Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Miercuri, 16 Mar 2011

    Cutremurele devastatoare din ultimul timp anunţă prăbuşirea în curând a cometei Elenin pe Pământ?

Secretele lui Lovendal
 

Prăbuşirea unei comete în Tungus în 1908?

În anul 1908, taigaua siberiană a fost cutremurată de o explozie de 1.000 de ori mai puternică decât cea de la Hiroshima. Un obiect de o strălucire extraordinară, de formă cilindrică, a străbătut cerul senin al taigalei siberiene în dimineaţa zilei de 15 iunie 1908. Conform martorilor oculari, obiectul incandescent se deplasa cu un zgomot puternic, că de trăsnet, şi a explodat în pădure. Ulterior, forţa exploziei a fost calculată la 10-15 megatone de TNT (tri-nitro-toluen), de 1.000 de ori mai puternică decât bomba atomică aruncată la Hiroshima de americani. Explozia a distrus totul pe o rază de 40 de kilometri în jur.

Ce a produs această mega-catastrofă? Au fost emise mai multe ipoteze: un meteorit, un asteroid, o cometă, o bucată de anti-materie, un laser gigant venit din spaţiul atmosferic, un OZN, o sferă de zăpadă cosmică (citeşte mai multe în aceste articole: http://www.lovendal.ro/wp52/cauza-fenomenului-tungus-din-1908-un-ozn-care-a-salvat-terra/ şi http://www.lovendal.ro/wp52/o-noua-ipoteza-in-cazul-fenomenului-tungus-sfera-de-zapada-cosmica/). Dar, cele mai multe opinii ale oamenilor de ştiinţă converg spre prăbuşirea unei comete în taigaua siberiană.

Cutremurele puternice din jurul anilor 1906-1908

Reţineţi totuşi anul în care a avut loc prăbuşirea cometei: 1908. S-au mai întâmplat în lume dezastre asemănătoare în jurul acelei perioade? Istoria ne spune că da! În primul rând e vorba de devastatorul cutremur din San Francisco (1906) care a distrus o mare parte din oraş (citeşte mai multe AICI: http://ro.wikipedia.org/wiki/Cutremurul_din_San_Francisco_din_1906). Tot în acelaşi an (1906) în Chile are loc un alt cutremur devastator (de 8,2 grade pe scara Richter). Şi mai culmea! Exact în acelaşi an (1906), în lume mai are loc un cutremur puternic în Shawan (China). Cu doi mai devreme, în peninsula Kamchatka (Rusia) este lovită de un seism la fel de puternic. În 1907 e rândul Indoneziei să aibă parte de un cutremur devastator, dar şi al Mexicului (7,9 grade pe scara Richter).Vezi o listă cuprinzătoare cu mai multe cutremure din secolul XX, AICI: http://earthquake.usgs.gov/research/data/centennial.pdf.

Cercul de foc

Ce au în comun San Francisco, Chile, Shawan (China), peninsula Kamchatka (Rusia), Indonezia şi Mexic? Toate sunt învecinate cu Oceanul Pacific, fiind situate în direcţii diferite (N-E, S-E, N-V, S-V) ale oceanului. E ca şi cum ar exista un “cerc de foc”, în diferite locuri din acest cerc producându-se cutremure devastatoare într-o scurtă perioadă de timp. N-ar putea fi legate toate aceste seisme cu prăbuşirea cometei în regiunea Tungus din 1908? E o ipoteză de lucru ce ar merita luată în considerare, mai ales că nu e prima dată când se presupune că un obiect ceresc (cometă, supernovă sau planetă) poate produce cutremure (vezi articolul de AICI: http://www.lovendal.ro/wp52/devastatorul-cutremur-din-indonezia-anului-2004-a-fost-produs-de-o-supernova-aflata-la-26-000-de-ani-lumina-de-noi/).

Cometa Elenin şi devastatoarele cutremure

Bun…ce vreau eu, de fapt, să scot în evidenţă? Anul trecut (2010) a avut loc un devastator cutremur în Chile, de 8,8 grade pe scara Richter (citeşte mai multe AICI: http://www.ziare.com/international/stiri-externe/cutremur-de-8-8-grade-in-chile-122-de-morti-998611). Recent, în Japonia s-a cutremurat un seism la fel de puternic. Specialiştii ruşi cred că în SUA e inevitabilă producerea unui cutremur în curând (vezi http://www.lovendal.ro/wp52/rusii-avertizeaza-ca-un-mega-cutremur-va-zgudui-america-in-perioada-imediat-urmatoare/). Chile, Japonia, SUA…se prefigurează iarăşi modelul “cercului de foc” din Oceanul Pacific, la fel ca în perioada 1906-1908. Făcând această analogie, la ce să ne aşteptăm în perioada următoare? În 2011 sau 2012? La prăbuşirea unei comete pe Pământ? Poate fi cometa Elenin, cea care va trece la doar 0,24 UA faţă de Pământ şi care va avea şanse să lovească Pământul în octombrie 2011? Mai multe detalii despre cometa Elenin, puteţi afla AICI: http://www.lovendal.ro/wp52/cometa-elenin-vine-in-forta-spre-noi-va-aduce-ea-sfarsitul-lumii-in-octombrie-2011/. Este cometa Elenin responsabilă pentru producerea acestor cutremure? Prea multe întrebări şi prea multe necunoscute…

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner