Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie

PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Articole recente

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    PREMIERA PE INTERNET! Vineri, 11 Iun 2010

    Casa Verde şi Salonul Kitty, bordeluri de renume mondial

Secretele lui Lovendal
 

salon kittyAu existat şi continuă să existe şi „instituţii” speciale prin care sexul ca armă secretă a făcut şi face adevărate ravagii. Este vorba despre bordelurile de lux, acoperite sub cele mai diferite firme şi denumiri exotice.

În acest domeniu s-au făcut remarcaţi nemţii. Un asemenea bordel, de renume mondial, sub denumirea de „Casa Verde”, a fost înfiinţat de către Wilhelm Steiber, şeful serviciului de spionaj al Prusiei, din era “cancelarului de fier” Otto von Bismark. La „Casa Verde”, situată în Berlin, se practicau toate tipurile de perversiuni sexuale cunoscute în lume rână la data respectivă. Pe la „Casa Verde” a lui Steiber, unul dintre cei mai mari spioni ai secolului al XIX-lea, care a contribuit la înfrângerea Franţei în războiul din 1870-1871, au trecut multe personalităţi străine şi autohtone, şantajate ulterior de către acesta. La „Casa Verde”, plăcerile sexuale erau amplificate de utilizarea drogurilor şi a celor mai selecte băuturi.

Tradiţia în materie de bordeluri a fost continuată şi de Germania nazistă a celui de-al treiea Reich. Este vorba de „Salonul Kitty”, unic în istoria spionajului din secolului XX, fiind înfiinţat la Berlin de către Walter Schellemberg, unul din şefii de mare succes ai spionajului german din timpul celui de-al doilea război mondial. “Salonul Kitty”, în realitate un bordel de cea mai înaltă şi rafinată casă, a fost construit, mobilat şi decorat în aşa fel, încât să creeze o atmosferă feerică, „discretă” şi plină de tentaţii. Pereţii tuturor camerelor erau însă dubli şi garnisiţi cu aparatură de ascultare, înregistrare şi foto la nivelul cel mai înalt al tehnicii vremii respective.

Femeile care „prestau servicii” la „Salonul Kitty” erau de cea mai înaltă clasă a profesiei. Salonul era condus de către „Doamna Kitty”, fostă prostituată de lux, maestră a „meseriei”, agentă a serviciului de spionaj german, care îşi dirija „rândunicile” cu mare artă. „Salonul Kitty” era destinat, cu precădere, unor oaspeţi străini de rang înalt, precum şi corpului diplomaţilor străini din Berlin. Câteodată, de „serviciile” salonului Kitty se bucurau şi înalţii demnitari nazişti, printre care şi maleficul Reinhard Heydrich, dar atunci instalaţiile speciale erau scoase din funcţiune.

Orgoni Almeea

 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner