Orgoni Almeea

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

Armada împotriva Iranului: începe un alt război uriaş în lume?

Joi 24 Iun 2010 / 6,479 vizualizari / 63 Comentarii


 

IranCitez o ştire care m-a cutremurat, de pe portalul Israel National News. E vorba de faptul că, atât Israelul, cât şi SUA, se pregătesc să invadeze Iranul. Aceasta ar însemna un nou război în lume, creşterea exponenţială a preţului petrolului, o nouă criză adaugată actualei crize mondiale din lume. Am impresia că cercurile oculte şi francmasonice din SUA doresc ca lumea să intre într-o criză profundă, cu un scop unic şi bine ţintit: formarea unui guvern unic mondial, salvator, în jurul SUA, în care evreii francmasoni vor avea un rol esenţial. Nu asta îşi doreau de secole? Criza mondială actuală a fost depăşită cu succes doar de SUA, pe când Uniunea Europeană a fost pusă la pământ. Mai urmează China, dar şi această ţară va fi “rezolvată” rapid în curând. Tot mai mult cred că SUA (dominată de fracmasonii evrei) este de fapt “Antihristul” care va domina lumea în mod absolut, nu doar relativ, cum o face acum.

Să citim deci din ştire:

Forţele Aeriene Israeliene au debarcat recent echipament militar într-o bază din Arabia Saudită, a anunţat o agenţie iraniană semi-oficială de ştiri, în timp ce impresionante forţe americane au fost masate în Azerbaidjan, o ţară situată în nord-vestul graniţei cu Iranul. Ambele ştiri vin să confirme o recunoaştere a Pentagonului, precum că o uriaşă flotă americană a trecut prin canalul Suez, sâmbătă, 19 iunie 2010. Unele rapoarte au confirmat faptul că şi o navă israeliană s-a alăturat acestei flotile americane.

Agenţia iraniană de ştiri Fars a declarat că echipament militar israelian a ajuns în urmă cu 10 zile într-o bază saudită din apropierea oraşului Tabuk, localitate situată în nord-vestul Arabiei Saudite, cât mai aproape de Iran. Agenţia de ştiri Fars spune că baza Tabuk va fi cartierul general pentru un atac al Israelului împotriva Iranului. Totul a pornit de la faptul că un avion comercial n-a mai putut ateriza la aeroportul din Tabuk, pentru că acesta era închis pentru descărcarea echipamentelor militare israeliene.

Postul de televiziune iranian Press TV a anunţat că Gărzile Revoluţionare Iraniene au început să patruleze atent graniţa de nord-vest al Iranului, după ce au observat prezenţa unor impresionante forţe americane în ţara vecină, Azerbaidjan. Au fost chemate la graniţă unităţi de tancuri şi de luptă anti-aeriană, care sunt puse pe picior de război. Un site de ştiri din Azerbaidjan, Trend News, a anunţat şi el că forţele americane se află prezente în ţară.

Secretele lui Lovendal

Dati share pe Facebook!

63 Comentarii

 1. WOODY

  nu vreau sa aberez dar daca incepe se adeveresc multe previziuni asupra anului 2010…cica va incepe prin toamna dupa aceste previziuni…iar daca se adeveresc si urmatoarele previziuni e grava siyuatia!!!..

 2. erya

  incep sa cred tot mai mult in profetiile prezicatoarei numita vanga….chiar citeam o profetie despre al III-lea razboi mondial si nu stiam intelegeam cauzele pornirii acestuia :
  „În 2010 este debutul celui de-al treilea război mondial, care va începe în noiembrie şi se va termina în octombrie 2014. Se va desfăşura, la început, cu arme convenţionale, ca apoi să aibă loc atacuri cu arme nucleare şi chimice, spre final“, indică profeţia bulgăroaicei.

 3. cristi.N

  iran, irak, afganistan si jegurile astea de tari ar trebui rase direct cu bomba atomica

 4. Nu numai Vanga Dimitrova a spus asta, ci si Pravda … da, da, binecunoscuta Pravda, chipurile interpretandu-l pe Nostradamus.
  http://casteluldenisip.blogspot.com/2010/04/noiembrie-ultimul-bal.html

 5. ReMMus

  eu zic ca Obama nu isi doreste nici un razboi,si faptul ca au fost vazute trupe militare pe acolo,probabil pentru ca trebuie sa mentina ordinea sau ..erau in trecere.Si ar fi bine sa ne arati niste surse….gen Agenţia de ştiri Fars :-?? Un link ceva?unde gasim stirea ? :D

 6. Dominos

  asta da stire…io sper sa nu fie razboaie :)

 7. ghizela

  spuneti-mi o zi in care nu a fost razboi pe planeta noastra!pentru interesele unora sufera cei mai multi!

 8. A girl from this world

  Deseori interesele sunt sursele celor mai mari razboaie, dar din pacate sufera nevinovati… Oricum e clar ca SUA este cea mai mare putere mondiala si in acelasi timp e clar ca nu Obama ste cel mai puternic om… altcineva vrea suprematia, cineva care ramane constant in post, in timp ce presedintii se schimba…deci eu zic sa speram la mai bine, decat la razboi

 9. Alice

  fix asta lipseste acum…

 10. Tigrul

  Hmmmmmmmm incep sa cred profetiile Babei Vanga si a lui Nostradamus ceva ceva se leaga aici nu stiu daca veedeti….Baba Vanga a prezis ca al treilea razboi mondial va izbucni din cauza unui atentat prin India.In India prin noiembrie conform profetiilor Babei Vanga va avea loc o conferinta ce trebuia sa medieeze un conflict din orientul mijlociu un conflict intre Iran si Israel…dar are loc un atentat terorist si de aici pac razboiul

 11. Claudiu

  alta sursa, despre deplasarea acestor forte?
  nu am gasit nimic despre asta pe net!!!

 12. edif

  mare raspandac esti,Lovendal….
  daca te citeaza vreun alt site de stiri la mana a treia,devii celebru…

 13. Sabin

  Ma eu nu stiu ce sa zic. Se pare ca Iranu are arma nucleara. Aia biologica e floare la ureche. La cat sunt de fanatici au sa cam parjoleasca pamantul daca vor fi atacati si asta cat mai departe de teritoriul lor. Scutu antiracheta de care se tot povesteste e ca o bata de baseball de care mai trec si mingi din cand in cand. Asa ca nu cred ca vor ataca Iranu. Il vor supune unui embargo total. Asta vor face! Si si asa va fi pe muchie de cutit.

 14. Tigrul

  Oare ce efect va avea invadarea Iranului de catre aceste doua armate?…..Sper sa nu se ajunga la un conflict mai mare ca vom ajunge cu totii “carne de tun”

 15. Tigrul

  Scutul anti-racheta e defapt ca o tinta pe spatele nostru “trageti aici”.Ce fel ne prostesc ofofofof…..

 16. Lovendal

  edif, sa presupunem prin absurd ca as deveni celebru. Si ce m-ar incalzi pe mine daca ar izbucni razboiul in Iran? Am fi inocenti daca am crede ca ar fi un razboi indepartat, care nu ne-ar afecta. Daca va izbucni razboiul in Iran, va fi cel de-al treilea razboi mondial, din pacate.

 17. drako21

  din cate cred ca si rusi se vor baga in ceva

 18. edif

  bla bla…daca erai asa de ingrijorat, verificai intai stirea…si nu o impanai cu marota ta desueta cu guvernul mondial…Sau esti prieten cu Chavez?

 19. Lovendal

  Bla bla, am precizat sursele, bla bla. Invidie sau ce dracu’ ai? Am sa scriu, probabil, un editorial in care am sa comentez putin aceasta boala la romani care ne macina: invidia.

 20. efigia

  Problema e alta nu invidia ……..pur si simplu unii nu vor sa creada anumite lucruri pana nu se intampla acele lucruri si cand se intampla le place sa spuna ca ei oricum au stiut ca o sa se intample dar au vrut sa glumeasca….detest lucrul asta

 21. DRAGOS

  PAI SI IN 2010 TREBUIE SA MAI EXPLODEZE SI MAREA NEAGRA CU HIDORGEN SULFURAT

  BINE CA NU M-AM DUS LA MARE PERIOADA ASTA,MIE SI FRICA SA MERG

 22. efigia

  Si intradevar am gasit stirea si intareste ceea ce spune Lovendal dar ca nu este scrisa in romaneste si poate ,,edif” nu stie citi in alta limba.
  Si nu vad ce este atat de necrezut ca SUA sa invadeza o tara se cunoaste cred cum le place sa-si bage nasul peste tot cat si setea lor de putere bani si sange.
  Cred ca in SUA sau adunat de la inceput doar criminali si talhari si asa au format acea super putere a lumi care ne aduce doar necazuri, de acolo vine tot raul……

 23. efigia

  Dragos ai revenit? Cum a fost in Bucegi , ne povestesti si noua?

 24. LeX

  pai normal ca vor razboi doar au ramas fara bani si petrol :) sa nu mai vorbim ca au inceput si unele state arabe sa accepte si euro ca moneda de schimb pentru petrol deci trebuie sa le dea un exemplu ;)

 25. Lovendal

  Lex, si Arabia Saudita e stat arab si mare exportator de petrol. Si totusi e aliata Israelului si al SUA.

 26. aldebaran

  Ptr,edif,

  mai edif ,baiete ,tu esti prea” savant” si increzut ,eu ALDEBARAN iti dau un sfat,e bine sa-l retii, TU INDIFERENT PE CE SCARA SOCIALA VEI ACCEDE ,VESNIC SLUGA VEI FI asta ptr.ca te tii prea increzut si infatuat.Ma poti gasi pe integrame.ro
  Daca te tin bracinarule “savantule ” peste inca 10 (zece ) ani de studii ,voi putea discuta cu tine. Sper ca nu te-am jignit ,fiindca tu jignesti aici pe cei ce au alta parere decat ai tu .ALDEBARAN,

 27. DRAGOS

  bine,am trecut pe langa Babe si pe langa Sfinx,seara am incercat sa caut cristale din Atlantida
  am crezut ca o sa-l gasesc si pe Zamolxes pe acolo….

  Dar in fiecare noapte simteam ca Annunaki si Elohimii imi vorbesc in soapta la ureche.Mi-au spus ca de Craciun ma duc cu nava lor,ce tare!si ca o sa-mi dezvaluie secrete despre inamicii lor,ILLUMINATI Reptilieni(americanii si evreii)

  ah,si au spus ca MASONII(printre care si Basescu si Boc) ne sunt aliati sa ca ne ajuta ca sa traim mai bine,chiar daca trebuie sa o luam pe drumul cel greu si sa ne luam medicamentele rele la gust

 28. danuttza

  Pey parca anunnaki=reptilieni?

 29. Tigrul

  Sabia lui Decebal n-ai gasit-o sau foita din codexul lui Zalmolxis

 30. edif

  Lovendal, ar fi bine sa am pe ce sa fiu invidios. Te-ai facut ca nu intelegi reprosul si ai dat-o pe un atac facil.
  Macar ai curiozitatea sa cauti ce am vrut sa zic cu Chavez. Stii si tu,poate mai bine decat mine,ca este si un razboi al dezinformarii.
  Efigia, o stire asa de serioasa nu apare intr-un loc obscur…decat cu oarece rost…O stire trebuie verificata…Daca tu sti a citi, ajuta-ma sa o gasesc pe o agentie de stiri neutra, te rog.
  pt aldebaran: esti sigur ca stii despre ce se vorbea acolo? treci la integramele tale, terapia ocupationala face minuni uneori.

 31. manipulare prin frică

 32. Lovendal

  edif, am citit despre Chavez o multime; chiar si in gluma sa-mi zici c-as fi prieten cu Chavez, gluma ta mi se pare seaca.

  Agentiile de stiri “serioase” sunt controlate din punct de vedere politic. Eu, unul, am mai multa incredere in mici agentii obscure, din care poti trage concluzii mai pertinente.

  Si totusi, stiri legate de pregatirile de razboi, au aparut si in marile cotidiene, ca de exemplu “Times”. Ce zici de aceasta?
  http://www.realitatea.net/arabia-saudita-da-drept-de-survol-israelului-daca-va-ataca-aerian-iranul_718190.html. Si asta e o stire obscura? Judeca mai mult cu deductii logice, pentru ca nimeni n-o sa-ti spuna tot adevarul.

 33. DRAGOS , vezi sa nu te duca la spitalul de nebuni , de acolo nu o sa te salveze nimeni , dar oricum o sa fii protejat de atacurile reptilienilor , caci spitalul e condus de anunaki =))

 34. shalom

  Situatia Iranului este foarte diferita de cea din Irak.Ca SUA sa inceapa o invazie acolo este destul de greu mai ales ca “aliatii” lor,sauditii,[care de fapt detin cam 40-50% din economia americana],si-au exprimat in mai multe randuri dezaprobarea in ceea ce priveste o interventie armata in iran.
  Asadar,pentru americani,parerea sauditilor este mai mult decat importanta,deoarece cred ca va puteti inchipui ce s-ar putea intampla daca sauditii si-ar retrage banii din bancile americii!
  Cat despre stire,ea chiar a aparut,de fapt totul plecand de la declaratia Israelului cum ca faptul ca Iranul detine arme nucleare ar fi un atentat la securitatea statului Israelian.
  Shalom!

 35. ghizela

  bine ai revenit DRAGOS !

 36. Sabin

  Scrie Lovendal! Scrie despre invidia la romani si despre “Capra Vecinului” si lasa-i pe altii, sau pe cei din trecut. Tranteste-ne noua sututi, arata ce e stricat si fals in neamul asta. Poate daca o sa tot citim, o sa si facem ceva de indignare, sa remediem. Ideea e foarte buna.
  Poporul nostru are si lucruri bune, da sunt eclipsate de multimea de mizerii ce ne macina din interior. Un popor care nu face nici un efort sa-si repare “sufletul” e usor de “atacat” si destabilizat. SCRIE LOVENDAL!

 37. Jopfle

  uitati aici lista cu prezicerile babei Vanga:
  http://www.rufon.org/forum/index.php?topic=2288.0
  si bine ai revenit Dragos dar m-as bucura daca ai vrea sa ne impartasesti cu adevarat ce ai facut prin muntii Bucegi(desi este strict secret si noi nu avem acces la informatiile obtinute de tine…)

 38. Luigi

  Nu cred ca este adevaratul DRAGOS:D

 39. Ka Moon

  …America deja controleaza lumea, nu politic dar social. Nu cred ca nu exista un oras un pic mai mare fara MC Donalt; de sute de ori sunt mai celebrii actorii sau cantaretii din America decat cei din Europa, Asia, Africa; limba internationala este engleza; dolarul a fost candva la putere; masinile alea urate de consuma mult(jeep, hammer etc) sunt cele mai cautate; daca te duci in vreo scoala romaneaca intr-un laborator de fizica portretele marilor savanti sunt cu americani(tesla nici nu e pomenit in vreo carte de fizica pe care am avut-o pana acum); daca in america e criza e si-n restul lumii criza; daca-n america apare moda cu plimbatul gainii in lesa si in restul lumii va fii la fel; MTV-ul, cu emisiunile lui de spalat creiere (MTV a fost initial un post in america, apoi s-a raspandit in lume) in stil american; filmele sau muzica americana e mai populara decat cea europeana de exemplu.

  God is an excuse
  We’re so sick of the name
  We’re from America, we’re from America
  We’re from America, you can sing it with me
  (From America)
  We don’t like to kill our unborn
  We need them to grow up and fight our wars
  We don’t like to kill our unborn
  We need them to grow up and fight our wars
  We believe in everything we say
  We say it because I believe it (marilyn manson- we’re from america)

  Obsedati de putere

 40. WOODY

  nici intr-un caz nu e DRAGOS:)…REPECTIVUL A COPIAT NICK-UL DAR LA COMENTARII LASA DE DORIT IN ASEMANAREA CU ADEVARATUL DRAGOS

 41. Traian Basescu

  ce v-am pacaliiiiiiiiiiitttttttt!!!!!!!!

  normal ca nu era DRAGOS ,eram eu :))))))) ha ha ha ha

  SA TRAITI (MURITI) BINEEEEEEEE!!!!!!!!

 42. ghizela

  ce mai gluma….

 43. mary

  cu toate ca accesez acest site aproape zilnic,nu prea scriu pe el.imi place sa studiez ideile voastre contradictorii,si de la cativa dintre voi chiar am avut de invatat.referitor la razboi pot sa spun ca o sa fie declansat din cauza crizei.tot criza a fost si inaintea celui de-al doilea razboi mondial.
  off topic:si mie imi era dor sa mai citesc ideile lui dragos,era simpatic.voi credeti ca nu s-a mai intors din bucegi?

 44. Lovendal

  Nu-mi vine sa cred! Ti-e dor de annunaki?

 45. lovendal,era simpatic in nebunia lui lui,atata tot.dragos era unul la o mie,daca nu unic sa spun asa.as fi vrut sa te rog bineinteles daca ti se pare interesant sa faci un articol despre cel de-al treilea ochi(glanda pineala),sau poate vreunul despre atlanti(mai aprofundat).

 46. Lovendal

  mary, de ce? vrei sa-ti activezi cel de-al treilea ochi?

 47. nu-i ajung 2 ochi. cu trei vezi in 3D?

 48. Lovendal

  Nu, cu cel de-al treilea ochi poti vedea aura umana si alte corpuri subtile.

 49. lovendal,nu sunt inca pregatita pentru activarea celui de-al treilea ochi.dar mi se pare fabulos ca sunt oameni care au atins un stadiu atat de avansat in spiritualitate.

 50. mary

  activarea celui de-al treilea ochi o pot face numai cu pregatire si cu ajutorul unui specialist,iar eu nu sunt pregatita.mai ales ca necesita timp,iar eu nu sunt in tara,si aici unde sunt risc sa fiu luata drept nebuna daca intreb de asa ceva.

 51. mary

  lovendal,mi se pare fabulos subiectul,si mai ales tratat din perspectiva ta.

 52. Luigi

  DRAGOS a plecat in Bucegi ?asa a zis ?:D

 53. mary

  pentru mine este un subiect fabulos,mai ales tratat din perspectiva ta.

 54. DRAGOS

  Stiti ce domnilor chiar daca voi doriti sa vorbiti in numele meu pt ca am vazut sus ca o faceti, nu puteti “abera” ca mine, eu o sa revin in curand, pt a va dovedi ca eu nu sunt in acele comentarii incercati sa va faceti cont pe forum sa vedeti daca va puteti folosi numele DRAGOS, dar eu cred ca mesajele in numele meu le dati din rautate.

 55. Tigrul

  Dragos chair sunt curios sa-mi zici cum a fost mica ta expeditie in Bucegi(pe bune).Da chestie e ca nu pera te mai vad pe mess sper sa intrii zilele astea

 56. mary

  imi cer scuze ca m-am repetat in comentarii,imi dadea eroare si am trimis aiurea.

 57. Lovendal

  mary, nu-i nicio problema. Am sa incerc sa iti “satisfac” dorinta.

 58. mary

  multumesc frumos

 59. rodica

  Razboaiele au fost precedate tot timpul de crize economice sau financiara ca cea de acum.
  Razboaiele, indiferent de forma pe care o imbraca, ascund de fapt interese de ordin economic. SUA care si-a cam terminat resursele si de la ei dar si din alte tari pe care le-a supt de tot ce au avut, cauta cu disperare locuri noi ne exploatate pana acum. Satelitii spion le spun de mult ca acea zona a Asiei este super bogata in minereuri rare pe care vor sa puna laba cu orice pret. Israelul este catelul care si-a ascutit dintii ca sa muste si el ceva din prada. Tara lor este saraca, chiar daca fura cat pot de mult din pamantul palestinienilor. Acum au o tara recunoscuta de tarile ONU, le mai trebuie ceva cu care sa faca comert pe spinarea altora !

