Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Sambata, 26 Mai 2012

    “Evanghelia lui Barnabas” va dărâma creştinismul? Pe naiba! Musulmanii s-au făcut de tot râsul cu o ştire absolut ridicolă

Secretele lui Lovendal
 

Citeam pe Ştirile PRO TV care m-a făcut să izbucnesc în râs. Dezinformarea şi prostia pot atinge uneori cote maxime. Aşadar…

“Un manuscris descoperit de turci a inflamat spiritele in Iran. Conform unui raport iranian, in el s-ar preciza ca Iisus nu a fost crucificat si ca ar fi propovaduit venirea lui Mahomed. In anul 2000, autoritatile din Turcia au descoperit un manuscris despre care se presupune ca ar fi “Evanghelia dupa Barnabas”, unul dintre discipolii lui Iisus. Scrisa pe piele de animal, probabil prin secolul 5 sau 6, conform Daily Mail, Biblia dupa Barnabas a nascut multe controverse atat la Vatican, dar mai ales in Iran (…) Basij Press precizeaza ca in Capitolul 41 din Evanghelie scrie: “Dumnezeu s-a mascat in Arhanghelul Mihail, i-a exclus din ceruri pe Adam si Eva, iar cand Adam s-a intors a observat ca deasupra portii spre Rai scria: “La elah ela Allah, Mohamad rasool Allah”, insemnand “Allah este unicul Dumnezeu, iar Mohamed e profetul sau”. Raportul iranian mai sustine ca Iisus nu ar fi fost niciodata crucificat si, mai mult de atat, ar fi propovaduit venirea lui Mohamed. Scrierea este in limba Siriaca, un dialect din Aramaica si prezice venirea ultimul Mesia al Islamului (…) Site-ul National Turk sustine ca pana in prezent cartea a fost tinuta in interiorul Palatului de Justitie din Ankara. Autoritatile din Turcia sunt sigure ca acest manuscris este autentic. “Descoperirea Bibliei lui Barnabas va submina autoritatea Bisericii Crestine si va revolutiona religia in lume”, scrie in raportul Basij Press.”

Aşadar, o bombă care “va dărâma” creştinismul. Eu, însă, tare mult mi-aş dori să “dărâme” prostia omenească. Pentru că… numai dacă citeşti ştirea, îţi dai seama de tâmpeniile scrise, fără alte investigaţii suplimentare.

In anul 2000, autoritatile din Turcia au descoperit un manuscris despre care se presupune ca ar fi “Evanghelia dupa Barnabas”, unul dintre discipolii lui Iisus.

Deci, reţineţi: “se presupune” că ar fi “Evanghelia după Barnabas”; nimeni nu ştie exact dacă este aşa, din moment ce nu a fost tradusă integral. Descoperită în anul 2000, aveau la dispoziţie 12 ani pentru traducere integrală… Dar, mergem mai departe:

Scrisa pe piele de animal, probabil prin secolul 5 sau 6, conform Daily Mail, Biblia dupa Barnabas a nascut multe controverse atat la Vatican, dar mai ales in Iran.

Vedeţi problema? Dacă ea a fost scrisă în secolul 5 sau 6, ea n-a fost scrisă de cineva care a fost cu adevărat discipolul lui Iisus. De ce? Pentru că acesta a fost contemporan cu Iisus, deci a trăit în secolul I, cu cel puţin 400 de ani mai devreme! Deci, până la urmă, cine a scris-o cu adevărat? Barnabas în nici într-un caz!

În plus, a nu se uita că Evangheliile tradiţionale ale creştinismului (Matei, Marcu, Luca, Ioan) sunt considerate a fi autentice pentru că au fost scrise în primii ani sau zeci de ani după moartea lui Iisus, de către martori direcţi la acele evenimente. Marea majoritate a cercetătorilor consideră că aceste evanghelii au fost scrise aproximativ între anii 60-80 d.Hr. Aşa-zisa Evanghelie a lui Barnabas, de care aduc aminte musulmanii iranieni, a fost scrisă în jurul anului 500 d.Hr. Oare care din ele e mai credibilă? Cea care a fost scrisă la 20-30-50 de ani după moartea lui Iisus, sau cea care ar fi fost alcătuită după vreo 500 de ani, timp în care o mare parte din autenticitatea faptelor a fost pierdută? Logica iranienilor scârţâie rău de tot…

Asemenea ştiri parcă sunt făcute special în a crea propagandă creştinismului, în loc de a-l dărâma…


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner