Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Marti, 18 Mai 2010

    Eschimoşii îşi oferă nevestele străinilor, ca aceştia să facă dragoste cu ele

Secretele lui Lovendal
 

eschimosiDacă sunteţi bărbaţi şi aveţi de gând să faceţi o excursie în zonele polare, acolo unde locuiesc eschimoşii, atunci ferice de voi! Eschimoşii vă vor oferi soţiile lor, cu care veţi putea face dragoste! Dar nu în orice condiţii. De exemplu, oferirea unui neveste de eschimos este făcută în scopuri religioase, la sugestia unui şaman, şi se urmăresc scopuri exterioare, ca o vreme mai bună sau condiţii de vânătoare mai bune.

Mai există şi alte modalităţi prin care nevestele sunt oferite drept partidă de făcut amor, ca de exemplu co-mariajul, ce poate avea loc între două familii căsătorite de eschimoşi, în care bărbaţii îşi oferă unul altuia nevestele. Acest co-mariaj are un scop social, pentru a întări legăturile economice şi de prietenie între cele două familii. Cum funcţionează această practică? Bărbatul se mută în casa prietenului său (şi viceversa – prietenul în casa bărbatului), pentru o anumită perioadă, făcând treburile gospodăreşti şi îndatoririle de soţ, împreună cu nevasta prietenului său. Astfel, se spune că legăturile între cele două familii sunt foarte puternice.

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner