Orgoni Almeea

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

De ce susţinătorii homos*xualităţii greşesc amarnic când spun că homos*xualitatea e “naturală, morală şi nu face rău nimănui”

Duminica 27 Mai 2012 / 6,161 vizualizari / 247 Comentarii


 

Susţinătorii homos*xualităţii folosesc următorul silogism formal:
1) Premiza 1: Comportamentele care se bazează pe nevoi biologice sunt morale.
2) Premiza 2: Homos*xualitatea este o nevoie de bază.
3) Concluzia: Astfel, comportamentul homos*xual este unul moral.

Dacă ambele premize ar fi adevărate, atunci homos*xualitatea ar avea un argument solid. Desigur, premiza 2 n-a fost dovedită a fi adevărată până în prezent…dar, premiza 1 e oare adevărată? Putem face următorul raţionament, prin reducere la absurd, pentru a arăta că premiza 1 este una falsă:
1) Premiza 1: Comportamentele care se bazează pe nevoi biologice sunt morale.
2) Premiza 2: Canibalismul este o nevoie de bază.
3) Concluzia: Astfel, canibalismul este unul moral.

Vă place această concluzie? Desigur că nu!

Un alt argument al susţinătorilor homos*xualităţii ar fi acela că întregul comportament homos*xual nu face rău nimănui. Să menţionez vieţile luate de timpuriu din cauza SIDA (în special în rândul homos*xualilor)? Să menţionez oare că Freddy Mercury, un homos*xual celebru, a murit din cauza SIDA? Sau să aduc aminte de alte boli cu transmitere s*xuală, ce produc traume fizice în rândul homos*xualilor? Există o mulţime de exemple prin care diverşi homos*xuali şi-au ruinat tinereţea datorită comportamentului lor. De asemenea, sinuciderea în rândul homos*xualilor este o chestiune gravă şi asta pentru că trăim într-o societate în care suntem minţiţi în legătură cu adevărata natură a homos*xualităţii (“Aşa te-ai născut, n-ai nicio şansă să ieşi din această stare”). Acest lucru, însă, nu face decât să distrugă orice speranţă a unei vieţi diferite.

Cât priveşte căsătoriile între homos*xuali, pun următoarea întrebare: ce se întâmplă dacă cuplul de homos*xual vrea să adopte un copil? Nu cumva i se neagă dreptul copilului de a avea o “mamă” şi un “tată” în acelaşi timp? Pentru că, se ştie, că sociologii sunt unanimi de acord că cel mai bine le va fi copiilor dacă au în acelaşi timp şi o mamă şi un tată. Şi, în plus, dacă am promova peste tot homos*xualismul, ce s-ar alege cu societatea noastră? Nu ar ajunge ea la pieire?

Iată câteva aspecte care nu ţin doar de intimitatea în pat a doi oameni (chiar şi dacă acest lucru ar fi OK din punct de vedere moral).

Secretele lui Lovendal

247 Comentarii

 1. Buna,desi citesc articolele de pe site inca de la inceput,asta e prima oara cand spun ceva,de ce,pt ca sunt total de acord cu tine Lovendal,homos*xualitatea nu e normala,nu ar trebui sa existe,nicidecum sa fie promovat,asta bineinteles intr-o lume normal…Ea nu exista in natura,insasi natura e impotriva ei,au existat cazuri(daca nu ma insel) cand reptile sau amfibieni de acelasi s*x ,respectiv masculin,captive pt perioade lungi,ca urmare a captivitatii unul si-a schimbat s*xul devenind femela,calea naturii de a spune NU Homos*xualitatii.

 2. Sebi

  Sincer nu sunte de acord cu tine in aceasta..privinta..adica este strict alegerea fiecaruia..ce inclinari s*xuale are..Oamenii de cand sunt..au incercat intotdeauna sa se diferentieze unul fata de celalalt..poate acesta este simplul motiv..pentru care au aparut homos*xualii si sa nu uitam ca SIDA a facut victime la fel de multe in randul heteros*xualilor..si nu nu sunt homos*xual,dar cum ai spus si tu..dint punct de vedere moral este ok..Multumesc,salutare!

 3. Salutare! Homos*xualitatea este o deviere, o anormalitate, este o boala; NU este nici morala nici naturala. Voi fi de acord cu homos*xualitatea DECAT atunci cand in urma unui raport s*xual intre doi parteneri de acelasi s*x va rezulta natural un copil, rodul firesc si moral intr-un cuplu.

 4. tidesson

  freddie mercury era bis*xual din cate stiu eu..in rest perfect de acord cu articolul

 5. Devilish

  Homos*xualitatea tine de natura fiecaruia. Fiecare ar trebui sa se uite in oala lui nu in oala altuia. Au fost vremuri cand homos*xualitatea era cv normal, dar acum nu, e ce imoral. Ce este asa de imoral cand doi oameni de acelasi s*x se inteleg mai bine decat cu o femeie sau barbat? SIDA a facut victime in amandoua randuri nu numai la homos*xuali deci SIDA nu este un argument. Iar daca pui argument din biblie ca homos*xualitatea este un pacat, si s*xul inainte de casatorie e un pacat. Si nu, nu sunt homos*xual

 6. Orientare s*xuala a unui individ,nu are de a face cu caracterul acestuia,indraznesc sa nu fiu de acord cu articolul,si am sa aduc si argumente.
  Am avut marele noroc in viata sa cunosc doua persoane de o puritate sufleteasca desavirsita[barbati],oameni in toata puterea cuvintului,si sunt ga*.Asta am aflat-o mai tirziu,cind am facut cunostinta cu partenerii lor de viata,sa fiu cinstita,m-a socat acest fapt,dar cind ai un prieten ,cu adevarat,il accepti asa cum este,fara sa judeci.

 7. hai ca ga* nu am avut deloc pe site-ul asta .
  - Legionariiii , la ataac !

 8. Cleric nu iti fa griji, stiinta va avansa atat incat unui barbat trans*xual, i se va putea pune aparat femini reproducator, perfect functional si atunci o sa regreti tu comentariul tau de azi.

 9. Gaby, nu te cred ca esti Gay. Tu esti fata, la tine poate fi numit lesbi, dar asta in cazul in care iubesti o fata, mai mult decat ca pe o prietena, si nu ma refer la prietena cea mai buna ci la faptul de a avea relatii intime cu ea. Tu esti fata, daca iti plac barbatii, esti hetero (normala) nu stiu cine ti-a bagat in cap ca ai fi ga*. Oare cati ani ai? 12-14? In plus daca tie iti plac barbatii da in cercul de prieteni ai 2 barbati care se plac unul pe altul in sensul strans adica ca ei ar fi intre ei Gay, tu nu poti fi numita ga* doar ca ii accepti pe ei asa cum sunt. Deci cine naiba ti-a bagat in cap prostia ca ai fi ga*?

 10. Mai oameni buni, ce spune Gabi, ce intelegeti voi :)) A scris ca a cunoscut doi barbati, oameni deosebiti, care sunt ga* (barbatii sunt ga*!)…Cumva, ce exemplu mai bun am fi putut avea, despre cat de usor incurcam lucrurile…Marius, George1000 – cititi de cateva ori inainte.
  Gabi nu pot spune decat bravo…

 11. ion

  George prietenii ei sunt poponari,nu ea.Cască ochii mai bine.

 12. @Lovendal si restul

  V-ati autodepasit de data aceasta. Logica articolului este de un infantilism acerb (si asta ca sa fiu dragut). Imediat, si-au facut aparitia si postacii morali si demni ai lui Dumnezeu, care impart sentinte in stanga si in dreapta despre ce e corect si ce nu este, amagindu-se intr-o maniera crasa, ca ar exista un dat moral obiectiv, valabil si aplicabil pentru orice cultura si orice arie geografica ( inclusiv extraterestra – deh, trebuie sa ducem cuvintelui Mortului numit Iisus si in spatiu, in cazul in care dam peste omuletii verzi).

  1. Canibalismul are o istorie mai complicata decat stii tu, Lovendal. Evident, ca nu poti sesiza nuantele morale legate de un asemenea act, care practicat de placere in actualele vremuri, constituie intr-adevar un act repulsiv. Cred ca nu mai are rost sa mai mnetionez faptul ca actul de a-ti devora semenii are un substrat religios…macar atata sa stiti.

  2.Homos*xualitatea. Vai, ce speriati sunt credinciosii de acest concept. Cah, piei Satana! In primul rand, ce fac oamenii in dormitor, nu va priveste, nu va intereseaza, si nu trebuie reglementat de nicio norma sociala, si cu atat mai putin religioasa, deci supusa unui coercitii infecte.

  3. Exista o multime si mai mare de heteros*xuali care si-au ruinat tineretea din cauza unor boli venerice. Deci, argumentul este un non-sens. Exista si mai multi oameni, care si-au ruinat existenta din cauza comportamentului lor general. Si? Asta face homos*xualitatea mai condamnabila? Ma faci sa rad….

  4. Romania…2012. O tara minunata, locuita de o populatie credinciosa, cu puternice valori morale, cu coloana vertebrala. O tara cu 95% din populatie care crede in divinitate, fapt care plaseaza tarisoara noastra in fruntea celor mai mare state crestine din UE, raportat la populatie. Aceeasi tara in care aproape jumatate din credinciosii ei, considera ca Soarele este cel care trebuie sa invarta in jurul acestei minunate planete. Tara, in care violenta conjugala heteros*xuala atinge niste cote infioratoare, dar care [pot fi remediate pupand cartoane si osemintele unor animale, prezentate pe post de ramasite sfinte, ale unor morti-fantoma. Tara, care din dragoste pentru semeni, se situeaza pe primul loc in ceea ce priveste crima organizata, coruptia, furtul, spaga etc la nivelul abominabilei Uniuni Europene. Tara in care, ca sa vezi, majoritatea coplesitoare a infractorilor sunt credinciosi, si cred in Dumnezeu. Tara in care puscariasii atei, ii poti numara pe toate degetele pe care le am.

  The land of choice….

  5. Homos*xualitatea si omul diacronic. Cum de niciunul nu sesizeaza faptul ca homoexualitatea exista inca din zorii umanitatii? Si sunt atat de multe dovezi…dar, nah, cand doresti sa impui modul de viata ortodox heteros*xual , cu Biblia pe masa, cu o bata in mana si cu sticla de tuica in cealalta.

  6. Homos*xualitatea exista inclusiv la animale. Exista si violul in grup la animale (sper ca sunteti suficient de inteligenti incat sa realizati ca acest act este cu adevarat condamnabil). Dark are niste explicatii de ar face pana si o broasca sa rada cu lacrimi.

  7. Promovabilitatea homos*xualitatii, nu va duce la disparitia societatii, deci implicit si a credulilor ce cotizeaza. Ti-am mai spus, la nivel de logica si de argumentare stai extrem de prost, motiv pentru care sincer ma indoiesc ca detii un doctorat, indiferent in ce domeniu ar fi el. Homos*xual te nasti. Daca te nasti heteros*xual nu ai cum sa iubesti un barbat,si sa vrei sa faci s*x cu el. Homos*xualii dintotdeauna au fost minoritari, asadar societatea nu va disparea ca, vai, vom ajunge toti sa iubim rectul celuilalt. Logica de balta.

  8.Problema copiilor mereu este complicata ca vorbim de cupluri homos*xuale sau heteros*xuale. Ceea ce ignori tu cu desavarsire, Lovendal, si restul de postaci, este faptul ca un adult disfunctional un cuplu disfunctional va crea un copil disfunctional. Ca exista exceptii. Biensur, dar stim ce fac exceptiile. Si din nou, in Romania 2012….foarte multi copii sunt maltrati de parinti, care in societate pozeaza in adulti responsabili, oameni maturi, care din pacate au drept de vot si respira oxigen.

  9. Din nou, problema sinuciderii o pui total aiurea. Multi, daca se sinucid, o fac deoarece intalnesc oameni ca tine, ca ceilalti postaci care considera ca feminismul este o greseala, homos*xualitatea este imorala, si ca doar daca crezi in Dumnezeul biblic esti bun si vei putea avea o viata frumoasa si decenta.

  Incet, incet, fanatismul ortodox si retrograd iese la suprafata….

 13. Tigrul

  Homos*xualitatea este o boala,aare de a face cu niste deficiente ale cromozomilor X si Y.Dar lumea o promoveaza,zicand ca e ceva normal,de ce se promoveaza aceasta boala nu am sa inteleg.

 14. Dorinta s*xuala rezida din nevoia procrearii si da,e o nevoie fiziologica primara.Inmultirea reprezinta continuitatea vietii si poate fi observata la orice forma de viata.
  Daca homos*xualitatea e o forma de “exprimare” naturala,atunci de ce indivizii adopta un comportament efeminat(in cazul barbatilor) si un comportament dur,masculin(in cazul femeilor)?De ce individul nu se comporta conform constructiei sale fiziologice si sociale?
  Nu cred insa ca trebuie sa-i uram ,ci mai degraba sa fim bucurosi ca nu am avut parte de traume care sa ne transorme comportamentul,dar nici sa ridcam un comportament deviant la grad de normalitate!
  A intelege nu inseamna a fi de acord ,ci mai degraba a gasi rezolvari la probleme in spiritul conditiei noastre umane!

 15. alex

  @George1000 , am impresia ca tu esti ga* , si inca astepti ziua cand vei duce o viata normala cu partenereul tau . ga*-ii nu vor putea face niciodata copii , mereu va fi nevoie de o femeie la mijloc , indiferent unde va ajunge stiinta . probabil vor putea face copii de fier cu ajutor stiintei

 16. @George1000……… Mai citeste de cate ori e nevoie comentul lui Gabi.GR.ATH, asta ca sa vezi si tu ca nu a zis nimic de propria ei inclinatie s*xuala ci mai degraba de o experienta vizavi de persoane cu asemena “obiceiuri”. Oare de ce apar genul asta de oameni care fac din tantar armasar ?

 17. Chinezu

  Artticolul e pueril! Sa fiu inteles: sunt categoric impotriva homos*xualitatii si a formelor ei de manifestare in societate! Dar argumentele din articol sunt ridicole! Presupunand ca homos*xualii folosesc adesea ca argument silogismul mentionat in articol trebuie intai spus ca nu premiza a doua este cea pe care trebuie sa o invocam pentru a respinge argumentul. Premiza unu este punctul slab. Prosta conform careia “tot ce e natural nu e rau” nu a fost valabila niciodata la nivelul unei discutii cat de cat de bun simt. Societatea nu este natura!!!!!! Cel putin nu natura in sensul de “biologic”! Omul a depasit natura. in societate NENUMARATE comportamente naturale (biologice) sunt reprimate, redirectionate, sublimate etc.
  In plus “contrailogismul” din articol e ridicol! Canibalismul nu se bazeaza pe nevoi fizice, naturale. Orce antropolog iti va spune ca acest comportament (canibalismul) este un comportament ‘cultural!
  Nici restu contraargumentuli nu este mai rasarit! Homos*xualismul nu poate fi facut rau fiindca numarul sinuciderilor este mai mare in randul acestei minoritati. Dupa acelasi calapod ungurii sau mongolii sau japonezii sunt rai findca se sinucid mult mai frecvent decat altii.
  In plus de SIDA sufera si nehomos*xualii. Si ei sunt rai?
  Nici problema marajului homos*xual nu e tratat mai bine! in concluzie cu astfel de argumente un homos*xual inteligent te da peste cap!
  Din punctul meu de vedere un argument valid impotriva homos*xualitatii trebuie sa pleca de la intelegerea distinctiei natura/cultural(social), de la definarea ‘naturalului” dar in special – si asta ar trebuie sa fie un argument separat de alte consideratii – de la religie!

  Cu bine!

 18. Naturala? Da o gasim cam peste tot in natura dar asta nu e un argument sa o consideram a fi naturala ! Pai cum ii explici unui animal ca nu e moral sa faca s*x cu un alt “compatriot” de acelasi s*x? Nu face rau nimanui? E interpretabila solutia asta ! Eu tind sa cred ca face si rau ( dar evident sunt subiectiv) .

  Mai era pe aici un personaj care spunea ca homos*xualitatea e un “trend” e ceva ce fac unii sa iasa din banalul heteros*xualism. Il rog pe aceasta cale sa imi explice el mie cum se face ca si la alte vietuitoare de pe aceasta planeta homos*xualitatea este prezenta ? Or fi si ele in trend cu omul ?

 19. @ George 1000
  Ar fi bine sa citesti cu atentie asta ce am scris,am spus ca-mi sunt prieteni,si chiar foarte buni,asta ar fi un punct de vedere,al doilea e ca ,am marele pacat sa-mi placa doar….BARBATII,al naibii de mult si nu stiu cum se face,ca-i si atrag foarte mult la cei 40 de ani ,care-i voi implini peste putin.Multumit,m-am explicat,sunt heteros*xuala,din fericire am un pic de creier sa-mi accept semenii asa cum sunt,fara sa judec,fara sa discriminez .

 20. Nu am obiceiul sa fac comentarii la articole dare acum nu ma pot abtine…Homos*xualitatea este in mod clar o boala psihica, o deviere comportamentala de la normal. In DSM-urile (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) dinainte de anii 80 homos*xualii erau catalogati bolnavi psihici, apoi au scos acest diagnostic in privinta acestor oameni.Cu siguranta promotorii noii ordini mondiale au avut de aface cu aceasta scoatere din manual.Adevarul e ca vor sa imbecilizeze populatia pamantului pentru a nu se mai inmulti si sa-i indeparteze de la adevaratele valori si trairi lasate de Creatorul cerului si pamantului astfel incat sa fie mai usor de manipulat.Pentru cei care promoveaza si sustin valorile Sodomei si Gomorei sa-si aduca aminte ce au patit locuitorii acelor cetati.S-ar putea sa urmati voi daca nu va caiti de sustinerea sodomiei. Oricum in cativa ani va veti intalni cu Creatorul vostru…deci ganditi-va de 2 ori ce veti face de acum incolo cu viata voastra. Apropo…se zice homos*xual sau poponar iar nu ga* ca nu suntem in tari straine…

 21. George 1000
  Nu incurca itele,homos*xual e una,trans*xual e alta,ca sa nu amintesc si de scalpeti[astia sunt cu adevarat de plins,singuri se marginalizeaza].Am sa-ti explic,dar sper sa nu interpretezi iar gresit asta ce am scris aici,o persoana este trans*xual,in momentul in care ,dupa foarte multe interventii chirurgicale de specialitate,are schimbat tot,,sistemul hidraulic”.fie ca din barbat,a devenit femeie si invers[sunt destule documentare],homos*xual e o persoana,care are partener de acelasi s*x,si la final scalpetele,e acel individ[si sunt groaznic de multi],care din rautate,iti impune intr-un mod brutal[la modul general vorbesc] orientarea lui s*xuala,pe astia sa nu-i vad,sunt travestitii.
  Pentru ca se vorbeste de homos*xualitate de de vreo 50 de ani incoace,asta nu inseamna ca nu a existat,inca din antichitate a fost promovata,de ex.spartanii,vezi insula Sparta,chiar marele erou de la THERMOPILE,Leonida era homos*xual,dar avea si nevasta,marele Alexandru Macedon era si asta ga*,a nu se uita de bine cunoscuta insula LESVOS,de unde si denumirea femeilor ga*,si in final,in cam toate muzeele cu vestigii antice,aici in Grecia ,sunt foarte multe fresce si basoreliefuri cu subiectul in discutie.As putea vorbi si de picturile rupestre din insula Creta,deci anticii erau mult mai deschisi la minte,decit noi,a nu se interpreta gresit,nimeni nu e obligat sa accepte o asemenea persoana,si eu la rindul meu,cu mult inainte de a-mi cunoaste prietenii[ Ianis si Alkis],spuneam,departe de mine,dar asta ce sunt sau ma rog,cum spun altii ca-i o boala,nu e contagioasa.Pentru mine OMUL conteaza,nu ceea ce face in dormitorul sau

 22. Lovendal

  Thorns, iar amesteci obsesia ta (lupta impotriva religiei, in general si a crestinismului, in special) cu un subiect, ca homos*xualitatea. Special, in articol, n-am adus deloc aminte de Biblie, pacat, crestinism, religie etc., pentru ca am vrut ca homos*xualitatea sa o privim punct de vedere social. Cu al tau comentariu ai stricat totul, dar ma asteptam de la un obsedat ateist ca tine.

 23. Lovendal

  Chinezu, dupa logica ta, a promova sinuciderea oamenilor inseamna un lucru bun. Cum naiba ai putea sa te bucuri de moartea unui seaman de-al tau!? Eu nu stiu…parintii vostri nu v-au nascut cu niciun pic de omenie in suflet?

 24. George1000, nu regret si nu voi regreta nimic din ceea ce gandesc si exprim. Citeste mai atent ceea ce am scris… am spus “cand… va rezulta NATURAL un copil, rodul firesc…” Orice va face stiinta nu va fi nimic natural… O zi buna!

 25. Fac,ce fac,stirnesc r….,cine intelege,bine,cine nu…..foarte bine,ar fi si mai bine,sa nu mai fiu ,,provocata”[glumesc],ca am gura cam sloboda,inima o ia inaintea creierului.
  @Klaire
  Multumesc,asa sunt,dintotdeauna am vazut,sau cel putin am incercat,sa vad partea buna a omului,daca unui om ii zimbesti,iti va zimbi,eu consider ca zimbetul dezarmeaza[am scris corect ?],mi se spune[modestie,zero] ca sunt o persoana joviala,deschisa si in general,bine dispusa,si acestui fapt datorez ca am multi prieteni.
  @Ion
  Exista si alte cuvinte in dictionar…….

 26. Observ ca unii nu fac diferenta si spun homos*xuali sau ga* barbatilor, iar lesby femeilor, Pentru lamurire iata explicatiile din DEX: HOMO- Element prim de compunere savantă cu semnificația „egal”, „asemănător”.
  HOMOSEXUALITÁTE s. f. Atracție s*xuală pentru indivizi de același s*x; pederastie, inversiune s*xuală, invertire s*xuală. [Pr.: -xu-a-] – Din fr. homos*xualité

 27. Din nou, se pare ca a fost o “eroare tehnica”. Observ ca unii nu fac diferenta si spun homos*xuali sau ga* barbatilor, iar lesby femeilor, Pentru lamurire iata explicatiile din DEX: HOMO- Element prim de compunere savantă cu semnificația „egal”, „asemănător”.
  HOMOSEXUALITÁTE s. f. Atracție s*xuală pentru indivizi de același s*x; pederastie, inversiune s*xuală, invertire s*xuală. [Pr.: -xu-a-] – Din fr. homos*xualité

 28. Ana

  Exista o normalitate morala, una statistica, alta conform expertilor.Apoi, chiar si un standard heteros*xual.Exista, ma repet si niste limite personale,la care as pune niste intrebari: le cunoastem, le-am ales in mod constient?Ne-am pus intrebari cat de departe ori in ce directie vrem sa mergem?
  Gradul de acceptare al comportamentelor s*xuale merge fireste de la normal catre exterior, dar cat?
  Orientarea homos*xuala nu este caracteristica unui anume tip de persoana.Gay-i si lesbienele sunt de orice varsta, nationalitate, religie,educatie, profesii si loc pe pamant. Deci, haideti sa scoatem astea din discutie.Ce ramane?
  Scoatem si eticheta societatii, asta ma deranjeaza cel mai mult, etichetarea, cum ceva nu se incadreaza in tipare, cum dam ”verdicte”(cel mai mult ma doare, in cazul copiilor cu deficiente).
  As putea bine sa spun ca,(din mica mea experienta)sunt multi care, fie si din curiozitate au avut macar o data in viata relatii homos*xuale.
  Daca este sa vorbim despre homos*xuali, mai pe scurt, desi sunt adepta relatiei fidele procreerii, este bine sa nu ne grabim in a acuza sau discredita.Nu se stie clar originea homos*xualitatii, dar oare se stie cea a heteros*xualitatii?Doar a duce specia mai departe? Sa fim seriosi, homos*xualitatea este de cand lumea si pamantul, a existat dintotdeauna.
  Andre Gide spunea ” Departe de a se opune naturii, iubirea dintre doua persoane de acelasi s*x este si ea parte si expresiei a naturii, deoarece apare de la sine, spontan intr-o fiinta, exact ca-n celalat tip de atractie”.

 29. Homos*xualii sunt o boala a societatii si se intind precum metastaza si in final boala distruge . Eu nu ii cred bolnavi ci doar niste nenorociti ce merita izolati de restul pentru a nu mai molipsi si pe altii . Fermeile sunt atat de frumoase si ei dobitocii se uita dupa barbati sunt nista c… cu ochi si se mai declara si bolnavi si ce e mai grav e ca se orienteaza la copii . Cam asta e lumea fara Dumnezeu lumea lui Thorn . La mai mare.:)()(

 30. A mai aparut un specimen ce prin ceea ce spune se doreste a fi inteles un crestin neaos de pe la noi ! Nu ii zic nick-ul e usor de ghicit ! Dar il intreb cum explica boala asta psihica la animale ? :) . O fi animale care pot suferi de boli degnerative gen Parkinson sau Alzheimer , eu unul nu stiu de asa ceva ! Daca bunul nostru cunoscator in ale bolilor psihice are binevointa sa ne explice articulat si cu subiect si predicat cum sta treaba asta , i-as fi tare recunoscator . Daca nu sa se apuce sa citeasca carti de colorat pe alea sigur le-ar intelege mult mai bine!

 31. @Ana
  De acord cu tine,foarte bine punctat.

 32. @Ana

  Spre surprinderea mea, sunt de acord cu tine. Exemplificarea prin ultimul citat ar trebui sa inchida gura celor demni si morali, si sa le deschida mintea. Insa acest lucru nu se va intampla.

  Nu le permite Dumnezeu.

  O seara frumoasa

 33. Gaby si Ana,va felicit,pentru comentariile voastre ma bucur ca mai sunt oameni cu mintea deschisa,cu bun simt fara sa judece pe cei care sunt diferiti de noi.

 34. Imi cer scuze,ptr greseala,am scris ,,rupestre”[ce tine de plante],in loc de mural,am mentionat,citeodata creierul imi joaca feste.

 35. Am avut odata ne-norocul sa vad doi iubareti sarutanduse pe strada si am dat la rate tot ce am mancat in ziua aceea. Pur si simplu este Oribil

 36. A se face diferenta intre ga* si pedofili,ultimii sunt psihopati,bolnavi,sau orce altceva doriti,un capitol cu multa durere.
  @ Sorin,societatea zilelor noastre sufera de boli mult mai grele,eu nu erijez in avocatul ga*-lor,dar sunt oameni ca si noi,si repet,cu multi ani in urma,reactionam destul de brutal,ziceam departe de mine,am cunoscut acesti baieti,foarte simpatici si cu suflete mari,un ex. am sa dau,mi s-a intimplat s-a ramin cu masina,nu mai pornea,nu vroia si pace,intr-o regiune a orasului,foarte pustie si la o ora destul de tirzie,si bineinteles departe de casa,il sun pe fratiorul meu,si vine un raspus de toata frumusetea,la ora asta ti-ai gasit,nu pot,partenerul meu de viata era in strainatate ,ce puteam face,imi venea sa urlu de nervi si frica,mi-am sunat prietenul,care m-a intrebat :unde esti,si a venit.Asta ce am povestit aici e ceva minor pe linga restul,acum ca am fost concediata,ma tot intreaba daca nu am nevoie de bani,vine si ma scoate la plimbari,ca sa nu ma ia depresia,si multe altele.In general, ceea ce se refera la aceasta categorie de oameni,s-a format o imagine de ansamblu,ii aruncam pe toti in aceiasi mocirla,de paria,exact ca si in cazul leprosilor,pina a se dovedi ca lepra nu e contagioasa,sa judecam caracterul uman,nu asta ce este,pt mine n-are importanta ce este,ga*,tigan,congolez sau chinez,OM sa fie.
  Din pacate,asta-i realitatea,dar ginditi-va,acesti oameni,au parinti,au frati,unii ii accepta neconditionat,altii ii reneaga,unde-i dreptatea,nicaieri,sunt oameni,cu sentimente ,singe le curge in vene.

 37. @Imagine

  Am avut de atatea ori norocul sa vad preoti imbracati in aur, sau privind dupa adolescente, incat nu a mai ramas nimic ca sa pot sa dau afara.

  @Sorin

  Stii care e ironia? Ca nu ei ajunge in Rai alaturi de Dumnezeul tau. Te si vad ofticat in cazanul cu smoala.

  @Letal

  Cartile de colorat totusi cer un anumit nivel de cunostiinte. Nu poti sa ii ceri sa le citeasca fara o pregatire prealabila. Poate ambalajele de eugenii ar fi mai intai indicate, zic eu

 38. Homos*xualii au inceput sa apara din cauza rautatii omului ,din cauza ca ne-am obisnuit sa judecam la prima vedere.Daca nu ar fi fost lesbience pe pamant ,ca vad ca de ele nu se plange nimeni,atunci cu siguranta nu ar mai fi fost nici homos*xualii.Ne plangem de ei?! De filme por++ de ce nu ne plangem?! Nu pot sa intru pe blestematu asta de calculator fara sa imi sara in ochi o poza deocheata cu un *** marit sau un fund de femeie.Ce vina au ei cand noi daca vedem 2 barbati care se inteleg mai bine sarim si ii judecam ca homos*xuali .. am impresia ca nu mai avem de ce rade si am gasit asta amuzant.Sa nu uitam ca femeile erau arse de vii pentru astfel de chestii pe vremuri.De cand am incetat sa mai pedepsim femeia ,atunci tot felu de lucruri obscene si ingrozitoare au pornit in lume.Credeti’ma pe mine ca femeile sunt cu 10 pasi inaintea noastra spre nenorocire.E adevarat .. nici barbatii nu mai sunt barbati in ziua de azi.Ce este de facut?!

 39. @AlexT

  Iti dai seama ce nenorocita e maica-ta. Cred ca o doare ca a ratat parfumul rugurilor.

 40. Zici ca sunt o boala a societatii dar totusi nu sunt bolnavi ? Oi fi incercand tu sa faci o “filozofie ” dar ai dat cu oistea in gard cum s-ar zice . O boala fara bolnavi nu am auzit sa existe in fine , speram totusi sa explici existenta acestei asa zise boli si la alte vietuitoare nu doar la om . Dar deja te cunosc prea bine si stiu cum eludezi tu raspunsurile .

 41. AlexT – iti dau voie sa pedepsesti, sa ma arzi pe rug, sa ma omori, cum iti doreste organul cu care gandesti asa, femeie fiind…ca si daca pana acum nu am facut prea multe, cine stie, tu sa fi oricum pregatit si sa previi viitoarele nenorociri pe care le pot aduce.

  Gabi – asa sa ne ramai, si noua, si celor din jurul tau.

 42. Gay sunt cei cu vile, cu limuzine, cu conturi in banci si toale de firma. Restul sunt doar poponari sarantoci. Si mai este o problema importanta: in viata depinde de care parte a madularului te afli. Va las cu bine baieti si fete, ma duc sa-mi “vizitez” nevasta a-5-a!

 43. Multa gargara si uitati un singur aspect: bateti domnilor la usa din fata.singura valabila!

 44. Unde am zis eu asa ceva???????????

 45. @Klaire

  Frustrarile s*xuale ale lui AlexT reprezinta o particica din expresia milenara a inferioritatii resimtite de marea majoritate a barbatilor in raport cu femeile. Cea mai imbecila fiinta de pe planeta este de departe omul, iar dintre oameni cei mai imbecili sunt de departe barbatii.

  De fapt, si nevoia de a-si inabusi sentimentul de inferioritate, de insatisfactie s*xuala, de micime s-a transpus in nevoia de a crea religiile. Marea majoritate a religiilor, misogine prin excelenta, plaseaza pe un piedestal fals al superioritatii, al iluziilor, barbatul, cel infaptuit din flegma divina amestecata cu noroi (ups, nu am vrut sa spun adevarul – din “duhul divin si lut”).

  Greseala femeilor este ca s-au lasat angrenate in intunecimea religioasa, antropomorfizata, si masculinizata excesiv, multe dintre ele, acceptand asavas-ul avidyei, si implicit statutul lor “inferior”.

  De fapt, cred ca s-a vazut destul de clar orbirea misogina (si evident extinsa si fata de homos*xuali) atat de la detinatorul site-ului pana la postacii demni si morali ai lui Dumnezeu (AlexT, sorin, fasole, mazare, pastarnac sau mai stiu alte cognomene de oameni mici) . Miscarea feminista, egalitate intre barbati si femei, homos*xualita – cah, piei drace!

  Atata pot ei, nu poti sa le ceri sa isi depaseasca mandra lor conditie, atata timp cat lor le place sa se lefaie in ea.

  O zi frumoasa, Klaire.

 46. @Thorns ce treaba are biserica cu homos*xualii ? Daca ai fii cu familia la o plimbare si copilul tau te intreaba,De ce barbatii aia se saruta pe strada ? Tu ce ai raspunde ? E un lucru natural puiu lui tata :))

 47. @Klaire,
  ,,Lupul isi shimba parul,dar caracterul,ba”,mi-am permis o mica modificare a proverbului,sunt blonda naturala,dar parul mi-l vopsesc aproape negru,deci caracterul asa mi-a a fost,imi este,si sper ca asa va ramine,iar am luat-o razna,dar nu conteaza.
  Orce opinie s-ar posta,referitoare la acest subiect,parerile mele,aceleasi vor fi,traim intr-o societate perfida[imaginea totala],ne place sa inlaturam ce nu corespunde standardurilor stabilite,de ce,pentru ca noi oamenii,privim doar in linie dreapta,cind de fapt exista si stinga,si dreapta,si pot da foarte multe exemple,eu nu sunt casatorita,am un partener[asta-i termenul meu preferat],nu locuim impreuna,dar nici separat,si am intrat in gura lumii[ neamuri,cunoscuti,si chiar si vecini],si nimeni nu ma abordeaza pe mine personal,sarmana mama e pe linia de foc,si se necajeste foarte mult,ca de fica-sa cea mare nu s-a maritat[mai am o sora ,casatorita,si ,,micutul'' familiei,care in august a.c. are nunta,vezi suntem trei:40,38 si 36 de ani],auzind asta,pe neamuri le-am pus la punct imediat,cit despre restul,le-m dat cu…tifla.Merg pe principiul,nu judec,ca sa nu fiu judecata[aviz bunilor crestini],cind etichetezi o persoana,e foarte usor,dar tu [la modul general vorbesc]cind esti etichetat,cum te simti,raspunsul e foarte simplu,GROAZNIC,asa ca,noi membri ai acestei societati,ar trebui sa mai si gindim,inainte de a vorbi.Asa si in cazul persoanelor homos*xuale,ca sunt bolnavi[bine zicea Letal,bolnavi,fara a exista boala],am mai auzit pareri de genul,greseli ale naturii,si multe chestii din astea care pe mine ma deranjeza.Prefer compania prietenilor ga*,decit cea a heteros*xualilor,si sa ma judece fiecare cum doreste.

 48. @AlexT
  N-am sa cer scuze ca sunt femeie,si chiar multumesc naturii,pentru asta,comentariul tau are un iz de …misogin,femeile au fost arse pe rug[crimele umanitatii] cind erau banuite ca ar fi fost vrajitoare,nu ca ar fi fost lesbiene.
  Si acum sa te intreb,in viziunea ta,femeile sunt periculoase,bun,dar barbatii,ce au in plus,dragule nimeni nu-i mai bun ca nimeni,suntem pe acelasi picior.

 49. Homos*xualii ca si preotii catolici sunt doua specii care desi nu se reproduc natural se-nmultesc pe zi ce trece.
  In harababura zilelor noastre cine Dumnezeu mai stie ce e aia normalitate si ce principii sau cutume o definesc.
  Din punctul meu de vedere consider NORMAL ca toti copii sa aiba parinti de s*x diferit, si sa nu fie obligati sa creasca cu o mama cu mustata si boase.
  Ramane sa culegem furtuna cand om fi batrani, neputinciosi si sa fim judecati dupa noile principii ce se contureaza si se impun de catre trendul prezentului, noilor (viitori) adulti, Dumnezeu cu mila.

 50. @Thorns … cand am spus care este prietena ta cea mai buna e clar ca nu am gresit …
  Ma surprinde ca te-am “bunghit” atat de repede …
  Acum te-ai mai dat si in fapt : “barbatul, cel infaptuit din flegma divina” … sa inteleg ca te-ai certat cu partenerul de curand ? …. lasa fetitza draga, trece … gasesti altul.
  Probabil ca ai avut o revelatie vis-a-vis de felul in care ai fost coceput … dintr-o FLEGMA …
  Amice … inainte de a mai vomita cultura (ca de inteligentza nu poate fi vorba … te asigur ) … te anuntz ca folosesti un vocabular “doct” limitat … repetzi la infinit aceleashi fraze/cuvinte … mai schimba-le …

 51. Boala e cauzata de virusi s-au paraziti nu de bolnav Letal . Deci boala societatii e cauzata de acesti paraziti retardati care sustin ca nu fac nici un rau . Deci asa a aparut aceasta boala “fara bolnavi” . La animale homos*xualitatea e fff rara si se intampla la animale cu creierul fffmic si putin dezvoltat si la acelea e rara . Dar la oameni e facuta cu buna stiinta deci nu e o boala.

 52. Thorns – multumesc, ziua a fost intr-adevar frumoasa, desi a inceput cu ceva creieri pe moate. Nu ii stiu motivele pentru care poate gandi asa (AlexT), si imi pare rau; pentru ca astfel de idei au adus atatea probleme in trecut…insa, dupa cum un drag prieten imi spunea, dupa ce ca ne negam trecutul, intoarcem spatele si prezentului, cu indarjire. In ceea ce il priveste, as vrea sa mai adaug doar atat (si scriu cu majuscule, sa i se intipareasca bine acolo unde trebuie):
  IMI DORESC SA I SE INDEPLINEASCA DORINTA CE O ARE, ACEEA DE A NU MAI EXISTA FEMEIE PE PAMANT (CACI VA DESCURCATI VOI BARBATII CU TOATE CELE CUMVA). NU-I ASA CA HOMOSEXUALITATEA AR DEVENI MORALA IMEDIAT? IMPAS MARE…Norocul tau, AlexT, este ca Mos Craciun nu exista, sa indeplineasca dorintele oricui…
  Si da, poate ca femeile au fost prea fraiere de-a lungul veacurilor si inca mai sunt, pentru ca accepta tacute absolut orice isi doreste s*xul tare…daca ar fi avut puterea sa aiba demnitate asa cum au avut puterea sa moara pentru a da nastere copiilor lor sanatosi…poate am fi fost altfel, cu totii, cei ce acum.
  Si tie, o seara cum ti-o doresti.

  Imagine – dar cand vezi doi adolescenti in tramvai ca mai au un pic si se dezbraca acolo (ca sa nu spun altceva), nu ti se intoarce stomacul pe dos? Mai sa fie…Si la o alta intrebare a ta…iesi din cochilia in care traiesti, iar daca respectivul copil te intreaba de ce barbatii aia se saruta pe strada, ii poti explica. Exista tari in lume unde lucrul asta se intampla, si nimeni nu mai este atat de pretios si poate explica ce si cum. Asta nu inseamna incurajare, ci explicatie simpla si sincera. Te-as invita sa vezi o parada ga*, si probabil vei ramane uimit de cati oameni mai in varsta, copii si tineri sunt ca si privitori. Nu pentru ca incurajeaza, ci pentru ca inteleg ca rau poti face si daca tii ceva ascuns de copiii tai, mai ales asa ceva. Cand te va prinde copilul tau in pat cu sotia, ce vei face? Vei spune ca nu a vazut bine? Ca are o imaginatie bolnava? Ca ce a vazut este imoral? Sau vei incerca sa ii explici, asa cum poate el intelege, potrivit varstei?
  Ce treaba are biserica cu homos*xualii? Are mare treaba; homos*xuali exista si printre fetele bisericesti, si inca multe…a, ca nu vorbim despre asta si ascundem…mai este moral?

  Hominis Antipaticus – preotii de orice fel au in randurile lor homos*xuali; din nou, e moral? sau doar cei catolici sunt cei imorali. Nu ne dorim sa vedem copii crescuti de cupluri de homos*xuali…pot fi anumite probleme, asa este; dar ne dorim sa vedem copii ai cuplurilor heteros*xuale care ii lasa rudelor spre a fi crescuti iar acesti copii ajung sa se sinucida? E moral? Nu este…dar nu facem nimic sa impiedicam asta, nu devenim vocali deloc. Ce am alege? Sa ne traiasca copiii, si prin educatie si intelegere sa poata deveni oameni, sau alegem sa se sinucida, sa devina depresivi, fapt ce poate da mari batai de cap in viitor, inclusiv d.p.d.v. al comportamentului s*xual ce poate tinde sa devina deviant?

  Sa citim cu mare atentie ce a scris Ana, pentru ca va faceti ca nu vedeti, multi din cei ce aveti privirea indreptata, precum Gabi spunea, numai in linie dreapta, in timp ce avem parte si de drum la stanga, dreapta si as mai adauga eu si sensuri giratorii care ne ametesc de cap; Ana a spus in prea putine cuvinte, ar fi trebuit tipate randurile alea – este moral sa marginalizam si sa judecam acei copii cu diverse probleme, sa ii consideram marginea societatii, orice probleme ar avea? Este al dracului de imoral sa facem asta, si cu toate astea ne doare in cot de acei copii caci nu sunt ai nostri! Ne gandim cu totii doar la actul s*xual in sine. Dar tot Ana, si Gabi si ceilalti au spus si iar nu se baga de seama, ca e vorba si de iubire, de sentimente, nu doar s*x. Iubirea este buna si rea, cand ne bate inima cu putere si sinceritate?
  BTS-urile nu sunt numai o problema a homos*xualilor, ci si a noastra, dar noi suntem de partea morala, ca sa zic asa. Si probabil ca si sinuciderile, ce din pacate sunt atat de numeroase oriunde, din diverse motive. Eu cred ca din anii in care BTS-urile si sinuciderile homos*xualilor, au fost alarmante, au cam trecut. Din momentul in care a existat o oarecare deschidere si a inceput o educatie, s-au rarit. Iar asta ne spune ca si noi cei care am pus la colt, avem partea noastra de vina, neincercand sa intelegem mai mult. Nu cred ca se pune problema ca acceptarea unei realitati sa insemne promovarea. Insa a intoarce spatele unei chestiuni sensibile din multe puncte de vedere inseamna a lasa probleme sa se acumuleze. Si apoi ne intrebam, ca niste floricele, de ce?
  Apoi…nu este ceva nou, dupa cum stim; conteaza oare asa mult pentru noi viata s*xuala a altuia sau ce ne da, ce lasa in urma? Avem scrierile atator homos*xuali, muzica lor, arta izvorata din ei, si le apreciem, ne bucuram de ele si tragem si foloase istorice, culturale. Aici cum putem vedea si dincolo de ce face un om in intimitate? Dar in rest punem totul la zid. Prietenii, cum spunea si Gabi, sunt prieteni, indiferent de orientarea lor s*xuala. Si daca ati incerca macar sa ii cunoasteti, surprizele va vor fi mari. Pentru ca sunt la fel de oameni ca si voi. Poate usor excentrici, poate usor zvapaiati, diferiti…dar cine nu este asa?

  Este morala mutilarea organelor s*xuale ale femeilor in unele tari, din cauza convingerilor religioase si a ideii ca cea expusa de AlexT? Este moral ca unor fetite de cateva luni pana la cativa ani sa le fie taiate parti din corp, pe viu, cu instrumente infecte, doar pentru satisfacerea dorintelor de asuprire a unor barbati smecheri, ce folosesc orice pretext pentru asta? Facem ceva pentru asta? Cu adevarat? Nu, ca e prea departe, nu ne atinge pe noi, e pe alt continent. Oare nu va doriti mai mult sa explicati unui copil cum e cu homos*xualitatea decat sa fiti pusi in situatia in care sa ii explicati cum este sa tai o fetita pe viu si sa o nenorocesti pentru tot restul vietii, distrugandu-i fiinta fara vina, alta decat a deveni o viitoare femeie?

  Astia suntem…suntem partasi la ce li se intampla acelor copile si femei, pentru ca o lume intreaga nu face absolut nimic; si vorbim de moralitate.

  Si inca ceva, celor ce dam crezare conspiratiilor – nu-i asa ca virusul HIV este o creatie a ocultei? Ca multe alte belele; pai si daca a fost cu dedicatie catre homos*xuali, nu-i asa ca oculta asta e buna? Ca ne vrea binele de fapt? Inca un impas…

  Gabi, Ana, va felicit si eu ca sunteti femei curajoase,ca puteti sa va ganditi la cat mai multe, nu doar parti singulare ale unui intreg, si ca nu va temeti sa fiti sincere.

 53. Ce este doamnelor?V-am deranjat cu micutul meu argument?! Eu doar povesteam cum
  s-au nascut homos*xualii{din cauza unor domnisoare care au refuzat sa mai traiasca
  sanatos} .Va aduceti aminte de vremurile alea ,eram mic pe atunci ,cand urla pe la televizor “Puterea femeii hahahah. Am dreptate in ce zic:) femeile si-au luat-o in cap rau.Misogin cum ma numiti eu asa vad lucrurile.Daca femeile ar fi sanatoase la cap nu ar mai fi barbati homos*xuali pe strazi.

 54. @Bushurica

  Cei conceputi din flegma sunt credulii (asa ca tine) care considera ca saliva divina ii inalta atat de mult in mijlocul unei creatii evident imperfecte si mizerabile, aflata totodata sub semnul cruzimii, incat merita a fi tratati ca semi-zei.

  Cocktailul de iluzii este foarte bun, de indata ce are inca efecte….pana cand traheea va fi blocata de ceea ce se va dovedi in final a fi prea multa diaree. Ironic, tu imi ceri sa imi asum expansivitatea sensuala si conceptuala a cuvintelor, in timp ce altii la fel de imbuibati de cutremurul lautrecian cu tenta religioasa ca tine (pun ramasag ca habar nu ai la ce ma refer) ma acuza exact de acest lucru. :) :) Ce imi placeti voi credinciosii.

  Si din nou, ipocrizia este amanta cea mai draga celor ca tine : pai tu, expert in asigurari, imi soliciti sa imi largesc paleta de cuvinte “docte” si stilul comunicativ, dar tu ramai constant in exprimari precum : te anuntz, aceleashi, fetitza.? Decat ipocrizia amanta mai bine luai gramatica de sotie, bush urica.

 55. ida

  Din cele 25.241 de cazuri nou raportate HIV in regiunea vestica a Europei:
  54% s-au infectat cu virusul HIV prin contact heteros*xual.
  37% s-au infectat cu visrusul HIV prin contact homos*xual (MSM).
  8% s-au infectat cu visrusul HIV prin utilizarea de droguri injectabile.
  35 % erau femei.
  10%-20% din populatia homos*xuala (MSM) din vestul Europei este infectata cu virusul HIV .
  Din cele 59.866 de cazuri HIV nou diagnosticate raportate in 2006, numai 60% au fost raportate in cadrul unui grup de transmitere. Din acestea, 62% reprezentau consumatorii de droguri injectabile, 37% transmitere pe cale heteros*xuala si mai putin de 1% reprezentau populatia homos*xuala !

 56. @ Klaire
  De foarte multe ori in viata am avut de pierdut din cauza sinceritatii,cum se spune,,pasarea pe limba ei piere”,dar n-am dat absolut niciodata inapoi,nu,comportamentul,,cu manusi”nu-l admit.Ai atins multe subiecte foarte sensibile,si macar,de le-am putea discuta pe larg,si asa,fara nicio,,perdea”.Am spus,sunt o persoana care gindeste mai mult cu inima,ma pun pe mine in pozitia celuilalt,ma ,,aprind’ foarte repede in fata nedreptatii[ca un autentic racusor],stau in banca mea,atit timp cit nu sunt provocata.
  @AlexT
  Mda,un argument de doi bani,sa inteleg mai bine,noi femeile suntem vinovate ca exista homos*xualitatea,ca ne-am saturat sa traim sanatos,documenteaza-te,ai acces la informatii si te rog nu mai bate cimpii,nu te onoreaza ca persoana sa gindesti asa,ai si tu o mama,din pintecele unei femei ai iesit,daca ai trait situatii neplacute in viata cu vreo doua,trei persoane necompatibile,nu sunt toate femeile de vina,dar ce spun, ,,pute”a mentalitate de turma,a educatiei invechite,si te rog pune punct,vad ca am de-a face cu generatia ’90.
  @Sorin
  Sa fim oameni seriosi,ce virusi,peste putin am sa aud ca e vorba si de reptilieni,homos*xualitatea e o mutatie genetica,care a existat de de cind,,haul si piraul”,se nasc,sarmanii,captivi intr-un corp strain,tu crezi ca aceste persoane si-au dorit asta,nu,si atunci ce sa faca,te intreb si vreau si un raspuns.Ai spus,retardati,ai stat la discutie cu careva dintre ei,nu scoate concluzii pripite,prietenii mei,unul e jurnalist,unul medic[si chiar f bun],asta n-are importanta,sa fi maturat si strazile ,tot prietenul meu de suflet ar fi fost.

 57. @Ida,
  Bravo si felicitari,chiar la asta nu ma gindisem!
  @Sorin,
  Chiar e frecventa la animale,homos*xualitatea,si ma rog care sunt acele animale cu creier ffff mic,cumva crocodilii,gainile,sau care,dupa parerea ta,fii mai explicit.Nu esti de acord cu acest lucru,o inteleg,dar nu insira aiureli.

 58. Interesant este faptul ca nu ai negat niste afirmatii, foarte interesant.
  In ceea ce priveste o disputa pe teme gramaticale … s-ar putea sa ai parte de o mare surpriza …
  Presupun ca esti genul care serveste numai absint, nu il “indoi” ca noi (pleava).

 59. @Klaire, Gabi, Ana

  Trebuie sa va felicit pentru opiniile dumneavoastre, bine argumentate, rationale, si dozate cu bun-simt. Cu atat mai mult cu cat credeti intr-o entitate superioara. Ma bucur ca totusi exista credinciosi care nu sunt limitati de un set de norme socio-morale, impuse de o infecta educatie religioasa, si ca pot vedea lucrurile chiar asa cum sunt.

  @Ana

  Stiu ca am avut multe conflicte anterior, si probabil o sa mai avem, insa cel putin la acest subiect ai avut o atitudine si o pozitionare surprinzatoare pentru mine.

  @Gabi

  Un prea celebru englez spunea odinioara ca aparentele sunt mai seducatoare decat adevarul. Si din pacate, marea masa a credinciosilor, fac s*x zilnic cu aceste aparente. Si o fac neprotejat. Si de aici au HIV-ul ignorantei, al prostiei, al limitarilor exasperante, intr-un cuvant, al micimii.

  @Ida

  Vezi ca vor spune ca statisticile sunt masluite de Satana, dupa o partida torida de s*x anal cu preotii.

  @Klaire

  Ca de obicei, o placere sa te vad comentand. De departe, cel mai bun comentariu de aici. Stilul tau calm , fluid in argumentatie denota o cunoastere superioara fata de marea majoritatea credinciosilor de pe aici, dar care poarta cu abjectie, titulatura de barbati. Oare de ce nu ma suprinde faptul ca cele mai inteligente raspunsuri au fost date de femei?

  Din pacate, cele spuse de tine, la care putem adauga si cele afirmate de Ida, Gabi etc, nu vor avea ecoul scontat printre gibonii ortodocsi, heteros*xuali, demni si morali, dar care zac peste un morman imens de gunoi adunat sub pres, devenit intre timp un petic de material. Mai mult de atat ei nu pot, si nici nu vor putea mai mult. Autosuficienti, de o intunecime a mintii infioratoare, scrasnesc din dinti, fie la vederea unui cuplu homos*xual, fie la reusita unei femei.

  Ironic, este ca multi “barbati” de pe acest site, ce condamna cu vehementa homos*xualitatea, fara sa aiba insa nici macar un singur argument solid, nu s-ar eschiva sa se uite cum 2 femei se mangaie, se iubesc, se ating. se saruta. O repet: ipocrizia este trasatura definitorie pentru cei mai multi creduli de pe aici (daca Dumnezeu exista, o sa va pedepseasca cumplit pentru asta – sic- asa ca fuguta la matanii).

  Inca odata, felicitari pentru comentariu si pentru setul de idei expuse. Nu pot decat sa ma bucur ca exista oameni cu cap, rationali, care nu se plieaza pe niste dogmatisme de-a dreptul pestilentiale.

  @AlexT

  Nu stiu sub ce criterii axiologice plasezi problema homos*xualitatii dar cu siguranta nu sub cele rationale si logice. Aluvionarea frustrarilor tale s*xuale, ce te-ar fi catalogat drept un subiect fascinant de studiu freudian, denota un rudimentarism religios, plin de dizgratie. Asocierile tale absurde, ce frizeaza orice regula a logicii, mereu te vor tine intr-o postura de inferioritate pregnanta fata de s*xul frumos.

  Nu uita, noi avem mai mult nevoie de femei decat femeile de noi. Poate vei avea si tu o discutie cu mamica. Insa, cei ca tine (si sunteti foarte multi de la Tufarica la sorin) imi intaresc pledoaria pentru necesitatea avortului. Deci exista un bine in tot raul.

  @Bush

  Deci poti scrie corect! Felicitari! Se pare ca prezenta mea virtuala are totusi si un rol instructiv (pacat ca imediat ti s-a urcat la cap – asa e cand pendulezi de la dat medicro la altul).

  A ignora unele afirmatii ce ar face si o gaina sa se intrebe daca evolutia nu a gresit, nu inseamna a nu le nega. Daca mai reusesti sa inveti si acest lucru, munca mea aici s-a incheiat (dar presupun ca de fapt si aici este expert).

  O zi frumoasa celor care merita

 60. Gabi – poate ai pierdut cate ceva din cauza sinceritatii; dar te-ai recastigat pe tine, de fiecare data. Si eu m-am aprins ieri, dar cred ca daca nu o facem, avand sau nu dreptate, nu vom fi decat niste legume. Si apoi ne mai vaitam ca altii ne conduc vietile si ne tin in sclavie; am ramas interzisa cand pe forum am citit despre catelusa unui coleg, cu un pui in ea, ce a fost prinsa de 10 insi, bagata intr-un sac si lovita cu pietre pana nu a mai miscat, pana sacul s-a umplut de sange si carne calda; si asta doar pentru ca se presupunea ca fura puii de gaina de prin sat…de asta mi-au venit toate in minte; caci suntem fara cuvinte de descris; desigur, barbatia a fost mare in barbatii aia, au avut…ce au barbatii si se lauda. Daca pe timpuri bune facem din astea, cand nimic nu ne forteaza, nu ne face sa ne pierdem mintile, si cand barbatia ne-o putem arata si altfel, imi imaginez ce ar fi in cazul unor probleme de genul cataclisme grave, razboaie. SI desigur oricine altcivneva este de vina, nu noi, noi suntem doar victime.

 61. Buna, sunt de cativa ani fidela acestui site precum si articolelor postate aici si nu am cum sa nu citesc si comentariile voastre la unele topici ce mi se par interesante. Ceea ce am observat adesea la argumentarile voastre este faptul ca tindeti adesea sa incepeti prin a va argumenta parerea cu privire la topic dupa care atunci cand ceea ce credeti/argumentati nu este apreciat de catre ceilalti, schimbati topicul nu pe un al subiect/contra-argument, ci pe diferentele personale care exista intre voi. Cu alte cuvinte, atacati persoana care nu este de acord cu ceea ce spuneti. Inca o observatie…ma bucur cand vad ca exista persoane care isi apara cu atata inversunare credinta sau incearca din rasputeri sa demoleze credinta celuilalt, insa la un moment dat ajungeti in extrema cealalta, a fanatismului exacerbat si a criticabilitatii exagerate. Iar tot acest travaliu intelectual se sfarseste prin jigniri, prin cuvinte defaimatoare la adresa valorilor si credintelor celuilalt. Chiar nu va dati seama? Ajungem sa ne certam intre noi si desi nu ne cunoastem, ne permitem sa il jignim pe cel care posteaza o parere diferita de a noastra si sustinuta cu argumente pe care ne chinuim sa le demolam cu orice pret. La un moment dat, dupa ce petreci o lunga perioada citind acelasi mod de argumentare si aceleasi “scuze”, ajungi sa iti dai seama ca cei care vor contribui la sfarsitul nostru ca si fiinte vom fi tot noi. Ne auto-distrugem sau ii distrugem pe ceilalti. O lume utopica nu exista intr-adevar, dar daca suntem toti religiosi asa cum sustinem sau cel putin avem unele valori ce tin de topici mult mai abstracte, ar trebui, consider, sa nu mai distrugem stalpii erodati ai celulilalt pe care acesta isi construieste teoriile si credintele sale, ci sa incercam sa il determinam, intr-o maniera subtila, sa isi schimbe parerile acolo unde este nevoie. Defapt, tot ceea ce voiam sa spun este ca nu arata estetic precum si etic bine sa atacam persoana care are o parere diferita de noi…ci sa atacam cu argumente valide si structurate ideile sale..Va multumesc.

 62. Gabi nu trebuie sa te superi .. dar te provoc sa recunosti adevarul .Cum iti explici tu mai bine existenta homos*xualilor?! Iti zic cu mana pe inima ca au aparut din cauza rautatii si greselilor pe care le-au facut in special femeile.Ele au inceput prima data cu drepturi egale,cu mama lor ,de au ajuns in asa hal incat in ziua de azi sunt o groaza de cazuri in care femeia cauta sa conduca barbatul ca pe o papusa.Sunt mai mult ca sigur ca homos*xualii sunt barbatii care nu au avut destul curaj sa discute cu o fata la momentu potrivit din cauza rautatii altor fete din trecutu lor.Este dovedit ,orice psiholog zice chestia asta.Sunt eu singuru om de aici care considera femeile putin cam depasite in ziua de azi?! Intreb cu sinceritate .. sunt mai multi homos*xuali sau mai multe lesbience?!

 63. Homos*xualitatea nu e problema societatii, ci a homos*xualului. Daca e un baiat ( o fata) suficient de istet (isteata), isi infrange pornirile nefiresti si, eventual, isi si corecteaza orientarea, daca nu – nu.
  Valabil si pentru alte tare caracteriale.

 64. Multumesc mult ca mai luminat ca boala apare ca urmare a unor virusi sau(si) paraziti, eu tind sa cred ca doamne doamne te vrea asa cum esti , e mandru de tine ! El are voie sa fie mandru noi “…ulimea” nu ca e pacat ! In fine multumesc deasemeni ca mi-ai spus ca e foarte rara homos*xualitatea la alte vietuitoare desi nu stii sa explici cauza ( o fi vreun parazit ?) ,nu ai facut matale o statistica sa vezi cate animale sunt cu inclinatii “poponaristice” dar arunci cu ideile nastrusnice asa precum face zidarul cu mistria pe perete si bomboana de pe coliva ai puso cu acel creier foarte mic ca fiind deasemeni determinant la acele vietuitoare cand se uita urat la posteriorul unui semen de-al sau !

  E grav daca la varsta dumitale vii cu penibilismele astea de care vorba lui Thorns ar rade si o broasca daca doamne doamne ar fi inzestrat-o cu acest dar ! Si apropo de doamne doamne si creierul foarte mic ca fiind o cauza a ce spuneam mai sus , cine e responsabil ca e asa mic ? In logica ta am sa dau tot eu raspunsul : dracul ! Ce zici am ghicit?

 65. Gabi :Am un prieten ca si tine si multi altii ce mai prieten din copilarie am amintiri ca i-as bloca servreul scriindule alaturi de acest OM si e jurnalist ca si tine si e si poet . Deci acest om suferea de asa zisa boala dar culmea e ca s-a putut abtine si mai e si casatorit cu o femeie minunata are si copii .Culmea s-a vindecat de o boala din nastere cica ori stim cu totii ca bolile din nastere nu au leac . Deci nu vorbesc in necunostinta de cauza . El imi spune acum si imi multumeste ca l-am ajutat cu sfaturi si are si exemple de oameni ce nu s-au abtinut de la aceasta”boala” si sunt tot oameni cu studii si cariera dar degeaba tot retardati ii consider . Cinstea si onoarea se pastreaza cu modestie si moralitate nu cu functii inalte in societate. Degeaba sunt medici ,avocati s-au nustiu mai ce functii daca sunt niste poponari nu le face cinste . In primul rand incalca legile naturii . Si stii ce e culmea e ca femeile sunt deacord cu aceste retard al unor barbati daca mai pot fi numiti asa . Ce daca e popa sie poponar tot un nemernic e . Si exemplele pot fi cu miile . Nu e o boala e doar o mare pacaleala in care oamenii au cazut.

 66. @Thorns
  Mentalitatea de turma,lipsa educatiei,lipsa comunicarii si multi alti factori,acesta este raspunsul,am spus si iar repet ,traim intr-o societate,cu anumite standarte,pe care nu dau doi bani.Da,cred in aceasta entitate ce se numeste D-zeu,dar asta nu ma impiedica sa vad ce este in jurul meu,nu traiesc pe un,,norisor” pufos si imaculat,pe D-zeu il am in suflet,si-l invoc…din cind in cind,oricum nu a fost si prea darnic cu mine,pacat ca nu pot sa-ti traduc un proverb neaos grecesc din greaca antica,ca ai intelege foarte bine,oricum am sa o caut,traducerea,si am sa-l postez.
  @Klaire,
  Citind rindurile tale,mi-au dat lacrimile,stiu,asemenea BESTII,cu chip de om exista,si nu odata,am auzit de asemenea atrocitati,sa ucide fara niciun regret,si cu o placere sadica o asemenea creatura,[imi asum spusele].In general populatia barbateasca vrea sa dovedeasca,in vazul lumii,doza de testosteron,maltratind,ucigind,dar ce, femeile nu detin si ele acest hormon,ba da,si un exemplu am sa dau,eu detin acest hormon mai mult este limita unei femei,a nu se interpreta gresit[ma refer la restul],am foarte multa putere fizica,si ce ar fi trebuit,orce mascul ma deranja,sa-l fi facut KO,nu,pentru ca sunt impotriva violentei.
  @AlexT
  De ce m-as supara,si de a-si raspunde provocarii tale,nu ne cunoastem,banuiesc ca nici virstele nu ne sunt apropiate,eu am parerile mele,tu pe ale tale.Ai problema cu femeile,bun,oricum,realizeaza ca ne aflam in sec.XXI,matusa Maria,nu mai merge in spatele lui mos Ion,scuze,s-au dus timpurile acelea cind femeia era buna numai ca sa nasca copii si sa-si serveasca ,,stapinul”.Nu sint o feminista,cred in rolul barbatului,il doresc linga mine,dar sa ma respecte,si va avea respectul meu,relatiile,de oricare natura ar fi,se cladesc pe respect,inainte de toate.
  @Sorin,
  Un barbat,ori e homos*xual,ori nu e,eu ii respect pe acestia care ,,o dau pe bune”,asta sunt,si cui ii convine,ar fi multe de spus,dar incep sa obosesc cind vad,ca din lipsa de argumente,se aduc jigniri,se eticheteaza,etc.

 67. Letal da tie ce ti se pare logic sa nu rada nimeni sa fim deacord sa inlocuim femeile cu barbatii si pe dumnealor saracele eventual sa le extirpam organele s*xuale ca asa nu rade broasca de mine . Faptul ca am scris ca e o boala si cauza sunt acesti paraziti tie ti se pare comic . De fapt ce ma mai mira ca ai trait printre popii conrupti si cine stie ce ati facut de ii sustii pe homoretardati . Asta ca sa ma mai distrez si eu si in alta ordine de idei eu scriu ce vreau pe aici sunt sau nu sunt deacord cu o idee fara sa dau socoteala nimanui . Eu nu iti cer explicatii si nici nu ti-as raspunde nu imi sta in caracter sa ma leg de oameni asa ca nu imi convine ce scriu pe aiaci daca nu mi se adreseaza direct nici nu citesc comentariul asta inseamna sa respecti cat de cat pe cineva dar daca ma zadaraste mereu am prostul obicei sa raspund ca nu pot sa tac cand citesc mizerii si acuze aruncate aiurea . Si la inceput incerc sa dau argumente daca vad ca am cu cine discuta continui frumos daca nu fac misto .Ia fami in ciuda si nu te mai lega de mine si ai sa vezi ca nici nu stiu ce ai scris . Asa cum am vazut postari Thorn o gramada mai ales aici da credema ca nici nu stiu ce scrie in ele nu mai intereseaza catusi de putin . Nu consum energie inutil pentru nimic macar daca o fac sa invat ceva da de la unii pe aici inveti doar sa urasti si sa fii rau si perfid . Nu niciodata nu vreau sa fiu rau vreau sa gan desc cat se poate de pozitiv . Si asta ma face sa fiu impotriva acestor “oameni” care zic ca ei nu fac rau celorlalti . Dumnezeu nu uraste nici un om ci doar faptele lor . El iubeste omul dar ni si faptele lui ,asa cum noi ne iubim copiii dar nu suntem deacord in totdeauna cu ceea ce fac . De fapt credinta in Dumnezeu e atat de simpla nu fa rau respecta legile scris si nescrise si iti va fi bine daca nu tot noi vom suferi . Iisus ne-a aratat calea cinew vrea ii va fi bine cine nu ii va fi rau. Eu si multi barbati si de pe acest site iubim femeile .Si nu ne plac poponarii uratu mai sunt cand il vedeam pe retardatul ala ce-si spunea “Naomi” mi se face mila de el si altii ce au aparut pe la tv . ,cat de penibili erau imi era mie rusine sa ma uit la tv. Si va intreb pe cei ce sunteti deacord cu acesti hai sa le zic oameni de ce mai exista femei ? Si mai ales Romania detine un loc destul de bun la statistici cu ff multe femei frumoase . Fiti frumoase doamnelor iubitine (fiecare pe barbatulsau iubitul ei) ca asta e legea firii ca barbatul sa iubeasca femeia si femeia pe barbat . Homos*xualii sunt dobitoci ce nu stiu sa cucereasca o femeie si se alina intre ei . Si inca un argument anusul e organul ce are alt rol in buna functionare a organismului omului . Pentru s*x sunt organe separate care indeplinesc cu brio aceasta functie . Ps . poponarii au un avantaj elimina usor cand sunt constipati si vanturile se aud ss it:::))))))))))))))):)))))))))))))):)))))))))))))))))

 68. Sorine -Iti spun cat se poate de simplu , nu ii sustin , dar spre deosebire de tine incerc sa merg la fundamentul problemei si nu sa dau un verdict asa la plesneala ca eu le stiu pe toate . Minoritatile de orice fel tot timpul au fost privite ca niste “anomalii”(exceptii care se exclud de la regula). Mie personal sa vad pe viu un asemenea fapt cred ca vomit instant , dar nu eu contez in ecuatie ci motivul si cauza existentei lor .

  Acuma sa vorbim de partea cealalata a lucrurilor , nu ma intereseaza crezul tau nici cat negru sub unghie puteai fi hindus la fel de bine . Ma deranjeaza cand vad ca nestiinta(a se intelege lipsa de cunostinte) e inlocuita cu pareri si asertiuni explicate ca din coada de topor . Ma deranjeaza cand faci afirmatii , ti se aduc argumente si te faci ca ploua ( evident nu ai cum sa le vezi pe toate doar nu stai toata ziua pe site , mai avem si alte lucruri de facut …..), ca nu le vezi si cauti avocateste portite de scapare din dilema .
  Vrei sa fii crestin ortodox , foarte bine nu ma priveste si as vrea sa fii consecvent in asta dar scapa de balastul “cunostintelor” obtinute pe ici pe colo . Eu stiu ca ai capacitatea necesara ( motiv pentru care imi bat eu capul cu tine) dar iti lipseste vointa de a cauta ( poate si lipsa de timp) dar entuziasmul tau nu e deajuns si uneori nu face bine.

  Si acum in incheiere am sa iti dau un exemplu : Sunt copii ce manifesta inclinatii homos*xuale inca de varste prescolare ( cauza?) . Decat sa imi dai iar un raspuns la plesneala mai bine lasa lucrurile asa cum sunt . Tine bine minte la mine un sfat problemele trebuiesc discutate si rezolvate si nicidecum amanate si evitate sau rezolvate asa din spranceana .

 69. Eu ti-as recomnda ca din cand in cand sa iti recitesti comenturile te-ar ajuta mult sa iti vezi modul precipitat de exprimare . Ba e boala ba nu e . Pai umbli cu cioara vopsita ? Lasa sofismele de mahala ca sunt de tot rasul , nu mai posta in neinteles folosind ce spuneam mai inainte, ca la mine nu tin aiurelile astea( la altii nu ma pronunt) .

 70. Vai,iar m-am facut de tot risul cu gramatica mea,imi cer scuze,ma grabeam sa scriu,sa nu-mi pierd sirul de idei.
  # Homos*xualitatea este considerata rusinoasa de barbatii care traiesc sub guvernari despotice,asa cum si filosofia este privita ca un lucru rusinos pentru ca,se pare,nu este in interesul acelor monarhi,ca asemenea idei marete sa incolteasca in mintile supusilor lor # PLATON
  Homos*xualitatea,si la barbati si la femei,nu este o boala psihica,asa cum sustin unii pe aici,si cum s-a crezut pina in anii’80,da,era considerata boala[de multi care nu vad decit in linie dreapta],dar a fost scoasa de pe lista bolilor de uniunea mondiala a medicilor psihiatri si psihologilor.
  Eu,as indrazni sa intreb pe cei mai aprigi opozanti ai homos*xualilor,domnilor,aveti un fiu,ipotetic vorbim,care este lumina ochilor vostri,si intr-o buna zi ,la o discutie tata fiu,va anunta ca e ga*,care ar fi reactia voastra,v-ati renega singele din singele vostru,tare as fi curioasa.
  @ Sorin,
  Nimeni nu da socoteala nimanui,pentru convingerile lui,fiecare are dreptul sa creada si sa spuna asta ce doreste,dar adevarul e,ca nu vrem sa privim adevarul .Hai sa lasam pentru putin homos*xualii de-o parte,ce altceva mai exista,violatori in serie,pedofili[astia ar trebui castrati pe viu],heteros*xuali cu naravuri parsive,zoofili,astia laolalta,adunati,si arsi de vii,ca asta merita.Si acum intreb,ce e mai groaznic,sa auzim de un cuplu ga*,sau ca numai intr-o zi s-au intimplat 2 sau 3 violuri?
  @Cleric
  Cuvintul homos*xualitate,e diferit de cuvintul pederastie,o persoana este numita pederast atunci cind intretine o relatie intima cu un adolescent,poate fi numit si pedofil,dupa umila mea parere.

 71. AlexT,imi pare rau ca nu ai reusit sa-ti faci o prietena,caci presupun ca de aia esti asa pornit pe femei,dar trebuie sa-ti atrag atentia ca homos*xualitatea nu are nici o treaba cu problemele sociale din ziua de azi sau cu miscarea feminista.
  Homos*xualitatea exista din vremuri imemoriale si va exista in continuare.Care este cauza?Poate vom afla sau nu,dar sa spui ca homos*xualii au aparut din cauza femeilor “rele” este tragi-comic.
  Eu cam stiu de unde ti se trage ideea asta cu “femeia este radacina raului si din cauza ei se intampla toate nenorocirile “,dar nu vreau sa insist pe aceasta tema,pentru ca oricum as lupta cu morile de vant,si nici nu face tema subiectului.
  Ana,Gabi,Klaire exista o vorba “de unde nu-i ,nici Dumneze nu cere”,asa ca “dessburliti-va” ,si nu va mai amarati ziua degeaba,ca nu are rost :D
  Nu pot spune ca sunt un fan al homos*xualilor,dar asa cum remarca si Gabi exista dezaxati mai periculosi decat “homo-domo”,cum ar fi pedofilii,violatorii,etc.Daca homo sunt fii satanei,dupa cum cred “luptatorii luminii”,atunci un pedofil sau un violator ce este?Cu astia ce facem?
  Shalom!

 72. @Gabi- ce vrei sa spui despre heteros*xualii cu naravuri parsive ? Te referi cumva la curvasaraie ? Da asta pot sa zic ca tine de obtiunea ficaruia daca vrea sa fie curvar sau curva dupa caz ! Dar iar o zic e dreptul fiecaruia sa aleaga sa fie ce vrea cu o singura conditie sa nu fie parsiv , mincinos si profitor !
  Genetic nu suntem construiti sa fim monogami , asta e o chestiune impusa de religia crestina , fiindca in iudaismul timpuriu legea data de doamne doamne le permitea barbatilor instariti sa aibe cate sotii doresc ( obicei pastrat astazi doar in islam ) . Chiar si in Asia si America de Sud poligamia era prezenta in acele timpuri si acceptata de orice comunitate . CASCAVAL de aveai si multa “putere de munca” si aveai cate femei doreai .
  Iar pentru crestinii infocati si nauciti de ce am zis mai sus le recomand acelasi vesnic VT de citit si recitit sa vada si ei cum anumite personaje de acolo se intretineau cu mai multe femei si totul sub ocrotirea legii “divine” care ulterior pe cat de “divina” era , a suferit modificari si am ajuns la 1 man 1 woman :) , macar la modul oficial ca la modul practic stam extrem de prost .

 73. shalom- Omul poate ( lucrez cu probabilitati ) a avut deziluzii din relatiile cu femeile ! Cine nu a cunoscut in viata lui o femeie sau dupa caz un barbat care sa te faca sa ai anumite rabufniri , dar astea trebuie particularizate si nu generalizate asa cum face Alex
  E greu astazi sa mentii o relatie mai ales cand lucrurile care ii legau pe cei doi incep sa nu mai fie prezente in viata lor . Generatiile care vin sunt si mai prapastioase nu au nici un reper in viata , iar daca au de cele mai multe ori este unul negativ .
  Mediul in care traieste un cuplu este determinant pentru viitorul acelei relatii.
  Prin urmare omul daca are o problema cu femeile are mai intai o problema cu modul cum a inteles el problema . Fiindca un sir de insuccese ar trebui sa te puna pe ganduri nu doar vizavi de persoanele respective ci mai ales vizavi de tine personal, unde anume gresesti TU. Intr-o relatie greseala unuia este si din vina celuilalt …..de cele mai multe ori !

 74. @Letal @Shalom

  Voi chiar credeti ca o sa inteleaga? Chiar credeti ca are capacitatea intelectuala necesara sa priceapa cele spuse de voi, de mine, de femeile de pe acest site? Sa nu ne iluzionam. Problema este ca foarte multi dintre cei au postat la acest subiect,si inclusiv la cele legate de miscarea feminista gandesc precum AlexT, adica in registru religios, sau altfel spus, intr-o dimensiune mizerabila, lasa si irationala, netangentiala cu realitatea.

  El si-a expectorat frustrarile s*xuale. Ceilalti zac in spatele monitoarelor, scrasnind de fiecare data cand aud cuvantul de femeie ( si, evident, si de homos*xual) sau de sintagma – blasfemie femeia egala cu barbatul. Neputinta si mediocritatea lor, inferioritatea lor afectiva si intelectuala s-a canalizat spre un veritabil demon in acceptiunea lor, si anume femeia.

  La inceput, imi era mila de asemenea nefericiti, pentru misoginii aprigi…acum nu simt decat sila si dispret fata de astfel de redusi. Acelasi lucru este valabil si la misandrele infocate. insa ele par a fi mai justificate in a avea o asemenea pozitie…..Femeile au pacatele lor ( am simtit-o pe pielea mea, si nu odata) insa noi le avem si mai mari….

  O zi faina

 75. @ Thorns,
  Am tradus,cit am putut de bine,acel proverb din limba greaca veche:
  ΣΥΝ ΑΤΗΙΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ,si traducerea:Nu-i de-ajuns sa invoci zeita Athena sau norocul,ci esti dator sa lupti pentru sansele sau norocul tau,sau o traducere in limba engleza:God helps those who help themselves.L-am postat,sa vada si altii,ca nu toate lucrurilesunt venite de la D-zeu.
  @Letal,
  N-am facut referinta la asta ce spui tu,si sincer,nu-mi place acest termen,curva sau curvar,si asta e o etichetare a societatii.Si daca mi-a aduc aminte bine,am citit-o mai de mult,e ereditara curvasaria[asa cum ii spui tu],poate e eronat,dar asa am citit.
  Nu,cind am amintit,de heteros*xualii cu naravuri parsive,si credeam ca o sa se inteleaga,ma refeream la acei BOLNAVI,PSIHOPATI,care prin violenta,mutilarea victimelor,isi satisfac nevoile lor bolnave.Sunt de acord cu tine,a fi afemeiat,un barbat sau invers[amindoua s*xe intra in aceiasi cratita] in cazul unei femei,e si alegere,dar tine si de caracter, parerea mea.

 76. Da ma baieti nu v-am spus? Am un bar unde ne strangem toti astia care avem probleme cu femeile. Bai Thorns ce-ai ma si tu ?Crezi ca daca imi arunci cateva texte scrise ca lumea esti un tip inteligent ? Eu cred ca esti un bufon si te agiti cam tare.Pe langa asta .. te crezi cam destept ,laso mai moale ca doar pc-u e de tine.

 77. Thorns,nu,nu cred ca o sa inteleaga,da’ incercarea moarte n-are. :D
  Gabi,in traducere libera,mai pe romaneste adica,proverbul ala ar suna asa: Dumnezeu iti da,dar nu iti baga si in traista” :D
  Shalom!

 78. @ Alex T
  Dragule,daca imi permi-ti sa -ti spun asa,lasa deoparte amaraciunea,femei sunt,slava Domnului,n-are rost sa cauti justificari nefondate pentru ca n-ai intilnit o fata sau o femeie potrivita tie,toti,fie ca suntem femei sau barbati,am suferit macar o data,o dezamagire-n dragoste.FIECARE COPAC ARE UMBRA LUI.

 79. @Thorns
  Trebuie sa specific de la bun inceput ca nu ma consider un misogin. (chiar iubesc femeile … ele “ma iubeste” pe mine etc).
  Nu scrasnesc din dinti cand aud despre egalitatea dintre femei – barbati, in schimb nu pot sa raman impasibil la incercarea ta (puerila de altfel) de a pune pe acelasi palier misoginii cu homos*xualii.
  Faptul ca tu caracterizezi persoanele anti-homo ca fiind : mediocrii, neputinciosi, inferiori dpdv intelectual nu mai este o surpriza pentru mine (ti-am mai zis ca te-am bunghit).
  Acum sa nu incerci sa-mi zici ca te refereai la misogini, ca ai zis “… si anume femeia (la sfarsitul asertiunii – fcpct) … nu “punem botul”.
  Sincer iti spun ca @sorin are dreptate: s*x-ul este pentru s*x, anusul pentru defecatie. Punct.
  Conducatorul “borgilor” iti transmite urmatorul mesaj de final : homos*xualitatea, indiferent de izvoarele ei ancestral NU ESTE NORMALA !!! oricat de mult te-ai stradui sa insulti pe cei ce cred asa.
  Initial am crezut ca exprimarea ta “elevata” se datoreaza meseriei pe care ai fi putut s-o practici, ulterior am inceput sa imi dau seama ca se datoreaza unui refugiu in literatura (oare de ce?) . In ceea ce priveste “ateismul”, se pare ca si acesta se datoreaza renegarii de catre biserica a unor porniri pe care le ai, si nicidecum prin prisma faptului ca nu poate dovedi existent unei entitati anume.
  O zi faina. LOL

 80. @AlexT

  1. “Am un bar unde ne strangem toti astia care avem probleme cu femeile” – ar fi amuzant daca nu ar fi si adevarat. Intre doua ragaituri de bere, luati femeia in suturi, si proliferati vorbe de sapientialitate masculina neaoasa: al dracu, femeie! Cum, eu, al mai bun, al mai dastept, al mai grozav, sa siu singur, sa nu fiu apreciat? Daca tot demonizati femeile, poate aveti mai mult succes la homos*xuali (sic).

  2. Nu ma cred cam destept. Sunt. Si inteligent. Si imi asum si aroganta cu care afirm aceste lucruri.

  3. PC-ul meu e cam vechi, e mai ramolit, deci nu prea pot sa ma laud cu el. Dar nici de era nou-nout si valora mai mult decat viata ta, tot nu era un lucru de fala.

  4. Bufon? :) Si aici ai demonstrat cat de “inteligent si de destept” esti. Nefericita afirmatia ta deoarece dovedeste faptul ca nu ai citit Regele Lear, si nu intelegi conotatiile pe care le poate ingloba un termen aparent batjocoritor.

  5. Nu ti se pare destul de jalnic sa te plangi de femei? Si public!!! Macar daca o tineai pentru tine, in cadrul activitatilor tale de malahist. Decat sa te lamentezi, mai bine ti-ai face o severa autoanaliza, pentru ca a avea testicule doar de forma e destul de trist.

  Mult succes ….la femei!:) :) :)

 81. @ Bushurica,
  Si ce este normal in zilele noastre,daca poti,posteaza o definitie a acestui cuvint:NORMAL.Chiar as fi curioasa.

 82. @Gabi

  Desi legitima intrebarea ta, nu vei gasi un raspuns adecvat din partea ghicitorului de caractere. Insa pregateste-te sa ti se realizeze un portret virtual, in care vor fi demascate cauzele actiunilor tale, si a felului tau de a fi, ca ulterior sa fi plasata in postura de ortaca de-a mea ( vezi comentariile trupei borgilor cu tufa in frunte). Nu vezi ca mai are un pic si divulga si marca incaltamintelor mele, si ce am mancat azi dimineata. E ” vizionar”.

  Sa ai o zi frumoasa si daca se poate, sa nu dai peste tufe.

 83. nEA lOVENDALE, rECLAMA AIA CU SLIPURILE DE LA bONPRIX DE ITALIA , AU CHIAR PRETUL CORECT. eU NU AS DA 500 DE MII PE UN SLIP. pOATE ERA 50 DE MII- ADICA 5 RONI. prefer sa i-au material si mi-i fac singur.Si tot ies mai ieftin.

 84. Nu pot da o definitie a normalitatii si oricum nu era vorba despre “normalul” in general ci normalitatea din punct de vedere s*xual.
  Daca tot mi-ai pus o astfel de intrebare la care nu pot raspunde (pentru ca intr-adevar normalul este discutabil din toate punctele de vedere) te intreb la randu-mi : de ce nu mananci cu coada furculitei ? (furculitzei … sac .. THR).

 85. @ Thorns,
  Ei si tu,acum ai descoperit ca exista clari vazatori?A,am uitat sa spun,tatal meu avea un stramos care era……..reptilian,asta sa fie punctul de plecare pentru profilul meu…..virtual.
  @ Bushurica,
  Nu ma cunosti,nu-mi stii apucaturile,e posibil sa sa maninc si cu coada furculitei………asa ca,in lipsa unui raspuns la intrebarea mea,nici tu nu primesti,la intrebarea ta.Toate cele bune.

 86. Bushurica

  Am inteles … dorim sa ni se raspunda la intrebari ce pot avea raspunsuri complexe dar evitam sa raspundem la intrebari simple … dar stim sa ne ascundem in spatele unor cuvinte MARI … eventual cu subintelesuri … absintul bata-l vina !

 87. @Bushurica,
  Si ce vrei acum? Sa ma psihanalizezi ? Eu zic ca nu iti vezi lungul nasului. Mai domol.

 88. LOVENDAL,
  Te rog sa iei masuri,ultimul comentariul al acestui articol ce are nick-ul meu,postat la 20:29,nu l-am trimis eu.
  Vad ca cineva are glume in program,il rog sa se adune,daca am deranjat pe careva,sa mi-o spuna.
  @Bushurica,
  nu sunt autorul eu.

 89. Lovendal

  Comentariul respectiv e scris chiar de…Bushurica

 90. C.c.t.d. … Asta este normalitatea unora, din pacate.

 91. Bushurica

  JLo … nu este corect ce faci …. trebuia sa fii echidistant … ma distram si eu un pic … LOL …

 92. Chiar nu ma asteptam sa ma torni … troll-ing-ul este viata oricarui forum … in felul asta afli idei, ganduri cunosti persoane chiar si in cel mai intim mod. Ce drak mai JLO ? Chiar asha?
  Doar in feleul asta cunoastem ca sunt persoane “inteligente” ca Thorns, persoane sensibile ca Gaby ….
  Si nu ma lua cu faze ca : “din spatele calc” oricine poate fi cine vrea … ideea era sa provocam discutii constructive …
  Oricum … Gaby … cu prima ocazie, incearca te rog sa mananci o friptura cu coada furculitei … LOL … si atunci o sa vezi ca de fapt, ti-am raspuns la intrebare.

 93. Doamne mare Ti-e gradina…ce sa zic,ce sa spun….are dreptate Thorns,si chiar foarte multa………….

 94. @Bushurica

  Micimea umana e mare, insa tu, credincios ostas a lui Dumnezeu, i-ai conferit o noua substanta a ajectiei. Sincer, mi-e mila de femeile care au “sansa” sa te cunosc….

  Daca esti barbat , recunosti greseala si iti muti mizeria de aici.

  P.S. Te-am bunghit.

 95. Thorns nu stiu de ce oare, dar de cate ori ma uit la ce ai scris tu parca vad un hamster inchis intr-o cusca care rontaie un morcov.Sunt eu ciudat ca judec femeia pentru greselile ei? Poate am generalizat putin ,asa cum fac mereu,dar asta nu inseamna ca nu am dreptate.Ar trebuii sa mai iesi si tu seara din casa ,sa te duci intr-un club sa vezi acolo ce se intampla.Pai tu vorbesti din casa despre ce este afara ,dar defapt 60,65% din femeile din ziua de azi sunt cum spun eu .Este vina lor si toata rautatea lor provoaca explozia asta de homos*xuali.
  Nu este vorba ca am testicule si le am degeaba .Nu ! Aici vorbesti ca un om care practic vrea sa para superior .Imi pare rau sa iti zic dar raman la parerea ca doar pc-u este de tine.

 96. Gabi.GR.ATH. RESPECT!!!

 97. Vai ce surpriza,sunt socat sa aflu ca se poate intampla asa ceva! :D
  Gabi,nu te speria ,sit-ul este plin de cameleoni si personaje cu personalitati multiple.O sa te obisnuiesti.De altfel am patit-o si eu.
  Shalom!

 98. Homos*xualitatea e un pacat…nu o virtute sau normalitate!…” Nu stiti,oare,ca nedreptii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu? Nu va amagiti: Nici desfrantii,nici inchinatorii la idoli,nici adulterii,nici MALAHIENII,nici SODOMITII,nici furii,nici lacomii,nici betivii,nici batjocoritorii,nici rapitorii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu.SI ASA ERATI UNII DINTRE VOI.DAR V-ATI SPALAT,DAR V-ATI SFINTIT IN NUMELE DOMNULUI IISUS HRISTOS SI IN DUHUL DUMNEZEULUI NOSTRU “. Hotii,betivii,drogatii etc stiu ca ceea ce fac e un pacat,sau sa promoveze practicile lor si sa le impuna societatii!

 99. @AlexT

  De fapt, nici nu realizezi ca hamsterul esti tu…..Deschide-ti ochii.

  Jalnic, o dai la intors, ca un copil prins cu mata in sac, incercand sa pozezi intr-un om jucaus, inteligent sisuperior. Tipic borgilor. Lovendal ai facut foarte bine ca ai aratat cat de urat miroase puroiul.

  Si, nu, nu i-ai raspuns la intrebarea lui Gabi, insa tu poti sa crezi ca i-ai raspuns.

  @Shalom

  Fara micime, nu ar fi distractie, nu?

 100. Bushurica – discutiile constructive nu sunt cele in care parsivenia da tonul lor; alea sunt tampenii; iar daca dumneata consideri ca este distractiv…zambeste in continuare. Amageste-te ca este o forma de exprimare a barbatiei. Se pare ca ai uitat de stramosii mai indepartati sau mai apropiati ai tuturor, ce mai intai de furculita au avut mana (folosita la multe, daca pot spune asa) si pentru ei aia era normalitatea? Ca ne-am mai dezmeticit noi intre timp si alta este starea de normalitate…vad ca nu prea te ajuta. Asumarea identitatii celuilalt este normala? Degeaba folosesti furculita si cutitul…

 101. Gabi vrei o definitie a normalului iata cateva :mersul in doua picioare la oameni e ceba normal ,anormale e sa mergi in patru labe daca tot esti sanatos si poti merge si deobicei normal e sa mergi cu fata inainte nu sa mergi cu spatele ca zice lumea ca esti anormal . Normal e ca femeile sa faca s*x cu barbatii si nu barbati cu barbati si femei cu femei .Normal e ca gaina sa faca oua si apoi sa le cloceasca nu sa nasca pui vii . Normal si ideal ar fi ca barbatii si femeile sa se casatoreasca si dupa aia sa faca s*x .Si exemple de lucruri firesti (pentru ca asta inseamna normal ) sunt cu duiumul . Multi sustin ca homos*xualitatea e o boala si ca se petrece si la animale dar nu e asa , animalele daca o fac e din nestiinta ,oamenii in schimb sunt perfect constienti de faptul ca nu e normal asa ceva si o fac . De ce ?Cauzele sunt multiple :esec in dragoste ,timiditate fata de s*xul opus sau peur si simplu moft . Nimeni nu se naste homos*xual ci devine pe parcurs deci nu poate fi vorba de o boala . Sunt si cazuri rare de deficiente hormonale cum am vazut la tv si pe aici pe net dar acestea sunt putine in comparatie cu numarul mare de homos*xuali declarati . La animale ratoiul mai are apucaturi de astea calca ce prinde rate ratoi si asta fiindca e considerat cel mai prost animal din lume avand cel ami mic creier. De aia cand merg la balta ratele el merge in urma ca nu stie drumul(s-au asa prost cum e totusi e un gentleman intai doamnele:)))))) ).

 102. Are dreptate alexT asta in legatura cu Thorns .. e posibil sa fi cu adevarat un incuiat la minte.Mai lasa si tu calculatoru ,fa o pauza.

 103. Sunt o serie de useri pe aici care in afara de a jigni ca ei sa pare superiori nu e nimic de capul lor . Nu am sa intelec ce castigati daca va dati mari mai pacalicilor ce chiar credeti ca sunteti superiori . Nu ,sunteti doar niste umbre ca vocea din pustiu asa veti disparea cum au ami fost si altii pe aici si au disparut din peisaj eu si cativa suntem de la inceputuri pe aici si nu o sa disparem asa prosti cum ne considerati . Stiti ca minciuna te duce in ratacire si deziluzie . Cred ca acesti homos*xuali sunt desiluzionati cu toatii si vor disparea asa cum dispare minciuna si vorbele din pustiu . Mi -a picat in mana o carticica despre oculti si ce credeti ,ce orientere s*xuala au ? Majoritatea sunt homos*xuali ca sa vezi . Das ei zic nu facem rau ,am mai scris omul e virtuos cu adevarat prin decenta si demnitate . Cum mai poate fi un barbat de exemplu demn cand e un nenorocit ce face s*x anal . Cum mai poate fi o femei demna cand se linge cu o alta femeie . E oribil hidos impotriva firii . Si nu spun din punct de vedere religios ci biologic vorbind .

 104. Asa este mai Sorinele,sunt unii pe aici care nu stiu decat sa jigneasca si deoarece sunt si pacalici posteaza sub un alt nick-name si mai sunt si prinsi cu matatza-n sac.
  Si mai sunt si alti nesimtiti care au batatura plina de hos*xuali,pedofili,onanisti,curvari,
  etc,dar pentru ca sunt pacalici ipocriti urla in gura mare ca homos*xualitatea este anormala.
  Asa cum am spus,nu sunt un fan al homo-domo-pomo,dar stii cum se spune: fiecare face ce vrea cu gaurile sale.Daca ar fi sa aleg eu mai repede as gatui cu propriile maini niste pedofili si cativa violatori.
  Daca tot sunteti asa de morali si nu suportati homos*xualii ce ar fi sa va adunati toti “luptatorii luminii” si sa mergeti la Patriarhie cu placarde pe care sa scrieti ca nu mai vreti ca sa pupati mana unui preot ce tocmai a terminat “una mica”,sau care tocmai l-a “rezolvat ” pe tarcovnic?
  Ce zici,cand va vad la ProTV in fata Mitropoliei cu sloganul “homos*xualitatea in randul preotilor NU este normala?
  Shalom!

 105. Master chef, de ce nu le spui o istorioara si despre tine? … pun pariu ca le cade botu’ un pic. Am vazut ca nu dai “drumul” la comm-urile care te-ar putea discredita.
  @Thorns … sincer acum, orice, numai inteligenta nu te caracterizeaza. Btw … rozeta cum e?
  @Klaire … esti … femeie … prin tot ceea ce ai zis mai sus. Nu vreau sa intru in detalii. Vis-a-vis de furculita, “ia d’aci” : http://historia.ro/node/2147
  @Bushurica, macar scrie corect mai baiatule, ma faci de cacao.
  Interesant mai este inca un lucru … nimeni nu a vrut sa remarce faptul ca a fost un mesaj “de la mine pt mine”, inteligenta voastra sclipitoare a sesizat doar “puroiul ” (Thorns, ofera cate un pahar cu apa doamnelor care sunt rude cu tine … poate sughita).
  Oricum Master chef … ia in calcul propunerea mea de la inceput.

 106. gabi.GR.ATH.

  Cind am spus ca mare-i gradina lui D-zeu,cava mai stiu si eu,dar ce-i ingrijorator,e ca [doamne doamne] ii muta gardurile de vreo 3 sau 4 ori pe zi.
  @ Bushurica,
  Am uitat sa rid……ce ,,gluma”,buna!
  Ce-am sa mai aud,daca am citi bine[mi-am pus si ochelarii] ca oculta,nu-i destul ca exista[sic] mai e si…………..homos*xuala.OPEN YOUR MIND.
  @Mada
  Multumesc,ca sa vezi lucrurile asa cum sunt,nu necesita efort
  ptr. restul Am sa revin,acum cu adevarat m-am………ZBURLIT,mult.

 107. Nu cred ca ar trebui sa fim preocupati de ce fac oamenii in dormitor cat timp nu suntem afectati de actele lor. Fiecare este responsabil de alegerea facuta, iar daca are o consecinta negativa asupra propriei sanatati este numai treaba celui direct implicat. In cazul homos*xualitatii, de cele mai multe ori, nu este vorba de alegere, aceasta fiind o deviatie naturala, dobandita de individ la nastere. Cat timp este consimtita de ambele parti, homos*xualitatea nu ar trebui sa constituie o problema.
  Problemele vin in momentul in care cineva participa intr-o asemenea relatie constrans. Iar cand e vorba de un violator (chiar daca e hetero sau homo), pedofil, necrofil, zoofil pana si moartea ar fi o pedeapsa prea dulce.

 108. @ neutral,
  Asta spun si eu de-o saptamina incoace,dar fiecare insista,si insista,si iar insista in……..teoria lui.
  @Shalom,
  Absolut de acord,dar cind vine vorba de violatori[ masculi cu exces de testosteron],pedofili sau alt soi de psihopati[eu, le-as da foc vii,dar inainte i-as castra ,tot pe viu,cu clestele]nimeni nu spune nimic,ieri,la stirile de la ora 5,la ProTV,unul si-a violat mama,e posibil asa ceva,ii rog pe domnii,aprigii domni,care condamna homos*xualitatea,de acest oribil fapt ce parere au,sau ca propriul tata isi violeaza fica,justificarea foarte prompta,i-a verificat virginitatea,e posibil sa ignoram asa ceva,si sa comdamnam ga*-ii,FACETI DIFERENTA!
  @AlexT,
  Te-am inteles,ai o problema cu femeile,dar tu esti in regula,nu te-ai gindit macar odata,una nu-i buna,nici a doua,nici a treia,ei atunci suna clopotelul,ceva nu miroase bine,si sunt de acord cu tine,exista o categorie de femei care sunt,sa nu spun,dar nimeni nu-i perfect,invata sa dai sanse in viata,nimeni nu s-a nascut cu experienta,asta o dobindesti,dar depinde si de anturajul care-l ai si chiar foarte mult.

 109. @Klaire

  Orice tentativa de a inlatura straturile superficiale ale mediocritatii noastre sunt din start sortite esecului, de indata ce intunecimea de minte, naste monstrii ce predica un soi de paralareligie salvatoare a ratiunii si moralitatii. Netinand cont ca le manjesc si trecand deliberat peste variatiunile sensuale pe care le pot capata tocmai prin realismul crud al coexistentei mediocrilor, ei se vor plasa mereu intr-o pozitie rigida, inflexibila, inchisa, stupid conservatoare, lipsita de orice argumentatie solida, insa stropita din plin de o agresivitate si uratenie tipica epsilonilor. Adevarul lor are sens doar daca dau peste cei la fel de ingusti precum ei. Ciocnirile nu le pot suporta , motiv pentru care jignirile de ghetou sunt imbibate cu sfanta credinta in Dumnezeu.

  Principiul bata si biblia va ramane mereu litera de lege pentru cei demni si morali. Nu conteaza faptul ca ei cad in penibil fie prin explicatii si argumentari halucinante (precum sorin si AlexT) sau prin actiuni puerile, de prost-gust (reprezentate excelent de Bushurica, care mai face o gafa postand un articol pe care nu l-a citit cu atentie, decat fugitiv). Nu.

  Insa la sfarsitul fiecarei zile, se trage o cortina…peste cei ca mine (cati sunt) , cei damnati si pierduti – fiind atei vor plati o eternitate cu un sejur in Avern, pentru ca au sfidat un Dumnezeu miop, orgolios si mai homos*xual decat orice homos*xual de pe aceasta lume, si peste cei, demni, de o inteligenta covarsitoare, purtatori de torte ale adevarului suprem, portavoce ale unor inalte tinute morale, care dupa si-au exhibat vanitatea ( de altfel, urata , ironic, chiar de propriul lor zeu) se duc la culcare, se pun in genunchi si se roaga pentru iertare, creandu-si confortul psihic necesar care sa le permita ca a doua zi sa o ia de la capat cu portii duble de mizerie.

  Degeaba folosesc intr-adevar furculita si cutitul….

  @Gabi

  Cum de nu poti admira doza de umor becalian defecata de acesti minunati oameni? Cum de nu poti sa apreciez limbajul ieftin al unor ironii si mai ieftine? Gabi, nu umbli cu cine trebuie, cand ai avea atatea de invatat de la acesti deosebiti exemplari, care iti pot darui o doar frantura din “inteligenta” lor, si te vei simti mai implinita si bogata.

  @Neutral
  Desi mult adevar ai grait, acesta nu poate fi luat in calcul, deoarece nu este pe placul lui Dumnezeu, si a bodyguarzilor sai. Nu trebuie sa fii rational, nu ai inteles? Trebuie sa te pliezi dupa setul de norme socio-religioase si morale impuse de acesti oameni demni. Daca sustii anormalul, incerci sa il justifici, esti bolnav si e musai sa fi salvat de ei,altfel toate organizarea societala se duce de rapa.

  Va doresc o seara frumoasa si cred ca e mai bine sa ne retragem din lumea lor morala si normala.

 110. @ Bushurica,
  Tocmai pe tine te-am uitat,ce doresti sa afli despre mine, sunt nascuta-n ’72,luna iulie,am 1.70 inaltime,57kg,blonda naturala vopsita bruneta,am doi ochi,un nas,doua miini,doua picioare,sensibila,dar si foarte nesimtita cin vreau,incapatinata ca un catir,dar si intelegatoare cu cine merita,ce altceva te mai intereseaza,am venit pe lume la maternitatea Cuza Voda,ultimul domiciliu[de acum 20 de ani]cartierul Tatarasi,nr de incaltaminte 37,fumez tigarile marca Winston,sunt nebautoare ……..nu mai stiu,se i-a in seama ca sunt heteros*xuala,poate te intereseaza …………mai bine fa lista de intrebari…………..si-ti raspund,si chiar cu mare sinceritate,daca tot esti atit de curios.Cit e gluma ,e pamarama,te comporti de parca ai fi un adolescent,si macar de-ai fi ,dar din pacate……….a sa nu uit,si nick-ul,e numele meu real,din cind in cind mai maninc cu coada furculitei sau a lingurei,depinde de felul de mincare[ sunt vegetariana].
  PS Oricum, gluma ta a fost…….nesarata,inca un pic si-ti ceream scuze,chiar bunul simt e pe zero?

 111. Bushurica – da, sunt femeie…o femeie careia ii este sila de personaje ca tine. Si care o poate spune fara a apela la smecherii ieftine si fara teama de jigniri santieresti. Daca atat ai priceput din ce am spus, continua sa faci ce iti aduce satisfactie.

 112. gabi.GR.ATH nu iti racii gura degeaba .. stiu bine ce imi zici .Sunt un curvar .Cine se uita la un curvar? .. probabil voi gasi odata o femeie care sa ma iubeasca si pe mine ,dar eu tot raman la ideea ca femeile au o problema in ziua de azi

 113. @ Bushurica,
  Cind semeni vint,culegi …..furtuna,si dai bir cu fuga,fuga e sanatoasa,dar in cazul tau,e si foarte rusinoasa,ai stirnit r…..l si-ai disparut ca magarul-n ceata.Inca odata Thorns are dreptate,multaaaaaaaaaa dreptate!

 114. Renata

  Pe bune nu poti lua aceste boli si daca esti normal?:))) haha hai ca m-a amuzat faza asta… numai daca esti homos*xual poti lua bolile? pe bune ..

 115. Gabi esti nascuta in aceeasi luna cu nevastamea deci zodie esti rac . Nu esti incapatanata cia asa vrei sa pari dar in realitate esti o persoana foarte sensibila si loiala . O data ce ti-ai gasit iubirea nu o mai parasesti astia sunt nativii din rac ma insel? Cat despre celelalte categorii de retardati bineinteles ca trebui sa la faci asa cum ai descris tu numai ca eu nu i-as arde moartea e usor de suportat . I-as castra si le-as scoate ochii si dupa ce se vindeca i-as lasa in alt oras sa nu mai stie de ei . Dar aici e vorba de homos*xuali si pot sa te anunt ca si printre ei sunt pedofili ce prefera baeteii . Deci despre ei discutam nu de cealalta categorie de retardati . Iti doresc numai bine si sa stii ca racii sunt capabil de mari sacrificii pentru binele familiei lor ,sunt foarte loiali dar si posesivi nu in sensul rau al cuvantului posesiv. Acum stiu cu cine stau de vorba . Sa fii iubita.

 116. Shalom daca ai impresia ca eu mai postez si cu alt nike aici nu ai nimerito eu decand a aparut acest site s-au decand am intret eu nu postez decat cu numele meu adica (Sorin si Sorin-Niculai ) acesta din urma l-am folosit fiindca mai posta cineva asa:Sorin” si nu se deosebea cine e cel ce a scris . Deci pentru cei ce cred ca am mai mult fete pe aici sa-l intrebe pe administrator ca va p[oate lamuri deslusit. Sa auzim de bine.

 117. Thorns tu esti ratacit tare mai baiatule am impresia ca traiesti pe alta lume mai scriu si alti atei dar asa inversunati ca tine impotriva crestinilor inca nu am vazut . Te dai mare cand esti la fel de mi ca si mine si altii . Macar Gabi e jurnalist da tu ia zii ce esti ma ca te dai asa mare ca nimeni nu e ca tine . De aia unii te injura ca te dai mai mare decat esti .

 118. Thorns – ce as mai putea adauga, cand de fapt asta este reteta ce constituie existenta noastra – cine nu e cu mine, e impotriva mea iar pentru asta trebuie si pus la colt, in orice mod posibil. Nu cred ca acceptarea existentei unei probleme te face sustinatorul ei, si cu atat mai mult un fel de promotor. Nu ii desconsider nici pe cei ce nu sunt de acord, nu accepta, chiar si din motive strict religioase, dar atunci cand o spun, o fac altfel. Este dreptul lor. Si mai ales un ajutor pentru ceilalti, pentru ca este nevoie sa ne gandim la un tot din orice punct de vedere posibil.
  De citit articolul despre istoria furculitei, in amanunt, Bushurica, nu a avut de ce sa o faca. Era doar pumnul dat unor femei, sa vada ele in fata cui au avut indrazneala sa vorbeasca. Ar fi avut cateva surprize, si poate ar fi si zambit.
  Si sunt sigura ca nu s-a gandit ca in spatiul asiatic, betisoarele chinezesti reprezinta normalitatea. Si, la fel de surprinzator, si oamenii respectivi au mainile curate. Cutitul il vad ca pe ceva ce nu poate sta pe masa, locul unde armonia ar trebui sa existe si nu ceva ce da si definitia salbaticiei, a impulsurilor noastre animalice, a barbariei ce uneori nu poate fi controlata. Si nu le-a fost greu, doar s-au gandit ca pot taia totul in bucati mai mici, anterior. Iar masa sa le fie plina de liniste. Dar, nu putem vedea dincolo de granite. Important este sa dam…Da.

 119. Somnul societatii,imi permit modificarea,naste monstrii.

 120. Pe 3 iunie la ora 09.29 un mare crestin a postat un comentariu interesant.L-am citit de mai bine de 10 ori,de fiecare data fiind tot mai extaziat de pornirile blande,crestinesti de care da dovada autorul acelui coment.Spune ca nu ar arde oameni,pt ca moartea e prea usoara,cimai degraba i-ar mutila cu clestele si le-ar scoate ochii.In alte comentarii,la alte articole,tot acest inflacarat aparator al celor sfinte ne spune ca inaintasii lui,care savarseau asemenea fapte,nu erau de fapt crestini,ci slujitori ai diavolului,deghizati in mielusei.Noroc ca site-ul nu are sonor,altfel l-am auzi pe acest fariseu fatarnic urland mereu acelasi si acelasi slogan ACEIA,DEMULT,N-AU FOST CRESTINI,CI FIARELE SATANEI!NOI FACEM CA SI EI,INSA TOTUSI SUNTEM FII LUMINII!!!!Sorine,sunt sigur ca vecinii si cunoscutii tai de obicei te iau la misto,asta ca o consecinta naturala a modului tau absurd de a fi,de a gandi.Si e o problema,tu iei aceste glume ca implinire a cartilor sfinte,unde apostolii spun ca in vremile din urma crestinii vor fi batjocoriti,prigoniti,huliti…Cunosc o multime de religiosi,si lumea nu-i huleste,si nu-i prigoneste,ba mai degraba ei sunt cei care fac multe dintr-acestea.Poate pe viitor ti-ar fi de folos daca nu ai mai confunda religia cu prostia…O zi buna,urmas vrednic al lui Hristos,care raspandesti invataturile mantuitorului tau prin scoaterea ochilor si smulgerea fuduliilor cu clestele!!!

 121. @ Sorin,
  Da,sunt nascuta in zodia cancerului sau a racului,dar asta n-are nicio importanta si chiar nu stii cu cine stai de vorba,iar cind am spus ca sunt foarte incapatinata,iti spun ca sunt,imi cunosc foarte bine defectele,cit si calitatile[astea fiind mai putine].
  @Alex T
  Cind vorbesc cu cineva,consider,ca nu-mi racesc gura degeaba,daca tu o vezi asa,imi pare foarte rau.Si inca ceva,singur te etichetezi,cind cunosti o femeie te recomanzi,Alex curvarul?Trebuie sa te impaci cu tine insati,sa te eliberezi ca om.

 122. Profet mincinos nu interpreta cum vrei tu ci la cine ma refeream la violatori ,pedofili si criminali nu cauta sa atragi asupra mea ura . Deci daca esti deacord cu pedofilii ,violatorii si criminalii inseamna ca esti asemenea lor si doar te abtii nici nu vreau sa ma gandesc daca te-ar supara cineva te-ai abtine ?
  Si inca o data repet cand ziceam ca as castra si le-as scoate ochii ma refeream la :CRIMINALI ,VIOLATORI ,PEDOFLI deci nu era vorba de toti oamenii ci doaR LA ACESTI RETARDATI MA REFEREAM . TI-AM MAI SPUS NU INTERPRETA ACUZANDUMA CA PE UN CRIMINAL dA SPER CA ACUM CEILALTI DACA NU AU CE FACE DECAT SA CITEASCA CE SCRIU EU SA INTELEAGA .

 123. PM sa stii ca nimeni nu rade de mine ci doar cauta sa ma contrazica atata tot da sa stii ca am suficiente argumente in schimb voi ateii in afara de a ataca persoana si al lua la misto altceva nimic . Acuzati pe altii de faptelel voastre . Hai pa .

 124. Si fatarnic esti tu eu nu te-am dezvaluit ce ai vorbit cu mine pe mess dar tu ai facuto prefacandute ca-mi esti prieten iti aduci aminte fatarnicule . ASTA INSEAMNA FATARNICIE BA AGARICIULE.

 125. Gabi traiesc de 18 ani (si chiar astazi implinim )alaturi de o racoaica (e cam fortat termenulda na) si o ador credema vca va cunosc caracterul general ,nu am zis ca te cunosc in particular . Da sunteti incapatanate dar cedati chiar de u nu aveti dreptate si credema aveti multe calitati . Una e sensibilitatea alta e altruismul si as putea sa insir o gramada de calitati . Eu o iubesc pe sotia mea si cand iubesti nu vezi defecte si poatre sunt subiectiv cu racii . Dar sunteti oameni buni in general si va potriviti cu taurii . Iti doresc fericire si implinire si sa nu disperi asa sunteti voi racii pierdeti dar apoi castigati mai mult si asta ca sunteti ma repet fiinte bune si sensibile . Deci chiar stiu cu ncine stau de vorba ma refer la modul general si mai stiu ca nu trebuit jigniti ca atunci scoateti ghiarele si vai de cel ce va sta in cale . Zi-mi ca nu am dreptate siam sa recunosc ca am gresit si sper sa ma ierti daca te-am suparat cu ceva in comentariile mele .

 126. Sorinele,ia uite ce spune mentorul tau in Evanghelia dupa Luca capitolul 6,incepand cu versetul 27
  Dar eu va spun voua,cari ma ascultati,Iubiti pe vrasmasii vostri,faceti bine celor ce va urasc,binecuvantati pe cei ce va blastama,rugati-va pentru cei ce se poarta rau cu voi.Daca te bate cineva peste o falca,intoarce-i si pe cealalta.Daca iti ia cineva haina cu sila,nu-l opri sa-ti ia si camasa.Oricui iti cere,da-i,si celui ce-ti ia cu sila ale tale,nu i le cere inapoi.Ce voiti sa va faca voua oamenii,faceti-le si voila fel.Daca iubiti pe cei ce va iubesc,ce rasplata vi se cuvine?Si pacatosii iubesc pe cei ce-i iubesc pe ei.Daca faceti bine celor ce va fac bine,ce rasplata vi se cuvine?Si pacatosii fac asa.VOI INSA,IUBITI PE VRASMASII VOSTRI,FACETI BINE,SI VETI FI FII CELUI PREAINALT,CACI EL ESTE BUN SI CU CEI NEMULTUMITORI,SI CU CEI RAI.FITI DAR MILOSTIVI,CUM SI TATAL VOSTRU ESTE MILOSTIV.
  In Evanghelia dupa Matei,capitolul 5 versetul 45,mantuitorul tau spune ,,CACI EL FACE SA RASARA SOARELE SAU PESTE CEI RAI,SI PESTE CEI BUNI,SI DA PLOAIE PESTE CEI DREPTI SI PESTE CEI NEDREPTI.
  Tot in Matei,capitolul 13 incepand cu versetul 29,christosul tau spune despre neghina si grau NU CUMVA SMULGAND NEGHINA,SA SMULGETI SI GRAUL IMPREUNA CU EA.LASATI-LE SA CREASCA AMANDOUA IMPREUNA PANA LA SECERIS,SI LA VREMEA SECERISULUI VOI SPUNE SECERATORILOR/SMULGETI INTAI NEGHINA,SI LEGATI-O IN SNOPI,CA S-O ARDEM,IAR GRAUL STRANGETI-L IN GRANARULMEU/.
  Dar de,daca tu ai citit Biblia pana la cartea Leveticului,apoi te-ai plictisit…Asa mi-ai spus,nu?De unde nu e,nici dumnezeu nu cere!O zi faina sa ai!

 127. @Lovendal

  Am observat ca nu mi-ai postat un comentariu adresat lui Klaire, pe care l-am scris, ieri pe 3 iunie, imediat dupa raspunsul ei. Altele, din cate vad au aparut. Am fost surprins si poate imi spui si mie ce ratiuni te-au impiedicat sa afisezi acel comentariu.

  Multumesc

 128. Lovendal

  Dupa cate stiu, eu am aprobat toate comentariile. Nu stiu ce s-a intamplat cu el.

 129. PM sunteti o seama de oameni care invatati mgreu si uitati repede desigur ca am citit ceea ce mi-ai relatat tu dar nu sunt omul; perfect asa cum se cred ateii . Am fost un necredincios si incerc sa traiesc dupa sfaturile lui Iisus dar ca orce om gresesc na recunosc te oftici . Termin si cu tine cum am terminat si cu celalalt pacalici ca ma plictisiti veti vorbi singuri am argumente da vorba romanului “nu strica orzul pe gaste” . Cu cat intru mai mult in discutii cu voi cu atat mai rau pentru mine. Sai o viata faina.

 130. @Profetul Mincinos

  Asa-i ca Sorin este amuzant in verva lui religioasa? Ai grija sa nu te “termine” si pe tine :) :) :)

 131. Nu zau,te straduiesti sa traiesti dupa sfaturile lui Isus?Uite,eu am citit biblia in totalitate(spre deosebire de tine care ai citit doar primele 140 de pagini din cele 1223!) si nu am gasit nicaieri ca isus sa fi sfatuit la scoaterea ochilor si smulgerea fuduliilor!Ori poate am eu o alta biblie?Ori nu vorbim despre acelasi Isus?Spui ca strici orzul pe gaste?Spui ca ai argumente,dar nu le expui unui ateu?Stii ce spune Isus in Evanghelia dupa Matei capitolul9,incepand cu versetul 12?NU CEI SANATOSI AU NEVOIE DE DOCTOR,CI CEI BOLNAVI!CACI N-AM VENIT SA CHEM LA POCAINTA PE CEI NEPRIHANITI,CI PE CEI PACATOSI!Asa ca,daca tu propovaduiesti neprihanitilor,ce lucru de folos ai facut?Propovaduieste-ne noua,celor pacatosi si pierduti,si atunci vei fi rasplatit in ceruri!Isus doreste pocainta si vindecarea tuturor,si a homos*xualilor,iar tu vrei sa-i mutilezi,daca s-ar putea sa-i si ucizi…Asa te straduiesti ut sa urmezi invataturile pastorului tau?!?Pacea sfanta sa fie cu tine,sarman suflet ratacit!

 132. Da,Thorns,daca as avea inclinatii homo,l-as lasa peSorin sa ma ,,termine,, probabil i-ar face mare placere.Dar spre ghinionul lui,sunt hetero,asa ca ma las ,,terminat,, in cu totul alte moduri,mult mai crestinesti si mai placute.Acuma revenind la subiect,e dureros sa intalnesti la tot pasul urmasi ai lui Isus,care isi urla credinta si bunatatea peste tot unde au ocazia,insa te-ar eviscera atunci cand nu esti de acord cu aberatiile,minciunile si ipocrizia lor.O zi buna sa ai,si daca iti faci vreodata timp,lasa-mi un email.

 133. ice

  Opaa am omis articolul asta … Ati “cantat” putin la butoane :)
  Nu am nimic cu homos*xualii si nu ma intereseaza daca este o boala din nastere , capatata mai tarziu sau nu , dar vreau sa cred cu tarie ca se intampla ceva MAGIC cand faci dragoste cu o femeie.Repet , DRAGOSTE, s*xul e pentru amatori.
  O zi frumoasa va doresc si mai putina rautate.

 134. @ ice,
  Vezi,ai pierdut ,,petrecerea”,pacat .Pe mine m-a si distrat,m-a scos si din,,papuci”,am fost si victima unei,,capcane”,a trebuit sa satisfac si curiozitatea unora,dar ce mai conteaza,TRAGICOMEDIE in toata regula.

 135. PM aberatii zici adica invataturile lui Iisus esti tampit daca esti deacord cu ce se intampla in lume si nu are nici o legatura cu crestinismul . Sa stii ca la examenele psihologice toti criminalii au fost prinsi cu minciuna adica sunt un fel de atei adica nu cred in Dumnezeu ei zic aici e raiul si iadul . Daca sa cauti sa faci bine e aberatie si daca un crestin spune o vorba care nu va convine sariti ca fripti antihristilor . Numai voi aveti voie noi crestinii trebuie sa fim perfecti . De aia nu aveti femei de rai ce sunteti ca va citesc femeile si pleaca de langa niste fiare care se dau maorali . Sunteti doar pe deasupra morali pe dinauntru sunteti negri aveti rautatea gata sa explodeze si daca nu ar exista legi cina va supara ar fi mort fiindca nu credeti in nimic si ziceti ca nu ma pedepseste nimeni . Asta e o mica descriere . Sa nu ma iei cu ce am scris despre “oamenii ” criminali ,pedofili si violatori ca nu ma impresionezi si nimeni nu e deacord cu aceste specimene rautatea dumneavoastra . Habarnai ce inseamna sa fii crestin te lauzi ca ai citit biblia de paraca ai fi inteles ceva nu ai inteles nimic diavolul ti-a blocat mintea si vezi doar raul pentru ca asa esti si tu daca ai fi avut un dram de bunatate Dumnezeu te lasa sa intelegi . Biblia e scrisa codat ca voi sa nu intelegeti si sa folositi ceea ce scrie acolo in scopuri rele . Poti sa scri ce vrei si sa faci ce vrei pacaliciule ca nu ma deranjeaza catusi de putin . Si faza cu terminatul daca ai vreo iubita ca si eu sunt tot heteros*xual .Hai pa si mai cauta ceva prin biblie poate mai poti ataca ca probabil vei avea de casticat ceva bani s-au avere .

 136. Daca invataturile lui Isus nu sunt aberatii,atunci de ce nu le urmezi?Daca Isus spune sa iubesti pe aproapele tau,si pe cel bun si pe cel rau,tu de ce vrei sa torturezi homos*xualii sau ateii?Sau tu cunosti un alt Isus decat cel despre care am citit eu in biblie?Apropo,de unde stii tu te inseamna crestinismul si cum trebuie sa fie un crestin?Din auzite,sau din cititul unor brosuri de doi bani,scrise de niste asazis sfinti care se gasesc cate trei la ban si o duzina la un leu?Acu un an te-ai dat in stamba,spunand ca ai citit doar doua carti si jumatate din cele 66 ale bibliei.Un crestin cu bun simt ar fi pus mana sa citeasca mai departe,de rusine,daca nu in interesul propriei sale mantuiri!De femei n-am dus lipsa niciodata,asa rau,pacatos si imoral cum sunt.Multora dintre ele tu nu ai fi fost vrednic nici sa le spui Buna Ziua.Nu sunt homos*xual,ba chiar simt o repulsie fata de ei.Insa ii accept,nu vreau sa-i schingiuiesc sau sa-i omor.Si fata de crestini simt repulsie,si nici pe ei nu vreau sa-i schingiuiesc sau sa-i omor.Si asta nu pentru faptul ca ma opresc legile,ci pentru faptul ca am un creier care gandeste rational,si am un suflet nefatarnic,care gaseste ca e loc pe pamant si pt buni,si pentru rai.Legile sunt facute petru tine,si pentru alti primitivi ca tine.Daca dumnezeu ii lasa si pe homs*xuali sa traiasca,cine esti tu ca sa vrei sa-i elimini?Cine te-a pus pe tine judecator peste altii?Voi l-ati rastigni si pe Hristos,si pe apostoli daca s-ar apropia de voi!Am auzit si inca aud crestini care i-ar tortura pe homos*xuali,dar nu cred sa fi auzit cineva macar odata de homos*xuali care sa doreasca moartea crestinilor!Si atunci cine este mai loial satanei,cel care-si baga un instrument in magazia de cacao,sau cel care ar omori tot ceea ce nu e la fel de idiot precum el?

 137. Ca sa vedem in ce lume traim:

  “Un scandal de proporţii a pus pe jar şi feţele bisericeşti ale Bisericii Ortodoxe, după ce un preot din Republica Moldova s-a fotografiat purtând o rochie de mireasă, iar mai mulţi enoriaşi l-au reclamat ca având apucături homos*xuale.
  Potrivit site-ului timpul.md, preotului Ioan Cotorobai i-a fost retras privilegiul de a oficia slujbe, după ce în anul 2001, doi tineri l-au dat în judecată, acuzându-l că “le-a băgat mâna în pantaloni şi a încercat să îi sărute”. Însă după numai opt luni de pedeapsă, preotul a revenit în poziţia sa, ba chiar i-a dat pe cei doi tineri în judecată, câştigând procesul.

  Însă situaţia nu s-a ameliorat. În 2008, atunci când preotul s-a decis să bage divorţ, preoteasa s-a decis să povestească Mitropoliei prin ce a trecut: “Îmi aducea în casă bărbaţi cu care recunoştea că întreţine relaţii intime. La ziua lui de naştere din 2003, l-a adus pe unul, care a rămas la noi. Seara, mi-a spus că vrea să se culce cu el. A doua zi, m-a rugat să-l fotografiez în rochie de mireasă. Dimineaţa, când mă pregăteam să mergem la biserică, îl găseam privind Gay TV. Într-o zi, fiul nostru l-a surprins făcând s*x cu finul nostru de cununie. Am găsit printre notiţele sale şi texte prin care defăima mitropolitul. Am refuzat să-l mai însoţesc la biserică şi a început să mă bată”, spunea femeia, citată de cei de la timpul.md.
  Însă chiar dacă preotul trebuia dat afară din Biserica Ortodoxă, el şi-a mutat “slujba” la Mitropolia Basarabiei, unde slujeşte de acolo Domnului.”

  Pe preotul respectiv il gasiti pe net imbracat in rochia de mireasa. Dar pe astia nu ii vedem, cei carora se spune ca ar trebui sa ne descarcam sufletul in fata lor, sa fim indrumati. Si ca el or fi multi, enorm de multi. Dar nu ii stim. In ce colt e ascunsa moralitatea aici? Si sa nu uit, preoteasa este de vina, ca e femeie.

 138. @ Sorin,
  Atit iti spun,voi barbatii uneori sunteti mai gravi decit copii,zau nu-i frumos,oricit n-am fi de acord cu parerile altora,oricit ne-am contrazice,nu putem sa impunem parerile fortat.Discutam,aducem argumente,doar atit,si eu am facut greseala,chiar la inceput,m-am aprins,am spus multe si am regretat-o,si nu cred ca aici pe site avem de impartit ceva.

 139. Sorin,invataturile Lui Iisus nu sunt nici abetatii nici prostii,aberant si prostesc este modul in care oamenii au inteles sa le urmeze.Sau mai bine sa pretinda ca le-ar urma,in fapt ei procedand exact pe dos.
  Klaire,si cu tine acum,popii nu se pun.Aia au dispensa de la mitropolie :D
  Shalom!

 140. Da, Shalom, am uitat; dar mi-ai adus tu aminte; si de dispensa si de tacerea tuturor celorlati preoti si preafericiti; nu sunt toti asa si nu caut sa ii invinuiesc in grup, dar tacand, neluand pozitie publica, precum o fac atunci cand nu li se da terenul sau imobilul dorit cu disperare, ii consider cel putin nedemni de a avea pretentiile cerute de la enoriasi.

 141. Klaire,stii cum se spune:”Tacerea este aur”.In a cest caz la propriu,la cat metal al diavolului au popicii la atarnat la gat.
  Dar uneori tacerea,tot in acest caz,face bine la sanatate.La propriu.Au fost cativa care au(incercat) sa semnaleze astfel de cazuri(dar si multe si mari probleme de ordin fiscal),si carora li sa sugerat ca “pentru binele sanatatii d-voastre,ar fi bine sa retrageti orice plangere,si sa dezmintiti ceea ce ati declarat”.Altfel……
  Deci,chiar daca sunt(si eu sunt convins ca sunt) si prelati cinstiti si cu credinta in Dumnezeu,nu au cum sa lupte cu caracatita in care de voie de nevoie au intrat.
  Desigur,nu ii tine nimeni cu forta in acea caracatita care,ca orice organizatie mafiota ce se respecta, aplica legea “Omerta”.
  Shalom!

 142. Klaire, Shalom are dreptate. Cum crezi ca a dainuit peste milenii puterea institutionala religioasa, mai ales cea crestina? Evident trainicia venalitatii ei se datoreaza si in mare parte sprijinului cvasi-neconditionat al bigotilor inculti (precum Sorin) si al tractoristilor de serviciu (precum Bushurica). Categorii exponentiale, dominate de spiritul gregar depersonalizator, care si-au asumat aceasta perversa complicitate, in speranta ca adevarul lor va fi cel adevarat. Cine e surd, orb si mut, va avea viata lunga….

 143. Inseamna ca nu ne ramane decat sa traim in inertia asta asumata, plina de tacere cand e cazul, si de tipete, mai ales cand nu este cazul. Daca as putea intelege (dar foarte greu) afacerile “sfinte” si conduita dansilor referitoare la acest aspect, fiind oameni legati de material intai de toate si nu cum pretind a fi, ma uimeste complicitatea cand este vorba de comportamentele umane ce pot influenta, tocmai acelea ce sunt puse pe lista pacatelor capitale tot de catre dansii. Si cum nimeni nu isi spune parerea ferma despre astfel de cazuri, si nici faptic nu se intampla nimic, pot trage concluzia ca totul este atins si efectul pieselor de domino ar fi devastator. Si ce natie ar avea increderea cea mai mare intr-o institutie precum biserica, dositoarea poleita a atator nemernicii, decat o natie oarba, surda si muta.

 144. Am scris eu cumva ca vreau sa torturez homos*xualii si ateii s-au alte asa zise persoane care au alte caractere adocas ,criminali ,pedofili si violatori . Nu stiam ca ateii fac parte din categoriile cele trei enumerate de mine e cva nou si pentru mine sa aflu ca ateii ar fi asa eu personal cunosc cativa atei si nu sunt nici violatori nici criminali si nici pedofili . Deci tu ai spuso vezi cum e sa ti se rastalmaceasca ceea ce ai scris .
  Eu cand am scris ca le-as face ceea ce am scris am facuto metaforic afirmandumi dezacordul fata de acesti retardati care distru vietile altor oameni nu ca le-as scoate ochii . Vezi de aia nu intelegeti biblia . Si sa stii ca daca as fi la putere si as avea putere nu i-as condamna la moarte ci i-as inchide si as aruncacheia sa nu mai traiasca sa mai faca rau si altora . Iar pedofilii si violatorii castrati ca sa nu mai aiba cu ce . Cum ai putea sa intelegi cuvantul lui Dumnezeu cand nu ma intelegi pe mine un pacatos biet muritor?

 145. Si sa le mai saruti mina,ce dr…….,Doamne iarta-ma,pe popi nu dau nici macar doi banuti,ptr asemenea specimene o trag toti.

 146. @ Sorin,
  Eu n-as face-o la figurat cu acea categorie de psihopati,ci la propriu,am mai spus-o si o repet.Un sfat ,reciteste-ti comentariile si ai sa vezi ca te contrazici,iar Biblia spune multe,oricit de codificata ar fi.
  Vizioneaza filmul CALUGARUL[2011] cu Vicent Cassel,si pe urma mai vorbim.

 147. Gabi – mana ar trebui sa o sarutam doar mamei, batranilor nostri si poate in cazul barbatilor, si mana femeilor ce ii inconjoara. O simpla inclinare sau o vorba buna ar putea fi dovezi suficiente de respect si apreciere si pentru o fata bisericeasca, orice rang ar avea, si ar spune mai multe decat ceva fortat, impus, devenit automatism.

 148. Thorn iar te legi ca diareea de om sanatos tu fiind rahatul rapid ce se crede supercult si superinteligent dar in realitate esti doar un pacalici de ce |? Fiindca te minti sungur sa ai o zi buna “cultule” . Spune cine a sculpat poarta sarutului ? Si nu era un ateu ci un crestin incult . HAIDI PA.

 149. Am gasit din intamplare un videoclip interesant iata:www.youtube.com/watch?v=WQK_-hdlTJU

 150. fasole

  Psihopatul transforma totul in tematica religioasa , pro/contra… Like usual ..Altceva nu mai stie , decat sa etaleze buna-gandire ateisto-libertina , in detrimentul , ingustimea si slaba argumentatie religioasa-crestina .
  Articolul , in sine , nu facea apel la relatia poponar contra religie sau invers . Facea apel la morala , la etica , la bun simt , la activitate s*xuala sanatoasa , normala . A fi etic , moral , nu este egal cu a fi religios , crestin , credincios .. Sau va place s-o lungiti cu discutii interminabile , inutile si pline de ifose si invataminte ce nu pot fi “respectate” de nimeni , nici macar de voi …??!!? Daca va luati dupa psiho-obsesivul site-ului , o sa ajungeti ….departe … Ati si ajuns undeva , exact unde a dorit acest fandosit , ce nu are nici un loc de munca , la 25 de ani , ce nu are o relatie intima decat cu el , personal si propriu . Este atat de inteligent , incat nu are nevoie sa faca nimic fizic… El face totul figurativ , din vorbe .. Din pacate , lumea este condusa de niste oameni ingusti , bineanteles , religiosi , crestini , iar pentru unul ca el nu este loc , deoarece religiosii sint prosti , gelosi , exagerati .
  Nu va mai puneti mintea cu Thorns , el este doar un pusti fara nici un rost pe lumea asta , ce nu este in stare decat sa creeze panica . Altceva nimic . Nu tu munca , nu tu prieteni , nu tu relatii …Nimic . Voi , cei cu care se cearta , voi sinteti prietenii sai . A spus-o el , nu eu ..

 151. @ Klaire,
  Deacord cu tine,si nu-mi amintesc sa o fi facut vreo data,la popi ma refer.
  @Sorin,
  Poarta sarutului,Masa Tacerii,Coloana Infinitului,sunt capodoperele lui BRINCUSI,orce roman stie,fie crestin,fie ateu.
  @ DOMNILOR,

  Va rog cit se poate de respectuos,puneti capat COMPORTAMENTULUI DE MAHALA,cind vedeti ca nu aveti dreptate recurgeti la injurii si jigniri,ne-am indepartat de subiectul de referinta[ca de obicei] si unde am ajuns,LA USA CORTULUI.

 152. fasolica baiete,relax,sa nu te ineci!!!

 153. dupa sorin citireeeee…in 08.06.2012 la ora 14/56 //Si sa stii ca daca as fi la putere,si daca as avea putere,nu i-as condamna la moarte ci i-as inchide si as arunca cheia sa nu mai traiasca…//
  Ahha deci… nu-i condamni la moarte,ci doar ii incui si ii lasi sa moara de foame.Adica,nu-i condamni,ci ii omori direct…

 154. Sorin – chiar nu te poti controla? Chiar te simti bine sa folosesti cuvinte precum cele tot scrise, si repetate cu indarjire? Am senzatia ca ai baut mai mult decat trebuia. Suntem si femei ce citim aici, si adolescenti, si oameni ce se pot controla, si nu cred ca ne dorim badaranii si josnicie. Ai ajuns sa nu mai ai bun simt deloc, fata de nimeni. Nu esti intr-o convorbire privata, ar fi bine sa iti aduci aminte asta, cand faci pe cineva tampit sau alte asocieri ce dezgusta pe oricine.

 155. u.p. te deranjeaza tare , daca ma inec ? Altceva nu deranjeaza ? Ironiile nesarate trebuiesc a fi indreptate doar intr-o parte ..? Vezi ca mustele , in general , au o anume tendinta … Deja i-ti aud bazaitul…
  Poponarii nu au decat sa se insemineze la spate atat cat doresc . Ceva tot va iesi . Un motz , un matz , depinde de la caz la caz .
  umbrarul popopilor , te deranjeaza religia sau anti-poponarii ? Fiecare e deranjat de ceva , de cineva . Mai bine plecai in padure ..

 156. Intr-un mod sau altul ma simt un pic vinovata de tot circul asta ieftin de mahala,in ziua de azi sa nu ai un loc de munca nu e o rusine,si eu sunt somera,ai ceva de spus Mister F.,si iar ma repet,aceasta societate care are aceste standarte ,care nu stiu cine naiba le-a inventat,permite unora sa eticheteze pe altii dupa bunul lor plac,dar noi,restul cum i-am putea eticheta,ca fiind niste persoane complexate care in slabiciunea si nemernicia lor nu au puterea[nu ca nu vor] sa-si recunoasca defectele si sa vada gunoiul de sub nasul si din ochiul lor.
  Nu sunt mai buna[ca persoana,ca om]sa critic si sa arat cu degetul,dar ma deranjeaza cind vad,,MICIMEA” umana.Sunt ferm convinsa ca ca voi fi clasificata,nu mai pot eu,sa ma duc in iad pentru asta.
  A iesi la atac cu crucea-n mina e foarte usor,dar credeti domnii mei,Doamne Doamne va vede cu ochi buni,va inselati amarnic,va inbatati cu apa chioara,a fi bun crestin inseamna afi om cu suflet,cu intelegere,si cel mai important,a sti sa ierte.
  @Klaire,
  Scuza-mi expresia,da chiar iiti racesti gura degeaba………..
  @fasole,
  Nu judeca dupa aparente.
  @Thorns,
  Ai sa spui ca poate bat cimpii,desteptaciunea,inteligenta,atrag dusmani.
  @Sorin,
  Nu doresc sa-mi schimb parerea.

 157. Klaire,iar persecuti un biet crestin? :D :D
  Sorin,mai bine il intrebai daca stie cine a sculptat “Masa Tacerii”,daca intelegi ce vreau sa spun.Daca nu intelegi nu-i nici o problema,uite iti zic eu : OMERTA.
  @Fasole,asa este subiectul articolului nu are nimic cu religia.Are in schimb cu moralitatea.
  Este morala homos*xualitatea?Din punctul meu de vedere nu este nici morala nici “normala”.Cea mai mare obiectie a mea legata de cuplurile homos*xuale este legata de adoptia de copii,in rest asa cum am mai spus:”nu ma intereseaza ce face fiecare cu propriile sale gauri”.
  Dar nu este moral nici ca membrii unui cult in sanul caruia exista foarte multi homo,pedo,curvari,onanisti,hoti,avari etc sa strige in gura mare “homos*xualitatea este imorala”.
  Este ca si cand un ga* i-ar spune unei lesbo ca ceea ce face este imoral,sau mai pe romaneste “rade ciob de oala sparta”.
  Shalom!

 158. Gabi de ce esti tu vinovata?Pentru ca unii sunt mai ipocriti decat permite legea bunului simt?Pentru ca unii flutura stindardul “moralitatii crestine” in timp ce au “sustinere DIN SPATE”? :D
  Nu Gabi,scoate-ti din cap ca ai avea vreo vina,vina o poarta cei ce au impresia ca,daca sunt adeptii unei dogme religioase care DOAR predica moralitatea,au si dreptul de a tine lectii de moralitate.
  Shalom!

 159. Gabi – cu siguranta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiu tacuta si sa accept mojiciile sau nici nu mai stiu cum sa le spun. Poate i se face rusine de omul ce a ajuns.
  Nu ai tu de ce sa te simti vinovata pentru nimic. Asta se intampla cand din credinta a ramas doar religia (si stiu ca vei intelege).
  Shalom – sper sa nu inteleaga iar asta (si stiu si zicala referitoare la “a spera” ).

 160. @Fasole

  Dar ce te face sa crezi ca nu lucrez? doar pentru ca am spus asta la un moment dat, fara sa mai insisti?:) :) Esti naiv….cat de naiv… si de unde stii ca nu am prieteni? si de ce ti-ai imagina ca m-as autoiubi si apoi sa mai si expui ce ti-ai imaginat? Suna …dubios. Fasole…repet numele iti spune totul, nu te mai chinui.

  Faptul ca nu poti vedea imaginea din ansamblu, si aceasta incapacitate a ta o conjugi cu atitudinea de cititor expert de caractere si tipologii umane (asa facea si Bushurica – ma rog, sunteti din acelasi colectiv al Borgilor, ca pana la urma sa dovedeasca el insusi cat de mediocru e). Faptul ca esti naiv, nu te scuza cu nimic.
  @Shalom

  Imi pare rau sa te contrazic dar nu poti pretinde ca analiza situatia homos*xualilor din punct de vedere etic, moral, social nu are nicio tangenta cu elementul religios. Religia, credintele religioase sunt cele au monopolizat, au impus seturi normative etice si morale, dupa care sa se dirijize societatile. etc. La nivel societal, multe reguli ce tine de comportament, conduita morale au un substrat religios si prezinta reminescente ale impunerilor politice religioase de odinioara. Separarea dintre biserica si stat presupune si indepartarea normelor impuse de acestea considerate etice si morale (precum interdictia de a face amor, interdictia de a practica homos*xualitatea etc, barbatul este stapanul femeii etc).

  Asadar, atunci cand vorbim de analiza unei categorii sociale mai mult sau mai putin obcura , dar controversata, nu o poti face in mod izolat, doar sub un anumit aspect, pentru ca asta ar presupune trunchiere, si distorsionarea mult prea subiectiva a unei probleme sensibile.

  @Klaire

  Nu ai ce sa le ceri unora ca Sorin, fasole, bushurica, AlexT….e inutil e ca si cum ai cere unei gaini sa iti explice Teorema lui Heron. Este o cauza pierduta. Ei insa nu isi dau seama ca nu fac decat sa imi dea mie dreptate. Ingrozitor de multa dreptate. Si anume ca, desi il au pe Dumnezeu in gura, nu se pot abtine sa porcaiasca, sa isi confere o dimensiune groteasca vanitatii lor, ca apoi sa se intoarca in culcusurile lor mizerabile sa se roage pentru iertarea mizeriilor cotidiene, ca apoi sa isi creeze doza psihica confortabila necesara de a continua a doua zi mai abitir si mai murdar.

  Stiu ca sunt de departe cel mai detestat personaj de pe acest site , insa nu am cerut nimanui sa ma placa, absolut deloc. Insa nu eu sunt cel cu esenta divina in suflet si in cavitatea bucala (care ar presupune o anumita conduita , macar formala, ce ar trebui sa fie generata tocmai din sistemul de valori pe care tot il striga ) dar cu bata in mana.

 161. Ma consider vinovata[doar 10%] de amploarea discutiilor pentru ca, intr-un mod sau altul am,,alimentat” aceasta amploare sau avalansa,i-as putea spune.Am adus argumente,am contrazis,am luat si peste picior,dar altii,au condus discutia pe fagasul dorit de ei,RELIGIA,care nu si-a avut locul aici.Alta e sa fii credincios,si alta sa fii FANATIC,de prooroci ce rasar de nicaieri,sunt satula.

 162. fasole

  Shalom , de acord cu tine .
  Thorns , cand ai responsabilitati , nu ai timp de vise si de aberatii . Asta-i diferenta intre un pusti si un matur .
  Gabi , nu am intentionat sa te supar . Dupa cum stii , barbatii sant mai badarani , mai insensibili . Scuze , fara intentie.

 163. @Thorns … mediocru ? … delirezi mai baietica … te hranesti cu propria-ti infatuare. Si eu consider ca esti o cauza pierduta. Daca ai stat dupa fusta “mamei tale”, acum te gandesti ca ai altceva in loc de anus … e problema ta, si nu am de gand sa ma comentez pe tema asta.
  Daca inteligenta iti era caracteristica, ai fi observat ca sunt un ateu convins … dar cum tu gandesti cu …. cu … si atat, normal ca vomiti numai aberatii.
  Chiar am fost curios sa stiu de unde denumirea asta de “borg” … culmea !!!, am dat peste “house of borgia” ale caror caractere consider eu ca te reprezinta … lol
  Nu cumva hotul striga hotul ?
  Oricum nu ma mai chinuiesc sa te destept ca la cat venin ai in tine ( prostia e mic copil ) esti intr-adevar … o cauza pierduta. In spatele unor fraza pompoase se ascunde un caracter infect … cum am dovedit in trecut de altfel.
  Imi vorbesti tu mie de vanitate? E clar ca ai nevoie de psiholog … tu ai fost maltratat rau de tot in copilarie …. ti-am mai zis …
  Vrei sa-ti faci aliati … gen Klaire, Gaby ? Inca o dovada de slabiciune mai labutza … iar te ascunzi dupa fusta mamei … iar patologic …
  M-ai facut tractorist … am ras copios la faza asta … de ce? pentru ca m-am gandit la un tractorist (la propriu) care isi ara ogorul … il priveam cu dispret (la acel moment), eu aveam “masina de masina”, el …. in tractor (bleah) … pana am aflat ca tractorul tractoristului (lol) costa cat masina mea plus casa mea plus ce aveam in casa …. ai inteles ideea mai MUIE ?
  Sa ma scuze Klaire si Gaby pentru limbajul meu de tractorist dar imi permit sa cred ca daca ati fi singure (si ca sa fiu si mai tractorist ) si in calduri nu ati alege un poponar … ca suntem cu totzii animale (va garantez asta).
  Mai mult nu spun ca esti prea handicapat ca sa pricepi.
  @Klaire …. nu am nimic cu tine …. impresii eronate ne putem face cu totii, dar vreau sa-ti transmit ca furculita tot nu stii s-o folosesti, iar betigasele erau pentru cei saraci … iti zic asta in ideea ca te vei trezi la un moment dat din “somnul ratiunii” evocat de Gaby.

 164. Si inca un lucru … nu va mai dati fete mari cand auziti cuvinte “neortodoxe”, pentru ca toti le folosim sau le gandim. O intrebare de la tractoristul de mine pentru Klaire ce este mai imoral : sa gandesti un lucru sau sa spui/faci ?

 165. Dan1

  Lovendal, te rog eu închide comentariile la postul asta ca o sa ne-ntindem pâna se va raci Soarele! :D

 166. @Bushurica

  Nu pot decat sa te felicit si sa ma felicit (desi trebuie sa recunosc ca un pic sunt surprins).

  De la un ateu as fi avut mai multe pretentii….Tu insa persisti si persisti. Vorba aceea: prostul nu-i prost destul, pana nu-i si fudul. Si o alta vorba inteleapta glasuieste astfel: daca taceai filosof ramaneai…Si, da continui sa demonstrezi cat de mediocru esti. Ironia face ca nici nu este nevoie ca eu sa zic ceva deoarece acest lucru a devenit strigator de pregnant. Daca ai fi ramas in “retragere” ti-ai fi facut un serviciu….

  Tu ai revenit , “gadilit” fiind de cele spuse de mine. A functionat, si tocmai mi-ai demonstrat-o intr-o maniera magistrala. Tu insa nu ai inteles nimic, dar absolut nimic….nici cat ceilalti. Tu nu ai demonstrat nimanui nimic. Te iluzionezi crezand asta (ceea ce din partea unui ateu -daca esti ateu – e cel putin ironic si stupid). Insa aici s-a dovedit cat se poate de clar cat de mic esti….

  Poate ca esti ateu, insa intre mine si tine este o diferenta enorma….neasteptat de enorma….

  Te roade, te-am ros, ai raspuns, multumesc.

  @Fasole

  Logica ta este plina de hibe, presupun ca le-ai observat si tu dupa ce ai recitit. Ciudat sa spui ca daca ai responsabilitati nu ai timp de vise si aberatii, de la o persoana care crede in Dumnezeu si abereaza. Si inca mult. Insa, sa zicem ca e circumstantiala chestia, esti om.

  Multi adulti au responsabilitati enorme si isi bat cumplit joc de ele, pot fi numiti maturi? Vezi politicienii, preotii etc.

  Si in ultimul rand, e inutil sa iti spun ca lucrez, ca stiu foarte bine ce presupune responsabilitatea, si sa iti asumi raspunderea pentru actiunile si deciziile tale, precum si ale altora.Pentru tine raman cu eticheta pusa de tine. Viata mea (inclusiv profesionala) merge mai departe cu sau fara eticheta respectiva.

  O seara frumoasa

 167. @ Bushurica,

  N-ar fi trebuit sa-ti raspund,daca iti pui mintea cu……..tractoristul,tractorist esti,sunt o persoana foarte indulgenta,cu foarte mult umor, dar magariile si mahalaua n-o inghit,si mai stiam ca femeile se ocupau cu asa ceva………..dar in fine,Thorns nu are nevoie de aliati,se descurca foarte bine,si mie nu-mi prea place sa am aliati.Ti-am mai spus nu ai de unde sa ma stii,stiu sa vorbesc si birjareste,si murdar,gindesc multe chestii si le si fac,multumit?Esti plin de sine mister B.,ce te face sa crezi ca nu-mi pot struni instinctele,n-ai idee cu cine vorbesti,ai tu noroc de ce ai,rar mi se-ntimpla sa las caracterul deoparte si bunul simt,nu ambalajul sau nu stiu ce altceva,il face pe om,ci bunul simt si educatia ce are.Si de asta prefer compania si anturajul de homs*xuali,pentru ca un hetero[oricum nu sint toti la fel,sa nu generalizez],cu mintea sprintara ce are incepe sa prinda……….fluturi.Si pentru linistea ta,sa stii,nu sunt singura,am barbat,care inainte de toate e om cu foarte mult bun simt si foarte educat.

  PS Imi cer scuze ptr limbaj,aici ma opresc.

  @ fasole

  Nu face nimic,nu at de ce sa-ti ceri scuze.

 168. Bushurica,faci o gresala enorma!Tu nu esti ateu.Incult si dusman al bunsimtului,poate.Insa NU ateu!Din pacate pentru tine,ateismul nu este ca ortodoxismul caruia ii apartii.Un imbecil nu poate fi acceptat ca ateu,datorita ingustimii mintii lui.De-a lungul existentei mele ca ateu,inca n-am intalnit un ateu care sa se adreseze cu MUIE unei persoane,doar pt ca acea persoana ii e superioara intelectual.Astfel de manifestari sunt tipice crestinilo ortodocsi(un exemplu e confratele tau Sorin),care in lipsa unor argumente rationale sunt incapabili sa-si accepte inferioritatea.Si atunci trec la atacuri la persoana si injurii.Faptul ca tu ai ,,masina de masina,, nu denota decat ca esti un snob,pe romaneste un cocalar.

 169. Bine … va las sa va balaciti in zeama cunoasterii absolute. Ipocrizia este pe ordinea de zi a multor postaci.
  Umbra Profetului … nu ai fost in stare sa vezi dincolo de ghilimele … ma bucur.
  Gaby … tocmai bunul simt este ambalajul de care vorbeai.
  Thorns … asa este “m-ai ros” … lol

 170. Bushurica,
  Ca raspuns la intrebarea adresata lui Klaire:
  Azi noapte, niste vecini au pus-o de-un bairam. Daca bairamul ar fi ramas la stadiul de proiect, eu as fi dormit ca un prunc, dar pentru ca l-au pus in practica am fost nevoita saa … ma distrez.
  In aceeasi ordine de idei, un act imoral ce are drept tinta un individ sau un grup de indivizi, ramas in faza de proiect, nu aduce atintigere (fizica, deci perceptibila) individului in cauza, deci nu genereaza schimbari perceptibile in viata individului, in timp ce un act imoral in desfasurare sau deja dus la bun sfarsit, obliga individul abuzat la o serie de riposte. Si nu intotdeauna, si nu oricine, face ureche suta la agresivitatea mediului (uman).
  Evident e la fel de imoral sa te gandesti sa furi, dar nu la fel de grav ca si cand ai furat deja.

 171. Cred ca cel mai frumos ar fi fost sa se limiteze comentariile in pro/contra articol, nu pro/contra persoane(de aceea mi-a pierit si interesul in a citi toate comentariile)
  Astfel spun, articolul clar este unul anti-homos*xual, conceput de o persoana care si-a insusit ideile crestin-religioase pt ca `da bine la public`.
  Cu toate cele spuse anterior (@ lovendal-incercand sa il puna pe thorns la punct) avand in vedere ca aceasta idee antihomos*xuala vine din partea religiei, desi nu se face referinta, asta nu inseamna ca nu are legatura in cele din urma.
  articolul are o mare problema(si nu e singura): nu poti compara canibalismul si homos*xualitatea pentru ca esenta,desfasurarea si rezultatul sunt total diferite.
  o alta problema ar fi: `logica` aceasta cu premizele. (pt limbajul crestinilor ipocriti de pe aici: e ca si cum ai lua biblia si tot ce poti sa spui despre ea sunt 2 din 10 porunci)
  revin si explic “crestini ipocriti” – hai sa fim sinceri foarte putini sunt acei care se pot numi crestini(bravo celor care pot, isi gasesc alinarea si confortul la coltul blocului, spun asta pt ca sunt mai multe biserici decat kiosk-uri mai nou).
  in acelasi timp spun si ca nu avem atei(thorns este un exemplu ce refuleaza niste frustrari pe linia asta)…clar este dreptul tau sa fii ateu, si il exerciti, dar nu ii lasi si pe ceilalti sa isi exercite acelasi drept.
  asa cum `nimeni nu are treaba cu ce se intampla in dormitor`, nimeni nu are treaba nici la cine ma inchin eu…si cui dau bani( aici facem cu ochiu bisericii ortodoxe romane)
  @lovendal: intotdeauna vor fi pro/contra orice…. se intelege, era timpul sa iti arati o pozitie cu privire la acest subiect arzator… dar din partea ta(cel care tine un astfel de site) cand vii si faci niste astfel de afirmatii ce vizeaza o mare parte din cititorii tai(fie gayfriendly sau homofobi)… cred ca ar trebui sa fii destul de argumentat. Nu s-ar fi `cerut` sa fii argumentat in momentul in care ai fi spus “nu imi asum credit pt articol, este doar o idee pe care am postat-o pt discutii sau informatie “, dar tu ai intrat in jocul commenturilor si ai ramas pe pozitii, asta a fost un act dictat de dorinta de a lua parte majoritatii sau mentalitatii oricare ar fi ideea este ca ai intrat intr-o hora ce nici macar n-ai dreptul s-o joci, spun asta pt ca in mod cert nu ai cunostiintele necesare de a face o referire competenta in ceea ce priveste `problema` homos*xualitatii.

 172. Klaire halal . Eu am un singur comentariu mai deochiat si l-ai si vazut pe celelalte ce jignesc nu le vezi ,asta da dreptate mi=e sila .

 173. @ Bhusurica,

  Nu ma pot abtine,asta-i unul din defectele mele,chiar esti………clar vazator,tocmai m-am intors de la balaceala,numai ca m-am balacit in………Mediterana.

 174. Anda … te rog frumos sa nu folosesti expresii de tractorist, gen “au pus-o” … trebuia sa te exprimi in felul urmator : “au initiat o actiune de distragere a psihicului de la problemele existentiale”, astfel incat postacii intelectuali sa nu fie ofensati de un limbaj direct si eficient de altfel.
  Pentru ei cuvinte gen: m …, p…, p…. sunt extrem de ofensatoare. Pentru ei o persoana nu se duce sa se cace ci ei se gandesc la a “contracta musculatura colonului distal in scopul defecarii”. Etc …. Are mare importanta asta …. chiar foarte mare importanta.

 175. am ramas cu gura cascata,mut de uimire,cand am vazut ca un articol despre orientarea homos*xuala a strans atat de multe comentarii!!!!!chiar nu inteleg::SA FIE ORIENTAREA SEXUALA UN SUBIECT ATAT IMPORTANT PENTRU ATAT DE MULTI OAMENI INCAT SA CAPTEZE ATATA INTERES SI SA “CURGA” DIN TASTE ATAT DE MULTE RAURI DE CUVINTE????????????un articol pe o tema stiintifica probabil nu strangea nici un sfert din numarul de comment-uri……insa ,ca de obicei,totul se sfarseste printr-o reglare de conturi oarba dintre taberele dusmane ale prea-credinciosilor razboinici ai luminii (colectivul Borg) si Thorns,Klaire,Gabi la care se adauga personaje mai mult sau mai putin de notorietate…nu lipsesc atacurile mizerabile la persoana si limbajul vulgar…din lipsa de timp nu am putut citi decat cateva comentarii,cele mai multe fiind off topic si replici fara legatura cu articolul propriu -zis…remarc aici deosebita prezenta a lui @Bushurica ,filozof slefuit printre blocurile gri cu valente ateiste si vorbe de duh (sau de duhoare) violent!la polul opus se afla @Sorin,luptator efervescent al dreptei credinte care se mentine constant in atitudine cu toate derapajele de rigoare…fac parte dintr-o schema la fel ca si atitudinea sablonata…
  @Klaire,lupta cu nesimtirea si cu mojicia sunt la fel de grele…inafara faptului ca iti confera un sentiment al implinirii sunt fara final si duc la oboseala si amaraciune..@Thorns,probabil ca iti place enorm aceasta lupta cu “autoritatile” in materie…singur asediezi castelul “micimii”cu o perseverenta uimitoare…mi-aduci aminte de domnul K…..te intreb sincer:inca te amuza spectacolul oribil si decadent al creierelor spalate???
  @Shalom,parerea ta asupra homos*xualitatii este asemanatoare opiniei mele…homos*xualitatea nu poate fi nici privita si in nici un caz acceptata ca fiind normala si binevenita in societate…de ce???simplu:::raspunsul e clar;doar sa ai putin bun simt si luciditatea de a vedea in ansamblu niste lucruri evidente si de a nu mai cauta explicatii si argumente acolo unde nu sunt.
  toate cele bune!!

 176. Ce vi s-a casunat,ce aveti cu Klaire,si tu Bushurica si tu Sorin[ aici am o indoiala,e posibil sa fie altcineva],daca ati lua la citit toate comentariile ei,dar toate si pe forum,v-ati da seama ca Klaire e………..Klaire,o prezenta calma,rationala,cu bun simt si destul umor,ar mai fi multe,cine intelege,intelege.
  As fi crezut ca eu voi fi in,,linia de foc”’,ca de,sunt din topor,ironizez si cind vreau sa jignesc,jignesc.
  N-o fac pe-a avocatul sau sunt de partea ei,pentru ca e femeie,incerc doar sa fiu rationala si sa vad lucrurile asa cum sunt,fiecare are firea lui,modul lui,nimeni nu e croit dupa acelasi tipar.Asa ca sa ne calmam,n-avem nimic de impartit,fiecare cu parerea sa,si mai oameni buni,viata si asa are destule dificultati,fi-ti mai buni,diluati-va spritul cit mai mult[ un proverb din limba greaca ],n-o sa ne rezolvam problemele aici.
  @ Sorin,

  Daca tu ai trimis com.dela 14:31,te rog confirma-l,scuza-ma,stiu sunt curioasa…

  @Bushurica,

  Oricit m-ar scoate din,,papuci” cineva,imi trece foarte repede,sa nu ai impresia ca am ceva cu tine sau cu altcineva de pe aici,dar te rog,termin-o si tu.

  O seara buna.

 177. @Anda

  Nu-i acorda atentie. I-a fost suficienta. Inca o expresie inteleapta spune: de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere (sic).

  Sa ai o zi frumoasa, cat mai departe de acolitii becalieni.

 178. Da gabi si are vreo importanta ca oricum si orce as spune sunt contrazis de parca as fi infractorul nr.1 da va asigur ca nu am platit decat o amenda fiindca imi expirase inspectia tehnica la masina cu care circulam (de 12 ore expirase )va dati seama ce infractiune grava am savarsit . Pe cand unii le spun oameni la pedofili,criminali si violatori. E grav sa circuli cu inspectia tehnica ex[irata de 12 ore daca expira la 2 noaptea si esti la circa 300 de km de casa opresti tragi pe dreapta incui masina si o iei pe jos . Daca ai bafta sa intalnesti si 2 homos*xuali neagresivi poate ai parte de divertisment s*xual . Da multi vad doar o parte a raului celelalte nu. Si mi-au virusat si calculatorul vorbesc prea mult ? Un virus ce ataca biosul interesant si ma chinui de doua zile sa-l repar am reusit celalalt comentarui cu nikul putin diferit l-am trimes din alta parte sic.

 179. Am scris ceea ce am avut de scris privitor la tematica abordata in acest articol. Am vrut sa mai vad si alte puncte de vedere si am dat doar de o disputa, a carei desfasurare mai bine nu o urmaream. Nici despre asta nu scriu mai nimic, pentru ca a facut-o deja Zhadum inaintea mea (consider ca este un comentariu bun, desi privitor la subiectul din articol avem opinii usor diferite).
  Ceea ce mi se pare strigator la cer vis-a-vis de aceasta disputa este jignirea adresata de catre cateva personaje unei doamne precum Klaire (ale carei comentarii le citesc mereu cu placere).
  Gabi. GR.ATH & Klaire
  Cam proasta parere aveti in ceea ce priveste barbatii 
  O seara frumoasa.

 180. Neutral,citeste TOATE comentariile le inainte sa le acuzi pe Gabi&Klaire ca ar avea ceva cu barbatii.Sa nu imi spui ca nu ai vazut comentariile lui AlexT,Bushurica&comp.
  Toti suntem subiectivi,dar chiar asa,sa nu vezi decat comentariile fetelor,este jenant.Comentariile fetelor sunt doar raspunsuri la mojiciile unor “barbati” de tip caveman.
  @Sorin,oare asa sa fie?Esti jignit,injurat si…..persecutat orice ai spune?Si ai impresia ca esti urmarit tot timpul de o Volga neagra asa-i?Naspa. Si mai nou ai si virusi?Te-au virusat Anunakii lui Dragos.Pai ce sa-ti fac daca tot timpul i-ai luat la misto? :D

 181. Zhadum – sa nu te mire numarul de comentarii; este ceea ce s-a intamplat si la articolele cu Lady Gaga (si nu numai). Este ceva constatat si pe forum, unele atrag mai mult decat altele, desi continutul este poate deosebit pentru cele cu reactii putine. De altfel, uita-te la ce aduce cel mai mare rating, cele mai mari vanzari etc, suprematia “pe piata”. Suntem parte din tavalugul acesta. Oboseala si amaraciune.

  Gabi – as vrea sa iti spun multumesc. Chiar sa spun, nu doar sa scriu. Pentru ca esti asa cum esti. Dar nu e vorba deloc de mine aici. Ci de faptul ca ne vaitam ca si natie ca suntem vai de capul nostru, ca nu reusim sa scoatem capul in lume, ca suntem priviti cum suntem. Daca de la noi nu incep sa se schimbe lucrurile, in amanunt, individual, nici pretentii nu ar trebui sa avem.

  Neutral – nu am deloc o parere proasta despre barbati; nu generalizez, oricat de mult pot fi tentata uneori. Dar in unele cazuri, imi pot spune parerea, strict referitor la persoana. Ca sa spun asa…nu ii pot indragi chiar pe toti :) (la sfarsitul comentariului tau apare un patratel, si este posibil ca acesta sa fi fost vreun emoticon care sa dea alta insemnatate frazei, iar eu sa fi inteles gresit; daca este asa, imi cer scuze, patratelul este de vina :) )

  Sorin – as fi vrut sa iti fie sila, atunci cand ti-ai reciti vorbele. Sau sila ar trebui sa iti fie, daca ai vorbi asa in fata celor pe care ii cunosti. Insa in fata lor, sunt sigura ca te controlezi. De ce nu o poti face si in fata unor straini? Asa este, ei nu conteaza, deci nu ai de ce sa fi respectuos.
  Poti raspunde unor jigniri si altfel, nu tot prin jigniri.

  Bushurica – Expresii neortodoxe si folosite zilnic de toti, folosesc si eu; dar spre deosebire de tine si de altii, consider ca in ceea ce se cheama relatii interumane de orice fel sa ma controlez atunci cand este necesar. Este vorba de respectul pe care il arati celorlalti, dar si tie. Daca vreuna dintre noi am vorbi asa cum faci tu, in orice imprejurari, ne-ai considera niste fiinte inferioare si ne-ai trata ca atare. Daca avem masura, ne consideri ipocrite. Toate cuvintele de care aminteai, si cand le folosesti, au o foarte mare importanta. Si nu pentru ca suntem intelectuali sau nu, ci pentru ca repet, avem bun simt, oameni simpli fiind. Spre deosebire de un nesimtit, ce foloseste astfel de limbaj oriunde, oricand, cei pe care ii numesti tu intelectuali, nu sunt decat oameni simtiti, indiferent de nivelul lor, care nici nu este important. Sunt oameni. Sa nu crezi ca ma inrosesc citind ce scrii tu sau altii. Dar controlul pe care ti-l poti impune in anumite momente, da si o masura a ceea ce esti – animal sau nu. Pentru ca animal ramai daca iti place sa fi asa.

 182. @Zhadum

  Chiar ma intrebam cand o sa iti faci aparitia:) Asadar, bine ai venit. Dupa cum vezi, cel mai probabil s-a stabilit un record in ceea ce priveste numarul de comentarii postate la un articol. Insa acest articol a picat cum nu se poate mai bine…prin intermediul articolului s-a vazut mai clar ca niciodata ce fel de oameni sunt cei ce posteaza (fie atei, fie credinciosi). S-au cernit lucrurile, ca sa zic asa. S-au conturat mai clar unele singularitati, unele conduite si atitudini.

  Insistenta mea a dat “roade” intr-adevar, cei ce se ascundeau dupa masti, au fost nevoiti sa isi dezvaluie chipul hidos. Rad, Zhadum….inca mai rad. Insa de multe ori rad amarnic. Poate ar fi fost mult mai bine sa nu fi avut atata dreptate. Si spectacolul va continua…desi a ajuns la o dimensiune deja gretoasa.

  @Neutral

  Ai tras o concluzie prea fortata si cam lipsita de temei. Trebuie sa citesti toate comentariile ca sa poti trage o concluzie mai obiectiva (stiu pare o munca titanica, istovitoare si poate si inutila, insa daca tot te-ai bagat la “hora” joaca:)

  Sa aveti o zi faina

 183. @ Klaire

  Nu ai pentru ce sa-mi multumesti,si tu ai face la fel si multi altii care gindesc rational,si din pacate,cind vine vorba de noi ca natie,am un sentiment ciudat,un amestec de mindrie si ura,mindria de a ma fi nascut in Romania,de a fi patrioata,de a-mi lauda tara,pentru tot ce are,de a vorbi romaneste,de a lacrima cind aud intonarea imnului nostru[ cit de profetic e titlul],de foarte multe sunt mindra.Si mi se ,,innegreste”sufletul cind vad partea,,innamolita” a acestei tari,cu acele specimene ce trag pe toti in aceiasi oala,de ce oare in tarile europene au parerea care o au despre romani,raspunsul il stim cu totii.
  Si ce ma intristeaza mai mult ca romanul,in general vorbesc,e primul la caracterizat,etichetat,si citez: unul e,,poponar”,alta e ,,curva”,vecinul e ,,betiv”,si nu mai stiu ce,ce m-ar interesa pe mine ce fac acesti oameni atit timp cit nu sunt afectata[ si va spun ca si grecii sunt leit ca noi,unul isi poate pierde somnul bine meritat al noptii,pentru singurul motiv ca vecinul si-a cumparat masina nou].Aici nu nu vorbim de lipsa educatiei parintilor,ci de lipsa autoeducatiei,parintii mai bine sau mai putin bine isi fac datoria,dar in mare parte isi spune cuvintul asta ce numim caracter,totul depinde de caracterul omului,si unde doresc sa ajung, in acest subiect,care sigur va trece lejer de 200 de com.,fiecare si-a aratat AUTOEDUCATIA.

 184. Bushurica,
  Merci pentru sfat si nobilele intentii. O sa mai exersez!
  Thorn,
  S-ar putea sa nu mai fie valabil proverbul amintit de tine.
  O zi frumoasa tuturor.

 185. Klaire te-am jignit cumva nu cred si daca am jignit pe cineva acel cineva e infumuratul T si mai nou am aflat ca mai e si parazit adica traieste pe munca altora . Ar trebui sa-i fie rusine in loc sa faca pe cultul pe aici . De aia a ajuns tara asta de rapa ca munca nexam da de filozofi nu ducem lipsa . Si mai apar doi sustinatori care numesc oameni pedofilii,violatorii si criminalii cica astia au drepturi victimele lor nu aveau dreptul de a trai si da a nu fi siluite sunt vinovate ca au stat in calea lor . La noi la Suceava a fost un caz cutremurator un pedofil “om ” numit de PM A UCIS trei copii si al patrulea a scapat din fericire pentru el celalti trei nu au avut norocul sa scape din mana “OMULUI” numit de profetul mincinos . Acest specimen cred ca e si astazi in libertatre fiindca a fost identificat un om al strazii care a murit in puscarie la scurt timp . Din nefericire lucrez cu mama unui copil victima a acelui animal numit om de unii si era si homos*xual pe deasupra toate victimile fiind baieti cu varsta cea mai mare de 8 ani . Femeia de care vorbesc era inainete painea lui Dumnezeu si astazi e rea a zis ca nu e convinsa ca acel om al strazii ar fi adevaratul vinovat si ca daca l-ar intalni pe acel “om” l-ar castra si i-ar taia mainile cu care i-a strangulat fiul pe acre il trimisese la scoala dar nu s-a mai intors decat in sicriu. Si domnul profet mincinos isi permite sa ma judece cum de imi permit sa afirma ca le-as scoate ochii la “oamenii”criminali ,pedofili si violatori . Draga profetule daca te-ai afla fata in fata cu acea mama si i-ai numi oameni pe acesti retardati te bate de te lasa lat de numai sufli eu sunt bland pe langa acea femei ce-si plange si astazi copilul ucis . Si tu ii mai numesti oameni pe aceste specimene care culmea mai au si drepturi dupa ce au incalcat dreptul fundamental din carta ONU :Dreptul La VIATA al victimelor lor. Daca aveti copii sau nu judecati voi ce merita aceste specimene . Deci eu aceste specimene am condamnat nu pe oameni cum insinueaza profetul mincinos care ma caracterizeaza pe mine fatarnic cand el se certa cu mine pe forum si pe mess se dadea prieten oare unde e adevarata fatarnicie. Si Shalom m-am inselat nu era virusat calculatorul dar totusi cineva mi-a umblat in bios si mi-a schimbat setarile se poate si online da i-am dat de capat ca ma descurc invat de toate si la urma tot prost am sa mor . Sper ca de data asta sa nu se simta jignita vreo femeie

 186. @ Shalom, Klaire, Thorns, Gabi GR.ATH
  Bineinteles ca am vazut toate comentariile, de aceea am zis ca mi se pare revoltator ca s-a ajuns sa se adreseze jigniri fetelor (Gabi si Klaire) de catre anumite personaje. Recititi randurile 7,8,9 din comentariul meu de mai sus; o sa vedeti ca sunt subiectiv, dar simpatia mea se indreapta spre voi, deoarece ideile noastre si comportamentele sunt aproximativ pe aceeasi lungime de unda.
  Cat despre remarca de la final, am scris-o sub forma de gluma, trebuia sa fie urmata de un emoticon tip zambet, care nu a aparut, nu stiu de ce. Era un alt fel de a spune ca nu toti barbatii sunt la fel. Si inchei prin a cere scuze pentru neintelegere.
  O seara buna sa aveti!

 187. Neutral – am banuit faptul ca a fost o gluma, dar datorita patratelului buclucas…a iesit incurcatura (sper ca ai vazut pe cine am dat vina) :) …acum, ca am dat si ceva explicatii, asta este. Multumim pentru aprecieri, simpatia este reciproca.
  O seara frumoasa tuturor!

 188. @Neutral

  Atunci imi cer scuze pentru observatie.

  @Sorin

  Deschideti ochii. Nu traiesc pe spatele nimanui. Iar daca tara asta s-a dus de rapa , s-a dus datorita disfunctionalitatii unor adulti ca tine, cu pretentia de oameni maturi care stiu ce fac si care stiu ce decizii iau. Intr-o tara in care aroape jumatate din populatie vede Soarele invartindu-se in jurul Pamantului si in care doar 10% citesc constant (si nu ziare colorate) nu poti avea pretentia de mai bine. Filosofii de care mentionezi tu sunt aceia care nu pot face o treaba fara sticla de alcool in mana, dar care se pricep de minune la fotbal, politica si femei, si toate acestea dezbatute cu ardoare pe ritmuri suave de manele.

  Si evident, toti sunt amici ai lui Dumnezeu. Populatie de cersetori, incapabila sa isi depaseasca conditia, nedorind sa se ridice deasupra jegului cotidian, tipand insa in gura mare ca toti sunt de vina (politicienii, astrele, dracii etc), exonerandu-se cum altfe? pe sine. Si mai toi stau cu mainile indreptate spre cer asteptand ca zeul lor imaginar sa le aduca averi.

  De muncitori ortodocsi, cu pregatire medie, xenofoba, homofoba, anti-ateista, lipsita de simt civic, educatie si maniere, tara e plina, (da, asta e imaginea romanului de rand) se vad rezultatele. In loc sa te plangi mai bine ti-ai deschide ochii ca ai o varsta deja.

 189. Sorinel,febletea mea..Nu EU ii numesc OAMENI pe acele specimene,ci dumnezeul tau,si Christosul tau si biblia ta.Marea ta problema e ca tu nu ai reusit sa pricepi ca cele expuse de mine sunt doar pozitia crestinismului fata de toti oamenii.Am incercat sa-ti explic faptul ca tie,ca si crestin,dumnezeu iti interzice sa iti judeci semenii.Dar mie ca ateu,nu exista vreo lege religioasa sa-mi impuna sau sa-mi interzica asa ceva.E doar ratiunea mea,si legile societatii in care traiesc.Acei copii ce au cazut victima acelui specimen,si alte mii si mii de nevinovati,au fost si ei oare copiii lui dumnezeu?I-a iubit dumnezeu si pe ei la fel de mult ca si pe copiii tai?Sau la fel ca pe alti miliarde?Daca da,dupa cum spune el ca toate fiintele umane sunt copiii lui,cum iti explici faptul ca a stat pasiv atunci cand pedofilul si homos*xualul au nenorocit acele vieti?Ce l-a impiedicat sa intervina?De ce ma numesti fatarnic?Doar pentru ca sunt mai inteligent sau mai rational ca tine?Pt ca am stiut sa descopar faptul ca tu habar nu ai ce scrie in cartea sfanta din care tu imparti invataturi,in tuspatru zarile?Pt ca iti repet mereu ca tu una propovaduiesti,si alte intentii ai?Cand imi vei raspunde rational la aceste intrebari,o sa avem sansa unui dialog.Pana atunci tu,si biblia ta si dumnezeul tau,ramaneti O Preanula Treime.

 190. Cind a inceput toata discutia pe tema homos*xualitatii,acum doua saptamini,s-a plecat de la aspectul ca a fi homos*xual nu e normal,si asa este,nu e normal,dar ce mai exista pe lumea asta,ce poate fi normal,destule lucruri,dar enumerindu-le,sunt putine.Dupa cum am mai spus,ca nu m-a platit nimeni sa o fac pe-a aparatorul pers. homo,si am dat destule exemple,aceasta orientare s*xuala a existat dintotdeauna,am fost singura care am trasat o linie intre homos*xuali si psihopati,oare atit de orbi sunt unii ca nu pot face aceasta diferenta?Inteleg pers.ce nu vor sa aiba de-a face cu ei,respectata dorinta lor,si marturisesc ca si mie mi-a fost destul de greu sa inteleg,mai ales ca aveam de infruntat multe ironii din partea celorlalti,sora mea,fratele meu,pina chiar si mama,ca sa nu mai spun de Orestis[ prietenul meu ],si mai e o vorba pe la noi,incetul cu incetul se fabrica otetul,sa ca am avut rabdarea si modul meu de i-am facut pe ai mei sa-i cunoasca ca oameni,bine ca a intervenit si o intimplare nefericita,Daniel[fratiorul meu] a suferit un accident urit la un genunchi,o ruptura de ligamente,unul di prietenii mei e medic,si ce nu a facut,numai in cer nu a zburat pentru a-mi ajuta fratele,care la nici 29 de ani,ar fi putut ramine invalid.Si ce am vrut sa expun aici,ca familia mea erau aprigi opozanti ai homos*xualilor[mai ales fratiorul meu si Orestis],dar nu si orbi,surzi si-ncuiati la minte,separind caracterul persoanei de orientarea s*xuala.Ce sa va mai spun de mama,cind i-am vorbit prima data,scuipa in sin si facea zeci de cruci,de parca-i intrase uciga-l toaca-n casa,asta deranjindu-ma mult,iar discutia s-a terminat cu cearta,acum,dupa atitia ani,convinsa de de puritatea sufleteasca a acestor oameni,ride de p…… ei,ca sa nu mai amintesc de restul.

 191. Ups,scuze Neutral.Ce sa-i faci,mai greseala omu’ :D
  Chiar si eu :D
  Shalom!

 192. Gabi – asa este, asa sunt multi din romani; dar poate dupa alti zeci de ani, ne-om schimba si noi, ne-om da seama ca nu suntem singuri pe lume; din punctul asta de vedere, am “scapat” de orice inseamna eticheta si ochiul vecinului indreptat spre masina mea; cumva, aici, masina trebuie sa fie cat mai mica, vechimea nu are importanta, practica sa fie si sa nu te faca sa cheltui mult cu ea; si multi se intreaba de ce sunt printre cei mai multumiti si fericiti oameni din lume. Se poate, daca nu mai esti macinat de invidie si dorinta de epatare.

  Sorin – nu doar “infumuratul T” citeste, suntem multi altii; insa ma bucur ca ai ramas vorbaret si nu te gandi ca inveti degeaba :)

 193. @ Sorin,

  Pe cuvintul meu daca mai inteleg ceva,aseara am recitit cu foarte mare atentie toate comentariile,si asa nu prea am ce face,si ,cum Doamne sa o spun,toata lumea e stabila in parerea ei,dar numai tu te contrazici,spui ceva,pe urma te intorci si o rotesti la 360 de grade,dai rau de tot cu oistea-n gard [ il citez pe Letal ],iar ai sa spui ca are cineva ceva cu tine,toate parerile tale sunt ca o salata,are multe ingrediente,si toate sunt amestecate.
  Imi pare foarte rau pentru colega ta,fereascaD-zeu,sarmana,numai inima ei stie durerea ce-o are,dar ca veni vorba de D-zeu,unde a fost,de ce n-a intervenit?

  @ neutral

  Am fost un piculet surprinsa,dar acum ca s-a clarificat,nu-i bai.

 194. Colega mea nu se gandea la Dumnezeu ca si multi de aici si desi era o persoana buna nu credea in Dumnezeu si zicea ca nici nu exista divinitate ca multi de aici si atunci cum sa intervina Dumnezeu in favoarea ei cand ea nici nu credea in existenta lui . A lasato in voia sortii si asta e facuta de celalalt prin oameni rai . Tu zici ca ma contrazic de ce ca nu sunt deacord cu raul . Ala se da mai destept ca mine ca zice el ca a demonstrat ca nu am inteles biblia e orb si nu are cum sa inteleaga credinta fiindca el nu crede si asta al face increzut si infumurat de aici apare si dispretul fata de oameni ce cred in Dumnezeu . El nu poate pricepe sub nici o forma ca desi Dumnezeu a dat legi El nu ne obliga sa le respectam ci doar ne avertizeaza ca nu e bine sa le incalcam . Da in marea lui “intelepciune” acest infumurat ce cauta sa-mi dea lectii de morala ca si cum as fi un puscarias si vrea sa ma reabiliteze nu pricepe nimic din viata noastra a oamenilor simplii ce muncim cinstit si platim si pentru inca vreo 30-40 de trantori ce nu au nici o treaba cu munca . Cum ar putea sa inteleaga un om ce are necazuri si bucurii se da mai destept ca el si cu aroganta agariciului ca de n-ar fi fudul parca nu e destul ma judeca pe mine in numele unei moralitati ce da drepturi mai multe infractorilor decat oamenilor cinstiti . Asta e lumea pe care ei ateii o vad perfecta fara cusur . Ba mai mult in alte comentarii cauta sa intarate pe altii inpotriva mea zicand” un crestin ce doreste mutilarea oamenilor ” ori eu vorbeam de criminali ca i-as mutila . Da el nu e fatarnic si a folosit acest cuvant de repetate ori cautand sa ma enerveze si sa-l injur ca dupa aia sa zica vedeti am avut dreptate . Te dai mare si tare ca ai citit biblia toata si ce daca nu ai inteles nimic ca din cate explici esti bata . Pana acum nu intelegeam de ce nu renunt odata sa raspund unor increzuti dar asa ii demasti facandui sa spuna ce gandesc . Si intr-un film in care un demon voia sa ia suflete se opreste in fata unei fete si spune ce spui tu Gabi “in mintea ei totul e amestecat nu poate fi conrupta e imprevizibila,asa sunt sufletel curate” acu nu ca as fi eu curat dar asa sunt imprevizibil .Desi nu as face rau nici unei muste dar de spus spun cam in totdeauna ce am de spus chiar daca consecintele nu sunt tocmai favorabile mie. Amice citeste tu biblia inca de cateva ori poate te vei lumina vreo data dar e scris ca oameni ca tine nu vor intelege niciodata pe mine lasama asa prost si incult cum sunt dar cu credinta mea buna rea asa cum e eu acum citesc psalmii si chiar am citit aseara asta “pana cand tu Doamne vei lasa pe vrajmasi sa se suie pe grumazul meu” parca asa ceva ca eu citesc si dupa redau cu cuvintele mele de om simplu nu le redau exact ca in carte ca nu sunt popa . Ramai tu cel care intelege si eu cel mic si prost ai ceva impotriva poftim ma cred inferior tie esti multumit acum ? Iti intorc si celalalt obraz saturate de lovit sa te vad pana cand ca o sa te plictisesti .

 195. Si cu ziua ce astazi imi inchei incursiunea pe aici daca nu sunt dorit mai bine plec . Lovendal se pare ca esti o persoana buna iti doresc succes pe mai departe si sa ai si mai multe accesari ca pana acum . Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti si pe noi romanii .

 196. @Sorin,
  aceste randuri se adreseaza tie in special si celor care au un fel de a vedea lucrurile si o atitudine asemanatoare celor pe care tu le afisezi…
  imi pare bine ca ai citit Biblia si imi pare si mai bine ca ai o credinta!!!!iti spun acestea din start pentru ca orice om e liber sa creada in mos craciun,zana zapezii,elfi,hobbiti si altele atata timp cat credinta lui nu lezeaza integritatea celor din jur si atata timp cat acel om nu incearca sa si-o impuna cu ostilitatea tipica fanaticilor…
  acum hai sa analizam putin lucrurile::::::::::::::::::TU ESTI PLIN DE CONTRADICTII,INCONSTANT,SOVAITOR SI DESEORI TE EXPRIMI INTR-UN MOD CARE NU ARE NIMIC DE-A FACE CU INVATATURILE PE CARE DORESTI CU ATATA ARDOARE SA LE URMEZI SAU SA LE ARATI CELORLALTI SPRE A FI ACCEPTATE!!!DACA ITI CITESTI COMENTARIILE O SA INTELEGI EXACT LA CE MA REFER!!!!
  ACEST LUCRU TE FACE VULNERABIL SI TOATA ZVARCOLIREA TA DEVINA INUTILA SI DEMNA DE CEA MAI VIE COMPASIUNE….ESTI UN OM NEPUTINCIOS,LA FEL CA TOTI OAMENII DE ALTFEL!!!durerea mare este ca desi iti recunosti micimea si neputinta nu ti le asumi in mod corect fata de tine insuti!!!!!te angajezi in batalii prea mari,in discutii inutile din care de cele mai multe ori iesi sifonat,te discreditezi singur si discreditezi tocmai crezul tau interior in ochii altora…afirmi ca ai o varsta matura insa a avea cativa ani in plus nu te face neparat mai puternic sau mai intelept.
  noi oamenii avem diferite limite,posibilitati si stadii diferite de evolutie spirituala..suntem sfasiati de contradictii,de luptele cu noi insine si de cele mai multe ori in loc sa ne facem curat in curtea interioara si sa stingem focarele incepem razboaie si lupte cu altii.ADEVARATUL DUSMAN PENTRU TINE SI CEL CARE ARE NEVOIE CU ADEVARAT SA ISI SCHIMBE ATITUDINEA FATA DE EL INSUSI ESTI TU….
  il pot acuza pe @Thorns de anumite lucruri dar nu ii pot nega inteligenta:::EL SI-A PROPUS SA SCOATA DIN ANUMITI OAMENI CEEA CE NICI EI NU AU CURAJUL SA RECUNOASCA,CEEA CE E MAI RAU!!!SI REUSESTE FOARTE BINE…JOACA ROLUL DEMONULUI INSA DACA STAI SI TE GANDESTI MAI BINE APARENTELE DESEORI INSEALA…ORICUM AR FI,DACA REUSESTE SAU NU, @THORNS CASTIGA …
  lasand asta deoparte (cred ca ai inteles ce vreau sa zic) vreau sa te intreb cateva lucruri….nu vreau raspunsuri fortate,nici citate din Bibilie,nici explicatii de lemn ci pur si simplu sa gandesti cu sufletul tau de om,sa analizezi si sa meditezi la anumite aspecte,apoi sa iti asculti bunul simt si sa raspunzi::::::
  1.AI VORBIT VREODATA CU UN BOLNAV DE CANCER??AI VAZUT VREODATA EXPRESIA FETEI UNUI COPIL BOLNAV DE LEUCEMIE????
  2.AI SIMTIT VREODATA DEZAMAGIREA,DUREREA SI NEPUTINTA CARE TE CUPRIND ATUNCI CAND VEZI PE CINEVA DRAG COBORAT INTR-O GROAPA SI SA TE UITI MEREU LA POARTA ASTEPTAND SA VINA ???
  3.AI INCERCAT VREODATA SA AFLI CE ESTE IN MINTEA UNOR COPII CARE ISI VAD PARINTII USI SI TORTURATI SUB OCHII LOR SAU CE ESTE IN MINTEA UNEI MAME ATUNCI CAND COPILUL EI MIC ESTE SMULS DE LA SANUL EI SI UCIS SUB PRIVIRILE ACESTEIA???
  4.AI TRAIT VREODATA SENTIMENTUL NEPUTINTEI CONJUGATE CU DUREREA SI SINGURATATEA DUPA CE TE-AI RUGAT MEREU LUI DUMNEZEU SA ITI RASPUNDA INTR-UN FEL IN CARE SA-TI ELIMINE TOATA NESIGURANTA,NECREDINTA SI INDOIELILE SI TOT CE AI PRIMIT A FOST O LINISTE APASATOARE???
  5.AI VAZUT PE CINEVA CUM MOARE LENT LANGA TINE SI TU SA PLANGI IN GENUNCHI LA PICIOARELE DIVINITATII ,SA IMPLORI O MINUNE PE CARE SA O ASTEPTI PANA IN MOMENTUL INMORMANTARII PERSOANEI DRAGI SI NIMIC SA NU SE INTAMPLE???
  6.DACA TU AI FI ATOTPUTERNIC SI PLIN DE MILA SI DE BUNATATE AI PUTEA PRIVI CUM MILIOANE DE FIINTE SUNT UCISE DE FOAME,BOLI INCURABILE,RAZBOAIE,TORTURI GROAZNICE SAU ISI PUN CAPAT ZILELOR FARA SA INTERVII SAU MACAR SA ALUNGI CONFUZIA SI SPAIMA CELOR RAMASI IN URMA??
  7.DACA TIE O FURNICA NU TI-AR ASCULTA ORDINELE (PACALITA FIIND DE UN PAIANJEN DESTEPT CREAT TOT DE TINE) AI PUTEA SA II CONDAMNI TOATA SPECIA LA MOARTE SI SUFERINTA TIMP DE NENUMARATE GENERATII APOI SA PRIVESTI UNELE FURNICI NEASCULTATOARE CUM ARD IN CHINURI O VESNICIE PENTRU DECIZIILE SI FAPTELE GRESITE LUATE DE-A LUNGUL UNUI AN??
  mai am multe intrebari dar tu gandeste-te doar la ceea ce ti-am expus aici…foloseste-ti ratiunea apoi bunul simt si deschide ochii!!!!!!!!!!!!decat o fantezie placuta in care sa te complaci mai degraba un o confuzie dureroasa si multe incertitudini spinoase de la care sa pleci in intelegerea vietii si SA FII liber….ADEVARUL TE VA FACE LIBER!!CAUTA SI VEI GASI!!

 197. Sorin – de unde ai tras tu concluzia ca nu esti dorit aici? Chiar crezi ca cineva te “da afara” doar pentru ca parerile nu coincid uneori? Nu cred ca vreunul din noi ti-a spus sa faci asta.

 198. @ Zhandum,

  Cita dreptate ai….1,2,4,si 5,din pacate le-am trait,ce sa mai spun….asta-i viata.

  @Sorin,

  Ce mai e si asta acum,cine nu te vrea,hai sa fim seriosi,NU ARE NIMENI NIMIC CU TINE!

 199. Sorine,te dai batut in fata Antihristului?De ce esti las?Aici,pe baricade,aici e locul tau!

 200. gabi .GR.ATH.

  Ei,hai Sorine,nici chiar asa………

 201. @gaby,
  astazi mama mea a fost la un pas de moarte si s-a ales doar cu doua vertebre fracturate si trei coaste rupte…
  am asistat neputincios la moartea matusei mele (sora mamei mele) care a pierdut in decembrie anul trecut lupta cu cancerul dupa 5 ani de durere…a fost pentru mine ca o a doua mama…si as mai avea multe de spus….
  tot ce pot sa spun este ca prea multi cred ca stiu multe insa viata ne face sa parem toti demni de mila si penibil de stupizi…
  sa ajungi la jigniri si la vorbe urate din orgolii marunte si mai ales din polemici asupra inexistentei sau existentei lui Dumnezeu (desi El nu da nici un semn ca ar fi interesat de anumite aspecte) este de-a dreptul odios!!!!daca nu ma-nsel Isus a spus cuiva ca nu poti sa iubesti sau sa cinstesti pe un dumnezeu pe care nu-l vezi daca tu nu ai nici un pic de dragoste si de consideratie fata de aproapele tau pe care desi il vezi il urasti,il tratezi urat sau cu indiferenta…asta este fatarnicie!!!
  la 27 de ani am trecut prin destul de multe experiente si pot spune ca viata mai are inca multe sa-mi arate..anumite trairi iti raman fixate in memorie,iti rastoarna scara de valori si omul care va fi peste un an poate fi cu totul diferit de cel ce este acum…
  suntem de cele mai multe ori oameni nevolnici cu ambitii mari si care isi rup gatul in propriile ambitii si idei preconcepute..suntem prea preocupati sa-i “cultivam”,sa-i desteptam,sa-i crestinam,sa-i convertim pe ceilalti sau sa-i discreditam,sa-i umilim,sa-i mutilam in patul lui Procust in care noi incapem desi la randul nostru am fost mutilati,ciopartiti de dramele propriilor existente..
  ceea ce e diferit este anormal si pe principiul asta simtim in noi porniri mesianice de ai lumina,de ai salva pe altii de iad sau de ei insisi in timp ce ne inselam crezand ca astfel ni se vor ierta niste pacate sau ne vom plati niste polite…tot Isus ar fi spus:::Cum poate un orb sa conduca pe alt orb????uram si dispretuim pana la crima ceea ce vedem la altii mai rau::aroganta,prostia,lacomia,viciul pentru ca stim ca ele zac si in noi insa pe ale noastre ori nu le recunoastem la adevarata lor hidosenie ori le acoperim si le tratam cu ingaduinta si superficialitate…
  Buddha spunea si este trist si adevarat ca toti oamenii sufera;unii mai mult si altii mai putin..suferinta insa face parte din viata pana la a se identifica cu existenta insasi iar acest lucru ar trebui sa il inteleaga fiecare si sa lasam la o parte religiile,conflictele,orgoliile si falsa iubire,sa nu ne mai amagim si sa avem compasiune pentru tot ceea ce misca in special unii pentru altii..
  asta am incercat sa spun prin aproape toate interventiile mele pe acest site in discutiile aprinse care s-au ivit..nu ne este de nici un folos daca ne comportam,gandim si reactionam ca un colectiv Borg, daca ne spalam creierele unii altora,daca la mizeria lumii aducem si noi mizeria noastra individuala…
  sa ai o seara frumoasa!!

 202. E mai bine asa Gabi am obosit si la ce bun cand adevarul e considerat aberatie cand biblia e luata in deradere m-am saturat sa dau atatea explicatii si sa fiu luat de prost ca numai ei sunt cei destepti . Daca te bagi in tarata te mananca porcii si imi mai scria cineva “nu arunca margaritare la porci” . Dupa multi homos*xualitatea e buna cica nu face rau si cat rau face . Sodoma a fost arsa din acest motiv . Ies in strada sa ceara drepturi ce drepturi vor ,apar la tv ca niste nerusinati imbracati in haine de femeie si sustin ce? Nimicul lor ,vine un neica nimeni sa-mi tina mie lectii de morala cand cu cateva comentarii inainte declara criminalii oameni iar cand i-am dat un exemplu o da la intors si ma numeste pe mine fatarnic . Eu sustin biblia care e cuvantul lui Dumnezeu un Dumnezeu care le va da o lectie dura celeor ce nu cred in El(si ma enerveaza ca nu pot corecta ) fiindca scriu in direct compun din minte tot ce scriu nu-mi fac lectiile dinainte. De aici si greselile . Si iata” apoi noi cei vii,care vom fi ramas ,vom fi rapiti toti impreuna cu ei,in nori ,ca sa intampinam pe Domnul in vazduh; si astfel vom fi intodeauna cu Domnul, mangaiativa unii pe altii cu aceste cuvinte” zice o profetie biblica . Sa dea Domnul ca acea zi a rapirii sa fie maine sa ramana lumea fara mangaietori si indrumatori .

 203. @ Zhadum,

  Insanatosire grabnica mamei tale,de matusa ta imi pare foarte rau,stiu foarte bine si te inteleg si mai bine,ce inseamna ca cineva sa sufere de cancer.
  Sa sitii ca nu mi-e usor sa vorbesc,am pierdut cea mai buna prietena din cauza cancerului,tatal meu,sarmanul,a suferit de o forma cit se poate de urita de cancer,galopanta si in doua luni jumatate s-a stins,acum 9 ani,eu insu-mi am fost diagnosticata cu aceasta boala,cancer la sin,era in stadiu incipient,dar la nici 31 de ani sa ti se intimple asa ceva,v-o spun la toti e groaznic,sentimentele nu se pot descrie in cuvinte.De asta ma indoi de multe,cind il ai nevoie D-zeu unde se afla,inainte de a muri tata,ma duceam la biserica,aveam doar 14 ani,la Sf.Spiridon,din incintata spitalului cu acelasi nume,si plingeam,si ma rugam,ma credeti ma taram in fata icoanelor,implorandu-le sa-mi salveze parintele,ma dadeam de ceasul mortii.Tata a murit,imi aduc aminte,si ma dusesem iar la biserica,imi devenise obicei,asa cum imi beau cafeaua dimineata,si-i spun popii,si stii ce-mi raspunde,ca l-a iubit D-zeu,in acel moment,un copil eram,ceva in suflet mi s-a frint si trecind anii s-a frfrint si mai mult.
  De mine ce pot spune,vazindu-mi parintele murind,prietena,nu ma asteptm la nimic,intrasem intr-o stare de apatie,am zis de-o fi sa traiesc bine,de-o fi sa mor,inseamna ca ma ,,iubeste D-zeu”,dar creatorul nu m-a iubit,au trecut 9 ani,sunt bine,dar poate recidiva boala oricind.
  De asta spun,sa incercam sa fim mai buni,mai intelegatori cu cei din jur,fie ca ei sunt homo sau hetero,nu are importanta,sa privim omul,caracterul lui,sa ne gindim ca nu suntem invicibili si nemuritori,viata nu e usoara,pentru nimeni,fie crestin,fie ateu sau fie homo fie hetero,durerea e aceiasi,sentimentele,trairile fata de bucurii si nenorociri,aceleasi sunt.
  Nu sunt in masura eu sa astern aceste rinduri,dar cum zice Zhadum,am trecut si eu prin multe,cum am spus,viata nu e usoara,dar depinde foarte mult din ce unghi optic o privesti.

  PS Imi cer scuze ptr gramatica mea,cred ca v-ati obisnuit cu greselile mele,dar n-am mai putut corecta nimic.

  O SEARA BUNA LA TOTI

 204. @ Sorin,

  Nu m-am indoit,si nici nu ma indoiesc de intentiile tale,a te contrazice,a nu fi de aceiasi parere,a fi crestin,a fi ateu,a fi homo,a fi hetero,e dreptul fiecaruia,gindeste-te putin,cum ar fi aratat lumea asta daca toti,absolut,am fi fost la fel,sa fi avut aceleasi pareri,sa nu ne fi certat,cum ar fi fost,iti spun eu,al dracului de plictisitoare.De asta iti spun Sorin,nu discrimina,alta sunt travestitii si alta sunt homos*xualii.
  Acum citeva luni ,imi povesteai de sotul verisoarei tale cea fost musulman si s-a convertit la crestinism,si de ce,daca imi aduc aminte bine,ca in Coran spune,ca femeia poate fi batuta de barbat si ca nu era de acord cu scrierile Coranului,are dreptate in acest sens,dar l-a fortat careva sa-si aplice in viata sa de zi cu zi scrierile si regulile Coranului,nu,daca s-ar scrie in Biblie ca la o anumita virsta sa te arunci intr-o fintina,ai face-o,nu cred ca trebuie ca in sec.XXI sa fim subjugati atit de mult de religie,suntem fapturile cu cel mai ridicat grad de inteligenta[din pacate] si nu folosim aceasta inteligenta asa cum de fapt ar trebui.
  Lectii ne da viata,si astea ne pindesc si la momentul potrivit lor,ne ies in cale,incercidu-ne,si D-zeu nu misca niciun deget.

 205. Dragii mei…sanatate multa…si sa ramaneti puternici! }{}{}{

 206. @ Klaire,

  Asta fac de 26 de ani incoace,vreau sa cred ca asa m-am nascut,dinamica,la urma urmei,n-are niciun rost sa-ti plingi de mila[am facut-o de ,,n''ori],mai degraba sa te gindesti ce faci acum,in prezent,eii si cu viitorul vom mai vedea,ca e foarte imprevizibil.De multe ori plingeam si blestemam si repetind aceasta intebare:de ce tatal meu,avea doar 44 de ani,in floarea virstei,ar fi trebuit sa fie linga mine si fratii mei,sa ne vada crescind si noi pe el imbatrinind,apoi a murit Kaliopi,35 de ani,pacat de tineretea ei,i-a ramas un baietel in urma,si am urmat si eu,spun medicii ca am fost un caz reusit[tumoarea a fost foarte mica,si tratamentul foarte agresiv],si stii ce m-a salvat cel mai mult,CREIERUL meu SPRINTAR ,cadeam moral si ma ridicam singura.Asta a fost,gata Gabi cu miorlaiala.

  PS E mare lucru ca cineva sa poata sa-si deschida sufletul,te usurezi,simti cum pleaca o greutate de pe tine,de aceea,o spun din tot sufletul,fiecare sa-si deschida inima,face bine.

 207. Ba misca Gabi dar nimeni nu observa si trebuie credinta . Si mai e un lucru ce multi nu-l inteleg decat prin prisma omului din lumea aceasta . Omul daca ar avea superputeri ar face si ar drege nu stiun ce . “Se frange tot ce se cuvine frant . Si Dumnezeu in pleoapa lui cereasca . El uneori ne plange pe pamant” Cate intelepciune in versurile poetului si ce frumos canta Dumnezeu sa o ierte pe Tatiana Stepa . Dumnezeu a creat reguli ce nu pot fi incalcate desi plange alaturi de copii ce se roaga pentru parintii muribunzi . Dar legea e lege ce ar fi daca ar face pentru fiecare cate o minune. ce s-araolege de planeta asta . Dumnezeu nu e om e o entitate superioara si are alte planuri ce nu coencid cu gandirea noastra retrograda. El ne iubeste dar nu incalca legile ceresti doar de dragul de a tine in viata un om care poate castiga locul binemeritat in paradis si daca l-ar tine in viata nu se stien daca nu cumva va gresi intratat ca sa nu mai aiba acces in paradis . Si eu mi-am pierdut tatal cred ca fiecare are pe cineva drag fiindca asta e legea firii oamenii mor si raman cei ami tineri .Cand sunt accidente exista o cauza si vina este a noastra nu a lui Dumnezeu . EL ne-a dat libertate totala si nu ne obliga niciodata sa urmam regulile Lui “urmeazama daca vrei”zice Iisus de fiecare data celor ce-i cheama la ei . Nu suntem dominati de religie ci e mai degraba un secol al necredintei si indoielii . Dumnezu e bun si drept de aia sunt voci ce-l denigreaza si totusi nu misca un deget ,daca ar fi fost dupa gandirea omeneasca planeta era nimicita.Dar Dumnezeu gandeste altfel si nu cred ca exista vreo fiinta omeneasca care sa inteleaga fiindca suntem limitati . O sa ziceti da El de ce nu ne lasa sa fim si mai inteligenti de aia ca suntem agresivi si rai cautam sa dominam sa jefuim asa cum au facut spaniolii cu sudamericanii . Nu suntem pregatiti sa devenim entitati superioare de aici si suferintele umane ,boli,razboaie ,crime ,sinucideri . Dar Dumnezeu ca un tata iubitor asteapta sa evoluam si sa lasam raul deoparte sa gandim pozitiv . Sunt multe de spus in privinta asta dar …. poate ca intr-o zi Dumnezeu ne va pune fata in fata pe toti si ne va arata unde am gresit ne va certa si ierta si ne va da o nuoa sansa intr-o alta dimensiune alt univers .

 208. Sorine,totusi am o nedumerire.Dumnezeu condamna homos*xualitatea,insa accepta la protejatii lui alte lucruri.Urmasii lui Adam si Eva au fost incestuosi,Noe facea stripteasse in mijlocul familiei,Moise era urmarit pt crima,Avraam isi dadea nevasta la produs in schimbul banilor,turmelor si sclavilor,Isaac la fel,Lot a fost tata a doua triburi izvorate din incestul lui cu propriilr fiice,Solomon a avut 700 de neveste si 300 de concubine,dumnezeu cerea si primea jertfe umane.Dumnezeu a privit ca pe ceva normal cand Lot a vrut sa jertfeasca virginitatea si demnitatea celor doua fete ale sale,oferindu-le sodomitilor si gomoritilor,doar pt a salva sfintele cururi ale celor doi trimisi ceresti.In Cartea Judecatorilor,capitolul 19 mai avem inca odata prilejul de a ne minuna de sfintele ganduri ale zeului evreilor.Sacrifica demnitatea si viata unei femei,doar pt a salva din nou curul unui barbat.Sorine,zeul tau pedepseste relatiile homos*xuale cu moartea,insa accepta incestul,prostitutia,poligamia,curvia,violul,crima,genocidul…Cu ce este mai imorala homos*xualitatea decat restul pacatelor enumarate mai sus?Nu ti se pare tie ca zeul asta e mult prea misogin?
  P.S. Bine ai revenit printre noi!

 209. Daca asta intelegi tu din biblie inseamna ca nu te prea duce capul . Daca vezi un film nu intelegi mesajul lui degeaba il vezi doar cum se bat unii pe acolo si trag cu pustile . Da na asa e unii vad doar raul si am scris ca Dumknezeu gandeste altfel nu ca un om si totusi vede dar nu intervine asta inseaman sa fii un conducator bun sa-i lasi pe supusii tai liberi si stapani pe propriul destin chiar de stii ca nu toti vor merge pe calea cea buna . Vezi de aia nu crezi in Dumnezeu fiindca daca te-a lasat liber ai impresia ca El nu exista . Dar El lasa cursul vietii sa curga asa cum e fara sa intervina doar celalalt intervine dar o face prin oameni si oamani ca tine sunt robii celuilalt dar e atat de isteti celalalt incat ai impresia ca tu gandesti liber dar adevarata libertate vine de la Dumnezeu . Daca vrei si poti sa intelegi lucrul asta bine daca nu mai lasama in pace ti-am mai spus cauta si denigreaza ca tot tu vei suporta nu eu . Eu nu vreau sa ma razvratesc impotriva Tatalui Ceresc si ce poti tu sa faci ?nimic oricat te-ar indruma mental celalalt . Daca ai citi din prisma iubirii si e iubire mai presus de cea lumeasca vei intelege ca tot ce ai insiruit sunt doar interpretari si minciuni asa cum mi-ai interpretat afirmatia despre criminali ,violatori si pedofili . Asra e unde nu e credinta degeaba invatatura totul e desertaciune si ura .

 210. Gabi – este mare lucru…daca toti am face asta, si daca am asculta la randul nostru, poate ca multe s-ar schimba in lumea asta. Pentru ca niciunul din cei ce isi deschid sufletul in fata celoralti nu asteapta minuni, rezolvari, sfaturi…ci simpla prezenta a cuiva alaturi, te poate face sa redevii puternic, te poate ajuta sa mergi mai departe.

 211. @Sorin

  Bigotism incult in toata splendoarea! Lamentarile tale de vajnic aparator al “adevarului” denota un imobilism intelectual cum rar mi-a fost dat sa vad. Desi ai trecut de 40 de ani, ai deficiente mari in ceea ce priveste capacitatea ta de intelege cateva lucruri elementare.

  In primul rand, adevarul de care vorbesti tu se limiteaza DOAR la propria ta persoana. se inscrie doar in limitele cunoasterii tale precare. Mereu pozezi intr-un ostas al adevarului, cand e mai clar ca lumina zilei, ca nu poti stii adevarul. Tu ti-ai creat un corp de idei si valori pe care l-ai poleit cu o educatie deficitara, incompleta. Te scalzi intruna in contradictii, in afirmatii total ilogice, neputand prezenta un argument decent si rational al acestui adevar suprem.

  Te vaiti ca ai fi persecutat virtual deoarece exista unii cre nu inchid mizeria “adevarului” crestin. Adevarul de care vorbesti e adevarul tau, Dumnezeul de care vorbesti e dumnezeul tau. Daca am stat sa disecam acest adevar al tau, haina-i luminoasa s-ar preschimba in oribile zdrente. Tu efectiv nu intelegi ca ai lacune serioase in ceea ce priveste studiul biblic, ca ai cunostiinte extrem de reduse in domeniul religios, si ca nu te impaci deloc bine cu conferirea unui sens logic si cursiv al afirmatiilor tale. Iar cand iti sunt reprosate aceste lucruri, si pe buna dreptate, sari in sus ca o gazela, ca noi suntem dusmanii “satanici” ai adevarului.

  Dincolo de amuzamentul pe care il starnesti prin necunoastere, exista unele aspecte ingrijoratoare, as spune eu, cel mai important fiind acela ca tu reprezinti un model din pacate majoritar. Ostilitatea ta fata de logica, precum si ardoarea de a persista in ignoranta si non-sens imi aminteste de calugarul Caccini.

  Cele prezentate de UP sunt cat se poate de evidente si nu le poti justifica prin recurgerea arbitrara la metaforizarea si hiperbolizarea excesiva textuala. Calupul scriptural crestin nu poate fi privit ca o unitate textuala, logica, clara. Ori aplici metaforizare intr-o maniera uniforma si nu selectiva, ori atunci nu te astepta tu si alaturi de ceilalti creduli sa fiti tratati cu seriozitate. Voi crestinii asta nu intelegi ca acea minunata carte nu are nicio aura sacra, ca disecarea ei interpretativa dezvaluie adevaruri incomode pentru toti cei ce isi pun speranta intr-un Dumnezeu “milostiv”.

  De ce crezi ca multi s-au debarasat de ineptiile biblice si de venalitatea institutionala ecleziastica, ramand cu figura obscura a unei entitati? Presupun ca in universul tau ingust si aceia sunt pierduti, sau rataciti de la “adevar”.

  Din pacate, nici nu ai vointa necesara si capacitatea intelectuala suficienta sa te redici de la stadiul de veritabil rob al unor mizerii milenare.

 212. Sorine, explica, te rog, logic si fara echivoc care sa fi fost mesajul lui Lot prin actiunea de incest savarsita cu propriile fiice?!

 213. @Klaire,

  Ai foarte mare dreptate,cel putin in privinta mea,nimeni nu asteapta nimic,oricum,a-ti deschide sufletul,cum sa o spun,e un fel de rascumparare,fata de incercarile vietii.

