4 responses

 1. eugen
  Martie 14, 2012

  domnule nu vreau decat sa fiu obiectiv in afirmatiile ce le voi face si anume:in primul rand colosseumul din Roma nu a fost sanctuar,termenul de sancutar insemnand cu totul altceva pentru o mai buna cunoastere poti consulta dexul iar in legatura cu afirmatia cum ca aici au avut loc lupte ale crestinilor cu leii sau ca au fost devorati de catre aceste animale, nu prea cred…nu vreau sa insir insa explicatii in legatura cu aceasta ci doar un sfat si anume sa consultati bibliografia de specialitate ce exista derspre imperiul roman si edificiile construite . Multumesc !

 2. Cristina Bijuterii Argint
  Martie 14, 2012

  Nu cunosc foarte bine istoria insa sunt ferm convinsa ca acest lucru a fost real iar acei bieti crestini au fost ucisi doar pentru distractie…pentru a se amuza unele “ANIMALE” caci altfel nu se pot numi acesti oameni!

 3. gringo
  Martie 14, 2012

  Noi suntem obisnuiti sa numim `animale` toate necuvantatoarele ce ne inconjoara, chiar daca si noi am fost odata `animale`. dar cineva ne-a separat din randul animalelor si nea dat gandire si vorba , adica graiul. Asta nu inseamna ca daca animalelel nu `vorbesc` pe limba noastra, trebuie sa le facem `animale`. Au si ele mijlocul de comunicare al lor. Dar noi nu-l intelegem. In momentul cand noi mai facem gesturi animalixce si destul de des , reiese ca mai avem inca intiparita o parte din acea gena. Noi suntem considerati animale atunci cand ne comportam ca ele. Exact ca cainii si animalelel din jungla. Cand iau masa in special. Si cred ca o hotaratoare contributie isi are si aplicarea legii, ca alfel ar iesi un adevarat macel. Vezi ultimele episoade din viata noastra. Si unii din frica pentru Dumnezeu. ori de aici rezulta ca animalele nu au frica de nimic si nu au nici lege. Deci noua ne-ar mai trebui o modificare genetica care sa scoata `raul` din noi. Poate in viitor….

 4. Manick
  Martie 14, 2012

  Eugen ,iti recomand sa mai citesti inca o data articolul pentru ca tu nu ai inteles partea cu “devorarea crestinilor si cu leii”
  Numai bine.;)

Leave a Reply

 

 

 

Blue Captcha Image
Refresh

*

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Back to top
mobile desktop