asta si tu ancepi sa cauti stabilitate(pentru bani sau cine stie ce motiv) nu e treaba mea!!!!an legiune o eai de la anceput! nu conteaza cine ai fost o data ce ai pasit pe poarta regimentului! asa ca pregatestete fizic mai bine an vazut ce ai asteapta pe recruti! psihic cred ca nu e nevoie! trebuie sa rupi tu ceva ! an rest iati bilet de avion , tren sau autocar etc. si ati urez bafta! (nu te baza pe ea) aaa vezi sa fii apt medical shi fizic daca ai fracturi te prezinti cu radiografie 80% din masa masticatiei an ordine si altele
  Nu uita sa te informezi !

 564. Ionut

  Salutare!Vreau sa ma inrolez in legiune anul asta…cam prin primavara..ca rog sa ma contactati daca vreti sa mergeti si voi sau daca stiti pe cineva care a terminat 5 ani si cu care as putea vorbi mai multe! id:Lord_of_madnes

 565. salut fratilor mias dori sa ajung si io in legiunea straina,dar ma tot gandesc k,,,dak ar fi k un film mas duce si in seara asta ,asa k am sa incerc sa nu mai visez cum viseaza multa lume cu inima buna

 566. este exact ca in filme,sa stiti!!! adica iei pusca,cutitul,mergi prin jungla 2-3 zile omori o haita de teroristi si apoi o iei de la capat…de fapt eu am fost in legiunea straina si am stat vreo 20 de ani pana s-au hotarat aia sa ma scoata la pensie impreuna cu Rambo si ne-a antrenat nimeni altul decat Arnold!
  serios, mai copii chiar nu aveti altceva de facut cu vietile voastre??

 567. podeanu octavian

  Eu m-am intors pe 24 decembrie am fost sa dau probe ,eu si inca alti 5 romani am trecut de toate probele de absolut tot si la comisia finala ne-a picat pe toti si cu o saptamana mai devreme alti 4 romani au fost trimisi aks de comisii de altfel la intrarea pe poarta unitatii doar romanii dau un mic test de psihotehnic de 28 intrebare ,dar il dau doar romanii.Asa ca tebuie sa prezinti un uiras interes ptr ei ca roman ca sa te accepte si sa ai varsta cel 22 ani,regula este pana la 38-40,dar noi din 40 ajunji la comisii au tecut doar 11 si cel mai mare avea 22.podeanuo este id-ul meu cine vrea informatii ,cu cea mai mare palcere

 568. Salut, cunosc pe cineva care in august anul trecut a mers acolo are 24 de ani si a trecut toate probele si deja trimis la regiment. Se moare in legiune si toti ar trebui sa constientizati asta inainte de a lua decizia, psihic si fizic va toaca, daca va duceti aveti grija ca o sa va distruga cartela de telefon si o sa va taie cardurile bancare. Nu recomand nimanui sa mearga in legiune,,,

 569. andrei liviu

  ma numes andrei liviu din craiova ,romania am un an de armata,doi ani militar angajat pe baza de contract intr-o unitate militara de verzi si cinci ani lucrati la jandarmi k subofiter operativ sunt casatorit si as dori sa ma pot inrola in legiunea straina,nu mai sunt cadru activ de 4 luni va rog daca ma puteti ajuta cu mai multe informatii cum pot ajunge si ce acte necesare imi trebuie pentru a ma inrola in legiune.va multumesc ,cu respect

 570. Anatolie

  sal!
  aici ai iD-ul meu de mess( tolyk_26_91)
  contacteazama ca sa vb
  daca ati scriu prin mesaje greu se posteaza pe web
  fiindca sunt analizate de admin!

 571. pantelimon

  Eu am 14 any asi vrea sa ajung un mercenar forte bun sau un killar eu nu am mila petru nimica eu sunt o persona singerosa asi vrea sa ma ajutati si pe mine sa ajung la legiunea straina sa ma ajutati cu niste sfaturi la id pantelimon.specii

 572. Pantelimon Sangerosu….asesinu de gaini si de rame de pescuit…daca poti sa’ti dai o palma cu piciorul esti bun pt. legiune….

 573. AlNUR

  Cum pot sa ma integrez in Legiunea Franceza ca soldat sau sofer?si as vrea sa ii informez pe ceilalti tineri ca a te integra in legiunea franceza nu este usor si trebuie sa se gandesca bine la acest lucru ca legionarul nu este o functie de distractie ci e o viata de soldati .

 574. Mai mai mai! singur nu shtie dar da sfaturi la altii! deshteptule(AINUR)
  acolo daca te duci shi treci cele 6 luni deja eshti soldat! asta 1!
  2. acolo an paralel ai sa obtii o a doua slujba pentru ca sa te incadrezi an societate dupa cei 5 ani de legiune sau mai multi la dorinta! dar ce ai privit filmul LE TRANSPORTEUR! cu Json Statham shi vreai sai faci o copie!????
  calmeazate cand o sa ieshi de acolo nici sare nu o sa vrei sa lingi! soldatule! asta este deja primul tau minus la testul psihologic! ca shi acum 2 ani de zile an urma unul la marina militara a trecut totul cel mai bine , la antrebat ce dezavantaje are shi ia spus ca uneori este o fire copilaroasa! la eliminat din prima! ai grija ce spui shi la fel ia aminte ce scrii pe acest site! ca noi cei care cunoashtem cat de cat sau are ceva ideie le e jale sashi plimbe ochii prin comentariile astea!
  va dau un sfat !
  antrebati ce e strict necesar!!!!
  drum, cazarma,regimente,medical,oportunitati, s.a.!
  sau gasiti pe cineva care a fost acolo sau este acolo sa va dea careva indicii shi nu catati mura an gura! pentru asta se numeshte legiune diferiti dar uniti shi au un singur scop comun pentru care ashi risca viata! dar tu antrebi de shofer????!!! dute la shcoala auto daca vreai shoferie! acolo o sa mergi shi an boing shi cu hummer-ul shi tot o sa faci!
  se refera la toti care nu ai nici vaga de LE dar nici nu vor sa citeasca comentariile de mai sus!
  admin nu am postat nimic sub cenzura cred ca com meu va fi util multora! shi sa nu cheltuie traficul scrrindu-ne pe acest site ce super eroi vor sa devina mancand drob 16(crupe de grau) 6 luni an LE!
  multumesc frumos shi nu este o jignire!

 575. cateodata am impresia ca sunteti la gradinita cu totii, inclusiv cei din legiune care posteaza pe aici.

 576. @zacusca! astept sa intri pe mes sa mai vb da nu am mai primit nici un imbold de la tine! ce se aude referitor la prietenul tau?
  ce mai nou!??

 577. alexandr

  salutare,doresc sa ma inrolez in legiune,cine ma poate ajuta?

 578. posteaza antrebarile pe site shi te ajutam! sau contacteaza pe cineva care a lasat iD-ul de mess aici pe site ca sa vb cu ei!

 579. Liviu

  Peste 2 luni plec in legiune cu autocarul, am bilet dus-intors de la Eurolines. Cine doreste sa vorbim imi poate da add la: tutto.capi

  Vad ca multi zic si putini pleaca, copii sau adolescenta, nu stiu.

 580. Gym

  Liviu eu vreau sa plec luna asta pe 29 putem sa mergem impreuna?

 581. Gym

  Am 27 ani sunt militar de 4 ani, vreau sa plec in franta sa dau probele in concediu la sfarsitul lunii.

 582. Am 40 de ani . Mai pot pleca in legiune la varsta asta?in cazul in care se poate as dorii sa urgent sa plec cu unul dintre voi care pleaca ! Va multumesc mult! Astept raspuns!!!!!

 583. da si eu m-am tot gandit sa plec dar cred ca o fac pana la urma…..

 584. La ce nivel trebuie sa cunosti limba franceza, ori nui neparat cum poti sa fii legionar prin care metode se selecteaza de fi un legionar, care este e-mail. lor de a trasmit informatia de spre mine, ca sa fi selectat si sa ma prezint in Aubagne, comunicare sa face doar prin e-mail sau convorbire telefonica sau alte sure.. astept raspuns cit mai curind din partea voastra ..e-mail meu este sus trecem la actiune ..

 585. pentru ricardo!
  nush dar e cam dificil cu asha varsta! ei ai iau pe cei ce se ancadreaza 17-40 ani nu mai mult! ancearca direct la Aubagne! shi tine minte daca o sa scoti rezultate bune o sa ati dea o shansa!ok
  pentru nicu! bv toata sustinerea mea! dar minusul care l-ai pus an coment sa nu al repeti la ghestapo la aubagne poate sau nu! tre sa te motivezi bine ori da ori nu ei nu iau pe ceia care au andoieli!ok bafta!
  pentru sergiu
  nu e necesar daca nu o shtii ei te anvata!nu tre sa le trimiti nimic shi sa-i suni la fel! cand esti pregatit fizic shi mintal! ia-ti bilet shi te prezinta direct la aubagne pentru teste acolo vei vedea tu shi ei ati vor vedea cu ochii lor caracteristica cum zici tu! ok bafta

 586. Prietenul meu a reusit… daca se poate numi reusit ceva in legiune, cel putin din punctul meu de vedere, multa sanatate army.

 587. Doamne cand va vad atat de hotarati imi sta inima, army si-a facut treaba si altii ca el, nu stiu daca intelegeti, am vazut multi militari ca vor sa se alature, eu nu zic nu, dar puteti muri pt ceva care nu exista, o sa imi ziceti ca sunteti militari si ca altfel nu puteti aduce bani,cum am zis si mai devreme si imi voi mentine ideea legiunea nu are ce oferi celui care stie ce vrea, in lume sunt o mie de posibilitati, eu stiu ca in filme v-au aratat ca puteti schimba ceva si in istoria ecranizata dar e o mar minciuna, a fii soldat deja nu mai tine de ce crezi si ce e bine si daca va veti impotrivi nu vreau sa va zic ce urmeaza dar daca totusi vrei sa treceti prin asta pt ca stiu ca sunt cei impotriva care vor citi, eu voi trai sa va vad ca faceti asta si voi aduce aminte mereu cine sunteti si de unde veniti daca aveti impresia ca sunteti tari acolo in legiune sa va amintiti de la mine ca sunteti doar un instrument doar atat, si maine orice ar faceti acolo sunteti egal cu un nimic, nimeni nu va auzi de voi decat legiunea, sunt foarte suparata, atatia legionari romani si-au dat viata si voi toti va puneti viata in pericol si nimeni nu e acolo sa vada, ei de acum incolo eu voi fi acolo, in sf revenind la subiect daca voi credeti indiferent de pregatire, ca legiunea e o gluma sau e ceva in romania care se poate compara gresiti, nu tine de fizic totul tine de psihic, imi doresc sa fiti cat mai putini pe legiune si cat mai multi pe ceea ce stiti sa faceti in franta, eu o sa va sprijin o sa fiu usor de gasit, dar inca o data va zic legiunea nu trebuie sa fie inceputul

 588. mmfcgf

  cum as putea lua legatura cu cineva care a fost in legiune ? cineva care a indeplinit niste misiuni , nu doar a fost pina la poarta legiunii . multumesc

 589. buna baieti, vreau sa merg in LE sa imi incerc norocul, deja planuiesc ca pe undeva 20 ianuarie sa fiu deja acolo, dar am o mica problema pe care as vrea sa o discut cu cineva care deja a fost acolo.Am avut cind eram mic hepatita, a fost foarte slaba, ca si cum nici nu ar fi fost nimic. Spuneti-mi va rog, as avea sanse sa fiu acceptat in cazul in care as trece celelate teste?? Multumesc mult!

 590. pentru”vick”
  da nu te teme cred ca merita sa mergi fiindca anainte de a trece controlul nmedical ati da niste chestionare care andelinesti acolo te antreaba anceand de la parinti de de au suferit si de ce sufera si se termina cu tine
  nu esti unicul la aubagne am vazu si cu mai mari probleme! fumau marihuana s.a
  dar amintesc daca aveti cicatrici faceti radiografie si luatile cu voi
  anca ceva
  nu tre sa fiti cine stie ce antrenati cei cafre erau antrenati nici nu se uitau la ei
  plecau acasa sin start toti care au trecut era jale sa te uiti la eu si antrenativa la tractiuni ca eu cand am fost un chinez nu utea face nici una si ei au pus “lege”ca anainte de a intra e oarta te une sa te tragi la bara
  sa vada ca oti daca nu nu are rost sa te mai ia an cazarma te antoarce anaoi si evitati erioadele dintre vara -toamna sau primava-vara cel mai bine e sa mergi de sarbatori fiindca sunt multi e un loc si ei au de unde alege si e bataie de joc!eu cand am fost erau 17 pe un loc
  piloti de avioane de elicoptere lunetisti cu contrecte sfarsite an afganistan si cariera militara nu ERAU LUATI ci erau luati niste usti care idee nu aveau unde au venit
  iar entru ei asta si le trebuia si rahitici am vazut pentru ca sai poata controlauite care este treaba uitati de tot ce vi sa spusde tot ce stiti fiindca acolo nu e nimic real din ceea ce stiti………. mergeti singurisi o sa vedeti………

 591. PENTU BANI VA INROLATI puteti muri ori cind in legiune sau vi sa luat de viata e multi de regreta ce a facut de sau inrolat ….

 592. George

  Salut am tatuaje pa mainii pot sa ma inrolez in legiune???

Lasati un comentariu

banner