Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Duminica, 27 Mar 2011

    Dacă Anunnaki ne-au creat pe noi, oamenii, cine i-au creat pe Anunnaki?

Secretele lui Lovendal
 

Conform studiilor lui Zecharia Sitchin (despre care am mai vorbit pe acest site destul de mult), există o planetă necunoscută în sistemul nostrul solar, denumită Nibiru, şi care ar fi situată la marginea sistemului. Această planetă, faţă de celelalte planete, ar avea o orbită eliptică şi s-ar mişca în sensul acelor de ceasornic. Nibiru s-ar fi ciocnit cu o altă planetă din sistemul nostru solar (Maldek) şi astfel ar fi luat naştere Pământul. Orbita lui Nibiru ar trece prin sistemul nostru solar o dată la 3.600 de ani, lucru ce echivalează cu un an nibirian.

Această teorie controversată se bazează pe interpretarea lui Sitchin asupra unor vechi texte sumeriene, care şi-ar avea originea în Biblie, în “Cartea Genezei”. Tot Sitchin mai spune că planeta Nibiru ar fi locuită de aşa-zişii Anunnaki (giganţii din Biblie), în traducere însemnând “acei care au venit din cer pe Pământ”. Anunnaki ar fi aterizat pe Pământ, l-ar fi colonizat, ar fi extras de pe Pământ aur şi alte minerale şi şi-ar fi stabilit colonia în zona Iraq-ului de astăzi.

Anunnaki ar fi avut cunoştinţe genetice superioare, căci ei ar fi creat omul modern de azi (Homo Sapiens), prin combinarea genetică a propriei lor rase cu omul-maimuţă ce exista pe Pământ, Homo Erectus. Puteţi citi foarte detaliat despre întreaga poveste Anunnaki în aceste articole: http://www.lovendal.ro/wp52/anunnaki-extraterestrii-de-pe-nibiru-pe-pamant-o-istorie-de-450-000-de-ani-partea-1/, http://www.lovendal.ro/wp52/anunnaki-extraterestrii-de-pe-nibiru-pe-pamant-o-istorie-de-450-000-de-ani-partea-2/, http://www.lovendal.ro/wp52/anunnaki-extraterestrii-de-pe-nibiru-pe-pamant-o-istorie-de-450-000-de-ani-partea-3/.

OK, să presupunem prin absurd că teoria lui Sitchin ar fi adevărată. Asta ar însemna că noi n-am fi fost creaţi de Dumnezeu, ci de către aceşti extratereştri, Anunnaki. O singură întrebare mi-o pun: Dacă Anunnaki ne-a creat pe noi, cine i-au creat pe Anunnaki? Nu trebuie să aibă şi ei un Creator, ca Dumnezeu?

P.S. Dacă cineva m-ar întreba, în continuare, “cine l-a creat pe Dumnezeu”, îi spun de pe acum că o asemenea întrebare e absurdă. Iar răspunsul îl poate găsi AICI: http://www.lovendal.ro/wp52/ateismul-facut-sah-mat-cine-l-a-creat-pe-dumnezeu/


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner