Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    PREMIERA PE INTERNET! Duminica, 28 Noi 2010

    Ce s-a întâmplat cu motorul fără combustibil al inginerului Basil Van den Berg?

Secretele lui Lovendal
 

În pofida faptului că mulţi oameni avizaţi declarau existenţa farfuriilor zburătoare drept o aiureală, s-au găsit destui care să ia de bune lucrurile acestea. Printre ei şi inginerul Basil Van den Berg, din Africa de Sud, care, bazându-se pe obiectele şi mesajele extraterestre atât de hulite, a reuşit să inventeze şi să construiască un motor fără carburant, căruia prestigiosul săptămânal Stern i-a acordat în numărul său din 29 aprilie 1962 un spaţiu larg.

Era vorba de un aparat antigravitaţional, pe care Van den Berg voia să-1 experimenteze în Mexic. De ce tocmai în Mexic, asta a refuzat s-o dezvăluie. Însă s-a întâmplat un lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit: când a început să se vorbească despre invenţia sa şi aceasta a devenit din ce în ce mai cunoscută, inginerul Van den Berg a dispărut pe neaşteptate, fără să lase vreo urmă. Acest incident curios şi, poate, dramatic, a fost interpretat în diferite feluri de cei care urmăreau cu interes lucrările lui Van den Berg şi a început chiar să se şoptească un lucru straniu, anume că ar fi fost răpit de fiinţe venite din afara planetei noastre. Alţii au emis opinia că ar fi fost sechestrat de o atotputernică companie industrială, ceea ce ar face să se presupună că în chestiunea OZN-urilor există interese mult mai mari şi mai statornice decât se consideră în mediile ştiinţifice de pe întreg globul.

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner