Orgoni Crystal

 

EXCLUSIV SECRETELE LUI LOVENDAL!

“Aici este Vrillon, reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar”! Incredibila transmisie TV “extraterestră” din 1977

Joi 23 Feb 2012 / 8,247 vizualizari / 20 Comentarii


 

Postul de televiziune “Southern Television” din Anglia, a avut unul dintre emiţătoare lor locale blocate de un semnal ciudat. Seara zilei de 26 noiembrie 1977 s-a dovedit a fi un real eveniment bizar pentru mii de spectatori, dar şi pentru angajaţii postului.

Odată ce se derulau ştirile, transmisia audio fu întreruptă. Telespectatorii trebuie să fi fost uimiţi, când au auzit sunete şi pocnituri tăiate prin difuzoarele lor. Apoi, ei au auzit o voce profundă masculin; într-o voce ecou, ​​vorbitorul s-a prezentat drept reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar.

“Aceasta este vocea lui Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar, care îţi vorbeşte. De mulţi ani ne-aţi văzut ca nişte lumini în cer. Acum vă vorbim în pace şi înţelepciune, aşa cum am făcut cu fraţii şi surorile voastre de pe planeta Pământ. Am venit să vă avertizez despre destinul rasei şi lumii voastre, pentru a le comunica fiinţelor din jurul vostru, astfel încât să evitaţi dezastrele care vă ameninţă lumea.”

Prezentatorul ştirilor TV nu era conştient că semnalul TV fusese “răpit”, aşa că îşi continua să-şi facă treaba. Asta în timp ce, pe micul ecran, telespectatorii percepeau vocea rece şi sumbră a “extraterestrului”. Vrillon continuă cu un mesaj pentru liderii lumii, acela de a distruge armele şi a învăţa să trăim cu toţii în pace, pentru că timpul nostru aici, pe Pământ, este prea scurt. Vocea străină continuă:

“Şi asta pentru că puteţi avea parte de o mare trezire, ca urmare a faptului că planeta trece în noua eră a Vărsătorului. Noua eră poate fi un timp de pace şi evoluţie pentru rasa voastră, dar numai în cazul în care mai-marii voştri sunt conştienţi de forţele malefice care pot umbri hotărârile. Să fiţi pregătiţi şi să ascultaţi, pentru că nu veţi mai avea parte de această şansă. Toate armele răului trebuie să fie eliminate. Timpul conflictului este acum trecut, iar rasa voastră trebuie să înceapă etape superioare de evoluţie. Veti avea parte de un timp scurt pentru a învăţa să trăiţi împreună în pace şi bună înţelegere. Mici grupuri de oameni de pe întreaga planetă învaţă acum acest lucru. Sunteţi liber să acceptaţi sau să respingeţi învăţăturile lor, dar numai cei care învaţă să trăiască în pace vor ajunge pe tărâmurile mai înalte ale evoluţiei spirituale. Acum auziţi vocea lui Vrillon, un reprezentant al Comandamentului Galactic Ashtar, vorbind pentru voi. Fiţi conştienţi de asemenea, că există mulţi profeţi şi ghizi falşi care acţionează în lumea voastră. Ei vor extrage energie de la voi – energia care o puteţi numi bani – şi o va folosi în scopuri malefice. Sinele interior divin vă va proteja de acest lucru. Trebuie să învăţaţi să fiţi sensibili la vocea interioară, cea care vă spune ceea ce este adevărul, confuzia, haosul şi minciuna.”

Imediat după această transmisie năucitoare, telefoanele au sunat în continuu la televiziunea locală, dar şi la autoritatea britanică de telecomunicaţii. Răspunsul oficial a fost foarte clar: “cineva care se ocupă cu farsele, cu ajutorul unor antene, a intrat pe frecvenţa postului de televiziune, bruindu-i transmisia”.

Întrebarea care se pune e următoarea: a fost oare un mesaj primit de la extratereştri sau o farsă concepută aici pe Pământ? Unii au presupus că în spatele acestei farse s-ar afla un cult OZN, Biserica Raeliană, fondată în 1974 de Claude Vorilhon. Asemănarea cuvintelor Vrillon cu Vorilhon este mai mult decât evidentă. Alţii, desigur, cred în continuare că transmisia TV aparţine unui OZN aflat în apropierea Pământului. Care este adevărul, Dumnezeu ştie…

Secretele lui Lovendal

20 Comentarii

 1. Ashtar e noul nume al lui Marduk (Fiara din biblie), fiul lui Enki (balaurul din Biblie).
  De la el a venit aceasa veste cu “illuminarea” rasei umane. Si multi “initiati” asteapta “illuminarea cazand in plasa acestei false evolutii.

  Marduk este Yehovah, zeul jidanilor. Diavolul a avut si are multe nume, cu scopul de aduce in eroare.

 2. Nu e in nici un caz Claude Vorilhon (aka Rael) intrucat el nu crede in Dumnezeu sau in existenta unui Sine Divin (pomenit de Vrillon in aceasta transmisie). Parerea mea e ca e o transmisie extraterestra autentica prin profunzimea mesajului (tinand cont de data la care s-a facut) si pt. ca media a facut tot posibilul sa arunce in derizoriu aceasta stire spunand ca a fost o farsa. Daca ar fi fost o farsa, ar fi fost cu siguranta repetata. De altfel nimeni nu stie cum a fost posibil sa se faca o asemenea farsa: sa vii peste semnalul antenelor televiziunii si sa retransmiti pe acea frecventa in toata tara.

 3. Daca acest mesaj ar fi fost transmis de toate televiziunile de pe mapamond , atunci ar fi avut o sansa mai mare de credibilitate !
  Interesant este modul cum au reusit sa puna la cale aceasta farsa ! Prin urmare eu tind sa cred ca e un mare fake !

 4. Pai cum naiba sa crezi o televiziune americana controlata de masonii aia car vor sa ascunda adevarul si de casre apartine si NASA? Cum sa mai crezi asa? Cum sa inghiti gogosile lor?

  Clar a fost extraterestru ala care a transmis.

 5. Salut prieteni! Parerea mea este ca e un fals, ca informatiile transmise nu par a fi venite de la o fiinta superioara, limbajul fiind, in acest sens, destul de saracacios si mult prea… pamantesc. Apoi ceea ce m-a facut sa ma indoiesc dintru inceput a fost afirmatia: “…planeta trece in noua era a Varsatorului”. Intrebarea mea este: Oare si extraterestri se calauzesc dupa Zodiacul european? Toate cele bune!

 6. Parerea mea e ca extraterestri cata sa vorbeasca pe intelesul nostru, al tembelilor de noi care nu intelegem nimic.
  Fenix, da si eu cred ca este transmisie extraterestra autentica. 1. Datorita televiziunilor care au incercat sa ingroape aceasta si sa musamalizee totul si 2. Fiindca nimeni, nici un pirat care transmite de acasa, nu are acces la o asa tehnologie care sa bruieze semnalele televiziunilor. Nici acum in 2012 da pai in 1977 ?

 7. Pentru a putea sa te interferezi audio peste o statie de televiziune este nevoie de un emitator puternic. Nu ma indoiesc ca semnalul putea fi goniometrat din ce directie vine , intensitatea semnalului si multe detali tehnice. In ani 70 eram in plin razboi rece si nu cred ca Anglia nu era pregatita sa stabileasca provenienta semnalului in acele conditii.Faptul ca sa trecut la cauze necunoscute ma face sa cred ca a fost ceva real.Referitor la faptul ca EI stiu despre zodii si alte detalii ale civilizatiei noastre nu trebuie sa ne mire avind in vedere ca ei sunt alaturi de noi de mii de ani, posibil ca ei sa fi luat parte la formarea rasei umane, si trebuie sa aceptam ca ei fiind cu mult inaintea noastra ca civilizatie poate au format intradevar o fedreratie in care noi datorita caracterului specific uman inca nu suntem pregatiti nici tehnic nici spiritual inca.

 8. E o farsa. Si mai cred ca televiziunea in cauza (ma refer la conducere) stia ce se petrece, mai putin, poate, prezentatorul tv….

 9. O alta minciuna pusa la cale de masoni (iluminatisau cum sor mai fi numinbd ) ei pregatesc venirea falsului mesia . Antihrist e aproape de a domina lumea si slugile lui ii netezesc bine calea . Marea piedica in calea instaurarii lui antihrist la carma lumii suntem noi crestinii cu toate pacatele noastre . De ce ? Fiindca l-a m recunoaste foarte usor si i-am da de gol intentiile mincinoase prefacanduse ca e mesia si ca vrea binele omenirii si noi crestinii cum stim ca unicul mesie este Iisus nu l-am crede pe antihrist ce e mesia si el nu vrea sa castige increderea oamenilor prin forta ca la judecata de apoi oamenii ar fi gratiati ca ar zice da ne-am inchinat lui de frica. Deci cata vreme exista crestinii antihrist nu va aparea ci doar se vor auzi vesti despre aparitia lui . S-au poate va aparea si va porni o lupta in ascuns impotriva crestinilor inlaturandui ca e scris “va va duce razboi cu sfintii si ii va birui” acest pasaj se refera la cei doi profeti sfintii trimesi de Dumnezeu pe pamant sa salveze multi oameni din ghiarle satanei.Dumnezeu sa ne binecuvanteze.

 10. nu vi se pare ciudata afirmatia :
  -”Acum va vorbim in pace si intelepciune,asa cum am facut cu fratii si surorile voastre de pe pamint”. ?
  asta in momentul in care se adresa oamenilor de pe pamint ?
  mi se pare foarte “ciudat” . doar daca,ar mai exista un pamint,ar fii valabila afirmatia..

 11. Cand eram copil, prin clasa a 6-7-a, imi placea electronica, ma distram construind emitatoare, carora le atasam microfoane, cu ajutorul carora, puteam interfera cu frecventele posturilor TV. Dupa parerea mea,…s-a distrat cineva copios si in Anglia.Eu faceam acest lucru prin1980.

 12. Prin 1981, ma distram construind emitatoare, cu care interfeream, frecventele posturilor TV. Nu e nevoie de puteri mari de emisie(cum spunea cineva mai sus). In mom. in care-i dadeam ON, la toate tv.-urile, pe o raza de 50m, toti receptionau numai dungi si auzeau ceea ce vorbeam eu la microfon. Asa ca cineva se distra in Anglia facand acelasi lucru.

 13. @ares- Sunt foarte curios cum ii explici lui Sorin conexiunea dintre Yahova si Marduk!
  Sper sa fie curios si sa te intrebe ? Mie nu trebuie sa imi dai vreun raspuns , la mine nu necesita !

 14. @solian, stiu ce vrei sa spui insa eu stiu ca acest comando ASHTAR a lasat un mesaj mult mai detaliat care a durat cam 32minute.Ori interferarea unui post tv pe o durata asa mare si pe o arie destul de mare , se pare ca acoperit postul local tv nu ar fi ramas fara repercusiuni ale autoritatilor/Eu sunt radioamator de mult timp si o data am interferat postul local de radio[Craiova [ si am dat destul de mult timp explicatii a trebuit sa explic cum de am intrat din 3,5m peste frecventa postuilui local.Eu am intrat din gresala pentru 3, 8 minute.De acea spun ca era nevoie de un emitator puternic care nu scapa nereperat .Dealtfel daca Dl Lovendat are ceva date prin ani 50 cred o mira a aparut pe ecranele televizoarelor din Anglia daca nu ma insel este vorba de KLEE un post de tv care incetase emisiunile in USA cu citiva ani inainte.De acea am spus ca este posibil sa nu fie un trucaj aceste treburi.

 15. GtA

  “transmisia audio FU intrerupta” ????!!!!!

 16. Ma uit cam des la filme sf , insa chiar si asa si tot nu ma pot abtine sa rad ))) taree..inceputul suna enigmatic ; undeva intr-un orasel din Anglia..) aparu o nava din subspatiu si incepu sa bruieze canalul de televizune ..))

 17. pentru mamaia: Sunt 2 variante pt care s-a creat confuzia. Mai exista un alt pamant, da exista planeta Erra, nume asemanator cu Terra deci se paote confunda, si cei 2 termini in ambele limbaje al nostru si a lor sa insemne acelasi lucru PAMANT. Iar a 2-a varianta e ca Iisus sa fi fost unul de-ai LOR si prin el ei sa ne fi vorbit in pace si intelepciune si aceasta sa faca si acum prin mesaje insa fara a mai avea vre-un profet trimis printre noi.

 18. letal, ma bucur ca i-ai pus intrebarea lui ares ! mi-ai luat intrebarea din tastatura….de unde ducele Ram,acelasi cu YHWH? de tot rasul !

 19. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 20. Trebuie sa recunosc ca daca este un Fake sau daca este adevarat discursul celuia ce a pus la cale tot taraboiul a fost convingator!

Lasati un comentariu

banner