8 martie, „ziua internaţională a femeii” este o sărbătoare sovietică şi stalinistă! Oculta Mondială şi comunismul vor revolta femeii, îndepărtând-o de familie şi transformând-o într-un robot lucrător, fără sentimente…

3.176 vizualizari

8 MARTIE FEMEIEFemeia nu trebuie să aibă o singură zi; ea ar trebui celebrată zilnic. Dar, ne-am obişnuit ca, de-a lungul timpului, să avem o zi internaţională a femeii, pe 8 martie. Însă, puţini ştiu că ziua internațională a femeii (8 martie) reprezintă, de fapt, un vechi instrument de propagandă comunistă. Cum se face că o sărbătoare oficială sovietică este consacrată în ţara noastră, dar şi în alte ţări din Occident? În mod evident, comunismul nu este mort, ci doar s-a transformat în alte forme, cum ar fi feminismul.

Feminismul este o mişcare care le învaţă pe femei să devină independente, să nu-şi întemeieze familii şi să nu facă copii, fiind introdusă pentru a fi „la modă” de către familia Rockefeller. Nu ar fi de mirare: Rockefeller ca şi alţi bancheri americani au finanţat revoluţia bolşevică din Rusia, existând astfel o legătură dovedită dintre Oculta Mondială şi comunismul sovietic.

Priviţi imaginea de la începutul articolului; este un afiş sovietic din 1932, în care 8 martie era considerată ziua rebeliunii femeilor împotriva muncii casnice. Pe afiş stă scris: „Spuneţi NU opresiunii şi sclaviei muncii casnice!” Aceleaşi idei le aveau comuniştii sovietici, aceleaşi idei au răsărit în Occident sub forma feminismului. Femeia nu trebuie să mai acorde atenţie treburilor casnice; să se preocupe în primul rând de carieră şi nu de familie. Era descurajată astfel întemeierea unei familii bazate pe dragoste şi înţelegere; femeile erau învăţate să devină „luptătoare”, aprige, să nu-şi „lege capul” de un singur bărbat, ci, eventual să cunoască cât mai mulţi.

Aşadar, 8 martie nu a fost niciodată o zi prin care să glorificăm calităţile naturale ale femeilor (frumuseţe, farmec, isteţime, delicateţe, blândeţe), ci o sărbătoare prin care femeilor li se cultiva un fals sentiment de nedreptate, în scopul evident de a fi manipulate. „Ziua femeii” a fost concepută pentru a face femeile se simtă oprimate. Astfel, există o propagandă care spune că, deşi femeile întreprind 2/3 din activitatea mondială, ele primesc doar 10% din venitul mondial. De asemenea, femeilor li se bagă în cap ideea că interesele lor trebuie separate de cele ale taților, soților, fraților și fiilor lor.

Ziua internaţională a femeii a fost stabilită în 1910 printr-o conferinţă ce-a avut loc la Copenhaga; iar unul dintre aceşti iniţiatori nu a fost altcineva decât ideologul marxist (aş putea să-i spun „ideoloaga”!?) Clara Zetkin. Aşadar, o sărbătoare marxistă, ţinută cu sfinţenie în timpul lui Stalin şi celebrată mai târziu în toată lumea, inclusiv în Occidentul „democratic”.

Ziua internaţională a femeii, având caracterul de emancipare şi revoltă, nu poate avea decât un caracter satanic, şi asta pentru că satanismul este cel ce îndeamnă către rebeliune, cel care sfidează ceea ce este natural. În loc ca femeia să dăruiască şi să iubească un singur bărbat şi o singură familie, să se ocupe şi de treburile casnice, comunismul şi Oculta Mondială au dorit şi doresc să transforme femeia într-un simplu obiect se*ual, care să fie folosită de cât mai mulţi bărbaţi, asemenea unei curve, care să fie obsedată doar de carieră, devenind astfel un robot lucrător.