 60. C. Ionut

  Bateti campii , pun pariu cu voi pe un Lexus ca nu incepe nimic . Sunt membru al masoneriei si vreau sa va zic ca nu e bine sa aplecati urechea la vorbe aruncate in vant. Masoneria nu are legatura cu “ANTIHRISTUL” cum multi dintre voi credeti. Nu suntem impotriva lui Dumnezeu , nu credem in Satana. Plus ca prima conditie pe care trebuie sa o indepliniti pentru a intra in fratia noastra este sa credeti in Dumnezeu (creatorul universului), “TATAL ATOTTIITAROL FACATORUL CERULUI SI AL PAMANTULUI”. Nu exista nicio conspiratie internationala . Al treilea razboi mondial deja a avut loc insa nu a fost de amploarea celorlalte. (IRAK , AFGANISTAN). Va rog frumos sa nu mai panicati oamenii de pomana. Credeti-ma nu se va intampla nimic in noiembrie (sau ma rog cand a zis Baba Vangha) si am un argument simplu. Sa presupunem ca cineva iti spune ca maine mori calcat de tramvai. Ca sa previi asta maine nu iesi din casa. Asa ca stati calmi nu se va intampla nimic. Dumnezeu fie cu voi !

 61. Lovendal

  C. Ionut, vezi sa nu pierzi Lexus-ul. Tu nu esti decat un membru amarat al francmasoneriei (adica aceea de suprafata). La francmasoneria oculta…n-ai tu acces la ea, asa ca n-ai de unde sa stii caracterul ei. Dar, din spusele unor cercetatori ai fenomenului, din declaratii sporadice ai membrilor francmasoneriei oculte si din deductii logice, s-a putut afla caracterul luciferic al masoneriei.

  Pe de alta parte, cred ca nu stii ce inseamna un razboi mondial, de poti afirma ca cel de-al treilea a avut deja. Un Iraq amarat contra o coalitie super-puternica nu inseamna razboi mondial, ci doar un conflict regional. Fa comparatia cu cel de-al doilea razboi mondial (Germania-Ialia-Japonia + aliatii, contra Franta-Marea Britanie-SUA-Rusia + aliatii) si vei vedea ca spusele tale devin ridicole.

 62. sorin

  Razboiul oroarea care ne conduce in infern si cine sufera cel mai mult tot noi oamenii de rand.Ati observat ca mai marii lumii isi construiesc orase la mare adancime cica ei scapa de moarte ha ha ha . Oricum ceva rau urmeaza sa se intample.

 63. George

  Se pare ca internetul si mass-media abunda de informatii legate de pregatiri militare intense ale israelienilor si americanilor. Daca este sa dau crezare si profetiilor babei Vanga, atunci, al trei-lea razboi mondial e pe cale sa incepa. In urmatorii 4 ani Europa este spulberata la propriu, lumea confruntandu-se cu foamete si boli cumplite generate de ploile radioactive. Este nevoie de 20 de ani ca omenirea sa inceapa sa-si revina. Citind profetiile insa, eu unul, inteleg ca razboil va fi totusi castigat de musulmani si Europa va intra sub “proctoratul” acestora cel putin pentru urmatorii 40 de ani.

  Nu sunt specialist in profetii de nici un fel si nici nu stau toata ziua pe net citind despre profeti sau citind comentariile expertilor vis-a-vis de previziunile acestora. Insa unii sunt de parere ca profetiile prezicatoarei oarbe Vanga Dimitrova s-au implinit 100% in timp ce altii sustin un procent de doar 70-80%.

  Ca un om iubitor de viata, sper ca, indiferent de profetiile unora si altora si a situatiei tensionate dintre Iran si statele occidentale, acest razboi sa nu vina. Sa avem credinta in D-zeu si mai ales in oameni si in puterea acestora de a face bine, de a sta stramb si a judeca drept.

Lasati un comentariu

banner