Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    PREMIERA PE INTERNET! Sambata, 21 Mar 2009

    Fiul regelui Franţei, Ludovic al XIV-lea, vroia să devină preşedintele Academiei franceze la doar 14 ani!

Secretele lui Lovendal
 

louis-xiv-3La 1 octombrie 1684, prin moartea marelui Corneille, preşedintele Academiie franceze, scaunul său nemuritor rămăsese gol. Prinţul de Maine (fiul regelui Ludovic al XIV-lea), în vârstă de 14 ani – despre care ştim că pe vremea aceea era guvernatorul Languedocului – râvnea la mai mare. I-a trimis vorbă lui Racine, directorul Academiei, că vrea să fie urmaşul lui Corneille. Racine a convocat adunarea nemuritorilor şi a comunicat dorinţa feciorului de rege.

Adunarea ilustră l-a însărcinat pe director să-i transmită din partea Academiei următorul răspuns: „Chiar dacă n-ar fi vreun loc vacant, nu există membru al Academiei care să nu moară fericit spre a-şi ceda locul ilustrului prinţ”.

Nefiind vorba de persoana lui, Ludovic al XIV-lea a găsit exagerată politeţea savanţilor şi a dat candidatului semnalul de retragere.


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner