Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Duminica, 27 Mai 2012

    De ce susţinătorii homosexualităţii greşesc amarnic când spun că homosexualitatea e “naturală, morală şi nu face rău nimănui”

Secretele lui Lovendal
 

Susţinătorii homosexualităţii folosesc următorul silogism formal:
1) Premiza 1: Comportamentele care se bazează pe nevoi biologice sunt morale.
2) Premiza 2: Homosexualitatea este o nevoie de bază.
3) Concluzia: Astfel, comportamentul homosexual este unul moral.

Dacă ambele premize ar fi adevărate, atunci homosexualitatea ar avea un argument solid. Desigur, premiza 2 n-a fost dovedită a fi adevărată până în prezent…dar, premiza 1 e oare adevărată? Putem face următorul raţionament, prin reducere la absurd, pentru a arăta că premiza 1 este una falsă:
1) Premiza 1: Comportamentele care se bazează pe nevoi biologice sunt morale.
2) Premiza 2: Canibalismul este o nevoie de bază.
3) Concluzia: Astfel, canibalismul este unul moral.

Vă place această concluzie? Desigur că nu!

Un alt argument al susţinătorilor homosexualităţii ar fi acela că întregul comportament homosexual nu face rău nimănui. Să menţionez vieţile luate de timpuriu din cauza SIDA (în special în rândul homosexualilor)? Să menţionez oare că Freddy Mercury, un homosexual celebru, a murit din cauza SIDA? Sau să aduc aminte de alte boli cu transmitere sexuală, ce produc traume fizice în rândul homosexualilor? Există o mulţime de exemple prin care diverşi homosexuali şi-au ruinat tinereţea datorită comportamentului lor. De asemenea, sinuciderea în rândul homosexualilor este o chestiune gravă şi asta pentru că trăim într-o societate în care suntem minţiţi în legătură cu adevărata natură a homosexualităţii (“Aşa te-ai născut, n-ai nicio şansă să ieşi din această stare”). Acest lucru, însă, nu face decât să distrugă orice speranţă a unei vieţi diferite.

Cât priveşte căsătoriile între homosexuali, pun următoarea întrebare: ce se întâmplă dacă cuplul de homosexual vrea să adopte un copil? Nu cumva i se neagă dreptul copilului de a avea o “mamă” şi un “tată” în acelaşi timp? Pentru că, se ştie, că sociologii sunt unanimi de acord că cel mai bine le va fi copiilor dacă au în acelaşi timp şi o mamă şi un tată. Şi, în plus, dacă am promova peste tot homosexualismul, ce s-ar alege cu societatea noastră? Nu ar ajunge ea la pieire?

Iată câteva aspecte care nu ţin doar de intimitatea în pat a doi oameni (chiar şi dacă acest lucru ar fi OK din punct de vedere moral).


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner