Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

Copiii faraonului egiptean Tutankhamon au fost extratereştri!? Sau cei din domeniul paranormalului s-au inspirat din mumiile acestor copii deformaţi?

Marti 03 Dec 2013 / 2,784 vizualizari / 4 Comentarii


 

copilul faraonuluiAm citit un articol pe site-ul turistic egiptean www.touregypt.net despre copiii faraonului Tutankhamon. Acolo se explică că în mormântul acestui faraon au fost găsite două sarcofage mai mici, unul în lungime de 49 de centimetri, iar celălalt în lungime de 57 de centimetri, ambele conţinând trupurile îmbălsămate a doi copii, probabili fii ai faraonului Tutankhamon. Unul din copii era un fetus, născut prematur, cu 4 luni înainte de naştere, iar cel de-al doilea a murit la naştere sau la scurt timp după naştere.

Cel de-al doilea copil a fost examinat de o echipă de cercetători din cadrul Univ. din Liverpool, echipă condusă de profesorul R. G. Harrison. În această examinare, radiografia a relevat faptul că acest copil ar fi suferit de o afecţiune denumită “deformarea Sprengel”, cu spina bifida şi scolioză. Spina bifida este un defect congenital al coloanei vertebrale care constă în lipsa sudurii complete a arcului vertebral care determină dezvoltarea incompletă a tubului neural din zona lombară sau sacrală.

Bun…priviţi acum în poza de mai sus cum arată cadavrul îmbălsămat al copilului faraonului. Nu-mi vine să cred ochilor! Parcă seamănă cu un extraterestru, aşa cum este el reprezentat în cărţile de paranormal şi ozenistică! Priviţi trupul mic, capul mare, stomacul rotund, ochii mari şi chipul lunguieţ! Ca să nu mai spun de mâinile extrem de mari! Au fost copiii faraonului extratereştri sau cei din domeniul paranormalului s-au inspirat din aceste mumii pentru a-i reprezenta pe “alieni”, ţinând cont de faptul că mumiile se cunosc de la începutul sec.XX?

 

Secretele lui Lovendal

4 Comentarii

 1. daca cititi lectura ,,Dincolo de adevarul catolic ,, TUTANKHAMON a fost ultimul faraon de origine atlanta ,a fost ucis la numai 19 ani de catre clasa preotilor , atat tatal cat si fiul (Aken-aton si Tutankhamon ) au luptat ca sa inlatura religia impusa de catre sacerdoti ,o religie in care credea in zei si dumnezei ca fiind mijloc erficient de dominare si manipulare ,insa Tutankhamon a impus o religie a lui ,o religie monoteista ,UNICUL ZEU FIIND SOARELE …
  Poate ca au fost extraterestrii poate nu ,ceea ce este important este ca ei ,faraonii Egiptului erau foarte evoluati spiritual ,erau edevarati medium care comunicau cu fiinte care locuiau pe alte planete si care erau foarte avansati spiritual si technologic ,
  Cat despre acesti copii deformati ,nu cumva au venit deformati din cauza ca Tutankhamon s-a casatorit cu sora sa vitrega????Nu stiu..raspunsul….. Este o lege suprema in care ne spune sa nu ne casatorim cu membrii din propria familie din cauza ca riscam ca copii nostrii sa fie deformati ,caz in care s-a intamplat si cu familia lui Tutankhamon …..????????

 2. “Probabil fii faraonului”, iar mai jos se spune despre “cadavrul imbalsamat al copilului faraonului”. Si daca mumia respectiva(care nu stim cine e), a suferit de o anomalie, inseamna ca e extraterestra?

 3. magnet

  Ce zici Lovendal de titlul asta??
  Satelitul Secchi a surprins imagini cu o planetă imensă din spatele Soarelui. Să fie vorba despre Hercolubus (Planeta X sau Nibiru)?
  Este si o poza cu planeta, poate faci un articol ar fi interesant.

 4. SE SCRIE ,,TUT ANKH AMON” , SI NUMELE E ATLANT, ASA AVEAI EI NUMELE ATUNCI, CEA MAI TARE KESTIE E CA MARELE RAMEISIS PROVINE DIN CARPATI IN EGIPT.. DIN CARPATI !!, ASA E NUMELE LUI CORECT ,,RA ME ISIS”,, ADICA RA SI ISIS SOTIA LUI..!, POATE DE ASTA SINTEM ATAT DE DEMOLATI DE OCULTA MONDIALA, PT CA UN OM DIN CARPATI A REUSIT SA-I STIRPEASCA ATUNCI SI A INTEMEIAT CEA MAI EVOLUATA CIVILIZATIE CARE A EXISTAT VREODATA PE PAMINT !!

Lasati un comentariu

banner