  @Thorns,melinda,

  Din pacate,Sorin nu va intelege,si asta ma intristeaza,ma amaraste foarte mult,a vedea lucrurile asa cum sunt,nu e un efort,e un refuz,dar ma rog,fiecareare drumul lui………

 214. @ Melinda,Thorns
  Poate ar fi mai bine s-o lasati mai usurel cu atacurile impotriva lui Sorin.Daca ati sti ceea ce am aflat si eu de curand,sigur v-ar trece pofta de harta.Domnul Sorin si-a facut blog,si spre deosebire de noi restul,in mare majoritate aparatori ai homos*xualilor,a trecut la treaba.In ultima vreme vorbeste frecvent pe mess cuun prieten de-al meu,caruia i-a marturisit ca mic copil fiind,a avut un vis,cumca devenise presedintele Romaniei.Convins de unii mentori spirituali ca trebuie sa-si urmeze si indeplineasca visul,a pus bazele unei miscari revolutionar-crestine,intitulata Miscarea Dacilor Legionari,sau ceva de genul.Are deja adepti in Suceava,in Maramures si inca prin alte cateva localitati din tara.Are un program riguros,foarte bine pus lapunct.Vrea sa confiste toate averile ce trec de nivelul de un milion de euro,iar pe proprietari sa-i condamne la munca silnica pe viata.Vrea sa excluda valutele euro si dolar din viata economica a tarii.Vrea sa reintroduca comunismul.Vrea sa condamne la mutilare homos*xuali,infractori si antiortodocsi,pe toti la gramada.Vrea sa puna in posturile administrative doar ortodocsi adevarati,la felsi in scoli,unde profesorii vor trebui sa treaca niste teste riguroase de ortodoxism,pt a putea profesa in continuare.In viyiunea lui,adevaratii cetateni nu vor fi obligati sa stie sa scrie si sa citeasca corect romaneste,nu vor trebui sa stie prea multa fizica,matematica istorie sau chimie atata timp cat vor urma cu sfintenie invataturile sfintilor parinti Arsenie Boca,Papacioc,Iustin Parvu,Agatanghel si alti preasfinti.Impreuna cu fortele sustinatoare,vor incepe eliberarea judetelor moldovenesti de sub jugul antihristului.Daca restul tarii se va pocai si isi va recunoaste pacatele,va beneficia de eliberare,in caz contrar eliberarea se va rezuma doar la Republica Daco-Legionara Moldova.Si s-ar putea sa aiba sanse,deoarece prietenul meu i-a promis ajutorul in schimbul functiei de primministru.Iar prietenul asta al meu poate multe,deoarece are un caracter de otel si o inteligenta sclipitoare.Homos*xuali,atei,infractori,antihristi,va sfatuiesc sa va pocaiti cat mai repede!Ca daca va prinde Noua Miscare Legionara nepocaiti,v-ati ars!
  P.S. Eu m-am scos,am noroc cu prietenul asta almeu ce va fi primministru in viitoarea republica.Si inca ceva,pt cei interesati de confirmarea acestor noutati,adresa de mess a prietenului meu e diurpaneus99 ,o sa va lamureasca el maimulte!O zi faina va doresc!

 215. Stiti ce sa intamplat cu Iisus? A fost tradat si rastignit pe cruce. Iisus a cerut apa si in loc de apa i sa dat otet. Cam astia sunt oamenii . Acuma, (bag teoria conspiratiei) oare sa intrebat cineva ca acel soldat care ia oferit otet in loc de apa Lui Iisus sa fi fost Ateu sau poponar ?

 216. Melinda – poate incestul este chiar egal cu iubirea despre care se tot vorbeste…vai de noi.

 217. Legionarii au sustinut regalitatea nu repuplica si rege avem trebuie doar repus in drepturi . Da tu de unde sa stii toate astea este prea ocupat sa ma denigrezi pe mine . Gabi te crdeam altfel . Ni scriu si altii pe aici dar nu-mi poarta grija decat cateva persoane . Si le poti numara pe degete . Iti ajung degetele de la o mana ca posteaza cu nikuri diferite . Fatarnici se ascund dupa niste porecle . Asta e lumea lor MINCIUNA MANIPULAREA SI DEMAGOGIA . A cum asta face in acest articol a cautat sa manipuleze si sa instege la ura . Atata stiu . De ce nu ai dat si adresa blogului da ti-e frica ca te banaeza Lovendal si nu mai poti manca kk pe aici .Eu macar fac cate ceva din toate . SCRIU PE AICI CHIAR DAC TAMPENII UNEORI.Da am facut si blog . Muncesc si in intreprindere de dimineata la 6 pana la 15 . Si mai prin particular cand e loc . Da tu ce fac in afara de manca ciuperci pe aici . Si uite sti sa creez si un Site si il fac chiar de ramane gol si nu postez nimic in el . Da tu ce stii ? Ai ia uimestema cu inteligenta ta sclipitoare . Si daca tot tu te-ai dat drept acel prieten asa cum banuiesc o sa la spun ca lea spus ca sunt o adunatura de prosti nu nu le mai spun ca se simt nasol oamenii . Mare lucru daca nu cumva esti unu si acelasi cu Thorns cine stie ca surprize vad ca sunt multe. Da pe voi va apreciaza lumea nu oameni ca mine ce scriu cu numele lor si nu se ascund . Asta e lumea actuala. Hai pa .

 218. Bine te-am regasit, Imagine! Interesant comentariu! Ce crezi, Peter Pan era homo sau ga*?!?!

 219. Sorin – toti suntem unul si unul suntem toti :) Numai la aiureli te gandesti :)

 220. @Sorin

  Deci ai si blog…pai da-ne adresa sa ne convingem.Cu cognomene diferite din cate stiu a postat doar Bushurica, trebuie sa iti temperezi mania conspirationista.

  Asadar, asteptam sa ne dai adresa de blog….sunt extrem de curios….

 221. Ce vrei sa spui Sorine,i-a dezvolt-o nitelus,adica ce credeai,cum as fi fost dupa parerea ta?

 222. Klaire decand a munci cinstit e aiureala? Si profet mincinos are mai multe nikuri si mai multe mess uri nu numai bushurica daca si adresa blogului se poate afla daca stii sa umbli pe internet nu pot sa dau fara acordul lui Lovendal ca nu sunt nesimtit si e pentru prieteni daca vrei sunt persoane pe aici ce au adresa mea de mess si iti voi da si adresa blogului mare branza . Sunt doar parerile mele despre lumea in care traim ca sa nu mai spun ca acest individ cu multe fete ma facut sa-l injur pe mess sunt destul de impulsiv daca ma enervezi peste masura te injur deci nu sunt crestinul perfect . Si sa nu mai pun ca in comentariul lui de mai sus m-a luat prea tare la misto si cum mai comenteaza il iau la misto ii rastalmacesc tot ce a scris si ii caut cea mai mica greseala gramaticala asa cum are in comentul de mai sus da el e destept si cult gras ca un purcelus de ignat . Sta prin austria cica si nu ar fi de mirara sa aflam ca e un mic pedofil ca tare ii mai numeste “bieti oameni” pe aceste specimene ca se poarta prin Austria. Desi nu cred ca e doar scriu ca s-al necajesc s-al enervez ca sa scot raul la suprafata deja si-a aratat aram pe fata . A zis ca scrie el nustiu ce pe aici pe site s-au pe forum si ma face de ras . Ca am visat ca eram presedinte ,toti copii au fel si fel de vise si daca i-am povestit unui prieten el trebuia sa spuna la toti . Iam spus scrie ce vrei amice . Se batea cu pumii in piept ca nu se lasa pana nu distruge ortodoxia . Ce nu au reusit comunistii cu un sistem de securitate draconic va reusi un amarat de emigrant ,ma face sa rad . Dar l-a deranjat foarte mult ca am condamnat dur pedofilii,criminalii si violatorii pe care in primul coment i-a numit oameni .”sorin vrea sa mutileze bietii oameni” . Nu e de mirare daca traieste intr-o tara unde antisemitismul e la el acasa . Nu sunt prea cult dar nu pot sa accept mizeriile ce se propovaduiesc in zilele noastre care sunt considerate a fi cele mai bune lucruri .

 223. Acest articol ma face sa-mi aduc aminte de o ,,compozitie folclorica,,…Pe vremuri,golanii intre care mi-am petrecut tineretea aveau o mica poezioara Ce-i pasa lumii dimprejur/De-o iau in gura sau in c…r/E viata mea,nu-i viata lor/SAU NU?!?!?

 224. Gabi adica impartiala ca doar ai fost jurnalist .

 225. @Klaire, s-ar putea sa ai dreptate, incest=iubire.

 226. Sorin – iar ai inteles…sucit, totul. Am scris asa “toti suntem unul si unul suntem toti”, iar asta se refera la ideea ta, repetata mereu, despre faptul ca sunt persoane ce folosesc acelasi nick, tu avand in ganduri ca Umbra Profetului ar fi acelasi cu Thorns, si invers, daca nu cumva si mai mult de atat. Despre acest lucru am spus ca ar fi aiureli. Nu este prima oara cand imaginatia ta bogata este expusa aici. Cu cateva comentarii mai inainte, mai aveai un pic si ii acuzai pe cei ce scriu aici, si care au parerile diferite de ale tale, ca au dat atacul la calculatorul tau. Am privit totul cu zambete, m-ai distrat.
  Nu era vorba despre munca ta sau viata ta, expusa in comentariu. Eu te-am mai rugat sa citesti cu atentie, de mai multe ori daca este nevoie, pentru ca incurci treburile cam rau, fie din graba, fie din…habar nu am. Cu totii muncim cred eu, si nu cred ca rade nimeni de asa ceva. Ne faci sa zambim uneori, chiar de esti tu asa pornit pe toti si toate.
  O seara frumoasa sa ai (zambet – ca sa nu mai fi asa morocanos mereu si in ofensiva).

 227. @ sorin,

  Aici sunt GABI,nimic altceva.

 228. Tot pentru Sorin – deci daca eu stau intr-o tara unde anumite lucruri sunt legale, desi nu sunt tocmai bune, in gandirea ta, si eu as fi una dintre persoanele care apeleaza la ele sau cine mai stie ce. Sincer, ai o problema daca gandesti asa, si oricat de mult ai vrea sa superi pe cineva, asocierile asta chiar aiuritoare, doar din dorinta de a te razbuna nu fac cinste nimanui. SI dovedesc oarecum faptul ca nu gandesti rational sau ca ai prea multa ura in suflet, chit ca afirmi altele. Cu Umbra Profetului m-am ciondanit si eu, dar nu l-as invinui de tot ce imi trece mie prin cap, cat mai rau cu putinta, doar pentru ca nu am altfel cum sa imi manifest nervii…te desconsideri in ochii tuturur, Sorin…e atat de usor sa dam drumul la vorbe si sa nu ne controlam, ca mai apoi sa dam vina pe nervi si sa cautam scuze; iar problemele personale, de orice fel, cu oricine, le rezolvi personal. Sau asa procedeaza oamenii, in general.

 229. @Melinda,Peter Pana este Bunbunnaki ;)

 230. Apropos de nikname-urile sub care ma ascund.Cateva luni dupa ce am intrat pe acest site,am postat sub numele de Profetul Mincinos.Am primit ban,apoi am postat 2(DOUA) comentarii pe forum sub numele DEGEABA,in care imi luam ramas bun.Cu aproximativ 6 saptamani in urma,nestiind ca ban-ul mi-a fost ridicat,m-am inregistrat din nou cu numele Umbra Profetului.Si am gresit odata,cand din instinct am trecut numele meu vechi de PM in dreptul unui comentariu.Asta e toata conspiratia in spatele careia ma ascund,probabil administratorul site-ului si moderatorii forumului pot s-o confirme.Cred ca am fost destul de explicit .O zi faina tuturor!

 231. N-o sa citeasca asta nici dracu, dar tot o s-o scriu.

  Primul argument, si cel mai “solid” – SIDA omoara multi homos*xuali. SIDA omoara si multi africani heteros*xuali. Omoara si multi copii. Omoara si multi americani. Toti traim in pacat si o sa murim de la SIDA ca suntem homos*xuali… Nu, stai. Pentru ca SIDA este o boala cu transmitere s*xuala, care daca esti destul de idiot incat sa faci s*x cu cineva fara protectie sau fara sa-i cunosti, bineinteles ca o s-o iei. Hai sa lasam jocurile cu “e pedeapsa de la dzeu pentru homos*xualitate”, ca mult mai multi oameni hetero sau femei mor de la ea. Se transmite la fel in orice situatie si la orice gen si prin orice act s*xual.

  Al doilea argument, ca nu exista in natura – cititi carti de biologie, baieti. Sau cumparati-va animale de casa. Eu am avut doua perechi de motani, si am vazut foarte multi caini masculi, care au si instincte homos*xuale (bine, corect ar fi sa zic bis*xuale, ca ieseau si dupa femele). Homos*xualitatea la animale este o chestie foarte comuna, si daca ati citi carti de biologie ati afla (nu stiu cu cine vorbesc, ca astia de au scris mai sus de asta sigur sunt convinsi ca au dreptate si o sa ii doare in dors ce scriu eu aici).

  Al treilea, si cel mai enervant argument – isi pot controla pe cine iubesc. Hai, sa fim seriosi. E foarte usor sa ne batem cu pumnu in piept ca suntem drepti si homos*xualii sunt bolnavi sau mai stiu eu ce cand nu cunoastem pe vreunul sau nu suntem asa. Faptul ca se sinucid din cauza s*xualitatii e o porcarie – se sinucid ca asa simt, si sunt multi heteros*xuali care se sinucid, mult mai mutli decat homos*xuali. Alta porcarie este faptul ca ne asteptam de la ei sa isi controleze si sa aleaga pe cine iubesc. Cat de ipocriti puteti fi, oameni buni? Cum ar fi sa vin eu la voi sa va zic domne, mie nu-mi place prietena/prietenul tau, alege altul. Cum poti sa-l iubesti? Uite ce culoare de par are!
  Haideti sa fim seriosi. Religia, din nou, ne face inapoiati cu cateva mii de ani. Pana si in Roma antica erau mai toleranti fata de homo sau bis*xuali, si nu considerau sa fie o boala. Dar, ce prostii zic. Pe vremea aia, se faceau operatii pe creier, care cum a aparut porcaria asta de crestinism, cum s-a dat lege ca operatiile pe creier sunt blasfemie si daca mori, mori ca vrea dzeu, nu ca ti s-a interzis sa te duci la medic.

  Poate peste vreo cateva sute de ani, o sa se destepte si o sa invete sa fie toleranti mai multi, nu doar o minoritate.

 232. Si pentru ca am uitat sa mentionez alt element comun in aceste discutii – Homos*xualitatea e gresita (inclusiv in biblie) doar atunci cand sunt doi barbati care o practica. E gresit barbat sa doarma cu barbat. Femeie cu femeie? Bring it on! cum se zice…

  Intre homos*xuali si cei anti-homos*xuali, prefer sa ramana doar homos*xualii pe pamant. Macar sunt mai inteligenti, toleranti, si mai putin salbatici decat toti astia de urla din toti rarunchii sa nu vada doua penisuri unul langa altul, da daca sunt doua vagine, superb! Nu e nimic gresit acolo!

 233. Imagine,nu stiu daca romanul care a infipt lancea in Iisus era ateu sau poponaut,dar iti pot spune de ce calugarii de prin manastiri au in fiecare seara in program “dansul fetelor de la Capalna”,iar strigatura lor preferata este “Faceti cercul,nu fiti hoti…..”restul il stie toata lumea. :D :D
  Shalom!

 234. Sindy,foarte bun si pertinent comentariul,mai ales ca “puritanii” care zbiara cel mai tare au batatura plina ochi de ceea ce ei considera “imoral” si “nenatural”
  Si “bine ai venit”!
  Shalom!

 235. @ Sindy,

  Auoleuuu,te-ai ars,de ce preferi homos*xuali,astea nu-s lucuri crestinesti,eu ptr ca-i admit ,am cazut in ,,dizgratie” .

  O zi frumoasa

 236. Sindy – ai dreptate, daca am juca acel joc numit “Adevar sau provocare”, am avea nevoie de toate buncarele pe care elita le are, sa ne ascundem sau ne-ar creste nasurile precum in poveste. Dar mai de preferat este capul sub nisip, o basculanta intreaga, de este nevoie.

 237. @Sorine, e adevarat ce scrie UP? Ai partid si blog?! Pai si eu vreau adresa!

  PS Nu uita sa imi raspunzi la o intrebare, stii tu care…aia cu Lot.

 238. Te doare mintea cand citesti comentariile de aici…monumente de prostie in toata splendoarea lor! Sincer incep sa simt urme de indoieli referitoare la seriozitatea membrilor acestui site!Se strica de la luna la luna…Nu stiu cine administreaza,dar aluneca incet spre derizoriu si penibil presupusele dialoguri si pareri…Posibil sa ma insel,bine ar fi…

 239. Conte,asta e tot ce poti tu sa spui vis-a-vis de impactul homos*xualitatii asupra societatii?Ai putea sa nu fii asa de trufas,ai si tu monumentul tau pe forum,ori ai uitat?

 240. Mei d-le Contele(vai ce modesti si frumosi si inteligenti suntem),daca tot te miri ca …….in targ de cate monumente ale prostiei sunt pe aci,nu vrei sa ne “iluminezi” si pe noi cu mareata ta inteligenta?Adica sa ne spui si noua,monumentelor,cum sta traba cu homos*xualitatea asta.Adica sa faci un comentariu legat de subiect.
  Shalom!

 241. Autorul articolului ar fi putut sa mai abordeze inca 2 idei,care cam vin la pachet cu homos*xualitatea.Ce parere aveti de s*xul anal intre un barbat si o femeie,sau de s*xul oral?Despre acestea nu am gasit nici o porunca in biblie,oare or fi permise?

 242. @ UP,

  Ce faci,torni gaz pe foc,cine stie ce mostruozitati vor mai iesi la suprafata.

 243. @ Gabi,
  n-o sa iasa la suprafata nimic altceva decat ceea ce ne defineste…

 244. @ Umbra Profetului,

  PERVERSIUNILE SEXUALE?Hai sa fim oameni seriosi,astea sunt viicii,apucaturi,orce ce altceva vrei,dar nu generaliza.

 245. HAI SĂ TERMINĂM ODATĂ CU PORCĂRIILE!CLAR!,DACĂ SCRIU CU LITERE MARI,NU ŢIP LA VOI, AŞA SCRIU EU (momentan).
  SUNT UN CITITOR ŞI COMENTATOR MAI VECHI,DIN 2009.În postările din 2009 le-am comentat pe aproape toate,la fel şi cele din 2010 şi câteva din 2011.NU MĂ ÎNTREBAŢI UNDE AM LIPSIT UN AN.
  ÎNAINTE DE A DISCUTA MAI MULT ŞI MAI BINE DESPRE HOMO,BISEX ŞI LESBY,SĂ ZICEM CĂ VOI,DUMNEAVOASTRĂ SUNTEŢI HOMO,BISEX.,SAU LESBY.
  LUMEA AFLĂ DE ASTA.NU MAI AVEŢI PRIETENI DIN VINA ASTA,SUNTEŢI PREJUDECAŢI ŞI OCĂRÂŢI.VOUĂ V-AR PLĂCEA?VOI NU GÂNDIŢI CUM LE DISTRUGEŢI VIEŢILE ACELORA CARE,ÎNAFARĂ DE CE SUNT,NU MAI AU NIMICA?
  AM MAI POSTAT ÎN ARTICOLUL CU BEBELUŞUL HOMO PĂRERA MEA ŞI AM ARĂTAT SĂ FIŢI TOLERANŢI.UNI ZIC:A ÎMI SARE ÎN OCHI UUN CUPLU HOMO CARE SE SĂRUTĂ PE GURĂ,HAI SĂ-I ELIMINĂM (ELIMINĂM-AICI CU SENSUL DE A-I DUCE UNDEVA,SĂ SCĂPAŢI DE EI,FĂRĂ SĂ ÎI UCIDEŞI,EVIDENT.)BINE CĂ CA CUPLURI LESBY SAU HETERO CARE-ŞI PLESCĂIE BUZELE NU ZICEŢI NIMICA.IRONIC,NU?!!?
  SCUZE DACĂ V-AM JIGNIT,DAR ÎNCERC SĂ SPUN,CUM POT,CÂT DE FRUMOS,SĂ ÎNŢELEGEŢI,CĂ VOI SUNTEŢI OAMENI DEŞTEPŢI,SĂ FIŢI PUŢIN MAI TOLERANŢI.
  ÎN ALT ARTICOL,CONTRA HOMO,MI-AM EXPUS MAI MULTE PĂRERI ŞI DOVEZI PRO ŞI PENTRU OAMENI MAI DIFERIŢI CARE TOTUŞI,ŞI EI AU INIMĂ,ŞI IUBESC.NUMAI SĂ NU PĂŢIŢI CEVA CĂ NOUL COD PENAL ACUZĂ DISCRIMINAREA HOMO,LESBY,BISEXUAL ŞI A TRANSSEX.PLUS,EXISTĂ ŞI LGBT.
  SUNT DE ACORD CU SINDY ŞI CU eigia (CARE A POSTAT ÎN ALT ARTICOL UNDE AM FĂCUT DREPTATE PENTRU TOŢI,TOTUŞI,NU MĂ CRED SUPER SUPER OMUL).
  DAR DESPRE BISEXUALI,CE SPUNEŢI?EU ZIC CĂ SUNT CEI MAI COMPLEŢI IUBITORI,PENTRU CĂ IUBESC AMBELE SEXE,TOT CE EXISTĂ,2 SEXE.SUNT COMPLEŢI LA IUBIRE.ORICUM,SĂ ŞTIŢI CĂ NU DISCRIMINEZ PE NIMENI,NICI PE HOMO,NICI LESBY,NICI HETERO ŞI NICI TRANSSEX.
  UN ULTIM PENLUCRU,ADICĂ UN PENULTIM LUCRU.
  DAR DESPRE BISEX,CE SPUNEŢI?AVEŢI O PĂRERE MAI BUNĂ,CĂ IUBESC JUMA BĂIEŢAŞII ŞI JUMA FETELE COCHETELE (AM FĂCUT DOAR O RIMĂ).SĂ ŞTIŢI CĂ TOATĂ LUMEA-I NORMALĂ ÎN LUME!NEBUNIA,NU EXISTĂ,NEBUNIA ÎI DOAR COMPORTAMENT.LA FEL EXISTĂ ŞI COMPORTAMENT RĂU ŞI BUN,DAR BINE CĂ ALEA NU ÎS ANORMALE,NUALEA ÎS PERFECT NORMALE!ŞI AM VORBIT IRONIC.
  TOTUŞI,VĂ IMPLOR SĂ-MI SPUNEŢI CE PĂRERE AVEŢI DESPRE BISEX.
  ŞI ULTIMUL LUCRU,NU CREDEŢI,CĂ CEI CARE ÎI DISCRIMINEAZĂ PE EI,LE DISTRUG VIAŢA,SPERANŢA?SĂRĂCUŢII NU AU NICI LOC DE MUNCĂ DIN VINA ŞEFILOR INTOLEANŢI,CE NESI SUNT ŞEFII ĂIA!
  SCUZE LOVENDALE,DAR MI-AM EXPUS DOAR PĂREREA.

  NU,NU SUNT HOMO SAU ALTCEVA.
  LA REVEDEREMRRESPECTUOS,
  TinaŢu.(scuze pentru toate greşelile gramaticale,m-am grăbit să scriu şi bla bla bla.)

 246. SĂ ŞTIŢI CĂ HOMOSEXUALITATEA NU E PĂCAT,DOAR CÂND E PUSĂ ÎN PRACTICĂ.ŞTIU CĂ ŞI ÎN EPISTOLA CĂTRE ROMANI SE SPUNE SĂ NU TE APRINZI DUPĂ BĂRBAŢI,DAR SE REFERĂ CÂND FAC *E* (ADICĂ ASTA ÎNSEAMNĂ SE…).NUMAI CĂ ÎN GENEZĂ SE SPUNE CĂ FIICELE LUI NOE SAU CULCAT CU EL (ÎN VREMURILE VECHI,CULCĂ ERA,ADICĂ ÎNSEMNA SEX).
  ŞI DACĂ AI FI HOMO,ŞI NU AI PUNE-O ÎN PRACTICĂ,NUMAI V-AŢI SĂRUTA ŞI CAM ATÂT,NU AR FI PĂCAT. DUMNEZEU VĂ IUBEŞTE EXACT AŞA CUM SUNTEŢI,DACĂ VREŢI,NU VĂ SCHIBAŢI!
  CU DRAG CĂTRE LOVENDAL ŞI ALŢII,
  TinaŢu.

 247. 1. “Homos*xualii” sunt în general persoane cu o mare sensibilitate,ce pot “simţi” mai bine decât alţii efluviile de IUBIRE Dumnezeiască ,Pură, provenite în general de la persoane cu o sensibilitate cel puţin asemănătoare, indiferent de s*x (ca explicaţie suplimentară, IUBIREA este a tot cuprinzătoare , însă nu trebuie confundată cu atracţia – ceea ce se petrece în acest caz-, atracţie ce există numai între s*xe diferite, fiind denumită şi Dragoste- Îndrăgostire).
  2. Însă , cum se spune , necuratul încearcă de fiecare dată, cu “mărinimia încuviinţării” lui DUMNEZEU ,să atragă sufletele aflate în ipostaze sensibile, (în care prima alegere , cea intuitivă, este totuşi întotdeauna cea corectă), să introducă îndoiala în această primă alegere- oare chiar este bine,sau este rău ?- cu aceasta dând ghes către următoarea “mutare”.
  3. Dacă aceste prime semne sunt interpretate corect- este bine că există aceste efluvii, această inconfundabilă simţire – îndoiala afirmă, în urma antecedentelor milenare – bine, bine, dar cu ce mă aleg din asta….
  4. ( Iubirea pură, DUMNEZEIASCĂ, ar trebui să fie considerată ca dăruire sufletească şi primar umană, de slujire a celuilalt, de înţelegere, de sacrificiu aparent, aparent deoarece tot binele se întoarce. Iubirea faţă de aproapele, şi mai ales faţă de duşman are frumuseţea ei, răsplata ei, colosală, de negândit până nu o trăieşti.) 5- Bine, bine spune cel rău, dar cu s*x-ul cum rămâne, că de , fără el nu se poate – zice el.
  5. bis – Ba, spunem noi, se poate şi încă foarte bine, pentru că nu degeaba spune învăţătura, “creşteţi şi vă înmulţiţi”, ceea ce nu se poate decât în condiţiile bine ştiute.
  6. Înţelegerea acestor comandamente, respectarea lor ,ne dă realizarea sufletească supremă, fără a ne îndepărta de la simţirile noastre, de la IUBIREA ce există indiferent de vrerea noastră, dar o canalizează pe căi BUNE,CURATE,CREATOARE.
  7. Oare a citit cineva cartea în care se spune că aceia ce cad în “mrejele” necuratului au în ei pedeapsa pentru faptele (nu simţirile) lor? Şi aceasta este scrisă acum 2000 de ani, iar acum câţiva ani a fost certificată de către oamenii de ştiinţă- medici ?!.
  8. Deocamdată acestea sunt doar consideraţii “pe marginea” acestui subiect, însă prin analiză şi înţelegere proprie a experienţelor proprii sau ale celorlalţi, putem trage propriile concluzii necesare.
  9. DUMNEZEU nu ne obligă să venim spre/la el, ci ne lasă liberul arbitru, pentru a vedea la ce nivel de înţelepciune şi determinare spre cele bune am ajuns. Dacă nu răspundem corect acestui test, necuratul este lăsat să ne mai chinuiască un pic, în aparenţă plăcut, dar trecător, cu consecinţe dezastruoase de obicei, până ne”vine mintea la cap” şi putem accede la următorul test, de obicei cel final, ce ne poate salva chiar şi în ultima nanosecundă, dacă demonstrăm că am înţeles “lecţia.”
  10. Să începem cu bacteriile şi microbii- exact despre ele vorbeşte SCRIPTURA când spune de „pedeapsa ce o poartă în el cel ce păcătuieşte” prin homos*xualitate, iar acest lucru a fost atestat de ultimele cercetări ştiinţifice medicale.
  11. Homos*xualii nu sunt trataţi special de către societate, ci ei se apără, câte o dată agresiv sau persuasiv de cei ce nu îi înţeleg, ei fiind primii ce nu pricep “cum vine asta”.
  12. Prin cele scrise de mine, s-ar putea ca ei să fie primii care să-şi facă o analiză pertinentă, în cunoştinţă de cauză şi să tragă concluziile corecte (poate eu să greşesc în vre-un fel) şi de asemenea să acţioneze (neuitând că prima decizie este cea bună) corect în consecinţă. IUBIREA rămâne, însă interpretarea ei poate fi cea corectă. Vezi nr.4 şi 8.
  13. Eu nu fac filozofie, ci interpretez cât mai concis, corect, imparţial ceea ce am văzut, citit, trăit etc.

  14. În creirul omului există un ghem negru, format din toate „vorbele de duh” lăsate oamenilor ce au putut fi păcăliţi de către necuratul, un fel de Program ce se derulează la fiecare situaţie, cu mare viteză, pentru a nu avea timp de răspuns preopinentul, ce în felul acesta este anihilat pe moment. Tot programul este bazat pe minciună în subsidiar. Şi este relativ normal, deoarece DUMNEZEU este ADEVĂRUL-IUBIREA-LUMINA , iar necuratul este minciuna-ura-întunericul.
  15. Din ghem au mai rămas doar firicele plăpânde, amintire a avantajelor ce le ofereau „mincinoşilor”, fire ce, prin expunerea lor la lumină, adevăr , cad în uitare. Pentru cine crede, acesta este un fragment de răspuns la ceea ce va urma probabil destul de repede să se petreacă_ „întâmple”-asta pentru că de fapt nu există întâmplare.
  Citirea, subliniez, citirea Bibliei, în totalitate, fără a eluda nici semnele de punctuaţie , nici listele lungi, aparent plictisitoare , de nume , înseamnă cam ca la computer, introducerea unui program perfect, ce va reacţiona de fiecare dată, la ori ce apel al vieţii, va da soluţia perfectă aplicabilă momentului dat şi va extrage învăţăturile directe, folosibile pe mai departe, prin siguranţa ce o dă rezolvarea pozitivă a fiecărei probleme , gradual.

  Cu sinceră iubire de Adevăr Un om

Lasati un comentariu

banner