Secretele lui Lovendal – Secrete, conspiratii, OZN, extraterestri, Illuminati, Anunnaki, Nibiru, paranormal, religie


 
PRIMA PAGINA FORUM GENEALOGIA LUI LOVENDAL RECORDURILE LUI LOVENDAL RECLAMA

 

 

Articole recente


 

Orgoni Almeea

Orgoni

Orgoni Almeea

Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 
Orgoni Almeea

 

Comentarii recente

Arhiva lunara

Trafic


 
eXTReMe Tracker

 

Administrare site

    EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL! Joi, 24 Iun 2010

    Armada împotriva Iranului: începe un alt război uriaş în lume?

Secretele lui Lovendal
 

IranCitez o ştire care m-a cutremurat, de pe portalul Israel National News. E vorba de faptul că, atât Israelul, cât şi SUA, se pregătesc să invadeze Iranul. Aceasta ar însemna un nou război în lume, creşterea exponenţială a preţului petrolului, o nouă criză adaugată actualei crize mondiale din lume. Am impresia că cercurile oculte şi francmasonice din SUA doresc ca lumea să intre într-o criză profundă, cu un scop unic şi bine ţintit: formarea unui guvern unic mondial, salvator, în jurul SUA, în care evreii francmasoni vor avea un rol esenţial. Nu asta îşi doreau de secole? Criza mondială actuală a fost depăşită cu succes doar de SUA, pe când Uniunea Europeană a fost pusă la pământ. Mai urmează China, dar şi această ţară va fi “rezolvată” rapid în curând. Tot mai mult cred că SUA (dominată de fracmasonii evrei) este de fapt “Antihristul” care va domina lumea în mod absolut, nu doar relativ, cum o face acum.

Să citim deci din ştire:

Forţele Aeriene Israeliene au debarcat recent echipament militar într-o bază din Arabia Saudită, a anunţat o agenţie iraniană semi-oficială de ştiri, în timp ce impresionante forţe americane au fost masate în Azerbaidjan, o ţară situată în nord-vestul graniţei cu Iranul. Ambele ştiri vin să confirme o recunoaştere a Pentagonului, precum că o uriaşă flotă americană a trecut prin canalul Suez, sâmbătă, 19 iunie 2010. Unele rapoarte au confirmat faptul că şi o navă israeliană s-a alăturat acestei flotile americane.

Agenţia iraniană de ştiri Fars a declarat că echipament militar israelian a ajuns în urmă cu 10 zile într-o bază saudită din apropierea oraşului Tabuk, localitate situată în nord-vestul Arabiei Saudite, cât mai aproape de Iran. Agenţia de ştiri Fars spune că baza Tabuk va fi cartierul general pentru un atac al Israelului împotriva Iranului. Totul a pornit de la faptul că un avion comercial n-a mai putut ateriza la aeroportul din Tabuk, pentru că acesta era închis pentru descărcarea echipamentelor militare israeliene.

Postul de televiziune iranian Press TV a anunţat că Gărzile Revoluţionare Iraniene au început să patruleze atent graniţa de nord-vest al Iranului, după ce au observat prezenţa unor impresionante forţe americane în ţara vecină, Azerbaidjan. Au fost chemate la graniţă unităţi de tancuri şi de luptă anti-aeriană, care sunt puse pe picior de război. Un site de ştiri din Azerbaidjan, Trend News, a anunţat şi el că forţele americane se află prezente în ţară.


 
Secretele lui Lovendal

    ATENTIE! Toate articolele cu sigla "EXCLUSIV" sunt create/traduse de acest site si nu pot fi copiate pe alte site-uri decat cu acordul administratorului acestui site (E-mail: lovendal@lovendal.ro). In caz contrar, se va face plangere la host-ul acelor site-uri, precum si la gestionarul de domenii (.ro, .com, .net, .org etc.) pentru suspendarea acelor siteuri ca urmare a incalcarii drepturilor de autor.
IMPORTANT! Daca doriti sa aflati totul despre Copyright, EXCLUSIV si PREMIERA PE INTERNET, cititi aceasta PAGINA. Alte comentarii cu privire la acest subiect nu sunt permise.


 

 
ATENTIE! Va puteti loga/inregistra AICI.

banner