Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Marti, 3 Dec 2013

    Copiii faraonului egiptean Tutankhamon au fost extratereştri!? Sau cei din domeniul paranormalului s-au inspirat din mumiile acestor copii deformaţi?

copilul faraonuluiAm citit un articol pe site-ul turistic egiptean www.touregypt.net despre copiii faraonului Tutankhamon. Acolo se explică că în mormântul acestui faraon au fost găsite două sarcofage mai mici, unul în lungime de 49 de centimetri, iar celălalt în lungime de 57 de centimetri, ambele conţinând trupurile îmbălsămate a doi copii, probabili fii ai faraonului Tutankhamon. Unul din copii era un fetus, născut prematur, cu 4 luni înainte de naştere, iar cel de-al doilea a murit la naştere sau la scurt timp după naştere.

Cel de-al doilea copil a fost examinat de o echipă de cercetători din cadrul Univ. din Liverpool, echipă condusă de profesorul R. G. Harrison. În această examinare, radiografia a relevat faptul că acest copil ar fi suferit de o afecţiune denumită “deformarea Sprengel”, cu spina bifida şi scolioză. Spina bifida este un defect congenital al coloanei vertebrale care constă în lipsa sudurii complete a arcului vertebral care determină dezvoltarea incompletă a tubului neural din zona lombară sau sacrală.

Bun…priviţi acum în poza de mai sus cum arată cadavrul îmbălsămat al copilului faraonului. Nu-mi vine să cred ochilor! Parcă seamănă cu un extraterestru, aşa cum este el reprezentat în cărţile de paranormal şi ozenistică! Priviţi trupul mic, capul mare, stomacul rotund, ochii mari şi chipul lunguieţ! Ca să nu mai spun de mâinile extrem de mari! Au fost copiii faraonului extratereştri sau cei din domeniul paranormalului s-au inspirat din aceste mumii pentru a-i reprezenta pe “alieni”, ţinând cont de faptul că mumiile se cunosc de la începutul sec.XX?

 


 
    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner