Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

Armada împotriva Iranului: începe un alt război uriaş în lume?

Joi 24 Iun 2010 / 6,488 vizualizari / 63 Comentarii


 

IranCitez o ştire care m-a cutremurat, de pe portalul Israel National News. E vorba de faptul că, atât Israelul, cât şi SUA, se pregătesc să invadeze Iranul. Aceasta ar însemna un nou război în lume, creşterea exponenţială a preţului petrolului, o nouă criză adaugată actualei crize mondiale din lume. Am impresia că cercurile oculte şi francmasonice din SUA doresc ca lumea să intre într-o criză profundă, cu un scop unic şi bine ţintit: formarea unui guvern unic mondial, salvator, în jurul SUA, în care evreii francmasoni vor avea un rol esenţial. Nu asta îşi doreau de secole? Criza mondială actuală a fost depăşită cu succes doar de SUA, pe când Uniunea Europeană a fost pusă la pământ. Mai urmează China, dar şi această ţară va fi “rezolvată” rapid în curând. Tot mai mult cred că SUA (dominată de fracmasonii evrei) este de fapt “Antihristul” care va domina lumea în mod absolut, nu doar relativ, cum o face acum.

Să citim deci din ştire:

Forţele Aeriene Israeliene au debarcat recent echipament militar într-o bază din Arabia Saudită, a anunţat o agenţie iraniană semi-oficială de ştiri, în timp ce impresionante forţe americane au fost masate în Azerbaidjan, o ţară situată în nord-vestul graniţei cu Iranul. Ambele ştiri vin să confirme o recunoaştere a Pentagonului, precum că o uriaşă flotă americană a trecut prin canalul Suez, sâmbătă, 19 iunie 2010. Unele rapoarte au confirmat faptul că şi o navă israeliană s-a alăturat acestei flotile americane.

Agenţia iraniană de ştiri Fars a declarat că echipament militar israelian a ajuns în urmă cu 10 zile într-o bază saudită din apropierea oraşului Tabuk, localitate situată în nord-vestul Arabiei Saudite, cât mai aproape de Iran. Agenţia de ştiri Fars spune că baza Tabuk va fi cartierul general pentru un atac al Israelului împotriva Iranului. Totul a pornit de la faptul că un avion comercial n-a mai putut ateriza la aeroportul din Tabuk, pentru că acesta era închis pentru descărcarea echipamentelor militare israeliene.

Postul de televiziune iranian Press TV a anunţat că Gărzile Revoluţionare Iraniene au început să patruleze atent graniţa de nord-vest al Iranului, după ce au observat prezenţa unor impresionante forţe americane în ţara vecină, Azerbaidjan. Au fost chemate la graniţă unităţi de tancuri şi de luptă anti-aeriană, care sunt puse pe picior de război. Un site de ştiri din Azerbaidjan, Trend News, a anunţat şi el că forţele americane se află prezente în ţară.

Secretele lui Lovendal

Dati share pe Facebook!

63 Comentarii

 1. mary

  lovendal,mi se pare fabulos subiectul,si mai ales tratat din perspectiva ta.

 2. Luigi

  DRAGOS a plecat in Bucegi ?asa a zis ?:D

 3. mary

  pentru mine este un subiect fabulos,mai ales tratat din perspectiva ta.

 4. DRAGOS

  Stiti ce domnilor chiar daca voi doriti sa vorbiti in numele meu pt ca am vazut sus ca o faceti, nu puteti “abera” ca mine, eu o sa revin in curand, pt a va dovedi ca eu nu sunt in acele comentarii incercati sa va faceti cont pe forum sa vedeti daca va puteti folosi numele DRAGOS, dar eu cred ca mesajele in numele meu le dati din rautate.

 5. Tigrul

  Dragos chair sunt curios sa-mi zici cum a fost mica ta expeditie in Bucegi(pe bune).Da chestie e ca nu pera te mai vad pe mess sper sa intrii zilele astea

 6. mary

  imi cer scuze ca m-am repetat in comentarii,imi dadea eroare si am trimis aiurea.

 7. Lovendal

  mary, nu-i nicio problema. Am sa incerc sa iti “satisfac” dorinta.

 8. mary

  multumesc frumos

 9. rodica

  Razboaiele au fost precedate tot timpul de crize economice sau financiara ca cea de acum.
  Razboaiele, indiferent de forma pe care o imbraca, ascund de fapt interese de ordin economic. SUA care si-a cam terminat resursele si de la ei dar si din alte tari pe care le-a supt de tot ce au avut, cauta cu disperare locuri noi ne exploatate pana acum. Satelitii spion le spun de mult ca acea zona a Asiei este super bogata in minereuri rare pe care vor sa puna laba cu orice pret. Israelul este catelul care si-a ascutit dintii ca sa muste si el ceva din prada. Tara lor este saraca, chiar daca fura cat pot de mult din pamantul palestinienilor. Acum au o tara recunoscuta de tarile ONU, le mai trebuie ceva cu care sa faca comert pe spinarea altora !

 10. C. Ionut

  Bateti campii , pun pariu cu voi pe un Lexus ca nu incepe nimic . Sunt membru al masoneriei si vreau sa va zic ca nu e bine sa aplecati urechea la vorbe aruncate in vant. Masoneria nu are legatura cu “ANTIHRISTUL” cum multi dintre voi credeti. Nu suntem impotriva lui Dumnezeu , nu credem in Satana. Plus ca prima conditie pe care trebuie sa o indepliniti pentru a intra in fratia noastra este sa credeti in Dumnezeu (creatorul universului), “TATAL ATOTTIITAROL FACATORUL CERULUI SI AL PAMANTULUI”. Nu exista nicio conspiratie internationala . Al treilea razboi mondial deja a avut loc insa nu a fost de amploarea celorlalte. (IRAK , AFGANISTAN). Va rog frumos sa nu mai panicati oamenii de pomana. Credeti-ma nu se va intampla nimic in noiembrie (sau ma rog cand a zis Baba Vangha) si am un argument simplu. Sa presupunem ca cineva iti spune ca maine mori calcat de tramvai. Ca sa previi asta maine nu iesi din casa. Asa ca stati calmi nu se va intampla nimic. Dumnezeu fie cu voi !

 11. Lovendal

  C. Ionut, vezi sa nu pierzi Lexus-ul. Tu nu esti decat un membru amarat al francmasoneriei (adica aceea de suprafata). La francmasoneria oculta…n-ai tu acces la ea, asa ca n-ai de unde sa stii caracterul ei. Dar, din spusele unor cercetatori ai fenomenului, din declaratii sporadice ai membrilor francmasoneriei oculte si din deductii logice, s-a putut afla caracterul luciferic al masoneriei.

  Pe de alta parte, cred ca nu stii ce inseamna un razboi mondial, de poti afirma ca cel de-al treilea a avut deja. Un Iraq amarat contra o coalitie super-puternica nu inseamna razboi mondial, ci doar un conflict regional. Fa comparatia cu cel de-al doilea razboi mondial (Germania-Ialia-Japonia + aliatii, contra Franta-Marea Britanie-SUA-Rusia + aliatii) si vei vedea ca spusele tale devin ridicole.

 12. sorin

  Razboiul oroarea care ne conduce in infern si cine sufera cel mai mult tot noi oamenii de rand.Ati observat ca mai marii lumii isi construiesc orase la mare adancime cica ei scapa de moarte ha ha ha . Oricum ceva rau urmeaza sa se intample.

 13. George

  Se pare ca internetul si mass-media abunda de informatii legate de pregatiri militare intense ale israelienilor si americanilor. Daca este sa dau crezare si profetiilor babei Vanga, atunci, al trei-lea razboi mondial e pe cale sa incepa. In urmatorii 4 ani Europa este spulberata la propriu, lumea confruntandu-se cu foamete si boli cumplite generate de ploile radioactive. Este nevoie de 20 de ani ca omenirea sa inceapa sa-si revina. Citind profetiile insa, eu unul, inteleg ca razboil va fi totusi castigat de musulmani si Europa va intra sub “proctoratul” acestora cel putin pentru urmatorii 40 de ani.

  Nu sunt specialist in profetii de nici un fel si nici nu stau toata ziua pe net citind despre profeti sau citind comentariile expertilor vis-a-vis de previziunile acestora. Insa unii sunt de parere ca profetiile prezicatoarei oarbe Vanga Dimitrova s-au implinit 100% in timp ce altii sustin un procent de doar 70-80%.

  Ca un om iubitor de viata, sper ca, indiferent de profetiile unora si altora si a situatiei tensionate dintre Iran si statele occidentale, acest razboi sa nu vina. Sa avem credinta in D-zeu si mai ales in oameni si in puterea acestora de a face bine, de a sta stramb si a judeca drept.

Lasati un comentariu

banner