Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    PREMIERA PE INTERNET! Luni, 5 Dec 2011

    În camera ascunsă a marii piramide din Egipt s-ar fi descoperit dovezi despre “giganţii” din Biblie, dar şi un cristal uriaş

Secretele lui Lovendal
 

În lume, există o mulţime de zvonuri cu privire la mult trâmbiţată enigmă a piramidelor. Şi toate acest zvonuri apar întrucât guvernul egiptean n-a fost niciodată transparent în a oferi informaţii complete cu privire la ceea ce ascund cu adevărat piramidele. Iată un asemenea zvon….Eu doar îl preiau, fără să comentez asupra autenticităţii sau falsităţii sale:

Unul dintre cei mai înalţi membri ai Ordinului Rozcrucian din SUA este şi unul dintre cei mai mari arheologi din Egipt. Acesta a cercetat timp de unsprezece ani piramidele de la Giza, când a găsit o cameră ascunsă. Lucrul acesta se întâmpla cam prin anii 1980. Iată ce dezvăluiri ar fi făcut acest mare arheolog, care au ajuns până la urmă şi la urechea publicului. În camera respectivă, s-ar fi descoperit trei mari lucruri şocante:

1. Scrieri care atestă că Biblia spune adevărul în Geneză (despre “giganţii” biblici);
2. Un cristal uriaş, care în mod evident memorase date – asemănător unui CD-ROM de astăzi;
3. Un aparat mecanic, despre care nu se ştie nimic altceva.

Că aceste descoperiri ar fi sau nu adevărate, nimeni nu poate şti… Oricum, despre acesst aşa-zis super-cristal din interiorul marii piramide, am mai scris pe acest site: http://www.lovendal.ro/wp52/in-interiorul-marii-piramide-s-ar-afla-un-super-cristal-al-atlantidei-ce-ne-ar-apara-de-invazia-extraterestrilor-de-pe-21-12-2012/

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner